Reacties cursisten

Onderstaand ervaringen van cursisten.

 

 

 

 

 

 

Flink
Leerzaam, duidelijk, goed opgebouwd. Als leek op dit gebied heb ik goed inzicht gekregen in de wereld van het daytraden. Nu nog flink gaan oefenen op de demo. Dank aan Rob, Adam en Robbin voor de prettige dag.

Gaven
Jullie zijn een geweldig en professioneel team! Ik heb ook genoten van de wijze waarop jullie de cursus gaven.

Rustig
Ik heb nog nooit iemand meegemaakt die ik zo rustig zie handelen en er met winst uitgaat.

Jullie
In alle bescheidenheid denk ik dat ik mijn weg -inmiddels- heb gevonden. Dat heb ik grotendeels te danken aan jullie!

Werk
Het blijkt dat jullie veel voorzichtiger te werk gaan dan ik tot nu toe heb gedaan.

Snel
Rob kan af en toe wat te snel gaan voor beginners. Uitleg Adam en Robbin uitstekend!

Kassa
We gaan zeker nog een tijd door met demogeld deze week hebben we twee keer behoorlijk zwaar op verlies gestaan, we zijn er beide keren uitgekomen, maar het was wel een goede les dat het niet altijd binnen twee minuten kassa is 😉

Eigenwijs
Mijn zoon is de weg kwijt en ik wil weer bij het begin beginnen. Het systeem Wessels één op één. Ik heb nooit een zwakte kunnen vinden in jouw systeem, toch wil ik -eigenwijs als ik ben- niet met een systeem werken die door een ander is bedacht.

Deelgenoot
Dank voor alle leermomenten en wij zijn heel blij dat jullie ons deelgenoot hebben gemaakt van jullie werkwijze.

Knie
Interessante en leerzame cursus, waarbij je in één dag de techniek onder de knie krijgt. Locatie is perfect.

Keelpijn
Wil ik nog een tip meegeven voor jouw studenten… Zet het traden onmiddellijk stop tijdens moment van ziekte. Zo was ik onlangs enkele dagen ziek met keelpijn en koorts. Ik liet gewoon mijn posities open zonder ernaar om te kijken en realiseerde zo een verlies van 2.000 euro, waarna ik dus opnieuw kon beginnen opbouwen.

Mooier
Ik geniet elke dag en denk vaak aan je woorden: Er is geen mooier vak dan daytraden!

Keuken
Nuttige en zinvolle cursus. Een mooi kijkje in de keuken met het recept tot succes.

Nadenken
Als je het traden zelf doet, steek je er echt meer van op dan als je toekijkt. Nu moest ik echt nadenken bij elke stap die ik zette en dat is goed voor het leerproces.

Pierenbadje
Het is nog even zwemmen in het pierenbadje, en ik weet dat ik pas in het diepe mag als ik het doorheb en de zwemleraar tevreden is, Nomaals bedankt voor de heldere en gezellige uitleg.

Waarde
Het zelf achter de PC zitten is voor mij absoluut van veel waarde geweest. Ik kan niet wachten om te beginnen.

Stoel
De dag vloog voorbij, je wist me op het puntje van mijn stoel te laten zitten. Ik heb me geen moment verveeld.

Leden
Heldere uitleg door alle leden, goed te volgen. Lekker ontspannen sfeer.

Scherp
Eerst vond ik het een dure cursus maar maar nu ik de dag heb meegemaakt en zie welke kennis mij is overhandigd, de vergaderzaalkosten, en dan ook nog dat natraject in gedachte houd, vind ik het eigenlijk een scherp geprijsde cursus en daar kan geen online cursus tegen op.

Wakker
Ik wordt ‘s morgens wakker met aandelen en koersen dus het heeft me aardig te pakken.

Genoten
Ik heb echt van de cursus genoten. Ik vond het open en duidelijk en heb er veel van opgestoken.

Fietsen
Gisteren ging het heel makkelijk, twee korte trades achter elkaar en vlak voor de beurs opende, met winst afgesloten. Daarna lekker gaan fietsen.

Dagindeling
Daytraden blijkt een zinvolle dagbesteding.

Strippenkaart
Complexe materie goed en duidelijk uitgelegd! Voldoen-de tijd om de hoofdzaken e.d. live door te nemen. Vooral een eerlijke weergave van de werkelijkheid, geen sales pitch. Aanvullende zaken zoals opfrisdagen, stappenplan, strippenkaart, top! Value for money!

Poespas
Beste Rob, je bent een man van weinig poespas. Voelt goed.

Drankverbruik
Regels zijn regels en daar houd ik mij aan. Wat bij jouw niet werkt, werkt bij mij wel. Als ik overmoedig wordt, neem ik een borrel! Dan realiseer ik mij ten volle dat ik niet meer toerekenings­vatbaar ben en ga over op de automatische piloot. Daar vaar ik wel bij. In het laatste half jaar heb ik zo een halve fles cognac (in de koffie) verbruikt. Conclusie: Mijn drank­verbruik valt tegen!

Helder
Waanzinnig goede cursus. Duidelijk uitgelegd. Veel aandacht voor risico. Fijn dat er veel vragen gesteld kunnen worden. Fijn dat vanuit de praktijk veel helder wordt. Complimenten.

Scoort
De weg die jullie aanhouden, dagdoel bepalen en jezelf niet overschatten is de weg die ik nu aanhoud, en dat is volgens mij de weg waarlangs je scoort.

Sparren
Ik hoop dat het jullie ook goed gaat. Het leuke van jullie team is dat je elkaar scherp kunt houden door goed te sparren.

Situatie
Leuk dat jullie na zo’n tijd nog steeds betrokken blijven bij jullie cursisten! Vanuit mijn situatie gezien heb ik nog geen moment spijt gehad, veel geleerd destijds en altijd blijven bedenken dat ik inderdaad niet te hebberig zou worden!!

Ikzelve
Prima!!! Voor iemand als ikzelve die nooit met deze materie bekend is geweest, in een korte tijd (ochtend), toch zeer leerzaam begeleid geworden. Met dank aan Rob, Adam en Robbin.

Krukje
Ik heb werkelijk genoten van de cursusdag en ik ben nu drukdoende om “te leren zwemmen op het krukje” om jouw woorden maar te gebruiken.

Jaaaaaren
Het is mij nu pas echt duidelijk geworden hoe doordacht deze manier van traden in elkaar zit. Mijn complimenten hiervoor en ik realiseer me dat, als ik dit zelf allemaal had moeten uitvinden, mij dit jaaaaaren zou hebben gekost!

Perfecto!
Alle complimenten voor jullie cursus en de persoonlijke be­geleiding daarna, tot nu toe werkt de strategie perfecto!

Vergelijk
Leuk inzicht hoe daytraden werkt. Goed vergelijk kunnen maken tussen huidige manier van werken tussen Forex en Dax30. Bedankt voor deze leuke cursus.

Vruchten
Heb een hele goede maand oktober gehad en begin nu de vruchten te plukken van elke dag in de markt te zijn of ernaar te kijken. Natuurlijk met jouw cursus als leidraad!

Eten
Rob, ik heb de winst gepakt en ben uit eten gegaan met vrienden.

Groeit
We gaan echt ontzettend goed dankzij jouw cursus en zullen mensen die het traden willen leren naar je door­sturen. Ons account groeit echt met de dag en wij willen over een jaar gaan traden in het buitenland. Spanje of Portugal lijkt ons ideaal haha!

Lijn
Jullie al twee jaar via de krant gevolgd. Het klopt wat gezegd is. Gezellige en leerzame cursus. Een belangrijke rode lijn. Bedankt en tot de opfrisdag.

Schat
Gelukkig schat je de koersen beter in dan mijn leeftijd.

Zijn
Bedankt voor jouw inspanningen, de overgebrachte kennis en jouw ‘zijn’.

Karakter
Jouw cursus was onderdeel van een erg fijne dag, waar ik voortaan graag op terugkijk. Kennismaken met de oprechtheid en openheid van jouw karakter is een intrigerende ervaring, waar ik graag meer van wil meemaken.

Thuiskomen
Wat een sympathieke, bijna meditatieve cursus is dit. Voor mij, met een theologische opleiding, is dit een vorm van ‘thuiskomen’. Dank je wel.

Zowel
Het fijne aan dit systeem is dat je kunt winnen zowel wanneer de beurs naar beneden gaat of stijgt.

Bed
Mijn droom is uitgekomen. Ik kan nu ‘s morgens vanuit mijn bed handelen.

Verdien
Ik heb veel geleerd en verdien er, tot nu toe, goed geld mee.

Gaaf
Ik ben super gefocust en houd me aan het plan, het gaat steeds beter omdat ik iedere dag aan het traden ben… zo gaaf.

Ayatollah
Ik heb zeer genoten van jullie manier van uitleg. Mooi om te zien dat Ayatollah Rob geen schroom heeft om de rust te bewaren en ingrijpt als de onrust toeslaat.

Zweetdruppels
Ook in deze ‘spastische’ markt heeft het handelsplan zich bewezen, hoewel ik eerlijk moet toegeven dat het me de nodige (angst)zweetdruppels heeft gekost.

Herhaling
We hebben het nog regel­matig over jullie en vooral als we twijfelen met de start van de dag. Nogmaals dank en wie weet komt er nog een herhaling.

Respect
Dit systeem heeft Rob gemaakt tot wat hij nu is. Bovenal is hij hierdoor zichzelf gebleven en heeft respect voor de ander.

Materie
De cursus maakt complexe materie heel handzaam.

Vrouw
De account is van mij maar mijn vrouw heeft de inlogcodes.

Babbel
Eindelijk iemand die een inhoudelijk praatje geeft in plaats van verkoopbabbel.

Denk
Ik denk nog vaak terug aan de training in Breukelen, het was een interessante dag.

Succesvol
Geleerd bij Rob: De kunst om succesvol te worden is de kunst om te weten wat ik over het hoofd moet zien.

Om
Veel geleerd en gelachen om Robs levenswaarheden.

Ik
Als long niet werkt ga ik short.

IJzeren
Ik wil bij mezelf nagaan of ik voldoende skills in huis heb om ook zo te worden (en ik vermoed dat het zal draaien om ijzeren discipline, zakelijk inzicht en heel veel nuchterheid).

Dusver
Ik ben al een paar jaar fan van u, ​maar tot dusver had ik geen mogelijkheden om me in te schrijven.

Oplost
Rob is iemand die feiten zakelijk beoordeelt en op basis daarvan problemen praktisch oplost.

Super
Het is super spannend en het werkt ook gewoon.

Software
Ik wil jullie zeggen dat jullie een mooi lesmodel hebben weten te maken; niet alleen 1 cursusdag maar ook de praktische ondersteuning tijdens de online sessies en de hulp bij het opzetten van het account en de software.

Spel
Rob je hebt me iets simpels geleerd dat me altijd bij zal blijven. “Denk aan het spel en niet aan het geld.”

Dingen
Van het staren naar de schermen raakte ik be­vangen en ging echt hele rare dingen doen.

Schenken
Ik heb me trouwens voor­genomen de helft van mijn winst deze maand te schenken aan een goed doel.

Verbazen
Ik blijf me verbazen over Rob’s ‘stuurmanskunsten’.

Beheersen
Ik ben er erg blij mee dat ik de keuze heb gemaakt om de cursus te volgen. Een mooie aanvulling in mijn leven. Nu voorlopig zorgen dat ik de techniek ga beheersen.

Instantie
Met de goede uitleg van Rob en Robbin worden dingen die in eerste instantie complex zijn en natuurlijk ook altijd blijven tot een handzame materie teruggebracht.

Ontdekken
Het was een leuke cursus die ik iedereen van harte kan aanbevelen. Ik had er veel over gehoord maar wilde het zelf ontdekken.

Methode
Zeer informatief, gebalanceerd in uitleg risico, duidelijk waarom jullie voor deze methode hebben gekozen. Heb er nu wel vertrouwen in dat ik eerst kan oefenen en dan ook echt kan starten.

Personen
Prettig, juiste samenstelling betreffende aantal personen. Duidelijke informatie en genoeg ruimte tot het stellen van vragen.

Gewicht
Jullie zijn je gewicht in goud waard (gelukkig zijn jullie niet zo zwaar!!).

Geinig
Een geinige cursus met veel wijze lessen.

Well done
Ik heb nog nooit iemand meegemaakt die ik zo rustig zie handelen en er met winst uitgaat. Well done is better than well said.

Onder
Ik heb veel plezier in het daytraden en ben er echt van onder de indruk zoals jullie dat aanpakken.

Levenswaarheden
Veel geleerd en gelachen om Robs levenswaarheden. Jullie hebben mijn dag gemaakt!

Linkerarm
Het enige dat minder gaat is mijn linkerarm. Die heb ik geforceerd met oefenen van je systeem! Ik trainde me in het zo snel mogelijk innemen van posities en het plaatsen van orders. Ik heb daarbij een verkeerd houding aangenomen. En daarvoor betaal ik nu de prijs. Ik vertrouw erop dat die arm wel weer goed komt.

Kamikaze
De cursus heeft m’n leven gered, voorheen gedroeg ik mij als een kamikazepiloot op de beurs.

‘Hulplijn’
Een waardevolle introductie, nu moet ik zelf aan de slag! Fijn dat ik jullie ‘hulplijn’ kan gebruiken en dat ik nog 1x mag komen. Alles liep en was -wat mij betreft- duidelijk. Professioneel opgezet. Dank jullie wel!

Kop
Allemaal hartstikke bedankt voor de lessen!! Het heeft ons hele leven op z’n kop gezet. Maar wel op een leuke manier.

Warrig
Rob vond ik wel wat warrig, maar ook vermakelijk. Fijn dat er ook service is achteraf.

Gelachen
Veel gelachen en kostbare informatie opgedaan. Jullie hebben mijn dag gemaakt!

Robot
De robot maakte aardig wat trades. Ik deed eigenlijk de hele dag helemaal niets.

Watertanden
Een cursus om van te watertanden. Gelukkig was er genoeg te drinken.

Jongens
Rob en ‘z’n jongens’ brengen de cursus op een positieve manier en gaven mij een goed humeur. Bedankt!

Behulpzaam
Duidelijke uitleg over hoe je orders moet plaatsen. Erg behulpzaam met vragen beantwoorden of instellingen aanpassen.

Voordeel
Erg leerzaam, veel informatie die nog moet inzakken gedurende de komende tijd. Ik hoop er zeker mijn voordeel mee te doen en zie erg uit naar de demo-oefeningen en het live gaan.

Trekken
Het was leerzaam en vooral gezellig. Wij hebben nu in openheid kunnen vertellen wat onze dure fouten zijn geweest en we trekken er lering van.

Bevrediging
Ik lees nooit advertenties, alleen wat me interesseert. Dit keer jullie advertentie! Ik heb de cursus gevolgd en jullie hebben mij de bevre­diging gegeven waar ik al heel lang naar op zoek was.

Straight
De cursus is duidelijk straight forward en het systeem haast te simpel.

Eén
Zeer duidelijk uitgelegd. Veel info op één dag maar veel ruimte om vragen te stellen. Advertentie Ik heb zeker al 10 jaar jullie advertentie in mijn portefeuille zitten.

Jaloers
Ik keek wat jaloers naar een mail waarin iemand schreef in 3 maanden op 50% winst te zitten, maar wij gaan op deze manier ook goed die kant op.

Zijstraten
Leerzaam en een beetje rommelig door de ‘zijstraten’ die Rob steeds neemt. In de tweede helft meer structuur. Veel om over na te denken en na te rekenen/oefenen.


Meneer Rob
Topcursus, ik raad iedereen aan om eerst bij meneer Rob een daytradingcursus te gaan volgen alvorens live te gaan.

Met
Interessante cursus met humor gebracht.

Airbag
Ik heb als ‘opfrisser’ enorm genoten en veel geleerd. Het was zoals vanouds heel gezellig. Wat ik vooral leerzaam vond is om cursisten te wijzen op de risico’s, niet overmoedig worden. Je te allen tijde aan het handelsplan te houden, dat is de ‘airbag’!

Goed
Leerzaam en zeer interessant. Goed doordacht.

Ik
Fijn dat er een terugkomdag is. Afgezien van de lekkere lunch en de humor van Rob is het fijn de details van het handelsplan weer eens door te nemen. Ik kan weer gemotiveerd verder met de handel.

Robot
Enerverend, en duidelijk uitgelegd wat te doen. Ben enthousiast geworden en heb een beter beeld gekregen van daytraden met robot.

Lekker
Gezellige, leuke cursusdag. Het nodige opgepikt en ook begrepen. Praktijk -het laten zien- afwisselen met theorie is prima. Ik ga eens rustig aan de gang in een testomgeving om lekker te testen voordat ik besluit live te gaan.

Zeker
Ik vond het interessant en heb er veel van opgestoken. Werd met humor gebracht, ik kom zeker naar de opfriscursus.

Koe
Je hebt me wel aan het denken gezet over de vraag of ik nou wel zo geschikt zou zijn voor het traders vak. En ik moet je bekennen dat ik er na een week nog steeds niet over ben uitgedacht.Al denkend kom je daar dus ook niet uit en je moet het gewoon doen; de koe bij de horens vatten.

Weer
Een goede opfrissing en kennis genomen van de vernieuwingen. Prima verzorgd. Ik ga weer traden!

Inzetten
Leerzaam: discipline en klein inzetten, geduld hebben, kleine trades.

Kennis
Ik heb er op een realistische manier kennis mee gemaakt.

Rijp
De tijd is rijp voor mij om te daytraden, op mijn oude dag waarvan ik altijd al zei: dat lijkt wat voor mij als ik wat ouder ben.

Wippen
Vroeger wipte ik van het ene aandeel naar het andere. Rob heeft me geleerd met indexen te handelen, die zijn veel veiliger en gaan nooit naar nul.

Waakhondje
Ja, een beetje spannend was en is het wel. Er kijkt iemand een beetje mee, namelijk mijn man, die mij als een waakhondje aanspoort om te stoppen als het goed gaat!

Cursusgeld
Even een update van mij. Ik ben na een maandje oefenen op de demo nu live gegaan en het gaat prima! Gisteren had ik mijn cursusgeld eruit!

Adem
Ik vond het een super dag! Heb genoten en veel opgestoken, nu nog in de praktijk brengen. Heb inmiddels het cursusboek helemaal in één adem uitgelezen.

Facebook
Van analisten en beursgoeroes trek ik me niet al te veel aan. Het gaat al lang niet meer over de onderliggende intrinsieke waarde (zie Facebook), dus dat spreekt me aan in jouw benadering.

Eierwekker
Wat ik vooral goed vond was het idee dat je niet maar door moet gaan, maar steeds er tussenuit moet breken. Een van de cursisten had er zelfs een eierwekker voor. Super.

Delen?
Ik vond het ook erg interessant en leerzaam. Leuk dat er ook nog geld is verdiend, moeten wij dit met z’n allen delen?

Exorbitant
Mijn streven is niet om exorbitant rijk te worden maar om gewoon een normaal en vooral regel­matig inkomen te verdienen met daytraden.

Waard
Wat ik van u leerde is fantastisch. Wat ik nu zie is waar je anders jaren over doet. Ik wil u daar dan ook voor bedanken. De cursus is duur maar zeker zijn geld waard, ik zou (of ga zelfs) zeker ook anderen aanraden de cursus bij u te volgen.

Intuïtie
Even een leuke anekdote: mijn vrouw is ook gaan traden. Ze heeft geen cursussen gedaan, heeft geen literatuur gelezen, heeft geen tradeplan en behaalde 52% winst … in één dag …. Zou dat nou bedoeld worden met ‘vrouwelijke intuitie’?!

Chapeau!
Fijn om in deze tijd nog eerlijke mensen tegen te komen die niet verbloemen dat ze dit of dat verkeerd gedaan hebben en iets of iemand anders de schuld geven! Nee, boeiend om te beseffen dat zelfs een man met zo een ervaring af en toe zich ook laat leiden door zijn emoties, zou maar niet normaal zijn mocht dat anders zijn! Maar gewoon eerlijk gezegd hoe het kwam en daar voor uit komen, chapeau!

Jaren
Je methodiek is in al die jaren min of meer gelijk gebleven. Dat betekent dus dat je succesvol bent, en dat het werkt.

Bevlogen
Zeer interessant en bevlogen gepresenteerd! Bovendien zeer goede ‘nazorg’ en support. Het blijft niet bij deze ene cursusdag. Ga zo door heren!

Zoon
Voor mij was het een enorme eye-opener en ik ga mijn zoon inschrijven!

Ervaringsdeskundige
Heel interessant om van ervaringsdeskundige daytraders handvatten en een plan van aanpak/strategie te horen.

Kneepjes
Erg inzichtelijk en een fijne manier om als beginnende daytrader de kneepjes van het vak te leren.

Anekdotes
Hartelijke ontvangst door Rob en Robbin. Nergens wordt op bespaard! Na korte intro starten we al op de beurs, dus de spanning stijgt en wordt met de humor van Rob en zijn anekdotes een dolle en leerzame boel. Beetje chaotisch maar super gezellig, leerzaam en een leuke groep.

Psychologie
Uitstekende ervaring; goede combinatie van praktijk hoe/waarom en focus op psychologie markt/mens. Veel humor.

Thuis
Heel leerzaam, humoristisch, gezellig, je voelt je meteen thuis!

Point
Erg inspirerend. Rob: chaotisch maar prachtig, ervaren, integer, wil lange ervaring over­brengen, vooral de psychologie en wil de deelnemers beschermen. Robbin: handig en to the point. Inhoudelijk veel waard, ga hier zeker mee aan de slag.

Ervaring
In het begin wat lastig te volgen wat er allemaal gebeurt (als je niet zoveel ervaring hebt). Later wordt dit allemaal heel duidelijk als je zelf aan de slag gaat!

Winsten
Afgelopen twee weken telkens afgesloten met beduidend hogere winsten.

Liefdevol
Samenwerking tussen Rob en ‘de jongens’ lijkt soms wat ongemakkelijk en lomp, maar blijkt gedurende de ochtend bijna ‘liefdevol’. Leuk en erg leerzaam.

Aanbevelenswaardig
Leerzame cursus met heldere voorbeelden en uitleg van de manier waarop daytraden werkt, aanbevelenswaardig.

Rechtvaardig
Ik vond het een zinvolle en interressante cursus. Rob is een strenge, maar recht­vaardige cursusleider met gevoel voor humor. Ik ben enthousiast geworden om met daytraden aan de slag te gaan!

Gratis
Goed dat deze cursus ook een extra (gratis) opfrisdag brengt, inclusief 20 keer online live meekijken. Immers… oefening baart kunst.

Overbruggen
Ik handel sinds een maand (voorzichtig) live en ben dus een van de ‘gelukkigen’, die ook de overnight sell verliezen heeft weten te overbruggen…. Geduld… rust en consequent zijn heeft zeker mede geholpen…. Hulde aan het ‘Plan Wessels’….!!!

Dag
Elke dag volg ik de online sessies en elke dag leer ik weer bij.

Prachtig
Toen ik thuiskwam heb ik direct jullie robot getest, prachtig. In een half uurtje kocht en verkocht hij 15 keer!

Leuk
Leuk, interactief, gemêleerd gezelschap, goede locatie, je wordt er enthousiast van. Ik vond het zo gezellig, ik zou hier wel elke week willen zijn.

Houvast
Rob heeft mijn hele denk­patroon op zijn kop gezet. Ik deed het dus altijd fout en verkeerd. Deze cursus geeft je op een fantastische manier houvast. Zelfs als je een keer een verkeerde beslissing neemt, kom je er wel weer uit. Geweldige mensen, ook in het contact na de cursus. Mijn wereld is totaal veranderd.

Klokje rond
Zoals je weet ben ik stuurman op de grote vaart. Dat kan behoorlijk saai zijn als je weken alleen maar water ziet. Nu via de satelliet lekker aan het daytraden. Handel het klokje rond. Rob, petje af.

Uitvinden
Inmiddels ben ik zo’n dag of twintig live aan het traden met succes. Hoe heb je het ooit kunnen uitvinden, Rob? Prachtig systeem!

Koersen
Een nieuwe manier van ­kijken naar de koersen. Het is mij duidelijk geworden hoe je van kleine koersschommelingen kunt profi­teren, maar ook verliezen.

NS
Ik kom lekker met de trein. Je weet nooit of er nog een borrel wordt gedronken. Tot vrijdag!

Leunen!
Wessels heeft ons geen windeieren gelegd. Vandaag was goed voor € 500,- met achterover leunen!

Trades
Heb vandaag de gehele dag kantoorwerk gehad, van­morgen de DAX op zakken gezet. Heb in totaal 6 trades gedaan, met een eindresultaat van €350,- plus.

Elan
Rob heeft mijn kijk op de beurswereld een nieuw elan gegeven.

Boeiend
Spannende cursus. Vanaf het begin zeer boeiend en pakkend. De dynamiek tussen Rob en Robbin zorgt ervoor dat het steeds in beweging blijft. Goede dosering van feiten, ervaringen en leerstof.

Handelen
Open en duidelijk, blij met de opfriscursus, want het is weer een bevestiging van hoe ik verder wil handelen.

Doelpunt
Het is een fascinerend kunstje dat Rob me heeft geleerd. Bij de cursus zat ik te kijken alsof het een voetbalwedstrijd was en ik zat te wachten op een doelpunt. Eindstand € 300,-

Jaar
Het is mij duidelijk geworden welke fouten ik het afgelopen jaar heb gemaakt.

Wijzer
In jullie cursus ben ik een stuk wijzer geworden. De cursus zelf is goed verzorgd en duidelijk van opzet inclusief het cursusmateriaal en de audiovisuele zaken.

Verbluffend
Naast zijn expertise van de beurs is Rob een bijzonder sympathieke persoon­lijk­heid. Met verbluffend een­voudige analogieën beschrijft hij de beurs­aangelegenheden doeltreffend.

Broek
Je moet wel een beetje ballen in je broek hebben, hahahhh

13
Onvoorstelbaar dat dit soort service nog bestaat. Bij andere bedrijven ben ik klant nummer 13, maar bij jullie voel ik me écht gewaardeerd.

Apart
Ik heb al een aantal cursussen gevolgd maar die van Rob is heel apart.

Top!
Ik heb nog nooit een seminar gevolgd waar je direct geld mee kunt verdienen. Ben zeer tevreden. Helemaal top!

Vrouw
Daytraden doe ik samen met mijn vrouw. Zij doet het ook leuk en maakt de handel levendiger.

Stemmen
Als enige vrouw en met volgens mij de minste ervaring, vond ik het een erg leuke cursus. Goede uitleg en fijne stemmen om naar te luisteren. Ook al ging het soms iets te snel, er werd voldoende tijd genomen om mij de basis uit te leggen. Top!

Makkelijk
Het systeem van Rob Wessels is simpel en makkelijk te gebruiken. Hij legt het duidelijk uit maar voor mij persoonlijk had hij minder de nadruk op de gevaren hoeven te wijzen.

Bang
Het gaat zo ontzettend goed, ik word er gewoon bang van.

Koffie
Leuke intro! Wij aan de koffie en Rob aan de Baileys. Maar een superleuke en ontzettend leerzame en interessante dag die ongetwijfeld veel gaat opleveren.

Masja danki
Het was een leerzame dag en een gezellige groep met mensen van diverse pluimage. Masja danki (papiamentu voor hartelijk dank).

Plus
Ben nu een week aan het ­handelen en ik mag wel zeggen dat het redelijk gaat. Ik sta in de plus en heb nog geen dag meegemaakt dat ik negatief ben geëindigd, dus daar putten we hoop uit.

Papa
Als ik kijk naar de mensen in de beurshandel, ben jij de enige die ik volledig ver­trouw en ik heb er inmiddels velen ontmoet! Je bent een echte huisvader voor je studenten! Vanaf nu noem ik je gewoon papa Rob.

Sfeer
Zeer interessant, ze leggen het op een leuke en zeer nuchtere manier uit. Rob komt tussendoor met een aantal verhalen die hij heeft meegemaakt, dit zorgt voor een luchtige sfeer.

Nooit
Rob heeft me aan het denken gezet. Hij heeft me dingen laten zien waar ik nog nooit bij stil heb gestaan.

Toppie
Leuk, ik heb genoten. Weer een beetje wijzer geworden. Eten was zalig, perfect verzorgd. Jullie zijn heerlijk op elkaar ingespeeld. Toppie.

Kaarten
Vroeger ging ik op gevoel en tips af. Nu speel ik zelf, net als met kaarten.

Stoel
Wat een luxe om je job te kunnen uit­oefenen vanuit je luie stoel in het zonnetje!

Verdiend
Je hebt mijn hoop en verwachtingen volledig waargemaakt en deze rekening is zeer waard om betaald te worden.

Wijsheden
Eigenlijk een cursus zelf­kennis, gelardeerd met ‘oude’ wijsheden. Er wordt psychologisch inzicht gevraagd maar ook een stukje ‘pragmatiek’.

Rommelig
Nuttig, interessant, beetje rommelig soms.

Aanrader
Zeer unieke manier van traden dat ik tot nu toe in geen enkel boek heb gelezen. Maar Rob laat live in de cursus zien dat de manier werkt. Een aanrader voor iedereen die een andere maar vooral simpele strategie wil zien in het traden.

Beleggen
De cursus laat voor mij een nieuwe strategie in het beleggen zien waar ik me zeker verder in ga verdiepen. Duidelijke uitleg gehad met veel ruimte voor vragen en opmerkingen. Een hele leerzame dag waar ik zeker nog een keer terugkom.

Oefenen
Veel informatie gekregen, die ik nog eens rustig thuis ga nalezen. Een goed onderbouwd verhaal. In de komende tijd ga ik zeker oefenen met het demo account.

Ideeën
Prima verhaal, goede inzichten en nieuwe ideeën opgedaan.

Kinderen
Mijn kinderen hebben ook een demo account aangevraagd en ook zij zijn aan het traden volgens jouw systeem. Ongelofelijk wat die kinderen dat snel doorhebben met een typesnelheid van heb ik jou daar, haha! Zij zijn al bijna beter dan ons dus dat belooft nog wat! We laten je naam bijna iedere dag nog vallen (wat zou Rob doen met deze markt etc.) en noemen het hier Rob Wesselen ‘s morgens vroeg.

Eigenwijs
Het is maar goed dat ik zo eigenwijs ben anders was ik nooit bij jou terecht gekomen, hier thuis vertrouwden ze het voor geen cent toen ik naar jouw cursus ging, HAHA….

Kassa
We gaan zeker nog een tijd door met demo geld (deze week hebben we twee keer behoorlijk zwaar op verlies gestaan, we zijn er beide keren uit gekomen, maar het was wel een goede les dat het niet altijd binnen twee minuten kassa is ;-))

Foutje
Het grootste gevaar waar ik bang voor ben is mijn vermogen te verliezen door een verkeerde muisklik, foutje of het wegvallen van mijn verbinding. Dat mag nooit gebeuren dus ik zal waarschijnlijk heel veel moeten oefenen in het orders uitvoeren en heel accuraat moeten werken.

Vingers
Het moeilijke is inderdaad dat je moet leren tevreden te zijn met je dagdoel, en dat je dit dagdoel ook niet te hoog moet stellen. Hebberigheid is ons allen niet vreemd nietwaar? Met mijn account gaat het overigens nog steeds prima, hoewel ik mijzelf ook regelmatig moet bedwingen met m’n vingers van de knoppen te blijven, maar tot nu toe is dat wel gelukt…

Mensen
Een van de meest opvallende eigenschappen van de manier waarop Rob les geeft is dat hij een ogenschijnlijk moeilijk onderwerp in begrijpelijke woorden uitlegt aan mensen met weinig of geen ervaring in online-trading.

Zelfspot
Humor, handelsplannen, heerlijke zelfspot en niet onbelangrijk: risico’s en winst. Veel winst en heerlijke lunch.

Strategie
Je moest eens weten hoeveel scepsis ik tegenkom als ik vertel van mijn daytrade activiteiten onder leiding van jou. Jij bewijst toch iedere keer dat het met een vast plan en een goede strategie niet zo maar dom gokwerk is. Ik heb er in ieder geval nog steeds veel vertrouwen in!

Gerucht
Overal waar groot geld mee is gemoeid, wordt gemanipuleerd. Het gerucht dat er computers zijn die je order zien aankomen lijkt inderdaad op waarheid te berusten. Het zij zo.

Vooral
Leuke inkijk in een hele nieuwe wereld: trackers, brokers, long, short, cfd’s…. maar wat ik vooral heb geleerd: discipline!

Drang
Het zinnetje dat vorige keer in een mailtje stond ‘trade niet om het traden’ vind ik heel belangrijk want als het niet goed voelt kun je er beter uit blijven en dus ook niets verliezen. Die drang moet je leren beheersen als beginner.

Bergen
Zeer leerzame cursus in ‘gewone’ taal. Goed te begrijpen. Er is tijd voor vragen en deze worden duidelijk beantwoord. Er worden geen gouden bergen beloofd maar realiteit!

Geest
Leuke interessante cursus! Ik vond dat de informatie af en toe veel te snel doorlopen werd maar gelukkig kan ik de online sessies bijwonen. Waar voor je geld! Of je nu wel of niet wilt gaan daytraden, het is toch interessant om je geest te verruimen.

Moeder
De laatste jaren gaat het behoorlijk en ik heb me aangepast aan de beurstoestanden. Uw systeem werkt en daar ben ik blij om. Ik heb het wat aangepast en naar mijn hand gezet. Voorzichtigheid is de moeder van de porseleinkast zei mijn vader zaliger altijd.

Wapens
Eén van de krachtigste wapens die ik heb geleerd is wanneer ik uit de markt moet blijven.

Afgestraft
Ik ben zelf ondernemer en het spel dat wordt gespeeld bekijk ik ook met deze ogen. Wanneer men zijn tegenstander doorheeft kan men daar zijn voordeel mee doen. Ik heb ondertussen ervaring genoeg om te weten dat dit er niet toe moet leiden dat men zich alwetend voelt, want dat wordt inderdaad vroeg of laat afgestraft. Dus mij aan het plan houden zal ik zeker proberen (het is wel de bedoeling dat ik een inkomen ga verwerven).

Rotterdam
Graag komt ik weer naar jullie opfris-cursus, voor informatie naar de gouden sleutel. Wanneer zijn jullie in de buurt van Rotterdam voor een opfriscursus?

Minpuntje
Ik vond alles heel goed geregeld, de voorbereiding, de e-mail, de hulp, de installatie en meer, zeer goed. Fijn dat de cursus door 3 personen wordt begeleid. Minpuntje was de interactie van Rob met één van de cursisten. Onnodige discussies, ergernissen en interrupties. Beter om niet te doen.

Dacht
Het traden gaat goed maar met echt geld is het dus in het begin echt wel even schrikken, als je je geld ziet verdampen omdat ik zelf zo eigenwijs was en ‘dacht’ dat ik wel wist hoe de beurs ging lopen en me niet aan jouw regels hield. Ik sta nog steeds in de + en houd me nu netjes aan de regels en dat gaat weer goed.

Ufo’s
Alle onderwerpen komen aan bod: de dood, ex-vrouwen, ufo’s en ook nog handelen met Index DAX30. Rob maakt het ‘sjeuig’, Adam en Robbin geven over de techniek goede informatie. Het handelen in ‘short’- ‘long’ en een ‘buy’ – ‘sell’ order moet iets beter uitgelegd worden.

Top
Goede service en voorbereiding! Top team en goede presentatie. Prijs-kwaliteit­verhouding is heel goed.

Trump
Wij kwamen voor de terugkomdag. Zeer goed en nuttig is dat je, nu Trump aan de macht is, het handelen aangepast hebt. Krijg er zin in om weer te handelen, ook door de ervaringen van andere aanwezigen.

Zonnetje
Ik ben ook long gegaan. Duurde een uur en 9 minuten maar dankzij een 7 aantal trades, 3 maal de dagwinst. De robot werkt als een zonnetje

Drugs
Ik wil zeker wel een nieuw vak leren, en in mijn beleving is dit er een, het spelletje ligt mij wel. Ben wel verslavings- gevoelig, heb er al een paar flinke gekild in mijn leven, drank, roken, drugs…

Streken
Een oude vos verliest misschien zijn haren maar niet zijn streken. Ik ben nog maar relatief een jonkie van 51, en maak iedere dag fouten. Ik leer graag van iemand die zelf dagelijks zijn kunstjes nog vertoont.

Gezondheid
Dank voor de nuttige aftrapsessie gisteren in Breukelen. Het was heel verhelderend en ik ben gecharmeerd van de eenvoud. Ook mijn ervaring is dat weinig handelen, eenvoud en geduld uiteindelijk het meest opleveren en het beste zijn voor de gezondheid.

Wakker
We waren een beetje beducht voor een saaie bijeenkomst van 7 uur lang, met enige moeite om wakker te blijven, maar dat heb je goed weten te voorkomen!

Website
Met veel interesse en belangstelling heb ik uw website gelezen, mijn complimenten voor de heldere opzet en de duidelijke informatie die daar te vinden is.

Doomsday
Mij bekruipt het gevoel dat er op grote schaal en zeer angstvallig de koersen worden gemanipuleerd. Staan we aan de vooravond van een economische doomsday?

Opgedroogd
Als men nooit van de geëffende paden afwijkt, vindt men nooit een nieuwe bron voordat de oude is opgedroogd.

Strak
Dag Rob, daytraden doe ik nu al sedert de cursus. Ik heb al bakken met geld verdiend door mijn plan strak te volgen (sta nu op 68% winst).

Vrouw
Ik handel met echt geld, en ik ben door het daytraden meer ontspannen geworden volgens mijn vrouw.

Visjes
Ik wil niet de hele dag achter een schermpje zitten, ik maak niet de beste keuzes als ik erbij blijf, daarentegen als ik wat visjes uitzet dan gaat het beter.

Oorlog
Hallo Rob, Ik denk dat ‘ze’ van het handelsplan weten. Ondanks de oorlog rustig blijven.

Pinksteren
Ehhhh Rob….. zet die computer nou eens uit en geniet eens ontspannen van een paar dagen vrij…. niets leuker dan met vrienden, kennissen of familie even genieten, handelen kan altijd, het leven draait niet alleen om daytraden!

Echie
Het wordt nu heel spannend, want nu ga ik het ook voor het echie doen, dus geen job, alleen leven van daytraden……

Heitje
Vroeger moest ik bij de Padvinders allemaal klusjes doen om een zakcentje te verdienen met ‘een heitje voor karweitje’. Het geld inzamelen met daytraden lijkt daar een beetje op maar vind ik veel makkelijker.

Het kost wat
De cursus kost wat, maar dan heb je ook wat: het vermogen om zelf geld te verdienen op de beurs!

Valkuilen
Deze cursus behoed je voor de val­kuilen van het beleggen. Duidelijk.

Wonderlijk
Verrassend, gezellig, ongedwongen, leerzaam en wonderlijk. Goed verzorgd, ook qua eten en drinken. Ben zelf erg nieuwsgierig naar de praktische uitvoering straks met eigen geld.

Opstaan
Rob heeft mooie uitspraken!! Deze vind ik zelf ook een erg sterke: “Wanneer je verliest, verlies dan niet de les…” Met vallen en opstaan kom je een heel eind. Dat is in ieder geval mijn ervaring 😉

Geld
Knap hoor met al die mensen om je heen een leuke cursus geven en er wordt nog geld verdiend ook.

Centjes
Hier in Lage Mierde blijven we rustig onze centjes verdienen.

Fouten
Als startend trader heb ik nog het meeste moeite met het geduld bewaren. Ik heb een paar verliesgevende trades gedaan omdat ik niet het geduld kon op­brengen om te wachten tot de koers weer terug kwam. Na een analyse van de fouten is gebleken dat als ik rustig had afgewacht het goed had gekomen.

Sportman
Wat ik wel merk is dat je net als een sportman een uitstekende lichamelijke en geestelijke conditie moet hebben.

Knaap
Hoi Rob, kan ik jouw knaap even lenen???

TV-kok
Heb genoten van je uitspraken. Ik bewaar ze altijd allemaal. Hierbij een uitspraak van een bekende tv-kok, Joop Braakhekke, die ook het nodige succes heeft gekend maar ook zegt dat hij gefaald heeft in zijn leven. Hij zei naar aanleiding daarvan in een tv-programma. ‘Succes is een positief gif’. Volgens mij kun je die uitspraak zo ­over­nemen bij zeer positieve zaken en natuur­lijk ook bij succes in beleggen. Want overmoed ligt vooral bij succes op de loer.


Afgestruind
Als je jouw regels stug volgt, heb je de meeste kans op succes. In het verleden heb ik ook met alle soorten marktscans alle markten afgestruind. Het probleem is, dat je dan gewoon veel te laat bent, de beweging is al voorbij.

Het kost wat
De cursus kost wat, maar dan heb je ook wat: het vermogen om zelf geld te verdienen op de beurs! Valkuilen Deze cursus behoed je voor de val­kuilen van het beleggen. Duidelijk.

Zevenentachtig
Ik heb 87 trades gemaakt gedurende deze weken. Het ging redelijk goed al zeg ik het zelf. Dit heeft me wel het vertrouwen gegeven dat het gaat lukken.

DAX
Om u de waarheid te zeggen vind ik het verbazingwekkend dat u op een stijgende DAX met enkel short gaan €295 uit de markt haalde.

Klap
Telkens kreeg ik een klap in m’n gezicht. Ik heb veel leergeld betaald, maar ik zal die beurs onder controle krijgen. Ik had je cursus veel eerder moeten doen.

Denkpatroon
Het geeft een andere kijk op bepaalde zaken omdat je bijna altijd in een bepaald denkpatroon zit. Het is daarom goed dat iemand anders andere inzichten heeft en die ook kan onderbouwen en live laten zien hoe alles werkt.

Kaarten
Vroeger ging ik op gevoel en tips af. Nu speel ik hetzelfde als met kaarten; Ik doe het samen met m’n vrouw. Zij doet het ook leuk en maakt het levendiger.

Geen gokken
Ik kan het bijna niet geloven maar ik zie echte kansen met jullie handel. Het gaat goed en het is nu eens geen gokken, het werkt gewoon.

In mijn hoofd
Jullie waarschuwingen zitten helder in mijn hoofd. Ik ben er nog niet, als je er al ooit kunt zijn !!!!

Viool spelen
Jullie hebben bewezen dat je de kost kunt verdienen met ‘daytraden’ en dat is maar voor een enkeling mogelijk. Jullie zijn flexibel en dat is het geheim, naast de jarenlange ervaring. Perfect viool spelen duurt ook jaren en dan moet je ook nog aanleg hebben.

Rugcrawl
Het is alweer 14 dagen geleden dat ik in het diepe ben gesprongen. Ik moet zeggen: het gaat goed, wel blijven vasthouden aan het plan dus voorlopig alleen de schoolslag en geen rugcrawl of gekleed te water gaan, dat kan alleen maar problemen geven!

Huwelijk
Rob is getrouwd met de beurs en dat merk je goed in de omgang met hem. Hij gaat beslist die extra mile voor zijn leerlingen.

Biertje
Ik wist niet dat daytraden zo eenvoudig zou zijn. We dronken een biertje en intussen plaatste Rob z’n trades. De rust die hij uitstraalt, maakte veel indruk op me.

Secondanten
Zonder enige indicator of trendwaarden terug naar het basic handelen. Top! Toppertjes die Rob en zijn secon­danten. Ik heb genoten.

Gezellige dag
De cursus is erg onderhoudend. Rob maakt er een gezellige dag van en hij wordt goed door Adam en Robbin bijgestaan.

Overdreven
Het was zeker een interessante bijeen­komst zonder overdreven verhalen. Ik wens jullie veel succes toe en hoop jullie nog eens te spreken.

Ruig
Prima uitleg, no nonsens en een paar goede tips. Plus niet te ruig beginnen dus.

Toewijding
Het is terug bewezen dat u een zeer goede leraar bent. Als jonge man ben ik ook als leraar begonnen en ik moet bekennen dat het geduld en de toe­wijding dat u aan de dag legt een voorbeeld is voor zeer vele leraars….

Simpel
Het is verbazingwekkend wat bereikt kan worden met zo een simpel handelsplan.

Manipuleren
Heel bijzonder dat de cursus gebaseerd is op niet te manipuleren informatie. Een hele goede en unieke cursus, ook voor ervaren traders.

Dik gevuld
Een 1e klas cursus en het leert u hoe u met het aankopen en verkopen van aandelen een dik gevulde porte­monnee in uw zak kunt krijgen.

Opgeblazen
In het verleden heb ik een veel te kleine margin aangehouden waardoor het account meerdere keren is opgeblazen. Was een dure leerschool. Door jullie cursus heb ik ingezien dat dat anders moet.

Pluim
Wij willen jullie bedanken voor de goed verzorgde cursus. Het was niet alleen leerzaam, maar ook heel gezellig. Ook voor het traject na de cursus verdienen jullie een pluim. Met vragen konden we altijd terecht en we werden snel, vakkundig en duidelijk geholpen. Bedankt voor alles.

Nooit gedacht
Ik ben nu 96 en had nooit gedacht dat ik geld zou kunnen verdienen met handelen op de beurs via een computer. Het houdt me scherp.

Wakker
Jullie hebben me wakker geschud over de onnodige kosten die ik maakte. Spel Rob, ik heb echt veel geleerd. Het is allemaal zo boeiend dat ik niet kan wachten, maar ik weet nu wel wat de gevaren van dit spel zijn, dus ben wel op mijn hoede.

Fijn
Fijn dat er samen gehandeld wordt. Veel ruimte voor vragen. Duidelijk.

Zin in
Het allermooiste vind ik nog wel dat ik een nieuw vak aan het leren ben, wat ik kan doen wanneer ik er zin in heb, waar ook ter wereld en tot mijn 80e als ik dat haal.

Heb er zin in
Lekker praktische cursus. Het systeem van Rob is helder en simpel en heeft zich al bewezen. Fijn dat Rob zijn jarenlange leerschool zo open met ons wil delen. De locatie voor de cursus is prima. Het was een gezellige leerzame cursus. Ik heb er zin in om live te gaan.

Aan de slag
Jarenlange praktijkervaring wordt goed overgebracht zodat je er werkelijk mee aan de slag kan. Praktische en begrijpelijke methode. Enthousiast gebracht door het team.

Qua
Verrassend, leuk, afwisselend, goed verzorgd (koffie, ontvangst, voorstellen), duidelijk qua inhoud. Hulpvaardige workshopleiders.

Koffie of Baileys
Leuke intro! Wij aan de koffie en Rob aan de Baileys. Maar een superleuke en ontzettend leerzame en interessante dag die ongetwijfeld veel gaat opleveren.

Gevaren
Zeer goede en praktische cursus. Ik waardeer het zeer dat vooral op de gevaren wordt gewezen. Realistische doelstellingen!

Adam en Robbin
De handelsmethode voegt echt iets toe aan mijn ervaring. Deze wordt goed uitgelegd en live gebruikt. Ik zie er naar uit om ermee aan de slag te gaan. Goed verzorgd en voldoende gelegenheid voor vragen en interactie. Rob heeft de ervaring, maar Adam en Robbin dragen de cursusdag inhoudelijk.

Handelsrobot
Goed opgezette cursus, alles werd duidelijk uitgelegd, er was veel ruimte voor vragen. Bijkomende risico’s werden uitgebreid toegelicht wat mijns inziens zeer belangrijk is. Tot slot, de handelsrobot is een belangrijke aanvulling op het daytrade proces.

Interactief
Ik vond de inhoud interessant en de cursus werd met de nodige humor gegeven. Duidelijke uitleg over het handelsplan en de techniek. Interactief met veel ruimte voor vragen. Heb zelf al direct kunnen handelen op een demo account. Is leuk en heeft mij enthousiast gemaakt!

Charme
Inhoudelijk goed, soms rommelig gepresenteerd, heeft zo z’n charme.

‘natte’ borrel
Veel geleerd door jouw ‘geen flauwekul’ benadering en het gebruik van boerenverstand van koop en verkoop. Proost met een ‘natte’ borrel van Bokma (daar hou ik nu eenmaal van).

België – Nederland
Duinkerke – Breukelen is toch 300 km rijden maar ben blij dat ik de cursus heb gevolgd. Traden doe ik op alle tijden van de dag zoals het uitkomt. Ik ervaar het als een welkome afleiding en ben ook zeer tevreden over het resultaat. Vriendelijke groet van een dankbare cursist.

Het boekje
Prima cursus, ontspannen sfeer en prima toepasbaar binnen de risicogrenzen. Ga zo door. Heb er veel van geleerd maar thuis eerst het boekje ‘daytraden’ 100% bestuderen!

Liefde en percunia
Momenteel geen pecunia om te beginnen helaas. Na de cursus stond ik net op het punt te gaan starten, ik had alle voorbereidingen al getroffen, maar toen ontmoette ik de liefde van mijn leven en dat kost geld…. 😉 Zodoende even pas op de plaats. Ik wil echter later zeker weer aanschuiven.

Klant nummer 13
Onvoorstelbaar dat dit soort service nog bestaat. Bij andere bedrijven ben ik klant nummer 13, maar bij jullie voel ik me écht gewaardeerd. Ik kan bij jullie aan de bel trekken en direct een van de mensen spreken in plaats van een robot of een callcentermede­werker. De after­service is ook geweldig. Dank dat jullie zo open en makke­lijk bereikbaar zijn. Dit geeft een goed gevoel.

Hartslag
Ik heb al aardig wat beginnersfouten gemaakt maar mijn hartslag is niet meer verhoogd bij het (day)traden. Mijn interesse is inmiddels nog verder gegroeid na het lezen van je bijzonder informatieve cursusboekje.

Boerenslim
Ik heb Rob ervaren als een oprecht mens met humor, maar bovenal iemand die een effi­ciënt, praktisch toepasbaar, simpel en boerenslim handels­systeem heeft ­ontwikkeld. Er zit geen woord Frans bij!

Lekker
Door het plan van Rob heb ik me leren beheersen. Ik handel nu behoorlijk ­gedisciplineerd. Eerst liet ik me gaan, net als op de weg. Hard, onbesuisd en ongecontroleerd.

Bomen
Wat erg aansprak was jullie zelf­beheersing en discipline, veel van geleerd, de bomen groeien niet tot in de hemel.

Rood hoofd
Ik had een rood hoofd van de ­spanning bij mijn eerste trade. Ben bewust gestopt, want ik wilde eigenlijk nog wel even doorgaan. Was uitverkocht. Opbrengst 550 euro.

Dé verleiding
Hopelijk kan ik een paar nieuwe mensen overtuigen van je schitterende product. Als je het goed kunt opvolgen en niet te hebberig wordt (want dat is toch wel dé verleiding die een beginner moet weerstaan) kun je echt heel wat centen verdienen. Ik ben daar een mooi voorbeeld van.

Afvalverwerking
Altijd in de afvalverwerking gezeten. Dit is toch wel wat anders; geen personeel of files en vooral die vrijheid. Ik handel meestal op mijn telefoon, wat een geweldige uitvinding en cursus.

Inbelsessies
Dank voor de uitstekende cursus, inclusief alle coaching die ik tijdens de inbelsessies hebben kun­nen krijgen. Ik heb heel veel geleerd en pas het inmiddels al enige tijd met redelijk succes toe.

RW_button_programma RW_button_inschrijven

Autohandelaar
Vroeger handelde ik in auto’s.‘s Morgens vroeg auto’s goedkoop inkopen en ‘s middags verkopen wanneer er meer klanten kwamen. Nu doe ik dat met aandelen. Ik kies wel voor kwaliteit.

Luie stoel
Wat een luxe om je job te kunnen uit­oefenen vanuit je luie stoel in het zonnetje!

Real money
Ik wilde graag een opstart met plan om te gaan daytraden. Ik heb nu een plan (houvast) om te starten. Ga de komende maanden oefenen en wil begin volgend jaar starten met ‘real money’.

Opfrissen
Nu al verheug ik mij erop om wat op te frissen, want dit is af en toe wel eens nodig. Alhoewel ik nog veelvuldig in het cursusboekje kijk.

Tierelier
Het gaat als een tierelier. Vorige maand bleek ik de laagste koers te hebben gekocht en het ging in een rechte streep omhoog.

Bankiers
Samen zien dat de dag pas begint als de bankiers op hun stoel zitten en ze dan te vroeg af zijn. Goed voorbereid, zeer bereidwillig, originele aanpak. Duidelijk dat Rob ‘t doet om mensen te ontmoeten. Wel jammer dat ie afhaakt bij de lunch. Reactie Rob: “Dat zal niet meer gebeuren.”

Vastzitten
Het doet me deugd dat wij gisteren uit onze 7 daagse short positie zijn gekomen en nu ook eens van onze meester horen dat hij vast zit :-)). Het fijne is dat als je op het systeem vertrouwt, je weet dat het uiteindelijk allemaal goed komt. Het was voor Jan de 3e keer en voor mij de 2e keer dat we vast zaten en we hebben weer met een mooie winst kunnen afsluiten. Dus vandaag starten we ook weer fijn met een nieuwe long positie.

BorrelOnbescheiden
Rob brengt het luchtig, onbescheiden en met de nodige humor. Wel blijft hij serieus wanneer het nodig is. Gelukkig veel praktijk en niet teveel theorie. Rob’s team is wat serieuzer maar brengt het duidelijk en beantwoordt goed alle vragen. Een Top Team.

Uitleg is duidelijk voor iedereen. Geef de volgende keer iedereen een borrel.

Humor
Rob zijn humor blijft leuk. Uitleg Robbin en Adam is duidelijk en de vragen die gesteld worden zijn goed beantwoord.

Winst
Herhaling van belangrijke punten erg belangrijk zoals geduld, voorzichtig handelen met kleine posities. Winst is winst! Veel informatie in ontspannen sfeer en ook gelachen.

Kroketten
Ik kocht vorige week kalfskroketten maar niemand wilde ze kopen en ik had 100 euro verlies. Twee dagen geleden kocht ik goulashkroketten, iedereen wilde ze kopen en ik had 300 winst. Per saldo had ik gemiddeld toch 200 winst.

Dure advertenties
Hartstikke leuk deze cursus. Ik geniet er erg van. Het geduld dat kunt u opbrengen om ons iets bij te brengen, dat kan niet iedereen. Ik hoop dat u nog lang doorgaat met cursussen geven, ook al levert het u financieel niet veel op vanwege de dure advertenties in de Telegraaf. Ik wil er graag mee doorgaan.

Cijfer
Jullie weten waar je het over hebt. 8 is het hoogste cijfer dat ik ooit geef.

Waarschuwingen
Interessant en met geduld uitgelegd. Ik vond het een prima sessie. Het ‘live’ oefenen in het demo account is zeer leerzaam. De waarschuwingen en het managen van de verwachtingen van snel geld verdienen zijn zeer gewaardeerd. Prima locatie en verzorging.

Denkpatroon
De cursus geeft een andere kijk op bepaalde zaken omdat je bijna altijd in een vast denkpatroon zit. Het is daarom goed dat iemand anders dan andere inzichten heeft en die ook kan onder­bouwen en live laten zien hoe alles werkt.

Wijzer
Leuk, ik heb genoten. Weer een beetje wijzer geworden. Eten was zalig, perfect verzorgd. Jullie zijn heerlijk op elkaar ingespeeld. Toppie.

Rotgans
Goed verzorgd en duidelijk. Zelfs de naam Rotgans gehoord, zelf bij AFM gelezen. Eerlijk! Goedzo!

Ervaringen
Veel gelachen, veel geleerd! Was een genot om te luisteren naar jullie ervaringen uit de praktijk. Met de nodige zelfspot en humor!

In- en uitstappen
De cursus was opwindend. Vooral het in- en uitstapmoment vonden wij spannend. Bij onze eerste keer oefenen zaten we helemaal te trillen. Gelukkig deden we het op een demo ­account. Achteraf konden we niet geloven dat we zo snel klaar waren met ons dagdoel. Terug naar huis hebben we nog lang nagenoten van de cursus.

Eerste prijs
Hallo Rob, misschien heb je wel eens van het beursspel van RTL Z gehoord. Er waren bijna 20.000 deelnemers. Ik heb meegedaan en ben eerste geworden. Een leerling van jou, ik dus, mag zich nu de beste belegger van Nederland noemen. Leuk hè?

Veel geluk
Maandag komen ze van de TV hier bij mij thuis de prijs uitrijken en nemen ze een kort interview af. Als ik de gelegenheid krijg, zal ik je naam noemen en die van Engo. Van jullie heb ik veel geleerd en ik ben, mede daardoor (en veel geluk) tot dit goede resultaat gekomen.
Groetjes van Rita.

Baileys
Veel gelachen, veel geleerd! Was een genot om te luisteren naar jullie ervaringen uit de praktijk. Met de nodige zelfspot en humor! Ik zou Rob adviseren om minder Baileys te drinken, maar dat advies slaat hij zeker in de wind!

Digibeet
Overweldigend alle informatie. Ik zal enige tijd nodig hebben om in het juiste spoor te komen.
De ondersteuning voor een digibeet zoals ik, vond ik geweldig.

Lage spaarrente
Succes met de cursussen, maar dat lukt wel volgens mij! Met die lage spaarrente zijn er steeds meer mensen die gaan beleggen…

Ben ik dom?
Ik heb een vraagje, ben ik dom? Dat moet het zijn. Of ben niet geschikt voor daytrading? Wat heb ik toch? Ik zit weer vast. Is dat normaal als beginner? Soms heb ik een soort blockage in mijn hersenen (bah!) Ik wil graag dat ik heel goed kan daytraden net als jou. De rust die je hebt wanneer je aan daytraden bent (heel relaxt). Misschien moet ik weer de cursus volgen?

Knappe jongens
Ik laat het weten als ik miljonair geworden ben. Het was weer een leerzame dag. Heel interessant en  ook gezellig. Goed verzorgd ook. De groetjes, ook aan Robbin en Adam (hoe kom je toch aan zulke aardige en knappe jongens)?

Ge zijt
We hebben tijdens de terugweg van de cursus nogal wat gefantaseerd over u beiden en we hebben gelachen en gelachen. Ge zijt beiden toch twee speciale heerschappen, maar met een zeer intelligente inslag en een goede kijk op van alles en nog wat.

Opgeblazen
In het verleden heb ik een veel te kleine margin aangehouden waardoor het account meerdere keren is opgeblazen. Was een dure leerschool. Door jullie cursus heb ik ingezien dat dat anders moet.

Gouden sleutel
Graag kom ik naar jullie cursus, voor informatie tot de gouden sleutel.

Kleurenblind
Het mogen meekijken zoals op de meeting van gisteren vind ik erg leerzaam. Het commentaar erbij was duidelijk en daarmee gaf je steeds aan waarom wel of niet te handelen. Vooral het interpreteren van de koerskleuren met de uitleg (ik heb wat moeite i.v.m. kleurenblindheid) heb ik heel positief ervaren.

Dom blondje
Poeh, een heel verhaal maar ja, het is niet eenvoudig om een dom blondje iets duidelijk te maken (haha).

Dagboek
Ik ben intussen begonnen met het oefenen en hou er een dagboek op na.  In de eerste week  € 1.060,– verdiend.

RW_button_programma RW_button_inschrijven


Jullie regels worden ons steeds heiliger. Is namelijk enige weg naar succes. Maar vrij speelkwartier op de markt blijft ook altijd leuk !! Maar dan wel met hele kleine contract groottes. Regel 1 blijft regel 1: Bescherm je kapitaal !!

De eerste maanden had ik door beginnersgeluk steeds flinke winst, (bij een maanden lang stijgende koers). Daar werd ik wel wat overmoedig van en in combinatie met hebzucht, vergat ik even jullie lessen, hetgeen resulteerde in fors verlies, wat al mijn verdiende winst teniet deed. Deze dure extra les, bracht mij terug bij jullie systeem en dit zorgt ervoor dat ik het verlies alweer bijna weg heb gewerkt. Ik vind het overigens ook heel leuk om te doen!

Ik handel zo ongeveer dagelijks op de DAX met 3 stuks per keer, meerdere momenten op een dag. Ook ’s middags een paar keer op Dow Jones als ik tijd heb.

Heb al winst gemaakt dus ben heel tevreden!

Jullie cursus is een mooie opstap om te gaan beginnen aan dit toch wel spannende avontuur.

Komende periode wil ik eerst ‘droog’ oefenen op papier, tot ik het gevoel heb dat ik de gedachte erachter helemaal snap, alvorens ik de leeuwenkooi instap.

De eerste dag zeer positief afgesloten, cursusgeld en nog ca. 180 euro extra verdiend.

Het artikel in de krant is goed en het klopt, de grootste vijand ben je zelf, hebzucht is een slechte eigenschap die je onder controle moet houden. Als dit je lukt kan iedereen geld verdienen.

Bijna elke dag handel ik en dat bevalt goed. Ondanks dat ik geen ochtendmens ben. Het enige wat minder gaat is mijn linkerarm. Die heb ik geforceerd met oefenen van je systeem! Ik trainde me in het
zo snel mogelijk innemen van posities en het plaatsen van orders. Ik heb daarbij een verkeerde houding aangenomen. En daarvoor betaal ik nu de prijs. Ik vertrouw erop dat die arm wel weer goed komt.

Het is erg leuk, bijna verslavend 😉

Ik ben onder de indruk van het handelsplan. Ik heb er vannacht bijna niet van kunnen slapen!!

Over een aantal weken gaan we 10 dagen naar Turkije en dan wil ik gewoon doorhandelen. Lekker met vakantie en dan af en toe een paar mooie trades maken.

Ik krijg het er al warm van.

In januari ben ik begonnen met echt traden. Door de winst die ik in korte tijd behaalde werd ik als beginneling overmoedig. Het thuisfront moedigde me daarbij aan. Heel begrijpelijk. En deed meer trades dan gepland zonder een dag over te slaan. Dit is natuurlijk op een gegeven ogenblik fout gegaan. Al m’n behaalde winst is verdampt. Op het moment oefen ik weer met de demo-versie en houd me strak aan ‘t plan.

Ik pluk er nu werkelijk de vruchten van. 85% van de trades zijn positief en de andere die negatief waren weet ik waar het aan heeft gelegen: het niet houden aan de routeplanner en eigenwijs zijn en denken het beter te weten.

Goede cursus. Soms wat ingewikkeld maar daarentegen ook duidelijke hulp.

Ik laat me nu niet meer vangen en door de vloer zakken. Geen grote posities meer en het nieuws niet onderschatten.

Ik heb er op een realistische manier kennis mee gemaakt.

Het is prachtig allemaal en ik zal het heus wel doorkrijgen, want bridgen is ook moeilijk en heb ik toch geleerd.

Als enige vrouw en met volgens mij de minste ervaring, vond ik het een erg leuke cursus. Goede uitleg en fijne stemmen om naar te luisteren. Ook al ging het soms iets te snel, er werd voldoende tijd genomen om mij de basis uit te leggen. Top!

Zeer interessant, ze leggen het op een leuke en zeer nuchtere manier uit. Rob komt tussendoor met een aantal verhalen die hij heeft meegemaakt, dit zorgt voor een luchtige sfeer. Al met al een dag waarop je veel leert op een informele manier. (Ook genoeg ruimte voor vragen en persoonlijke problemen met de software.)

Heel bijzonder, leerzaam, alle tijd en ruimte om actief mee te doen.

Nu zeg ik van tevoren: dit doe ik, dit zijn mijn grenzen.

Leuk gebracht met een gezonde dosis humor! Zeer ­interessant en goed gewezen op de risico’s, mooi om te zien hoe Rob het traden doet en daar op een (zo voelt het) veilige manier winst behaalt.Je woorden vanuit de cursus spelen dagelijks door mijn hoofd. Ik sla minimaal 1 keer per week nog even het cursusboek er op na, om vooral de lijnen van het spel goed te blijven volgen. Erg leuk en praktisch!

Het leuke is dat je niet van anderen afhankelijk bent. Niet van klanten die niet willen betalen en ….ik kan een boek schrijven over al het geld dat ik ben kwijtgeraakt door het personeel.

Rob heeft me inzicht gegeven wat de markten stuurt.

Organisatie is geweldig, mooie locatie en genoeg eten/drinken etc. Manier van uitleggen heel interesant, grappig en prima te volgen (voor de iets snellere en de iets lang­zamere). Heel veel aspecten worden behandeld.

Rob geeft goede richtlijnen voor nieuwe handelaren. Mijn algemene indruk is vrij positief. Ik denk dat ik het een stuk slechter zou hebben gedaan als ik de cursus niet had gevolgd. Een goeie toon en goed voedsel maakte de lange cursusdag draaglijk.

Mijn advies: Als u ernstig bent over deze handel dan moet u actie ondernemen en Rob Wessels bellen. De cursus is een eyeopener.

Het was een positieve ervaring. De opbouw van praktijk en theorie is in balans. Rob legt eenvoudig en duidelijk uit. Hij gaat langzaam van theorie naar praktijk. Hij is duidelijk iemand die het zelf doet, dus de ervaring heeft waardoor hij het ook goed kan overdragen.

Gisteren iets gekocht voor 2.31, en vandaag weer verkocht voor 2.47, lekker! Maar wat moet je een geduld hebben, en waarom twijfel ik soms of ik ze nog een dag langer moet houden om nog meer te pakken. Ik heb er nog steeds zin in en nog geen moment spijt gehad, alleen oppassen dat ik niet te snel instap, maar dat gaat ook steeds beter.

Het is een totaal andere ervaring dan wat ik tot nu toe deed. Ik vind het een openbaring als ik zie dat Rob werkt met een range die ook klopt.

Ik vond het een heel leerzame dag en zeker het cursusgeld waard. Rob, ik heb echt veel geleerd. Het is allemaal zo boeiend dat ik niet kan wachten, maar weet nu wel wat de gevaren van dit spel zijn, dus ben wel op mijn hoede.

Ik moet zeggen dat het mij goed bevalt. Het begint de goede richting uit te gaan. Ik heb met droog oefenen de meeste dagen met winst afgesloten. Er waren maar enkele dagen waarop ik verlies heb geleden. Maar dat lag grotendeels aan mijn vermoeidheid. Ben ik echt te moe dan kan ik beter maar
niets doen.

Het is een redelijke openbaring.

Ik wilde zó graag handelen en dacht dat ik geen lessen nodig zou hebben. Pas nadat ik bijna al mijn geld was kwijtgeraakt besloot ik de cursus van Rob te volgen. Dat had ik veel eerder moeten doen! Rob legt op een nuchtere manier uit hoe je geld verdient. Hij heeft mijn ogen geopend.

Hij heeft mij begeleid met mijn eerste stappen op de ­elektronische beursvloer. De cursus was zo boeiend voor mij dat ik de nacht erna nauwelijks kon slapen van opwinding. Voornamelijk omdat ik 40 uur moet werken voor het geld dat de heer Wessels onder mijn ogen in enkele uren verdiende door aandelenhandel.

Jij bent voor mij de trainer geweest die het fenomeen daytraden ontdoet van zijn illusie. Trainers doen zich vaak (bijna altijd) mooier voor dan ze zijn. Ze creëren een illusie of houden die illusie in stand. Jij niet. Jij maakt de materie eenvoudig. Plato en anderen hebben dingen gezegd over ‘Ken uzelf’. Over dat het daar in het leven allemaal mee begint. Je moet je grenzen kennen, weten wat je wilt en kunt en vooral ook: wat niet. Veel mensen maken zich ongelukkig met het nastreven van dingen die niet bij ze horen. Jij bent een van de mensen die ik heb ontmoet die daar heel ver mee is gekomen. Met dat weten van, wat wel en wat niet. Rob, wat mij betreft gaan we nog veel meemaken samen. Veel dank.

De heer Wessels moet niet teveel knorrepot zijn tegen z’n aardige werknemers.

De eerste week moest ik natuurlijk even mijn vingers branden en mijn nieuwsgierigheid voeden en heb ik inderdaad gegokt (en verloren). Gelukkig had ik al snel door dat dit niet de weg was om te gaan, maar ik 
moest het natuurlijk even ondervinden… Vanaf de 2e week heb ik mij heel strikt aan jouw plan ­gehouden, en met de gewenste resultaten. Kortom: nu handel ik alleen via het plan, dit bevalt mij prima. Ik sta nu net weer positief, omdat ik het verlies van de eerste week moest goedmaken.

Ben nu een week aan het ­handelen en ik mag wel zeggen dat het redelijk gaat. Ik sta in de plus en heb nog geen dag meegemaakt dat ik negatief ben geëindigd, dus daar putten we hoop uit.
Je kunt eigenlijk wel zeggen dat ik er een klein beetje aan verslaafd ben geraakt, maar dan wel in de positieve zin van het woord. Geen dag is hetzelfde en de spanning houdt mij alert als het gaat om de juiste in- en uitstap momenten of met andere woorden: ‘Laag kopen en hoog verkopen’.

De handel gaat me best goed af. De cursus is me heeeel positief bevallen en kan hem zeker anderen aanraden (perfect, een voorbeeld voor anderen).

Ik vind het absoluut leuk. De cursus was verrijkend. Ga het zo snel mogelijk in praktijk brengen.

Hier even een berichtje van twee cursisten. Wij zijn de afgelopen 2,5 maand voorzichtig begonnen met 5000 dollar daytrading. We hebben een aardig gevoel gekregen hoe alles werkt en hebben de infrastructuur goed op orde. We hebben 10 trades met winst afgesloten en 1 trade met verlies. Wij gaan nu het inlegbedrag verhogen naar 25.000-30.000 dollar, zodat het echt leuk kan worden. Het is precies wat we er van verwacht hadden en kunnen ons goed beheersen. We hebben met de 5000 dollar gezien dat het echt werkt en houden ons strak aan het plan.

Fijn dat er samen gehandeld wordt. Veel ruimte voor vragen. Duidelijk.

Ik wist wel dat het niet al te moeilijk zou zijn, maar zooo eenvoudig, nee, dat had ik ook niet verwacht. Nogmaals dank voor je heldere informatie. Wij waren het er over eens dat jij de zaken uitermate goed en begrijpelijk kon uitleggen. En dat je ook prima wist te boeien. Wij keken er van op dat het plotseling al zo laat was. Zo was de tijd gevlogen. We zien het al helemaal zitten! Dus dat wordt nog wat!

Jullie hebben me wakker geschud over de onnodige kosten die ik maakte.

Beste Rob, Ik heb ondertussen uw cursusboekje in één ruk uitgelezen!

Uw systeem werkt en daar ben ik blij om. Ik heb het wat aangepast en naar mijn hand gezet. Voorzichtigheid is de moeder van de porseleinen winkel zei mijn vader zaliger altijd.

RW_button_programma RW_button_inschrijven

Het was zo gezellig en leerzaam. Uiteindelijk ontmoette ik Rob en zijn team face-to-face. Het was heel gezellig en nuttig ook. Bedankt voor alles.

Bedankt voor de leerrijke ervaring want dat was het wel, behoudens een leuke dag.

Ik heb nog nooit een seminar gevolgd waar je direct geld mee kunt verdienen. Ben zeer tevreden. Helemaal top!

Vanochtend voor het eerst aan de slag. Short gegaan en 300 piek gemaakt in minder dan een uur. Het blijft toch een kick!

Het is verbazingwekkend wat bereikt kan worden met zo een simpel handelsplan.

Goedemorgen Rob, alles gaat zoals gehoopt tot nu toe, het plannetje is heilig zal ik maar zeggen. Sta netjes op winst zoals het hoort.

Ik wist direct dat er meer te halen viel uit het leven dan mijn huidige 9 tot 6 baan.

Heel bijzonder dat de cursus gebaseerd is op niet te manipuleren informatie. Een hele goede en unieke cursus, ook voor ervaren traders.

Ik ben nu 96 en had nooit gedacht dat ik geld zou kunnen verdienen met handelen op de beurs via een computer. Het houdt me scherp.

Ik wil jullie bedanken voor de leuke en leerzame tijd. De online-sessies zijn zeer informatief. Dank voor jullie toewijding!

Wat een fantastisch systeem! Ik heb zojuist het cursusgeld overgemaakt. Wat ben ik blij met jouw in zee gegaan te zijn.

Nou de cursus bij Rob was eigenlijk geweldig. Eenvoudig en toch heel leerzaam, eigenlijk precies waar ik van hou, niet te veel uitwijden over on-belangrijke zaken. Maar niet alleen de cursus, ook de service achteraf is heel 
goed en ik heb er nog steeds profijt van.

Hoi Rob, ik weet nog een andere lucratieve handel. Je moet een visblikje kopen, de vis opeten, het sleuteltje van het blikje een beetje slijpen en daar kun je alle sloten mee openmaken.

De cursus bij de heer Wessels was ronduit uniek, ik heb inzicht gekregen in een totaal nieuwe wereld voor mij.

Dit is een 1e klas cursus en het leert u hoe u met het aankopen en verkopen van aandelen een dik gevulde porte­monnee in uw zak kunt krijgen.

Heb in 3 weken m’n eerste 1000 euro verdiend. Soms twijfel ik nog wel wat instappen aangaat, maar tot nu toe steeds goed. Ik laat je weten wanneer de volgende 1000 binnen is. Ha ha.

Prima, verrassend, origineel, blijvend attractief de hele dag.

Het is interessant om jullie voorbereiding van de handelsdag te horen, misschien net zo belangrijk als het handelen op zich.

De beweegredenen voor jouw manier van daytraden spreekt me heel erg aan. Je neemt je laptop mee en aan het werk. Dat spreekt me ook aan. Wat ik ook in jou bewonder is het geduld dat je opbrengt om naar ons te luisteren en ons geduldig van een weerwoord voorzag. Je was een fijne instructeur, dank je wel voor het geven van deze cursus.

Ik heb er een uitdaging bij! Bedankt dat jullie mij die cursus hebben gegeven! Geweldig!

Door jullie ben ik me gaan realiseren dat winst pas winst is als ik het in m’n zak heb. Wat heb je aan een papieren winst?

Bedankt dat je me zo veel mogelijk wijsheid mee wilt geven.

Rob heeft me inzicht gegeven in wat de markten stuurt.

Het is zeer emotioneel. Daarom moet je het maar een paar uur per dag doen.

Eindelijk pegulanten uit de beurs.

Ik wil alleen nog daytraden, beleggen doe ik niet meer. Ik heb mijn portefuille opgedoekt en een deel gebruik ik nu om daarmee te daytraden. Wat een boeiende bezigheid is dat, maar wel verslavend.

Razend interessant, dat is het zeker.

Het is gewoon haalbaar voor mij. Dat moet ik kunnen als ik de regels in acht neem.

Nu zeg ik van te voren: dit doe ik, dit zijn mijn grenzen.

Binnenkort ga ik ook naar de gratis opfriscursus. Ga zo door!

Rob! Je bent een kei!

Het systeem van Rob Wessels is simpel en makkelijk te gebruiken. Hij legt het duidelijk uit maar voor mij persoonlijk had hij minder de nadruk op de gevaren hoeven te wijzen.

Ik sta al te popelen om te kunnen starten en uitproberen. Ik had er op voorhand een goed gevoel bij. Je hebt me zeker niet ontgoocheld!

Ik ben al tevreden met een bescheiden winstje per dag zodat ik makkelijk en rustig kan leven en Rob heeft me geleerd hoe ik dat kan doen. Bedankt Rob en tot ziens.

Ik wist niet dat daytraden zo eenvoudig zou zijn. Ik dacht ook eerst dat het zenuwslopend zou zijn maar niets is minder waar. We dronken een biertje en intussen plaatste Rob z’n trades. De rust die hij uitstraalde maakte veel indruk op me. Daytraden is bij mij hierdoor in een heel ander licht komen te staan.

Rob liet me zien hoe er gemanipuleerd wordt en hoe ik de koersen moet inter­preteren. Nu kan ik zorgen dat mijn zuur verdiende centen van mij blijven. Ik ben tevreden.

Door Rob heb ik nu geleerd zelf controle over mijn kapitaal te nemen en dat niet meer over te laten aan anderen.

Mijn kinderen hebben onder­tussen ook een demo account aangevraagd en ook zij zijn aan het traden volgens jouw systeem. Ongelofelijk wat die kinderen dat snel doorhebben met een typesnelheid van heb ik jou daar haha! Zij zijn al bijna beter dan wij dus dat belooft nog wat! We laten je naam bijna iedere dag nog vallen (wat zou Rob doen met deze markt etc.) en noemen het hier Rob Wesselen ‘s morgens vroeg.

Ik heb nu de instrumenten om leuk bezig te zijn, spanning te hebben en productief te zijn.

Rob, je hebt mijn sceptisme overwonnen. Jouw manier van daytraden is onthutsend eenvoudig, simpel en logisch.

Ik ben blij dat ik de cursus heb gevolgd. Het is voor mij compleet nieuw, maar dat het gezonde denkvermogen hier werkt doet me plezier. Wat ik in jou zeer waardeer is dat je de tijd neemt om jouw kennis over te dragen aan voor jou compleet vreemden. Dat is een bijzondere kwaliteit gezien het cursusgeld een lage instapdrempel heeft.

Het was voor mij een eyeopener. De cursus was gemakkelijk te volgen terwijl in de literatuur daytrading vééééél moeilijker wordt voorgesteld.

Ik vind de grafieken mooi.

Ik vond het een hele fijne, leerzame cursus. Het was perfect.

Door Rob heb ik nu geleerd zelf controle over mijn kapitaal te nemen en dat niet meer over te laten aan banken.

Gastvrij, boeiend, leerzaam, goede duidelijke uitleg.

Daytraden kan op vele manieren, net als spelen met een bal. Je kunt voetballen, handballen, korfballen, rugbyen enzovoort. Ik trade met aandelen.

Ik heb al een aantal cursussen gevolgd maar die van Rob is heel apart.

Jullie lieten me zien hoe je in luttele minuten een paar centen per aandeel kunt verdienen. Ik kon bijna niet geloven hoe snel dat ging.

Persoonlijk zit ik nog met kippevel van het hele gebeuren.

Je woorden vanuit de cursus spelen dagelijks door mijn hoofd. Ik sla minimaal 1 keer per week nog even het cursusboek er op na, om vooral de lijnen van het spel goed te blijven volgen.

Ik geniet vandaag nog even na van een mooie cursusdag.

Ik kan je zeggen dat ik regelmatig handel en dat ik meer dagen met winst afsluit dan met verlies. De cursus heeft me met de theoretische en praktische haken en ogen toegerust die ik nodig heb om bekwaam het daytraden te kunnen uitvoeren.

Mogen we je even meedelen dat we zeer tevreden zijn over de cursus.

Rob was voor mij een springplank naar kennis om mijn handelen naar een hoger plan te tillen.

Ik had niet gedacht dat de manier om het te doen zó simpel is. Rob heeft structuur bij mijn handelen aangebracht.

Het is niet ingewikkeld.

De eenvoud spreekt me aan.

Bedankt dat je me zo veel mogelijk wijsheid mee wilt geven.

Het is een spel waar je ook nog een paar centen mee kunt verdienen.

Ik kan niet geloven wat een eyeopener het was. Het is absoluut fascinerend.

Dit werk is bijzonder geschikt voor een rustige oudere man zoals ik.

Ik heb geleerd dat ik alleen maar bezig ben geweest met gokken. Er zat geen strategie achter. Ik dacht altijd: “Het aandeel staat lekker goedkoop dus het zal wel stijgen.” Nu zie ik tenminste waar ik mee bezig ben. De cursuskosten had ik er zo weer uit.

Rob heeft me geleerd dat mijn handel in potten en pannen in feite hetzelfde is als handel in aandelen.

Dit spel is heel wat nuttiger dan ‘soldaatje schieten’ in een game.

Hoi Rob, nou, het is gelukt. Ik heb mijn eerste 50 euro binnen. Ik heb ondertussen mijn haar gekleurd, en mijn hometrainer programma afgemaakt tijdens het afwachten. Best spannend.

Je hebt een wereld voor me geopend!

Heel prettig en verzorgd. Jullie weten waar je het over hebt en weet dat helder en overtuigend over te brengen.

Gaaf om te zien dat het handelen van Rob in een flinke dalende markt een goed rendement opgeleverd heeft.

Ik geef de cursus een 8. Dat is het hoogste cijfer dat ik ooit ergens voor gaf.

Duidelijk, helder, zeer goed verzorgd, ontspannen sfeer, ik heb er van genoten!

Duidelijk en helder. Tijd genoeg voor vragen.

Het gaat uitstekend met de handel. Bijna elke dag handel ik en dat bevalt goed. Ondanks dat ik geen ochtendmens ben.

Jullie regels worden ons steeds heiliger. Het is namelijk de enige weg naar succes.

Allemaal hartstikke bedankt voor de lessen!! Het heeft ons hele leven overhoop gegooid. Maar wel op een leuke manier.

Prima uitleg van aan- en verkopen en het plan bij de opening van de beurs. Goed op de gevaren gewezen!

Leerzaam, Rob is een leuke, boeiende verhalenverteller.

Prettig, juiste samenstelling van het aantal personen. Duidelijke informatie en genoeg ruimte om vragen te stellen.

De manier waarop jullie met mijn gestuntel zijn omgegaan vond ik hartverwarmend. Ik voelde me op geen enkel moment vervelend door de fouten die ik maakte.

Bedankt – het resultaat is indrukwekkend, dankzij uw doeltreffende aanpak en kennis – proficiat!

Het was de best bestede 475,- euro ooit gedaan.

Rob heeft me structuur bijgebracht. Eerst was ik een ongeleid projectiel. Ik heb nu een bepaalde basis aangeleerd, gelijk de werking van een computer.

Ik had al veel boeken gelezen maar nu heb ik de rode draad gevonden.

Door de training laat ik nu geen geld meer liggen.

Heerlijk, wat een leuk spelletje en super simpel.

Nu mijn lichaam begint te slijten kan ik op een makkelijke manier wat bijverdienen. Ik moet alleen nog wat gedisciplineerder worden.

Het was een leerzame dag en een gezellige groep met mensen van diverse pluimage. Masja danki (papiamentu voor hartelijk dank).

Ik heb er in ieder geval wat van geleerd, en discipline heb ik genoeg want ik had eerst 60 man in dienst.

Mijn vrouw heeft een schoonheidssalon en ik zit er nu bij te daytraden.

Eerst sjouwde ik me een bult met m’n ijskasten­handeltje, nu druk ik alleen maar op een knop.

Nu leer je zo’n grafiek ook anders begrijpen. Het is verdomd interessant en bijzonder leerzaam.

Ik heb m’n tent verkocht, ik was het personeel spuugzat. Nu lekker daytraden!

Rob heeft me goede regels aangeleerd. Ik heb gezien dat je er geld mee kunt verdienen.

Het gebruikmaken van ­natuurlijke verschijnselen spreekt me aan.

Iedereen die zich hierin stort wil die grote klapper maken. Die spanning is ook het leuke eraan.

Het is een fascinerend kunstje dat Rob me heeft geleerd.

RW_button_programma RW_button_inschrijven

Handelen en risico’s nemen ben ik gewend. Daytraden past bij mij.

Rob heeft me aan het denken gezet. hij heeft me dingen laten zien waar ik nog nooit bij stil heb gestaan.

Het is avontuurlijk. Je hebt de kans om er meer mee te verdienen dan een bankrekening.

De beurs raakt nooit uit de mode. Je hoeft niet achter klanten aan, hebt geen personeel nodig en de winst is nog netto ook!

Daghandel, korte ritjes, dat spreekt me aan. Nu vis ik tenminste niet meer achter het net.

Zakelijk, to the point, creatief, humoristisch en smart, zo zou ik uw cursus willen omschrijven.

Ik heb er een half jaar over nagedacht, maar ik had die cursus veel eerder moeten volgen.

Hier zit muziek in. Het swingt voor de toekomst. Daytraden geeft een ander soort stress dan voor een baas werken.

Als je ‘klaar’ bent met je werk kun je reisjes maken of een nieuwe auto kopen maar alles loopt in hetzelfde vlak. Daytraden is dan een aardig alternatief om bezig te zijn.

Ik sta te kijken van de eenvoud van het systeem. Het is een leuke hobby waar je geld mee kunt verdienen.

En zo veranderde ik van boerendochter in daytrader.

Het is heel leuk om direct resultaat te boeken. Je lacht toch iedereen uit…

De cursus was voor mij heel waardevol, alleen al om te zien wat ik verkeerd heb gedaan.

Het wiskundige aspect spreekt me aan.

Ik weet nu waar ik op moet letten, wat ik moet volgen, en dat ik niet moet schromen om beslissingen te nemen.

Daytraden doe ik samen met mijn vrouw. Zij doet het ook leuk en maakt de handel levendiger.

Het allermooiste vind ik dat ik een nieuw vak aan het leren ben, dat ik kan doen wanneer ik er zin in heb, waar ook ter wereld en tot mijn 80ste als ik dat haal.

Wat mij heel erg aansprak is voorzichtig te zijn en niet roekeloos. Het betaalt zich uit. Intussen sta ik op een mooie winst procentueel.

Na de cursus ben ik direct naar Thailand verhuisd. Ik heb daar voor 25 Euro per dag een prachtig huis met schoonmaakster gehuurd en ben gaan handelen. Mijn vermogen is inmiddels met 40.000 euri gegroeid.

Ik ga er helemaal voor om daytrading tot mijn dagelijkse baan te maken.

Mijn hartelijke dank voor de zeer leerzame en prettige dag. Vooral hoe je mijn -zeer eigenwijze- zoon geknipt en geschoren hebt, is bij mij en zelfs bij hem zeer goed gevallen. Wat ik al wist, sprak hij duidelijk uit: Rob Wessels is een ‘autoriteit’.

Een cursus die een heel nieuw systeem laat zien, ik vind het fantastisch, ik heb er geen andere woorden voor. Ik heb leuke mensen ontmoet vandaag, interessante lui met allemaal dezelfde hobby.

Ik neem maar niet te veel drank meer tijdens het handelen, daar word ik veel te optimistisch van…

We hebben veel plezier. Vorige week verdienden we € 7000. Gisteren verloren we 1000 en vandaag wonnen we weer 2000.

Daytraden kan op je telefoon en op je computer. Gewoon thuis of vakantie. Ik vind de lessen heel duidelijk over­komen, heel goed, complimenten.

De cursus maakt complexe materie heel handzaam. Met de goede uitleg van jullie worden dingen die in eerste instantie complex zijn en natuurlijk ook altijd blijven tot een handzame materie teruggebracht.

Als ik kijk naar de mensen in de beurshandel, ben jij de enige die ik volledig vertrouw en ik heb er inmiddels velen ontmoet! Je bent een echte huisvader voor je studenten! Vanaf nu noem ik je gewoon papa Rob.

Hoe je met een strak plan en discipline echt een winkeltje kunt beginnen waarin je je dagelijks brood verdient. Zo had ik er nog nooit naar gekeken, hartstikke goed.

Rob, ik bewonder je zeer! Je bent zeer strak in je leer! Je doet me soms denken aan de Schotten die in de laatste wereldoorlog -met hun doedel­zakken- onder alle omstandig heden muziek maakten! Ik heb ontzaglijk veel van je geleerd.

Het fijne van dit systeem is dat je kunt winnen, of de beurs nu naar beneden gaat of juist stijgt.

U heeft mijn ogen geopend door de beurs te benaderen als een koopman. De tegenpartij is dat immers ook!

De bottom line is dat je gewoon in iedere markt, hoe onvoorspelbaar die ook is, toch op een redelijk overzichtelijke manier geld kunt verdienen.

Ik was erg blij verrast dat u niet zo’n duffe zakenman was met een te grote ego maar een vrolijke kleurige man met kennis van zaken.
PS. De lunch was super…

Ik heb Rob ervaren als een oprecht mens met humor, maar bovenal iemand die een effi­ciënt, praktisch toepasbaar, simpel en boerenslim handels­systeem heeft ontwikkeld. Er zit geen woord Frans bij!

Spannende cursus. Vanaf het begin zeer boeiend en pakkend. De dynamiek tussen Rob en Robbin zorgt ervoor dat het steeds in beweging blijft. Goede dosering van feiten, ervaringen en leerstof.

Ik heb helaas geen verhaal over gigantische winsten. Mijn winsten zijn gemiddeld per trade niet zo groot, maar minstens 9 van de 10 trades zijn winstgevend! Ik ben een tevreden trader!

Jullie hebben mij weer even met beide benen op de grond gezet. Zoveel bruikbare tips en waar-schuwingen meegekregen. Ben er nog steeds van onder de indruk!

Ik ben inmiddels verslaafd.Het allermooiste vind ik dat ik een nieuw vak aan het leren ben, wat ik kan doen wanneer ik er zin in heb, waar ook ter wereld en tot mijn 80e als ik dat haal.

Ik had een rood hoofd van de spanning bij mijn eerste trade. Ben bewust gestopt, want wilde eigenlijk nog wel even doorgaan. Was uitverkocht. Opbrengst 550 euro.

Door het plan van Rob heb ik me leren beheersen. Ik handel nu behoorlijk gediciplineerd. Eerst liet ik me gaan, net als op de weg. Hard, onbesuisd en ongecontroleerd.

Helder en praktisch gebracht. Geen getheoretiseer, keep it simple, blijf bij je plan en blijf traden! Dat ik niet steeds naar aandelen hoef te zoeken geeft me rust en zekerheid.

Het geduld en toewijding dat u aan de dag legt is een voorbeeld is voor vele leraars…Uw positieve ingesteldheid is gewoonweg fantastisch en u bewaart altijd uw kalmte. On-voor-stel-baar…

Altijd in de afvalverwerking gezeten. Dit is toch wel wat anders; geen personeel of files en vooral die vrijheid. Ik handel meestal op mijn telefoon, wat een geweldige uitvinding en cursus.

Telkens kreeg ik een klap in m’n gezicht. Ik heb veel leergeld betaald, maar ik zal die beurs onder controle krijgen. Ik had je cursus veel eerder moeten doen.

Rob, je bent een innemende persoonlijkheid met een heldere uitleg over de te volgen strategie. Bedankt voor de gedegen en praktische cursus/workshop.

Door het plan van Rob heb ik me leren beheersen. Ik handel nu behoorlijk gediciplineerd. Eerst liet ik me gaan, net als op de weg. Hard, onbesuisd en ongecontroleerd.

Helder en praktisch gebracht. Geen getheoretiseer, keep it simple, blijf bij je plan en blijf traden! Dat ik niet steeds naar aandelen hoef te zoeken geeft me rust en zekerheid.

Altijd in de afvalverwerking gezeten. Dit is toch wel wat anders; geen personeel of files en vooral die vrijheid. Ik handel meestal op mijn telefoon, wat een geweldige uitvinding en cursus.

Telkens kreeg ik een klap in m’n gezicht. Ik heb veel leergeld betaald, maar ik zal die beurs onder controle krijgen. Ik had je cursus veel eerder moeten doen.

Het taalgebruik van Rob (tja ik ben één van die Ridderdichters!) vond ik amusant. Het kwam allemaal heel logisch en simpel over, maar er zat een aardig plan achter.

Rob is gepassioneerd van alles op en rondom de beurs. Hij zegt getrouwd te zijn
met de beurs en dat merk je goed in de omgang met hem. Hij gaat beslist de extra mile voor zijn leerlingen.

Het is een enorme eyeopener hoe je gebruik kunt maken van de bewegingen die een beurs maakt. Het was een leuke, onder­houdende dag en ook gezellig trouwens met de medecursisten. Dank dat jullie zo open en makkelijk bereikbaar zijn. Ik kan bij jullie aan de bel trekken en direct iemand spreken die er verstand van heeft in plaats van een robot of callcenter medewerker.

Wat mij in het bijzonder trof was het persoonlijke verhaal, wars van gelikte praatjes en beloftes die niet waar te maken zijn. Het plan van Rob is net als helder water. Daar verdrink je niet in.

Vroeger handelde ik in auto’s. ‘s morgens vroeg auto’s goedkoop inkopen en ‘s middags verkopen als er meer klanten komen. Nu doe ik dat met aandelen. Ik kies wel voor kwaliteit. Vroeger ging ik op gevoel en tips af. Ik weet nu waar ik op moet letten, wat ik moet volgen, en dat ik niet moet schromen om beslissingen te nemen. Rob heeft voor mij de puntjes op de i gezet.

Ik kwam als een inkoper op de cursus en ging als daytrader weg. Mijn passie voor handel heeft de juiste weg gevonden. Ik had niet gedacht dat daytraden zo boeiend zou zijn.

Ik vind het leuk om de reacties van medecursisten te lezen. Je hebt de mensen die precies het plan volgen en mensen met wat meer lef. De tijd zal leren wie het goed heeft gedaan.

Zoals je weet ben ik stuurman op de grote vaart. Dat kan behoorlijk saai zijn als je weken alleen maar water ziet. Nu via de satelliet lekker aan het daytraden. Handel het klokje rond. Rob, petje af

Het is een fascinerend kunstje wat Rob me heeft geleerd. Bij de cursus zat ik te kijken alsof het een voetbalwedstrijd was en ik zat te wachten op een doelpunt. Eindstand € 300,- Ik heb inzicht gekregen hoe die handel in elkaar zit. Het gebruikmaken van natuurlijke verschijnselen spreekt me aan. Je wil ook die grote klapper maken. Het is ook leuk, het is de spanning.

Het is niet mijn ambitie om de rijkste man op het kerkhof te worden. Rob heeft me geleerd om winst te nemen en ervan te genieten. Er is een wereld voor mij open gegaan.

Wat mij in het bijzonder trof was het persoonlijke verhaal, wars van gelikte praatjes en beloftes die niet waar te maken zijn. Het plan van Rob is net als helder water. Daar verdrink je niet in.

Vroeger handelde ik in auto’s. ‘s morgens vroeg auto’s goedkoop inkopen en ‘s middags verkopen als er meer klanten komen. Nu doe ik dat met aandelen. Ik kies wel voor kwaliteit. Vroeger ging ik op gevoel en tips af. Ik weet nu waar ik op moet letten, wat ik moet volgen, en dat ik niet moet schromen om beslissingen te nemen. Rob heeft voor mij de puntjes op de i gezet.

Ik kwam als een inkoper op de cursus en ging als daytrader weg. Mijn passie voor handel heeft de juiste weg gevonden. Ik had niet gedacht dat daytraden zo boeiend zou zijn.

Een nieuwe manier van ­kijken naar de koersen. De cursus gaf me veel energie en dingen over na te denken op de weg terug naar Brussel. Voor mij zeker de verplaatsing en investering waard.

We hebben de cursus als heel positief ervaren. De verhalen van een ervaren rot als Rob en de technische en snelle vaardigheden van Robbin en Adam is een goede combinatie.

Als je zelf plannen hebt om te gaan daytraden, dan raad ik je bij hem een cursus te volgen. Hij legt zijn systeem met alle geduld uit en laat ook zien dat het werkt.

Rob heeft me aan het denken gezet. hij heeft me dingen laten zien waar ik nog nooit bij stil heb gestaan. Ik heb een heel ander inzicht in het beleggen gekregen.

Naast zijn expertise van de beurs is Rob een bijzonder sympathieke persoonlijkheid. Met verbluffend eenvoudige analogieen beschrijft hij de beursaangelegenheden doeltreffend.

Jullie zijn flexibel en dat is het geheim, naast de jaren lange ervaring. Perfect viool spelen duurt ook jaren en dan moet je ook nog aanleg hebben.

Het gaat redelijk. Wordt er niet rijk van, maar ook niet arm. Afgelopen periode in de praktijk veel geleerd. Rob zijn handelsplan werkt nog steeds goed.

__________________________________________________________

Proost Rob, ik neem maar niet te veel drank meer tijdens het handelen, word ik veel te optimistisch van………Overigens heb ik deze maandag mijn verlies genomen met die shortpositie en vandaag de eerste 200 terugverdiend, nog 2200 te gaan haha (dit is de lach van de welbekende boer die kiespijn heeft).

Jaap

__________________________________________________________

Hallo Rob, Ik ben weer terug in mijn demoaccount. Ik ben te snel en enthousiast aan een live account begonnen (5000) en je begrijpt het misschien al te hebberig geen geduld en het me niet aan de regels gehouden had ik al snel een verlies opgelopen min of meer in paniek geraakt en verlies genomen (de helft).

Lenny

__________________________________________________________

Beste Rob, Adam en Robin,

Hartelijk dank voor de uitstekende cursus, inclusief alle coaching die ik tijdens de inbelsessies hebben kunnen krijgen.

Ik heb heel veel geleerd en pas het geleerde inmiddels al enige tijd met redelijk succes toe. Echt leren doe je volgens mij pas wanneer je met echt geld gaat handelen en ook eens een keer wat missers heb moeten ervaren. Daarna word je voorzichtiger en verstandiger en gaat het een stuk beter. Vaak was ik ongeduldig of raakte in paniek waardoor ik al snel mijn verlies nam. Dat gaat nu goed omdat ik veel beter de risico’s begrijp.
Het schema dat jullie ontworpen hebben werkt prima – je kunt wat spelen met afstanden maar uiteindelijk moet je begrijpen hoe je jezelf kunt beschermen tegen overmatig gebruik. Als je dit begrijpt kun je het systeem ook op andere indexen toepassen.

Ik heb van de cursus en de inbelsessies genoten, en ga het vanaf nu verder zelf doen. Dankzij jullie heb ik er nu ook alle vertrouwen in.

Nogmaals dank en veel succes met de cursus en het day traden!

Hartelijke groeten,
Richard

__________________________________________________________

Shit! ik heb verlies genomen. Dit wordt vanavond niets meer. Ik wil niet overnight met open posities. Dat ligt mij niet en ik wil rustig slapen. Morgen een nieuwe dag met nieuwe kansen.

Succes en een hartelijke groet, Jasper

__________________________________________________________

Ik vond de cursus interessant en luchtig van opzet. Veel informatie maar kwam allemaal goed over.

Bart

__________________________________________________________

Leuke, eerlijke, leerzame cursus. Voor mij de introductie tot daytraden.Leerzaam voor mij was vooral de ervaringen over de jaren. De spelregels worden goed uitgelegd. Goed simpel gehouden.

Bert

__________________________________________________________

Spannende cursus. Vanaf het begin zeer boeiend en pakkend. De dynamiek tussen Rob, Adam en Robbin zorgt ervoor dat het steeds in beweging blijft. Goede dosering van feiten, ervaringen en leerstof.

Kim

__________________________________________________________

Onvoorstelbaar dat dit soort service nog bestaat. Bij andere bedrijven ben ik klant nummer 13, maar bij jullie voel ik me écht gewaardeerd.

Werkelijk een super service van jullie. Ik kan bij jullie aan de bel trekken en kan direct een van de mensen spreken die er verstand van hebben in plaats van een robot of een calll center medewerker. De afterservice is ook echt geweldig. Dank dat jullie zo open en makkelijk bereikbaar zijn. Dit geeft mij een goed gevoel.

Gerard

__________________________________________________________

__________________________________________________________

Beste Rob, Robbin en Adam,

Wij willen jullie bedanken voor de prettige, duidelijke en goed verzorgde cursus in Breukelen. Het was niet alleen leerzaam, maar ook heel gezellig. Ook voor het traject na de cursus verdienen jullie een pluim. Als we vragen hadden konden we altijd terecht en we werden steeds snel,vakkundig en duidelijk geholpen, meestal door Robbin en Adam.

Ook de begeleiding bij de aanvraag van ons live account was perfect. Ik zal zeker nog wel eens een live sessie bezoeken, maar ben nu dagelijks met ons eigen account in de weer. Bedankt voor alles.

André

__________________________________________________________

Beste Rob,

Ik heb in december de cursus gevolg en ben in januari live gegaan. Ik heb nu in 4 weken tijd, ondanks of misschien wel dankzij de heftige bewegingen van de Dax, € 1.000 verdiend. Een geweldig resultaat dankzij jullie prachtige methode. Simpel en doeltreffend ! Dank daarvoor !

Toine

__________________________________________________________

Beste Rob & gehele team,

Net thuis gekomen van de opfrisdag in Breukelen wil ik jullie bedanken voor de inspirerende cursus die ik bij jullie heb mogen volgen.

Wat mij in het bijzonder trof was het persoonlijke verhaal, wars van gelikte praatjes en beloftes die niet waar te maken zijn. Dit schenkt veel vertrouwen en is een stimulans om in onzekere tijden vast te houden aan het plan. Mijn focus lag op deze dag meer op het beschermen van het kapitaal dan het behalen van winst.

Nogmaals hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst en bijzonder luxe daginvulling.

Grt Hans

__________________________________________________________

Ik heb Rob ervaren als een oprecht mens met humor, maar bovenal iemand die een efficiënt, praktisch toepasbaar, simpel en (met alle respect) boerenslim handelssysteem heeft ontwikkeld. Er zit geen woord Frans bij, het klopt gewoon!

Johann, PS. De lunch was super…

__________________________________________________________

Opfriscursus was een geweldig initiatief! Vooral uit coaching perspectief gezien als motivatie heeft het me enorm goed geholpen. Afgelopen twee weken telkens afgesloten met beduidend hogere winsten. Plan your trade, trade your plan!

Bedankt! Tom

__________________________________________________________

Je hebt mijn hoop en verwachtingen volledig waargemaakt en deze rekening is zeer verdiend om betaald te worden.

Peter

__________________________________________________________

We kijken met veel plezier terug op de cursus. Wel hebben we tot nu toe allebei elke dag gehandeld, en elke dag ruime winst gepakt. We handelen exact volgens het plan en zien gewoon dat het werkt. Inmiddels hebben we (weliswaar op de demo account) ons cursusgeld al ruim terugverdiend, en dat binnen anderhalve week!

Jonathan

__________________________________________________________

Bedankt voor de geweldige cursus! Het is een echte aanrader! Ik ben heel blij met jullie systeem en visie, het werkt geweldig! Jullie systeem heeft nu mijn voorkeur, het is eenvoudig, simple en doeltreffend. Tot de volgende keer.

Met vriendelijke groet, Dirk

__________________________________________________________

Met de handel gaat het goed. Ikzelf ben al volop bezig en heb elke dag een bescheiden winst, maar ik begrijp goed dat het oefenen is. De  routine moet er echt nog inkomen. De strekking van jullie verhaal is duidelijk. Willem gaat deze week beginnen. We hebben nu ieder een account dus kunnen we afzonderlijk van elkaar oefenen.

We houden contact!

Groetjes, Nicolette

__________________________________________________________

We hebben de intro cursus als heel positief ervaren. De verhalen van een ervaren rot als Rob en jouw technische en snelle vaardigheden is een goede combinatie. Willem en ik kijken er naar uit om bij jou de ochtendsessies te volgen. We hopen dat we op den duur net zo vaardig en snel kunnen traden als jij.

Groetjes, Willem

__________________________________________________________

Jullie afterservice is geweldig! Jullie zijn een echte (mentale) coach en zeer klantvriendelijk.
Voor de cursisten zijn jullie een enorme steun.

Dik

__________________________________________________________

Ik probeer nog steeds trouw elke ochtend de online sessies met Adam te volgen. Nog steeds boeiend en instructief.  Inmiddels heb ik al een behoorlijke winst kunnen boeken zodat ik eerdaags het restant van mijn cursusgeld aan jullie zal overmaken.

Jullie hebben letterlijk en figuurlijk mijn leven verrijkt !

Met vriendelijke groet, Pieter

__________________________________________________________

RW_button_programma RW_button_inschrijven

__________________________________________________________

Gelukkig toont jouw plan aan dat je op een redelijk gewone manier geld kunt verdienen. De genoemde valkuilen in je cursus (angst en hebzucht) zijn maar al te waar. Ik heb in ieder geval veel geleerd en ben je dankbaar voor de cursus.

Vriendelijke groeten, Edwin

__________________________________________________________

Het einde van de cursus is in zicht en dat vinden we eigenlijk heel jammer. Adam we hebben van je optredens genoten en  heel veel van jouw sessies geleerd en we hebben veel steun van jullie ervaren. Daghandelen op Rob zijn manier heeft voor ons tot nu toe goed uitgepakt en we hebben al een bescheiden winst kunnen opbouwen.

Willem

__________________________________________________________

Ben verder heel erg blij en tevreden hoe behulpzaam en kundig je mij op weg hebt geholpen!! met vriendelijke groet en tot later.

Leon

__________________________________________________________

__________________________________________________________

Met de handel gaat het goed. Ikzelf ben al volop bezig en heb elke dag een bescheiden winst, maar
ik begrijp goed dat het oefenen is. De routine moet er echt nog inkomen. De strekking van jullie verhaal is duidelijk. Willem gaat deze week beginnen. We hebben nu ieder een account dus kunnen we afzonderlijk van elkaar oefenen.

We houden contact!

__________________________________________________________

Nogmaals wil ik zeggen dat het traden erg goed gaat, ik ben nog zeer enthousiast en blij dat ik de cursus ben gaan doen. Op naar de volgende level! Adam en Rob, jullie zijn top!

Een warme groet van Nico

__________________________________________________________

Een paar maanden geleden de opstapcursus gevolgd. Enerzijds vanwege de financiëen en anderzijds omdat ik als oud floorbroker dacht voldoende kennis te hebben. Rob en Adam hebben mijn hele denkpatroon op zijn kop gezet. Ik deed het dus altijd fout en verkeerd. Deze cursus geeft je op een fantastische manier houvast. Zelfs als je een keer een verkeerde beslissing neemt, kom je er wel weer uit. Die ervaring heb ik zelf inmiddels ook.

Geweldige mensen, ook in het contact na de cursus. Mijn wereld is totaal veranderd.

Rob en Adam,
bedankt en het ga jullie goed!

__________________________________________________________

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de cursus daytraden welke ik in Breda bij jullie heb gevolgd.  hebben mij weer even met beide benen op de grond gezet en zoveel bruikbare tips cq waarschuwingen meegegeven, ben er nog steeds van onder de indruk! Er is een wereld voor mij opengegaan.

Tijdens de online ochtend sessies heb ik veel geleerd door te luisteren hoe Adam  en de vragen die werden gesteld door mede cursisten en werden beantwoord door Adam.

Janus

__________________________________________________________

RW_button_programma RW_button_inschrijven

__________________________________________________________

Mijn eerste live trading maand zit er op. Het handelsplan werkte prima. Ook bij overnightposities was er bij mij nooit paniek, hoewel de schommelingen best flink waren. Deze ervaringen neem ik mee naar de volgende maand.

Ik ben het met jullie eens dat je zelfbeheersing af en toe aardig op de proef wordt gesteld. Zowel positief als negatief, ervaar je de verleidingen van de markt. Ik heb beheersing geleerd in deze maand en alertheid. Het aantal contracten tov je werkkapitaal is ontzettend belangrijk. Het belangrijkste gevaar ben je vaak zelf, omdat je te overmoedig wordt.

Chris

__________________________________________________________

Ben dik tevreden over deze eerste maand. Ik heb 50% van mijn winst van de rekening gehaald. Heb net even de balans opgemaakt over de laatste maand:
Winst: 1.572,10
Werkkapitaal: 20.000,-
Rendement deze maand: 7,86%
Nogmaals dank jullie wel voor de verhelderende cursus. Ondanks mijn WW uitkering kijk ik vol goede moed naar de toekomst.
Vriendelijke groeten, Erwin

(de floorbroker, die dacht zoveel kennis te hebben)

__________________________________________________________

Hoewel ik nog steeds oefen op mijn demo gaat het uitstekend. Mijn dagdoel haal ik elke keer, en behalve de allereerste maandag heb ik geen overnightposities gehad. Met mijn ene contract per portie zit ik nu op een positief resultaat van €618,-

Uit een (spar)contact met een andere cursist, blijkt hoe belangrijk het is om na het behalen van je dagdoel, alle openstaande orders te royeren. Het gevolg bij hem is, dat hij nu al een aantal dagen overnight moest gaan. Een mooi leermoment. Nog steeds alle bewondering voor jullie handelsplan! Mijn wereldje is daardoor wel veranderd en de kijk op de beurs (die ik dacht
te begrijpen) helemaal.

Erwin

__________________________________________________________

Ik ben kortgeleden begonnen met echt traden. Door de winst die ik in korte tijd behaalde werd ik als beginneling overmoedig. Het thuisfront moedigde me daarbij aan. Heel begrijpelijk. En deed meer trades als gepland zonder een dag over te slaan. Dit is natuurlijk op een gegeven ogenblik fout gegaan. Al mn behaalde winst is verdampt. Gelukkig geen gespaard geld.

Op het moment oefen ik weer met de demo versie en houdt me strak aan t plan. Als ik het nu een dag druk heb sla ik een dagje over. Binnenkort gaan we weer met de live account verder.

Bedankt voor jullie mailtjes. Ik kijk er altijd naar uit.

Groetjes Mabel.

__________________________________________________________

Het moeilijke is inderdaad dat je moet leren tevreden te zijn met je dagdoel, en dat je dit dagdoel ook niet te hoog moet stellen. Hebberigheid is ons allen niet vreemd nietwaar? Met mijn account gaat het overigens nog steeds prima, hoewel ik mijzelf ook regelmatig moet bedwingen met m’n vingers van de knoppen te blijven, maar tot nu toe is dat wel gelukt…

Vanaf morgen gaan we een dikke week op vakantie. Na terugkomst zijn we weer terug en meld ik mij ook weer aan voor de ochtendsessies.

Met vriendelijke groet, Marjan

__________________________________________________________

RW_button_programma RW_button_inschrijven

__________________________________________________________

Een waarheid als een koe. Vaak wordt gefocused op de handel – en handelswijze, maar het allerbelangrijkste is je aan het plan te houden, met voldoende bufferkapitaal, om het vol te houden als het eens tegen zit. Ik handel nog steeds en volg je systeem, Ik handel met 1 stuk per keer en maak liever een paar ritjes. M’n rendement is ongeveer 30%.

Martijn

__________________________________________________________

Na anderhalve maand proefdraaien op het demo account heb ik al heel wat situaties (waaronder 1,5 week overnight) meegemaakt. Door de rust te bewaren en het plan te volgen kwam ik er steeds weer uit. Dat geeft veel vertrouwen. Op het demo account ruim 1400,- verdiend op basis van een
laag risico en 1 stuk per portie in die periode.

Erwin

__________________________________________________________

Afgelopen donderdag voor het eerst live gegaan, en vanmorgen ook. De eerste plussen zijn binnen en voor vandaag ben ik klaar. Mijn 2 openstaande sessies met Adam hou ik achter de hand, voor het geval er zich een buitengewone situatie voor doet. Het klinkt tegenstrijdig, maar in mijn geval , hoop ik dat ik jullie voorlopig niet nodig heb.

Veel Succes met de cursussen!

Vriendelijke groeten, Erwin

__________________________________________________________

Wij willen jullie heel erg bedanken voor de uitleg en hoe het in zijn werk gaat allemaal. Ook wil ik jullie ook heel erg bedanken dat ik nog een dag extra mocht komen om het allemaal nog te krijgen.

Wilma en Corjo

__________________________________________________________

We zijn wat wijzer geworden (ach ja vallen en opstaan) en hebben een hele lastige markt meegemaakt zoals je zelf ongetwijfeld weet. We gaan echt ontzettend goed dankzij jouw cursus en zullen mensen die het traden willen leren naar je doorsturen. Ons account groeit echt met de dag en wij willen over een jaar gaan traden in het buitenland (Spanje of Portugal) lijkt ons ideaal haha!

__________________________________________________________

Mijn kinderen hebben ook een demo account ondertussen aangevraagd en ook zij zijn aan het traden volgens jouw systeem. Ongelofelijk wat die kinderen dat snel doorhebben met een typesnelheid van heb ik jou daar haha! Zij zijn al bijna beter dan ons dus dat beloofd nog wat! We laten je naam bijna iedere dag nog vallen (wat zou Rob doen met deze markt etc.) en noemen het hier Rob Wesselen smorgens vroeg.

Afijn wilden wij je even laten weten! Nogmaals hartelijk dank Rob en veel succes verder met je cursussen, traden en al je andere dingen…
Groeten uit Heiloo van Richard en Anne

__________________________________________________________

__________________________________________________________

We gaan zeker nog een tijd door met demo geld (deze week hebben we twee keer behoorlijk zwaar op verlies gestaan, we zijn er beide keren uit gekomen, maar het was wel een goede les dat het niet altijd binnen twee minuten kassa is ;-))

Jonathan

__________________________________________________________

Hartelijk dank voor deze unieke cursus!,
Mijn vriendin en ik vonden de cursus erg leerzaam en zeer goed verzorgd. Zal een mooie recensie gaan plaatsen op de website 😉 Ik heb vertrouwen in het handelsplan maar het grootste gevaar waar ik bang voor ben is door een verkeerde muisklik te maken of foutje of wegvallen van verbinding zodat ik mijn vermogen verlies. Dat mag nooit gebeuren dus ik zal waarschijnlijk heel veel moeten oefenen in het orders uitvoeren en heel accuraat moeten werken.

Nou tot morgenochtend. Albert

__________________________________________________________

Bedankt voor de herhaal cursus. Het was als gewoonlijk weer prima verzorgd. We zijn verwend met heerlijke broodjes en drankjes. Ik blijf jullie volgen, ondanks dat ik heel weinig tijd heb om te traden. Jullie hebben bewezen dat je de kost kunt verdienen met “day traden”en dat is maar voor een enkeling mogelijk. Jullie zijn flexibel en dat is het geheim, naast de jaren lange ervaring.
Perfect viool spelen duurt ook jaren en dan moet je ook nog aanleg hebben.

Veel succes en nogmaals bedankt, Jan

__________________________________________________________

Ik heb de cursus in R’dam gevolgd, ben al snel daarna (3 weken later) geleden begonnen. Ben begonnen met strikt het systeem te volgen, het ging gewoon erg goed en al snel heb ik jullie het cursusgeld kunnen betalen. Ik heb in de loop van de tijd nogal wat uitstapjes gemaakt, zoals tegelijktijd, longe en short gaan, overnight posities aanhouden enz enz. Dit is mij niet goed bekomen, winst keerde naar verlies, rust sloeg om in onrust en vaak niet weten wat te doen.

2 maanden geleden heb ik besloten (en inmiddels met succes uitgevoerd) om weer rigoureus het oorspronkelijke systeem uit te voeren, enige variatie was het aantal, 2-3 max 5 stuks van de Nasdaq-index, alleen long traden, niet overnight etc, wel trailing stops gebruiken! En bij verlies niet daarna het dubbele aantal kopen om het verlies te willen compenseren!

De winsten zijn gemiddeld per trade niet zo groot, maar minstens 9 van de 10 trades zijn winstgevend! Nu is het overall rendement nu zo’n 20% (natuurlijk na verrekening met de gemaakte verliezen), ik ben een tevreden trader!

Kan ik een dag/dagen niet traden dan ben ik toch tevreden, ik heb nl geen openstaande posities. Heb ik eens een verliesgevende trade dan is het verlies, met name door de trailing stop, te overzien. Ik heb helaas geen verhaal over gigantische winsten-30-40% in 2-3 maanden oid, maar ook geen gigantische verliezen waar ik liever niet over spreek. Ik ga gewoon zo door.

Met vriendelijke groeten, Guido

__________________________________________________________

Ik heb het afgelopen jaar al vele pieken en dalen gekend. Zo heb ik 60% winst gehad, maar ook 15% verlies gestaan. Mijn rendement is nu 30%. Dat lijkt me heel mooi. Ik heb een periode te overmoedig grote orders geplaatst. Dan verdiende ik soms wel 15.000 euro in 10 dagen tijd. Daardoor raak je overmoedig en ga je steeds meer risico lopen.
Ben het eigenlijk helemaal met je eens dat je het best zo weinig mogelijk posities moet hebben, maar ook niet alles verkopen, dan pak je namelijk ook vaak mis op grote veranderingen.
En jullie, verdienen jullie ook een beetje. Hoor graag de ervaring van anderen.

Groetjes van Marina

__________________________________________________________

RW_button_programma RW_button_inschrijven

__________________________________________________________

Met het schaamrood op mijn gelaat toch zeer veel dank voor de confronterende maar wel zeer verhelderende aanwijzingen van vanmiddag. Gisteren was ik inderdaad enigszins in de war geraakt, ik houd het er zelf maar op dat ik nog niet voldoende vertrouwd was met het handelsplatform.
Ik ben nu met jullie systeem goed aan de slag gaan en de opzet geeft inderdaad veel rust.
Nogmaals veel dank, ik hoop dat ik jullie de a.s. dagen / weken nog eens mag bellen, ik heb er bijzonder veel van geleerd.

Met hartelijke groet, Jeroen

__________________________________________________________

Ik sta tot nu toe op 79% winst. Deze maand wel wat verlies moeten nemen op een aantal short posities, die ik tegen mijn plan in, aangekocht had (en overnight aangehouden). Op dit moment heb ik nog behoorlijk wat long posities, waar ik me op dit moment niet zo’n zorgen over maak. Knap van Marjolein dat ze weinig tot geen posities meer overnight aanhoudt. Dit is mij
nog niet gelukt. Is mijn volgende doel.

Paulien

__________________________________________________________

Ik vond het een interessante bijeenkomst. Ga zeker aan de slag en kan eigenlijk niet wachten.

Berend

__________________________________________________________

In de eerste plaats wil ik jullie nogmaals bedanken voor de opfriscursus van gisteren. Ik heb er een goed gevoel aan over gehouden. De reden dat ik bij jullie kwam was het onbestendige gevoel dat ik had, dat anderen altijd meer weten dan ikzelf en dat je achter de feiten aanloopt, maar dat er een manier moet zijn om toch van de bewegingen van de koersen te profiteren. Jullie manier is daar een voorbeeld van. Het is voor mij zeker een optie om via deze manier van futurehandelen in mijn levensonderhoud te voorzien.

Foeke

__________________________________________________________

Eergisteren de cursus bij Rob gevolgd, helder en praktisch gebracht. Iets wat ik zocht en denk gevonden te hebben: geen getheoretiseer, keep it simple. Blijf bij je plan en blijf traden! Zal toch nog wel af en toe een beroep op zijn kennis en ervaring moeten doen, kan niet alles tegelijk!

Hele waardevolle ervaring, Guido

__________________________________________________________

Ik vond het een onderhoudende en zeer interessante dag. Rob, Je bent een innemende persoonlijkheid met een heldere uitleg over de te volgen strategie.

Roger

__________________________________________________________

__________________________________________________________

Bedankt – het resultaat is indrukwekkend, dank zij uw doeltreffende aanpak
en kennis – proficiat!!!

Chantal

__________________________________________________________

Ik was erg blij verrast dat U niet zon duffe zakenman was met een te grote
ego maar een vrolijke kleurige man met kennis van zaken.

__________________________________________________________

Bedankt Rob! Ik heb al enorm veel van je geleerd en ik heb tot zover bijna dagelijks kunnen oefenen. Het gaat geweldig, ik vind het zo leuk! Ik ben je erg dankbaar.

Dona

__________________________________________________________

Bedankt dat ik kon meeluisteren. Het is terug bewezen dat u een zeer goede leraar bent. Als jonge man ben ik ook als leraar begonnen en ik moet bekennen dat het geduld en toewijding dat u aan de dag legt een voorbeeld is voor zeer vele……..

Uw positieve ingesteldheid is gewoonweg fantastisch en u bewaart altijd uw
kalmte. On-voor-stel-baar…….. U bent als leraar en als mens een voorbeeld voor anderen. Op die manier is het prettig om met zo iemand samen te werken.

Roland

__________________________________________________________

Ik vond het een top dag en het programma voldeed volledig aan mijn verwachtingen.

Theo

__________________________________________________________

Rob, het was me een waar genoegen bij jou deze cursus te hebben gevolgd.

Dennis.

__________________________________________________________

Dag Rob,

Je komt nog steeds jou woord na, en dat is een plezierige omstandigheid. Bij aanvang van de cursus geef je namelijk aan, dat je “ons” als cursist blijft achtervolgen met informatie en dat wij ook vragen kunnen blijven stellen. Ik ervaar jou meldingen van belangrijke activiteiten die de koersen belangrijk kunnen doen schommelen, als zeer prettig. Wat mij betreft houden zo.

Dean

__________________________________________________________

RW_button_programma RW_button_inschrijven

__________________________________________________________

Bedankt voor de gedegen en praktische cursus/workshop.

Piet

__________________________________________________________

Na heel veel oefenen,nadenken en proberen heb ik heeeeel voorzichtig geshort en daarmee op mijn eerste handelsdag mijn eerste euro’s verdiend.Welgeteld 82,51 euro. Een gedenkwaardige dag! (blij als een kind)

De 2e dag een winst van 89,63 euro! En toen begon het feest,,op de 5e en 6e dag 326,75 euro. En dat met maar een paar uurtjes per dag.(dus een zeer hoog uurloon)!
Kortom 19 handelsdagen voor nodig gehad om een geldbedrag te verdienen ter grootte van 2960,57 euro (uiteraard NETTO).En op de 20ste dag de magische 3000 euro grens!

Lesgeld+software+reiskosten in een paar dagen terugverdiend. Rob BEDANKT!!(Volgende keer een paar drankjes op mijn kosten in Rotterdam?)

Raf

__________________________________________________________

Ik heb vandaag de resterende €1270 overgeschreven op de rekening van Rob. Op 8 dagen heb ik het cursusbedrag op mijn live rekening bijeen gehandeld. Dank jullie nogmaals voor deze cursus. Na 10 jaar zoeken en proberen op internet om iets met handel te kunnen verdienen kwam Rob ineens op de proppen. Ik wist die heeft het goede systeem en zoals jullie al lang weten, het werkt. Dit is een tweede inkomen voor mij en maakt het veel eenvoudiger om te kunnen sparen en te doen wat ik echt wil!

Rob ik houd het kort, DANK JE WEL! Jozef

__________________________________________________________

Het gaat redelijk. Wordt er niet rijk van, maar ook niet arm. Afgelopen periode in de praktijk veel geleerd. Het blijft wel een leuk spel. Rob zijn handelsplan werkt nog steeds goed. Peter

__________________________________________________________

Jullie zijn altijd heel vriendelijk. Ik ga volgende week met de live account aan de slag. Tot nu toe is alles prima gelopen. Ik heb me goed aan de regels gehouden en ben klaar voor de volgende stap. Ik heb er zin in!

Willem

__________________________________________________________

Bedankt voor de geweldige cursus! Het is een echte aanrader! Ik ben heel blij met jullie systeem en visie, het werkt geweldig! Jullie systeem heeft nu mijn voorkeur, het is eenvoudig, simple en doeltreffend.

Dirk

__________________________________________________________

Na het volgen van de cursus ben ik nog een aantal weken op de demo doorgegaan met oefenen. Ik deed dit al vanaf april dit jaar vooraf aan de cursus. Sinds 1 december handel ik met een live account.

De psychologie die komt kijken bij een live account is toch wel zeer anders dan op de demo. Ik heb zeer goed gehandeld en mooie winsten geboekt. Heb een account geopend met 150.000 equity en wist dit binnen 15 dagen naar 162.000 euro te brengen. Ik heb dit gedaan door het systeem te volgen zoals ik het geleerd heb op de cursus.

Michael

__________________________________________________________

Allereerst proficiat. U hebt bewezen dat uw systeem werkt. Ik heb alleen maar bewondering voor wat jullie hebben gedaan.

George

__________________________________________________________

__________________________________________________________

Bedankt voor de glasheldere uitleg en de gastvrijheid gisteren.

Selcuk
__________________________________________________________

Na succesvol oefenen met een demo-account (1200) euro winst op 14 dagen trading) hoop ik deze trend met echt geld verder te kunnen zetten.
Luc
__________________________________________________________

Bedankt voor de herhaal cursus. Het was als gewoonlijk weer prima verzorgd. We zijn verwend met heerlijke broodjes en drankjes. Jullie hebben bewezen dat je de kost kunt verdienen met “day traden”en dat is maar voor een enkeling mogelijk. Jullie zijn flexibel en dat is het geheim, naast de jaren lange ervaring. Perfect viool spelen duurt ook jaren en dan moet je ook nog aanleg hebben.

Veel succes en nogmaals bedankt, Jan
__________________________________________________________

Aller eerst enorm bedankt ook voor de cursus van afgelopen vrijdag. Ik heb daar enorm veel van geleerd! Ook wil ik jullie vertellen dat ik totaal verkocht ben aan dit spelletje! Daytraden is wel hetgene waar ik voor mezelf toekomst in zie!
Tevens heb ik zojuist meegedaan met het demo account en heb daar volgens jullie systeem 253 euro mee verdiend.

Rob
__________________________________________________________

De eerste 950 euro winst is gemaakt. Ik heb een withdrawel request ingediend en hoop dus spoedig het geld op mijn rekening te krijgen.
Ik wil jullie enorm bedanken voor de kans die jullie geboden hebben en jullie inzet om een en ander duidelijk te maken. Ik heb er enorm van genoten en ben vreselijk blij met wat jullie mij hebben geleerd.

Bedankt! Groeten Jack
__________________________________________________________

Jullie zijn een geweldig en professioneel team! Ik heb ook genoten van de wijze waarop jullie de cursus gaven. Ik kijk nu al uit naar maandag, voor het vervolg.

Peter

__________________________________________________________

De waarde van de cursus was alleen al om te zien wat ik verkeerd heb gedaan.

__________________________________________________________

Het daytraden is een periode zeer goed gegaan. €9500 winst in 40 dagen. Toen de hoogmoed. In 2 dagen -€ 18000. Uiteindelijk afgesloten met € 6023 verlies. Wonden gelikt en opnieuw begonnen. Ik houd mij nu strak aan het dagdoel. Was € 50,=, werd € 200 (hebzucht ten top).

Dagdoel bereikt: afsluiten en niet verder met de account, maar lekker doen waar ik zin in heb. Vanmorgen de eerste € 250,00 withdrawl gedaan. De weg omhoog is weer gevonden.

Ik kom graag nog een keer bij een cursus dag. Wim

__________________________________________________________

Eerst sjouwde ik me een bult met m’n ijskastenhandeltje, nu druk ik alleen maar op een knop.

__________________________________________________________

RW_button_programma RW_button_inschrijven

__________________________________________________________

Een jaar geleden heb ik de cursus gevolgd. Je hebt heel nadrukkelijk verteld dat zich aan het plan moet houden. Ook vertelde je dat er vele zijn die eigen regeltjes gaan in het plan. Ik ben er ook zo een. Daardoor heb ik heel veel geld verloren met een live. Misschien is dat achteraf toch wel goed geweest.
Nu snap en begrijp ik pas echt goed waar je tijdens de cursus voor waarschuwde. Door veel schade en schande ben ik wijzer geworden.
Ik doe nu drie maanden een live account. Begonnen met 10.000 euro. Ik sta nu op 13.000 euro. Zodra ik mijn dagdoel heb gehaald gaat de laptop UIT!
Nu werkt het geweldig en de verleiding is heel erg groot om weer live te gaan.
Ik heb echt het gevoel dat ik het plan nu 110% onder de knie heb.

Kees

_________________________________________________________

Vroeger ging ik op gevoel en tips af. Nu speel ik zelf als met kaarten.

_________________________________________________________

Ik doe het samen met m’n vrouw. Zij doet het ook leuk en maakt het levendiger.

_________________________________________________________

Door het plan van Rob heb ik me leren beheersen. Ik handel nu behoorlijk gediciplineerd. Eerst liet ik me gaan, net als op de weg. Hard, onbesuisd en ongecontroleerd. Ik haalde alles eruit wat erin zat, nog een dot gas……..

Dat heeft mij m’n rijbewijs en een heleboel bekeuringen gekost.

_________________________________________________________

Vroeger handelde ik in auto’s. ‘s morgens vroeg auto’s goedkoop inkopen en ‘s middags verkopen als er meer klanten komen. Nu doe ik dat met aandelen. Ik kies wel voor kwaliteit.

_________________________________________________________

Het plan van Rob is net als helder water. Daar verdrink je niet in.

_________________________________________________________

Het daytraden is een periode zeer goed gegaan. €9500 winst in 40 dagen. Toen de hoogmoed. In 2 dagen -€ 18000. Uiteindelijk afgesloten met € 6023 verlies. Wonden gelikt en opnieuw begonnen. Ik houd mij nu strak aan het dagdoel. Was € 50,=, werd € 200 (hebzucht ten top).

Dagdoel bereikt: afsluiten en niet verder met de account, maar lekker doen waar ik zin in heb. Vanmorgen de eerste € 250,00 withdrawl gedaan. De weg omhoog is weer gevonden.

Ik kom graag nog een keer bij een cursus dag. Wim

__________________________________________________________

Telkens kreeg ik een klap in m’n gezicht. Ik heb veel leergeld betaald, maar ik zal die beurs onder controle krijgen. Ik had je cursus veel eerder moeten doen.

_________________________________________________________

Ik weet nu waar ik op moet letten, wat ik moet volgen, en dat ik niet moet schromen om beslissingen te nemen.

_________________________________________________________

De waarde van de cursus was alleen al om te zien wat ik verkeerd heb gedaan.

_________________________________________________________

Het spreekt me aan omdat ik het thuis kan doen.

_________________________________________________________

Ik weet nu dat het bied en laat lijstje pure misleiding is.

_________________________________________________________

Hallo Rob en Adam,
Mijn eerste live trading maand zit er op. Het handelsplan werkte prima. Ook bij overnightposities was er bij mij nooit paniek, hoewel de schommelingen best flink waren. Deze ervaringen neem ik mee naar de volgende maand.
Ik ben het met jullie eens dat je zelfbeheersing af en toe aardig op de proef wordt gesteld. Zowel positief als negatief, ervaar je de verleidingen van de markt. Ik heb beheersing geleerd in deze maand en alertheid. Het aantal contracten tov je werkkapitaal is ontzettend belangrijk.
Het belangrijkste gevaar ben je vaak zelf, omdat je te overmoedig wordt.

Erwin

_________________________________________________________

Het is niet mijn ambitie om de rijkste man op het kerkhof te worden. Rob heeft me geleerd om winst te nemen en ervan te genieten.

_________________________________________________________

Ik heb nu een beetje door hoe het in die markt toegaat.
Het is een redelijke openbaring

_________________________________________________________

Tot de cursus had ik alles gedaan wat ik niet moest doen.

_________________________________________________________

Rob heeft voor mij de puntjes op de i gezet.

_________________________________________________________

Het leuke is dat je niet van anderen afhankelijk bent. Niet van klanten die niet willen betalen en ….ik kan een boek schrijven over al het geld dat ik ben kwijtgeraakt door het personeel.

_________________________________________________________

Ik heb gezien dat je er geld mee kan verdienen. Het Is leuk om te doen. Nu heb ik een dagelijks handeltje.

_________________________________________________________

Ik heb inzicht gekregen hoe die handel in elkaar zit. Het gebruikmaken van natuurlijke verschijnselen spreekt me aan.

__________________________________________________________

RW_button_programma RW_button_inschrijven

__________________________________________________________

Iedereen die zich hierin stort wil die grote klapper maken. Het is ook leuk, het is de spanning

_________________________________________________________

Het is een fascinerend kunstje wat Rob me heeft geleerd. Bij de cursus zat ik te kijken alsof het een voetbalwedstrijd was en ik zat te wachten op een doelpunt.

_________________________________________________________

Rob heeft me aan het denken gezet. hij heeft me dingen laten zien waar ik nog nooit bij stil heb gestaan. Ik heb een heel ander inzicht in het beleggen gekregen.

_________________________________________________________

Daghandel, korte ritjes, dat spreekt me aan. Nu vis ik tenminste niet meer achter het net.

_________________________________________________________

Rob heeft me inzicht gegeven wat de markten stuurt. Het was een spannende sessie.

_________________________________________________________

Dit geeft een ander soort stress dan voor een baas werken. Ik had niet gedacht dat ik het zo boeiend zou vinden.

_________________________________________________________

Zakelijk, to the point, creatief, humoristisch en smart, zo zou ik uw cursus willen beschrijven.

_________________________________________________________

Dank voor jouw plezierige aandacht. Jouw cursus was onderdeel van een erg fijne dag, waar ik voortaan graag op terugkijk. De oprechtheid en openheid van jouw eigen karakter is een intrigerende ervaring, waar ik zeker verder kennis mee wil maken. Bedankt voor jouw inspanningen, de overgebrachte kennis en jouw zijn.Ik vond het een heel interessante cursus. Dat het eigenlijk allemaal zo simpel kon zijn heeft mij nog het meeste verbaasd.

_________________________________________________________

Ik heb genoten van de cursus. Ik blijf me verbazen dat het zo simpel is. Ik kan niet wachten om te beginnen. Affijn, het is nog even zwemmen in het pierenbadje, en ik weet als ik dat doorheb en de zwemmeester is tevreden, dan mag ik pas in het diepe. Nomaals bedankt voor de heldere en gezellige uitleg.

__________________________________________________________

Ik was erg blij verrast dat U niet zon duffe zakenman was met een te grote ego maar een vrolijke kleurige man met kennis van zaken.

_________________________________________________________

Allereerst Rob wil ik weten hoe gaat het met je gezondheid?
Tevens wil ik jullie nogmaals bedanken voor de cursus daytraden welke ik in Breda bij jullie heb gevolgd. Jullie hebben mij weer even met beide benen op de grond gezet en zoveel bruikbare tips cq waarschuwingen meegegeven, ben er nog steeds van onder de indruk! Er is een wereld voor mij opengegaan.
Tijdens de online ochtend sessies heb ik veel geleerd door te luisteren hoe Adam handeld en de vragen die werden gesteld door mede cursisten en werden beantwoord door Adam.
Ik hou jullie op de hoogte en stuur over een paar maanden nog even een berichtje.

Groetjes Mary

__________________________________________________________

Wij hebben de afgelopen maand op de live rekening gehandeld en ja ja we
hebben voldoende winst behaald om jou terug te kunnen betalen. We hebben het vandaag overgemaakt. Nu hopen dat het zo blijft gaan.

Met vriendelijke groeten, Wilma en Corjo

_________________________________________________________

Zojuist heb ik het resterende cursusgeld overgemaakt. Ik had het weliswaar nog niet helemaal terugverdiend, maar wel op een paar tientjes na. Ik ben vrij snel live gaan handelen, omdat ik het systeem vrij snel onder de knie had (al zeg ik het zelf 😉

Succes met de cursus, Marjan

_________________________________________________________

Veel geleerd en eigenlijk tot nu toe redelijk met succes. Een dag een misser en inderdaad niet helemaal volgens plan maar ben op vakantie en ben er niet de hele tijd mee bezig. Vandaag zelfs posities ingenomen de hele dag weg en bijna 400 euro gemaakt met een profit van 150 euro ingesteld en veel conditional orders die de rest opgeleverd hadden.

Will

__________________________________________________________

__________________________________________________________

Nogmaals mijn complimenten voor de wijze waarop de cursus daytraden afgelopen vrijdag werd gegeven, het was een meer dan reele situatie die door het plaatsen van de orders ontstond. Er was mijns inziens een zeer goede transparante wisselwerking tussen de groep en de drie personen die de cursus verzorgde en het flesje wijn had niet gehoeven maar heb ik natuurlijk wel in dank aangenomen.Ik zie afgelopen vrijdag als een goed voorbeeld in het leven van een daytrader waar ik veel van kan leren.

Bouk

_________________________________________________________

Ik heb de cursus bijgewoond in Zwolle.
Had al wat ervaring in traden op plus 500 en IG Markets.
Helaas zonder resultaat. Door de cursus heb ik nu ondervonden wat ik altijd verkeerd deed.
Het Saldo op de demo is gestegen van 150.000€ naar 220.000€
HARM

_________________________________________________________

Mijn winst is gestegen tot boven het lesgeld, dus heb ik vandaag een opdracht gegeven om deze naar jullie bankrekening over te maken. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de wijze lessen in het beleggen en het delen van jullie ervaring.
Mario

_________________________________________________________

Ik heb veel geleerd en verdien er, tot nu toe, goed geld mee. Heb het leergeld dus ook overgemaakt. Nogmaals dank en in het straatje van Rob – We drinken er een op.

Groeten,Vincent

_________________________________________________________

Jullie stralen de lol en het plezier uit!  Richard

__________________________________________________________

RW_button_programma RW_button_inschrijven

__________________________________________________________

Vervelend om te horen dat Rob een hartaanval heeft gehad. Wens hem van harte beterschap.

Nadat ik live ben gaan, stond ik gelijk in de min. Was toch wel even schrikken. Maar inmiddels met scha en schande veel geleerd. Heb inmiddels gezien dat het handelsplan solide is. Alleen de emoties had ik op een gegeven moment niet meer in de hand. Ik heb – te veel – verlies gepakt. Daardoor sta ik pas sinds 14 dagen in de plus. Ik volg nu exact het plan. Het enige wat ik soms doe is iets meer winst nemen op mijn market orders. De emotie heb ik nu wel in de hand. Ben zelfs weer een aantal keren overnight gegaan. Gelukkig niet meer dan een nacht. Geleerd dat een dagverlies in één dag weer kan worden terug verdient. Als je je maar aan het handelsplan houd en geen verlies accepteert.
Ik ga dan ook zo spoedig mogelijk de laatste 1.020,- overmaken.

Hartelijke groet, Peter

_________________________________________________________

Zoals je weet ben ik stuurman op de grote vaart. Dat kan behoorlijk saai zijn als je weken alleen maar water ziet. Nu via de sateliet lekker aan het daytraden. Handel het klokje rond. Dank voor je cursus en de groeten aan je hele team.

Frank

_________________________________________________________

Heb altijd in de afvalverwerking gezeten maar dit is toch wel wat anders. geen personeel, geen files en vooral die vrijheid. Ik handel meestal op mijn telefoon, wat een geweldige uitvinding, wat een geweldige cursus Rob, dank je zeer.

Daan

_________________________________________________________

Ik heb in alles gehandeld, opties, turbo’s, aandelen, noem maar op en ik heb ermee gespeculeerd. Adviezen gekocht ook niks. Rob, dankzij jou simpele plan heb ik nu eindelijk succes. De cursus is het meer dan waard geweest! Ik verdien nu dagelijks een leuk zakcentje bij. Ik raad de cursus iedereen aan die controle over z’n eigen geld wil hebben en daarme geld wil verdienen. Nogmaals dank.

Evert

__________________________________________________________

RW_button_programma RW_button_inschrijven

__________________________________________________________

Je hebt mijn ogen geopend. Ik weet nu hoe het daytraden in elkaar zit. Het is heerlijk om te doen, vooral nu ik gepensioneerd ben. Dat ik niet steeds naar bepaalde aandelen hoef te zoeken geeft me rust en zekerheid.

Arie

_________________________________________________________

Ik vind het verbazingwekkend hoe het spelletje keer op keer werkt. Ik moet alleen nog mijn emoties onder controle zien te houden. Rob, petje af voor je geweldige systeem.

Jack

_________________________________________________________

Rob je hebt me iets simpels geleerd dat me altijd bij zal blijven. “Denk aan het spel en niet aan het geld” .Het gaat nu prima maar dat weet je want ik had het cursusgeld in 2 weken voldaan.

Ron

_________________________________________________________

Ik heb zeer genoten van jullie manier van uitleg. Mooi om te zien dat Ayatolah Rob geen schroom heeft om de rust te bewaren en ingrijpt als de onrust toeslaat. Ik ben er erg blij mee dat ik de keuze heb gemaakt om de cursus te volgen. Een mooie aanvulling in mijn leven. Nu voorlopig zorgen dat ik de techniek ga beheersen.

Ruud

_________________________________________________________

Hoi Rob,
Nog even dikke complimenten voor de cursus. Nadat je het schema had  uitgelegd was ik gelijk verkocht, ook de conditionals spreken me erg aan.

Dirk-Jan

_________________________________________________________

Jullie zijn een geweldig en professioneel team! Ik heb ook genoten van de wijze waarop jullie de cursus gaven. Ik zie het helemaal zitten om met het schema aan de slag te gaan en
heb net weer even de bundel doorgenomen.

Groet, Peter

_________________________________________________________

Rob,

Wat een positieve energie straal jij uit!  De cursus was een groot feest met winst en duidelijkheid. Door jou handel ik met winst. Jij verdient de Nobelprijs.

_________________________________________________________

Beste Rob,

De eerste 950 euro winst is gemaakt. Ik wil jullie enorm bedanken voor de kans die jullie geboden hebben en jullie inzet om een en ander duidelijk te maken. Ik heb er enorm van genoten en ben vreselijk blij met wat jullie mij hebben geleerd.
Bedankt!

Groeten Jack

__________________________________________________________

RW_button_programma RW_button_inschrijven

__________________________________________________________

Hallo Rob,

Ik heb flink geoefend afgelopen week en 4400 euro verdiend, maar ik snap nog lang niet alles !!

Groet, Fred

_________________________________________________________

We kijken met veel plezier terug op de cursus. Wel hebben we tot nu toe allebei elke dag gehandeld, en elke dag ruime winst gepakt. We handelen exact volgens het plan en zien gewoon dat het werkt. Inmiddels hebben we ons cursusgeld al ruim terugverdiend, en dat
binnen anderhalve week!

Jonathan

_________________________________________________________

Ha die Rob,

Binnen 3 dagen €947,- opgehaald. Het laatste restje proberen we morgen te doen. Ook nog bedankt voor de diverse keren dat je het programma wilde inrichten. Ik wil ‘s ochtends nog zoveel mogelijk meeluisteren als het mag want meestal gebeurt het in het eerste uur al…dat we er uit kunnen komen met genoeg winst!

Leuk nog om te vertellen dat ik van zoonlief een Telegraaf kreeg, meegenomen als laatste bezoeker bij de Mac D.
Daar kwam ik ergens onderaan jullie advertentie tegen… en de rest is geschiedenis!
Ook als ondernemer altijd leuk om te weten via welke kanalen de klanten binnen komen.

Succes en groet, Jan V.

_________________________________________________________

Goede morgen Rob,

Alles gaat tot nu toe zoals gehoopt, het plannetje is heilig zal ik maar zeggen. Sta netjes op winst zoals het hoort. Verder heb ik er zeer goede moed in.

Nog een hele fijne dag en tot later, Patrick

_________________________________________________________

Goedemorgen Rob,

Je wilt niet weten hoe blij ik was met jouw mail vanmorgen. Nu ik met echt geld bezig ben, krijg ik te maken met de twijfels en onzekerheden waar jij het eerst over had. Dus dit hele weekend zat ik met de Oekraine in mijn maag, dat is weer eens wat anders dan teveel chinees op zondag 🙂
Er hoeft maar een halve gare een schot te lossen en we gaan los. Dus wilde ik het liever even aankijken.

En wat schetst mijn verbazing, jij schrijft exact hetzelfde. Dus ben ik uit de markt gebleven, ook omdat ik maar met 1 stuk handel en ik dus niet met minder kan handelen. Soms is niets doen ook een strategie denk ik dan maar. Natuurlijk had ik achteraf gezien netjes mijn dagdoel gehaald, zowel linksom als rechtsom, maar daar gaat het niet om, het gaat om risicobeperking. Achteraf gezien is alles zo heerlijk voorspelbaar 😉

Ik geloof dat langzaamaan het grote idee door begint te dringen. Ik heb nog een hele weg te gaan, maar daar heb ik  alle vertrouwen in. Op dit moment is de reis belangrijker dan het resultaat, goede beslissingen nemen op het juiste moment.

Nog een hele fijne dag en morgen kijken we weer verder, Patrick

_________________________________________________________

Ha die Rob en Engo,

Het gaat zo ontzettend goed, ik word er gewoon bang van. Met €20.000 begonnen en na zes weken sta ik al op €33.000. Jullie cursusgeld heb ik reeds overgemaakt. Doe de groeten aan de andere cursisten.
Arie

_________________________________________________________

Een bekeerde gokker!

Beste Rob en Engo,

Na de training van jullie kon ik het niet laten …. ik wist een beter systeem…. op de lage en hoge RSI. Ik bezig en het  leek te werken, waarbij ik geen treedjes hoefde te zetten. Dus gelijk aan de slag met een echt account met 5000 euro. Het ging gelijk wel goed de eerste zes dagen en toen pats klapte de boel in. Ik had te weinig saldo en alles werd met verlies afgetikt. Mijn vrouw Alice zei … zie je nou wel.

Ik daarna weer aan de slag met extra geld. Toen ging ik gokken … ik kon het niet laten en ja hoor ik ging met short bij 9050 helemaal mis. Toen had ik weer 2000 verlies en wilde helemaal stoppen. Alice zei dat ik dat niet moest doen en gewoon treedjes moest gaan maken zoals zij nu ook deed. Dus ze heeft mijn account overgenomen en begon met treedjes. Ik was haar dankbaar want ze werkte het op naar de 9300.

Toen kwamen jullie ook overnight te zitten en ben ik zelf weer verder gegaan. Nu alleen volgens jouw schema. Uiteindelijk 17.000 verlies gemaakt en 45.000 in totaal gestort. Maandag zijn we er uit gekomen en had ik al het verlies (ook oude) terug. Ik was dolgelukkig. Ik heb me toen voorgenomen dat ik jouw systeem ga gebruiken en start met 50.000 en 5 DFD’s.
Eerst mijn schuld aan jou terugverdienen. Ik heb nu elke 8.00 en 9.00 en 15.00 uur mijn treedjes gezet en vanmiddag kwam ik bij de 970 euro winst. Ik heb het geld weer teruggestort en nu naar jou overgemaakt.

Moraal van het verhaal. Jullie systeem werkt, werkt en werkt en de rest moet ik vergeten. Precies zoals je zei, maar ik was eigenwijs. Gokken is een neiging en je moet ervaren dat het je vet geld kost. Alice, mijn partner ben ik dankbaar dat ze me gered heeft. En jullie wil ik hartelijk bedanken voor de goede wijze waarop jullie dit in de wereld zetten. Ik ga door op jullie manier en weet nu dat wanneer we vast zitten, we gewoon moeten doorgaan. Engo en Rob bedankt.

Nogmaals bedankt heren. En het licht schijnt in de duisternis en de duisternis heeft het niet begrepen. Ik ga voor het licht!
Jan

_________________________________________________________

Beste Rob,

Ik heb zojuist de laatste 175 euro voor de cursus naar je overgemaakt. In de maand februari heb ik 192 euro bij elkaar gehandeld in drie weken. Ik heb een week niet kunnen handelen vanwege een cursusweek op mijn werk. Ik ben in december begonnen met echt geld handelen en heb dus in drie maanden tijd meer dan 675 euro bij elkaar gekregen met 2500,- Dat komt neer op een rendement van 27 procent in drie maanden tijd.

Ik hoop dat ik de rest van het jaar even succesvol zal zijn want dit zijn natuurlijk rendementen om van te watertanden 🙂 Als ik gewoon blijf doen wat ik nu doe moet dat mogelijk zijn…

Ik wil je bedanken voor de cursus! Het kost wat, maar dan heb je ook wat: het vermogen om zelf geld te verdienen op de beurs!
Ik blijf graag op de hoogte van alle beurstips, wijsheden, grafieken, excelsheets en dergelijke die je de cursisten mailt.

Veel succes met handelen en fijne avond!
Joel

_________________________________________________________

Beste Rob en Engo,
Ik zal morgen het cursusgeld gaan overmaken. Het was een spannende periode waarvan ik de eindspurt nog als het meest spannende heb ervaren. Maar ik heb het tot het eind toe volgehouden (met behulp van Jan) en netjes m’n winst en de kosten over 15 dagen gepakt. De duisternis bracht dus eindelijk het volle licht. Morgen weer fris van start.
Groet, Alice

_________________________________________________________

Hoi Rob en Engo,

Ik ben begin februari begonnen met echt geld te traden. Ik heb de afgelopen weken, net als jullie, continu geshort. Ik deed dit met m’n telefoon. Ik gebruikte de email melding, die heel goed werkt. Omdat ik vanwege mijn werk niet continu op m’n telefoon kon kijken heb ik de aankopen op 20 punten lager gezet in plaats van 10. Dit werkte voor mij erg goed. Ik heb een budget van 10000 en trade met 1 stuk per keer. Vandaag is mijn short sessie geëindigd. Mijn laatste aankoop op 9321 werd gelukkig aangetikt. Ik heb deze sessie 1230 euro verdient, en dat met telkens 1 stuk.  Ik heb het cursusgeld zojuist overgemaakt.

Heel erg bedankt voor deze nieuwe ervaring. Groeten, René

_________________________________________________________

Beste Rob & Engo,

Ik werk sinds 25 februari met mijn live account. Mijn dagdoel is 50 € per dag. Wegens de diepe schommelingen van de Dax deze week heb ik ondertussen € 780,-  winst. Zodra ik op + € 1000,- sta zal ik cursusgeld overschrijven.
Met vriendelijke groet,
Serge

_________________________________________________________

Hoi Rob,

Een vreemde dag, maar we zijn er uit met goeie winst!
Ik zag dat je bijna drie keer je dagdoel had gehaald over deze drie weken. Ikzelf kom er uit met iets meer dan mijn dagdoel.
Ik heb 87 trades gedaan gedurende deze weken en wat kleine schoonheidsfoutjes daargelaten ging het redelijk goed al zeg ik het zelf. Dit heeft me wel het vertrouwen gegeven dat het gaat lukken.

Alvast bedankt en nog een hele fijne dag,
Patrick

__________________________________________________________

RW_button_programma RW_button_inschrijven

 

__________________________________________________________

Geachte heer Wessels, beste Rob,

Nog bedankt voor de wijze lessen op het seminar gistermorgen.
Om u de waarheid te zeggen vind ik het verbazingwekkend dat u met zo’n groot risico (geen Stop Loss gebruiken) zoveel winst weet te genereren. Maar u weet het, een ondernemer maakt geen winst zonder risico. Nog verbazingwekkender vind ik het dat u op een dag dat de DAX stijgt (+0,07%) met alleen maar short gaan € 295,—uit de markt weet te halen.

Gefeliciteerd.
Rodger

_________________________________________________________

Beste Rob en Engo,

Vooreerst een bedankje voor jullie inzet bij de cursus van afgelopen vrijdag. Ik heb genoten van de manier waarop vooral Rob bezig was. Ook het taalgebruik (tja ik ben één van die Ridderdichters!) vond ik amusant. Het kwam allemaal heel logisch en simpel over, maar er zat een aardig plan achter. Niet altijd even simpel en wellicht ook wel eens niet logisch. Handel, elke handel, is zelden altijd recht vooruit. Maar soms twee passen vooruit en een pas achteruit.
Jim

_________________________________________________________

Beste Rob en Engo,

Ik heb in 2012 in Rotterdam de cursus gevolgd. Ben begonnen met strikt het systeem te volgen, het ging gewoon erg goed en al snel heb ik jullie het cursusgeld kunnen betalen.
In de loop van de tijd heb ik nogal wat uitstapjes gemaakt, maar dit is mij niet goed bekomen, winst keerde naar verlies, rust sloeg om in onrust en vaak niet weten wat te doen.
Twee maanden geleden heb ik besloten (en inmiddels met succes uitgevoerd) om weer rigoureus jouw oorspronkelijke systeem uit te voeren! De winsten zijn gemiddeld per trade niet zo groot, maar minstens 9 van de 10 trades zijn winstgevend!
Na twee jaar is het overall rendement nu zo’n 20% (natuurlijk na verrekening met de gemaakte verliezen), ik ben een tevreden trader!
Guido

__________________________________________________________________

Geregeld krijg ik reacties van geïnteresseerden. Laat uw reactie over de cursus hieronder achter.

Neem ook eens een kijkje op het LinkedIn profiel van Rob Wessels voor meer reacties van cursisten.

__________________________________________________________________

Beste Rob,

Ik ben blij je te kunnen melden dat de 970€ overgeschreven is van mijn eerste 3-daagse winst van € 1.500. Ze hebben wel € 7,20 commissie ingehouden. (overschrijvingskosten). Mijn eerste 3 dagen van deze week hebben netjes 300€ per dag opgebracht.

Hartelijk dank voor de meest effectieve cursus die ik ooit gevolgd heb!

Vele groeten,
Marc

_________________________________________________________________

Rob is gepassioneerd van alles wat er op en rondom de beurs plaatsvindt. Hij is, zoals hij dat zelf al aangeeft, getrouwd met de beurs, en dat merk je goed in de omgang met hem. Hij gaat beslist de extra mile voor zijn leerlingen.

Naast zijn expertise van de beurs is hij een bijzonder sympathieke persoonlijkheid. Met verbluffend eenvoudige analogieen beschrijft hij de beursaangelegenheden zeer doeltreffend. Rob heeft dan ook meestal het gelijk aan zijn zijde. Dat kan ook haast niet anders, want Rob is al jarenlang zeer actief handelend op New York.

Iwahn Apon
17 oktober, 2011

_________________________________________________________________

“Het was een fantastische ervaring om deel te nemen aan de cursus daytrading. Het is een enorme eyeopener om te zien hoe je gebruik kunt maken van de typische bewegingen die een beurs maakt. Het was een leuke, onderhoudende dag en ook gezellig trouwens met de medecursisten. Ik kan hem aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in het fenomeen daytraden.”

Karel Rietdijk
www.itunlimited.nl

11 october, 2010

_________________________________________________________________

“Rob is een super trainer! Ik heb veel van hem geleerd.”

Jan van Gelder
www.jomajo.nl

4 maart, 2011

_________________________________________________________________

“Rob is een springplank voor iedereen die met handel op de beurs geld wil gaan verdienen. Hoe hoog je springt of hoe diep je valt bepaal je natuurlijk zelf. Rob laat zien hoe de markt werkt, waar kansen liggen, hoe je voor jezelf een gedegen plan kunt gebruiken en over welke middelen je kunt beschikken. Ook verteld Rob feilloos waar de gevaren liggen en wat de bedreigingen zijn.”

Rens Noordeman
www.mtel.nl

3 maart, 2011

_________________________________________________________________

“Rob is een pragmaticus: dus niet teveel theorie, weinig gefilosofeer en gewoon doen (met de juiste hoeveelheid kennis). Omdat ik wilde bepalen of daytrading voor mij geschikt is, heb ik aan zijn cursus deelgenomen en dit heeft snel en veel inzicht gegeven in de materie. Ik ging met meerdere inzichten en ervaringen (enthousiast) weg.”

Peter Spaans
www.gebruikhetverschil.nl

3 maart, 2011

 

_________________________________________________________________

“Nou de cursus bij Rob was eigenlijk geweldig. Eenvoudig en toch heel leerzaam, eigenlijk precies waar ik van hou, niet te veel uitweiden over onbelangrijke zaken. Maar niet alleen de cursus, ook de service achteraf is heel goed en ik heb er nog steeds profijt van.”

Jan P de Boer
www.timmerteam.nl

3 maart, 2011

_________________________________________________________________

“Rob heeft mij jaren geleden de tricks and trades van de beleggingswereld uitgelegd. Hoewel ik voor mezelf heb besloten daar verder geen tijd aan te spenderen, kan ik zijn beleggingsfilosofie goed volgen en denk ik dat je er met dagelijks tijdsbesteding best een leuke boterham aan over kunt houden.”

Frank Zurlohe
www.nibesvv.nl

7 maart, 2011

_________________________________________________________________

“Ik heb veel cursussen gevolgd. Hoe Rob de cursus gaf doet niet onder voor zijn Amerikaanse collega’s in zijn branche. Well done! Geweldig hoe hij op de cursusdag in de praktijk handelt, echt ideaal om te zien hoe het in de praktijk gaat/moet.

Op de cursusdag ging hij short en verdiende probleemloos ca. $328. Het was prima te volgen. Zijn uitleg over het hoe en het waarom was zeer helder.

Zijn wekelijkse columns zijn verfrissend. Hiermee inspireert hij en houdt hij zijn (ex)cursisten op de hoogte.
Als laatste wil ik hem nog een compliment geven voor het feit dat hij steeds weer zijn (ex)cursisten naar een hoger plan tilt door hen regelmatig te voorzien van informatie.”

Georgo Muller

Georgo Muller
www.georgomuller.nl

9 maart, 2011

_________________________________________________________________

Beste Rob,

Dat had ik moeten doen: een cursus daytrading volgen bij jou. Dan had ik een paar jaar geleden wat minder verloren.

Marien Wichers
20 april, 2011

__________________________________________________________

“Rob heeft een systeem ontwikkeld om op een verantwoorde manier en met beperkte risico’s geld uit de effectenmarkt te halen.

Dit systeem draagt hij zeer enthousiast en op een eerlijke en oprechte manier over op zijn cursisten. Dit systeem heeft hem gemaakt tot wat hij nu is.
Bovenal is hij hierdoor zichzelf gebleven en heeft respect voor de ander.

Als je zelf plannen hebt om te gaan daytraden, dan raad ik je bij hem een cursus te volgen. Hij legt zijn systeem met alle geduld uit en laat ook zien dat het werkt. Je kunt een keer terug komen om je kennis weer op te frissen en hij begeleidt je om zelfstandig te gaan daytraden.”

Arend Geurts
28 september, 2010

_________________________________________________________________

“Beste Rob, Beter laat dan nooit, iedereen maakt fouten, daarom vindt ik het tof dat we op een of andere manier in contact met elkaar kunnen treden en vooral van uw kant gezien om mij en vele anderen met raad en daad bij te staan bij hetgeen we samen doen. Bij deze vriendelijk bedankt voor vroeger, nu en ik hoop in de toekomst.”

Louis Andries
8 oktober, 2011
_________________________________________________________________

“In 2009 heb ik cursus Daytraden bij Rob Wessels gevolgd. Toen werkte ik als tactisch inkoper bij Koninklijke Jongeneel, afdeling CIP. Ik kwam als een inkoper op de cursus en ging als daytrader weg. Mijn passie voor handel heeft de juiste weg gevonden. Voor mensen die op zoek zijn naar passie en adrenaline doses, kan ik onderstaande cursus aanraden.”

Olga Nizolina
9 maart , 2011

_________________________________________________________________

“Rob laat je op een vlotte en heldere manier zien hoe je kunt handelen in aandelen (futures) en er ook nog geld mee verdient.”

Roland van Hartingsveldt
10 oktober , 2010

_________________________________________________________________

 

Interesse in de cursus?

U bent geïnteresseerd maar u heeft nog enkele vragen? Een kennismakingsgesprek is altijd zinvol. Aarzel niet om te mailen of te bellen. Wij staan u graag te woord!

Telefoon NL 010 519 21 15 | Email info@robwessels.nl
RW_team_wessels

Telefoon NL 010 519 21 15
Email info@robwessels.nl

33 Comments »

Raf:

Geachte Rob Wessels,

Na heel veel oefenen,nadenken en proberen heb ik heeeeel voorzichtig geshort en daarmee

op 3 augstus 2010 mijn eerste euro’s verdiend.Welgeteld 82,51 euro Een gedenkwaardige dag!(blij als een kind)

4 augustus een winst van 89,63 euro!

En toen begon het feest (wel een shorte),5&6aug 326,75 euro

En dat met maar een paar uurtjes per dag.(dus een zeer hoog uurloon)!

Kortom 19 handelsdagen voornodig gehad om een geldbedrag te verdienen ter grootte

van 2960,57 euro (uiteraard NETTO).En op de 20ste dag (aanstaande maandag) de magische 3000 euro grens!

Lesgeld+software+reiskosten in een paar dagen terugverdiend.

Rob BEDANKT!!(Volgende keer een paar drankjes op mijn kosten in Rotterdam?)

Groeten van Raf

November 19th, 2008 | 11:55 am
Cor:

Hallo Rob,
ik vind je tips en waarschuwingen een geweldige ondersteuning, mijn complimenten!
Groetjes Cor

July 9th, 2009 | 10:34 am
Piet:

Bedankt voor de gedegen en praktische cursus/workshop.

August 31st, 2009 | 6:31 pm
Marc:

Ik was erg blij verrast dat U niet zon duffe zakenman was met een te grote ego maar een vrolijke kleurige man met kennis van zaken.

Eerst vond ik het een dure cursus maar maar nu ik de dag heb meegemaakt en de kennis die mij is overhandigd en zie wat de vergaderzaal kosten zijn en dan ook nog dat na traject in gedachte hou vind ik het eigenlijk een scherp geprijsde cursus en daar kan geen online cursus tegen op.

December 22nd, 2009 | 11:29 am
Fred:

Rob bedankt voor je advies, ik ben er om 16.11 uur uitgestapt en stop ermee voor vandaag. Genoeg verdient met 4 stuks……….
Groetjes, Fred.

May 8th, 2010 | 12:29 pm
André:

Dag Rob,

Je komt nog steeds jou woord na, en dat is een plezierige omstandigheid. Bij aanvang van de cursus geeft je namelijk aan, dat je “ons” als cursist blijft achtervolgen met informatie en dat wij ook vragen kunnen blijven stellen. Ik ervaar jou meldingen van belangrijke activiteiten die de koersen belangrijk kunnen doen schommelen, als zeer prettig. Wat mij betreft houden zo.

June 5th, 2010 | 5:19 pm
Dennis:

Rob, het was me een waar genoegen bij jou deze cursus te hebben gevolgd

September 4th, 2010 | 2:11 pm
Theo:

Ik vond het een top dag en het programma voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Theo

October 14th, 2010 | 11:23 am
Roland:

Beste Rob,
Bedankt dat ik kon meeluisteren. Het is terug bewezen dat u een zeer goede leraar bent. Als jonge man ben ik ook als leraar begonnen en ik moet bekennen dat het geduld en toewijding dat u aan de dag legt een voorbeeld is voor zeer vele leraars……..
Uw positieve ingesteldheid is gewoonweg fantastisch en u bewaart altijd uw kalmte. On-voor-stel-baar……..
U bent als leraar en als mens een voorbeeld voor anderen. Op die manier is het prettig om met zo iemand samen te werken.

Gegroet
Roland

October 14th, 2010 | 5:43 pm
Herman:

Wist wel dat je een fijne gozer was , ontmoet zoveel mensen in mijn werk dus dat zie ik in een oogopslag. Greats Herman

January 2nd, 2011 | 9:25 am
Dona:

Hoi Rob,

Bedankt weer voor deze leuke en nuttige info. Ik heb al enorm veel van je geleerd en ik heb tot zover bijna dagelijks kunnen oefenen. Het gaat geweldig, ik vind het zo leuk! Ik ben je erg dankbaar.
Groeten van Dona.

January 3rd, 2011 | 4:00 pm
Marc:

Ik was erg blij verrast dat U niet zon duffe zakenman was met een te grote ego maar een vrolijke kleurige man met kennis van zaken.

January 10th, 2011 | 11:27 am
Chantal:

Hallo Rob,

Bedankt – het resultaat is indrukwekkend, dank zij uw doeltreffende aanpak en kennis – proficiat!!!

Hartelijke groeten, Chantal

January 19th, 2011 | 7:25 pm
Clemens:

Ik vond het een onderhoudende en zeer interessante dag. Je bent een innemende persoonlijkheid met een heldere uitleg over de te volgen strategie.

February 27th, 2011 | 10:19 am
Guido:

Eergisteren de cursus bij Rob gevolgd, helder en praktisch gebracht. Iets wat ik zocht en denk gevonden te hebben: geen getheoretiseer, keep it simple, Blijf bij je plan en blijf traden!
Zal toch nog wel af en toe een beroep op zijn kennis en ervaring moeten doen, kan niet alles tegelijk!
Hele waardevolle ervaring,
Guido

September 8th, 2011 | 11:17 am
Dona:

Ik was aangenaam verrast toen ik een uitnodiging van Rob kreeg om, zomaar gratis, deel te nemen aan een opfris cursus. Dat is nou zo leuk van Rob, dat hij je als ‘ex cursist’ op de hoogte blijft houden van de ontwikkelingen op de beurs. Ik ben heel blij dat het nu ook goed mogelijk is om met een veel lagere investering te traden.
Rob neemt echt de tijd voor zijn cursisten. Hij wil ze graag, zoals iedere goede docent, zien slagen. Het was een geslaagde dag en ik ben vol enthousiasme om te gaan traden.
Dona

October 5th, 2011 | 6:19 pm
Arie:

Goedemorgen Rob,

Het traden gaat nog steeds goed, we hebben inmiddels € 5.650 terug gestort, dit geeft ons in ruim 2 maanden 38% rendement.
Ik keek wat jaloers naar een mail waarin iemand schreef in 3 maanden op 50% te zitten, maar wij gaan op deze manier ook goed die kant op.
Uit je laatste aangepaste plan begreep ik om met kleinere stappen te gaan werken, dit doe ik op dit moment ook.
Ik vind het leuk om de reacties van medecursisten te lezen. Ik lees hierin al gauw hoe mensen zijn (handelen), je hebt de mensen die precies het plan volgen en je hebt de mensen met wat meer lef. De tijd zal leren wie het uiteindelijk goed heeft gedaan.
Na ons laatste gesprek heb ik wel geleerd om eerder de winst te pakken en niet te lang te wachten. (had tot nu toe wel goed uitgepakt, maar de keer dat het te ver doorzakt zal best een keer komen, maar die hopen we op deze manier voor te zijn).
Ik denk dat het voor de volgende cursussen belangrijk is dat je toch wat dieper op het verhaal ingaat. Het vertelde verhaal hoe en waarom te handelen is duidelijk. Maar wanneer te verkopen dient nog wat extra aandacht denk ik.
Verder geen nieuws van onze kant.
Met vriendelijke groet,
Arie

November 9th, 2011 | 11:16 am
Frans:

Hallo Rob,

Even een verslag hoe het mij vergaan is na de cursus vorig jaar juni:

Ik had uiteindelijk wat andere bezigheden met mijn oude bedrijf dus ben pas in maart begonnen. Je boekje ken ik inmiddels uit mijn hoofd, zo vaak heb ik het gepakt voor, tijdens of na het traden. Ik heb nu pas 4 maanden ervaring maar ik vind het werkelijk fantastisch. Zoals je gister al beschreef in je mail is gevoel en intuitie belangrijk, er zijn dagen dat ik er naar mijn idee geen gevoel voor heb, omdat ik of niet lekker in mijn vel zit na een laat avondje oid of omdat dat ik de beurs “eng” vind. Dan handel ik gewoon niet.

Wat mij ook heel erg aansprak is voorzichtig te zijn en niet roekeloos, het betaald zich uit want op wat dagen na dat ik geen winst had of een beetje verlies ben ik alleen op 6 mei de mist ingegaan. kostte me 3 weken om het verlies goed te maken. Maar intussen sta ik op een mooie winst procentueel.

Ik geef me een half jaar om het klappen van de zweep zo goed mogelijk te leren kennen en mezelf te bewijzen dat ik continue goed kan performen. Ik handel nu met 50K maar heb nooit meer dan 4 futures ingezet, en meestal maar 2 of 3. Als het goed blijft gaan en ik ook moeilijke situaties kan oplossen ga ik met grotere bedragen werken, eerder niet.
Als ex ondernemer weet ik dat geld verdienen is als met een speld zandkorrels stapelen en geld verliezen/uitgeven als een emmer water legen in de woestijn.

Ook geloof ik heilig in het voordurend finetunen, niet in de breedte maar focus op 1 beurs, 1 future, 1 handelssysteem en alles zo eenvoudig mogelijk houden.

Maar het allermooiste vind ik nog wel dat ik een nieuw vak aan het leren ben, wat ik kan doen wanneer ik er zin in heb, waar ook ter wereld en tot mijn 80e als ik dat haal. En laten we niet vergeten de kick of positieve energie die het met zich meebrengt. Dus de cursus heb ik al ruimschoots terugverdiend. Ik wil je dan ook nog heel hartelijk bedanken voor de goede uitleg, vele wijsheden in je boekje en mails en ik zal je op de hoogte blijven houden.

Met hartelijke groet,

Frans

December 23rd, 2012 | 9:48 am
Iwahn:

Beste Rob en Engo,

Het systeem bevalt me dus nog altijd prima Glimlach; ik gebruik er wel een “navigatiesysteem” bij: op instinkt heb ik de laatste posities verkocht en ben ik even rustig aan de zijlijn gaan staan.

Eén ding is zeker: de dollar wordt steeds minder waard en is beslist niet meer “as good as gold” toen de koppeling met goud nog bestond.

Heel veel winsten toegewenst,

Iwahn

January 3rd, 2013 | 7:37 pm
Foeke:

Beste Rob en Engo,

In de eerste plaats wil ik jullie nogmaals bedanken voor de opfriscursus van gisteren. Ik heb er een goed gevoel aan over gehouden.

De reden dat ik bij jullie kwam was het onbestendige gevoel dat ik had, dat anderen altijd meer weten dan ikzelf en dat je achter de feiten aanloopt, maar dat er een manier moet zijn om toch van de bewegingen van de koersen te profiteren. Jullie manier is daar een voorbeeld van.

Ik hoop redelijk snel actief te kunnen worden, want het is voor mij zeker een optie om via deze manier van futurehandelen in mijn levensonderhoud te voorzien.

Met vriendelijke groet,

Foeke

February 16th, 2013 | 1:38 pm
Terence:

Beste Rob en Engo,

ik dank jullie hartelijk voor jullie begeleiding. Jullie hebben er zoveel energie en tijd ingestoken, geweldig! Ik hoop dat we elkaar tezijnertijd nog eens ontmoeten. Wij hebben erg prettig samen gehandeld en met veel plezier. Ik zal nog vaak aan jullie denken. Jullie zijn in mijn ogen een hecht team dat goed met elkaar en cursisten overweg kan.

Ik wens jullie ontzettend veel succes verder en hoop dat we elkaar ooit nog eens zien hoe dan ook.

March 10th, 2013 | 9:28 am
Peter:

Hallo Rob en Engo,

De tijd van de Nasdaq half 4 bevalt me ,wil niet de hele dag hier mee bezig

zijn, deze week kleine vrachtjes gedaan, was ieder keer om

5 uur weg, heel weinig risico. Verkoop vaak te vroeg heb ik last van, maar

ja ik heb wel al 10 dagen op rij winst geen verlies dag gehad, ik heb steeds

een plan en dat helpt me, laat me niet verleiden. Weinig beweging is erg

saai, ik sta het liefst wat onder druk met een dalende beurs, dan worden

mijn vrachtjes beter en sneller geladen.

Ik kan het bijna niet geloven maar ik zie echte kansen met jullie handel.

Het gaat goed en het is nu eens geen gokken, het werkt gewoon.

Ik blijf zeer optimistisch, maar jouw waarschuwingen zitten helder

in mijn hoofd. Ik ben er nog niet, als je er al ooit kan zijn !!!!

Het ga jullie goed,

Peter

March 21st, 2013 | 10:36 pm
Berend:

Beste Rob en Engo,

Ik vond het een interessante bijeenkomst. Ga zeker aan de slag en kan eigenlijk niet wachten.

Groeten,

Berend

April 10th, 2013 | 11:38 am
Fons:

Beste Rob en Engo ,

Het is alweer 14 dagen geleden dat ik in het diepe bad opnieuw gesprongen ben ,

ik moet zeggen het gaat goed , wel blijven vasthouden aan het plan dus voorlopig

alleen de schoolslag en geen rugcrawl of gekleed te water gaan dat kan alleen maar

problemen geven !

Dit is even alles voor vandaag , de hartelijke groeten aan jou en Engo

June 6th, 2013 | 1:11 pm
Johan:

Beste Rob en Engo,

Ik ben nu ongeveer een maand bezig en zit al op 50% rendement,

ondanks dat ik niet alles precies volgens het plan heb gedaan. Desondanks heb ik nog iedere dag winst gemaakt.

Ik ben begonnen met 10.000 dollar, staat nu boven de 15.000 dollar.

Met vriendelijke groeten,

Johan

June 19th, 2013 | 11:37 am
Marjolijn:

Ik zit dit jaar aan 58,5% rendement met een gemiddelde (handels)dagwinst van 368 euro.

Netto in de pocket! En geen posities meer open staan!

Groet Marjolijn

June 21st, 2013 | 3:39 pm
Irma:

Beste Rob en Engo,

Sprekend met een handelaar over het inzetten van kleine porties van je kapitaal en het steeds systematisch nemen van kleine winstjes zei hij: “Van kleine slokjes wordt je ook dronken!”

Het traden gaat vooralsnog goed. Het is nu een stuk relaxter, en geeft meer gevoel van zekerheid bij het traden. Of dat zo blijft zal blijken maar tot nu toe tel ik de zegeningen.

Met vriendelijke groeten,

Irma.

July 22nd, 2013 | 3:44 pm
Paulien:

Beste Engo en Rob,

Ik sta tot nu toe op 79% winst over 2013. Deze maand wel wat verlies moeten nemen op een aantal short posities, die ik tegen mijn plan in, aangekocht had (en overnight aangehouden). Op dit moment heb ik nog behoorlijk wat long posities, waar ik me op dit moment niet zo’n zorgen over maak. Knap van Marjolein dat ze weinig tot geen posities meer overnight aanhoudt. Dit is mij nog niet gelukt. Is mijn volgende doel.

Fijne zondag.

Groet,
Paulien

July 26th, 2013 | 6:39 pm
Jeroen:

Beste Rob en Engo,

Met het schaamrood op mijn gelaat toch zeer veel dank voor de confronterende maar wel zeer verhelderende aanwijzingen van vanmiddag.

Gisteren was ik inderdaad enigszins in de war geraakt, ik houd het er zelf maar op dat ik nog niet voldoende vertrouwd was met het handelsplatform.

Ik ben nu met jullie systeem goed aan de slag gaan en de opzet geeft inderdaad veel rust.

Nogmaals veel dank, ik hoop dat ik jullie de a.s. dagen / weken nog eens mag bellen, ik heb er bijzonder veel van geleerd.

Met hartelijke groet,

Jeroen

August 3rd, 2013 | 7:37 pm
Bethe:

Beste Rob en Engo,

Gisteren natuurlijk een mooie volatiele dag. Ik had wel een rood hoofd rond 19.00 van de spanning. Ben bewust gestopt, want wilde eigenlijk nog wel even doorgaan. Was uitverkocht en heb gedaan zoals de mevrouw op jullie cursus, nl. glad gesloten. Opbrengst 550 euro.

Vanmorgen 4 orders opgegeven., w.v. 2 verkocht en deze meteen weer ingezet. Ik handel per 20 stuks.

Wordt vervolgd,

Groeten,

Bethe

August 19th, 2013 | 12:11 pm
Marina:

Beste Rob en Engo,

Ik heb het afgelopen jaar al vele pieken en dalen gekend. Zo heb ik 60% winst gehad, maar ook 15% verlies gestaan. Mijn rendement is nu 30%. Dat lijkt me heel mooi.

Ik heb een periode te overmoedig grote orders geplaatst. Dan verdiende ik soms wel 15.000 euro in 10 dagen tijd. Daardoor raak je overmoedig en ga je steeds meer risico lopen. Hierdoor ben ik ook weer 30.000 euro kwijt geraakt. Moest namelijk verlies nemen om niet heel mijn vermogen kwijt te raken. Was op een gegeven moment zo erg dat ik 10.000 euro per 10 punten verschil kwijt raakte. Toen ik er niet meer van kon slapen, heb ik die nacht heel veel grote short posities gesloten. Liever verlies nemen dan de kans om alles te verliezen. Natuurlijk (zul je altijd zien) ging het vrij snel daarna weer naar beneden, maar als hij nog 100 punten was gestegen, had ik niets meer. Op het moment van besluit om verlies te nemen, moet je daar vrede mee hebben. Achteraf denk je echt wel eens…Had ik maar!!!!

Ben het eigenlijk helemaal met je eens dat je het best zo weinig mogelijk posities moet hebben, maar ook niet alles verkopen, dan pak je namelijk ook vaak mis op grote veranderingen.

En jullie, verdienen jullie ook een beetje. Hoor graag de ervaring van anderen.

Groetjes van Marina

September 2nd, 2013 | 8:55 pm
Guido:

Beste Rob en Engo,

6 september 2012 heb ik in Rdam de cursus gevolgd, ben al snel daarna (3 weken later) dus precies 1 jaar geleden begonnen.

Ben begonnen met strikt het systeem te volgen, het ging gewoon erg goed en al snel heb ik jullie het cursusgeld kunnen betalen.

Ik heb in de loop van de tijd nogal wat uitstapjes gemaakt, naar verschillende andere producten (tegelijkertijd), short gaan, overnight posities aanhouden enz enz. Dit is mij niet goed bekomen, winst keerde naar verlies, rust sloeg om in onrust en vaak niet weten wat te doen.

2 maanden geleden heb ik besloten (en inmiddels met succes uitgevoerd) om weer rigoureus het oorspronkelijke systeem uit te voeren, enige variatie was het aantal, 2-3 max 5 stuks van de Nasdaq-index, alleen long traden, niet overnight etc, wel trailing stops gebruiken! En bij verlies niet daarna het dubbele aantal kopen om het verlies te willen compenseren!

De winsten zijn gemiddeld per trade niet zo groot, maar minstens 9 van de 10 trades zijn winstgevend!

Na 2 jaar is het overall rendement nu zo’n 20% (natuurlijk na verrekening met de gemaakte verliezen), ik ben een tevreden trader!
Kan ik een dag/dagen niet traden dan ben ik toch tevreden, ik heb nl geen openstaande posities. Heb ik eens een verliesgevende trade dan is het verlies, met name door de trailing stop, te overzien.

Ik heb helaas geen verhaal over gigantische winsten-30-40% in 2-3 maanden oid, maar ook geen gigantische verliezen waar ik liever niet over spreek.
Ik ga gewoon zo door.
Met vriendelijke groeten,
Guido

September 27th, 2013 | 11:09 am
Jan:

Beste Rob en Engo,

Bedankt voor de herhaal cursus.
Het was als gewoonlijk weer prima verzorgd.
We zijn verwend met heerlijke broodjes en drankjes.
Ik blijf jullie volgen, ondanks dat ik heel weinig tijd heb om te traden.
Jullie hebben bewezen dat je de kost kunt verdienen met “day traden”en dat is maar voor een enkeling mogelijk.
Jullie zijn flexibel en dat is het geheim, naast de jaren lange ervaring.
Perfect viool spelen duurt ook jaren en dan moet je ook nog aanleg hebben.

Veel succes en nogmaals bedankt,

Groet, Jan

October 9th, 2013 | 10:43 am
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.