Reacties cursisten

Totaal 3.434 reacties


Top en bedankt

Rob, Robbin en Adam. Helaas kon ik vanochtend geen afscheidspeech houden, dan maar via de mail. Ik wil jullie bedanken voor de perfecte begeleiding om in het daytraden de juiste weg zien te krijgen. Persoonlijk moet ik nog het een en ander tot mijzelf maken doordat ik heb ervaren dat er diverse valkuilen zijn, maar ik hou me zoveel mogelijk aan het plan. Top en bedankt.


Prikkelend

Menselijk, vertrouwelijk, leuk, prikkelend, nuttig, goed en gezellig


Tot mijn 95e

Waarom ik de cursus heb gevolgd: De lage instapkosten, 6 weken praktijkervaring, de aanwezigheid van de robot en een aanvulling op mijn pensioen. Rob heeft zijn waarde al bewezen. Ik wil actief blijven tot mijn 95e en plan om binnen een jaar een opfriscursus te volgen.


Eerste storting

Spannend! Vandaag ben ik live gegaan. Na een eerste storting ging ik gelijk met twee indexen short. Met succes, want op dit moment staat er al een winst van € 81,- op mijn rekening! Dit smaakt naar meer!


Rob smeert de keel

Drie heren die leer­gierigen wegwijs maken in de effectenhandel, in korte tijd. Na een tijdje wachten neemt Adam het voortouw met de inzet. Rob smeert de keel en vraagt steeds weer naar de bekende weg. Dit leidt tot discussie, die veel duidelijk maakt.
Echter, adviezen krijg je niet maar wel veel hulp en service. Een fantastisch concept om de betrekkelijkheid en vergankelijkheid van de beurskoersen te leren kennen. Niemand kan de beurs voorspellen, maar wel de manipulatie door het groot­kapitaal leren zien.


Verteren

De recenties in de krant kloppen helemaal. Goede materie en handels-systeem. Rob maakt het geheel aangenaam om te verteren.


Cursus met een lach

Duidelijke cursus met een lach. Geeft heel veel nieuwe inzichten. Rob komt af en toe wat warrig over maar dat mag ook op zijn leeftijd. Met de robot wordt het allemaal zoveel makkelijker.


Direct en duidelijk

Tijdens de cursus nóg enthousiaster geworden dan dat ik al was. De cursus wordt direct en duidelijk gegeven. Robot staat centraal, weinig schrijfwerk.


Chaos en lolletjes

De chaos en lolletjes houden het leuk en de aandacht erbij. Daarnaast wordt alle nodige informatie (linksom of rechtsom) duidelijk behandeld. Zo niet, alle ruimte voor vragen.


Momentje

Gisteren was een momentje dat ik 80 euro had, en toen daalde de beurs. Ik heb het uiteindelijk met 32 euro winst afgesloten.


Tijd is rijp

De komende vier weken ga ik mijn vaardigheden verder verscherpen. Is mijn succes blijvend? Dan is de tijd rijp om de grote stap te zetten: contact opnemen met Adam voor hulp bij het openen van een rekening.


Uitgebreide uitleg

Hartelijk dank voor de uitgebreide uitleg over de handelsrobot! De heldere uiteen­zetting van de werking van de robot en de diepgaande bespreking van de risico’s van het daytraden waren erg leerzaam.


Spring erin

Ik sta nog steeds positief, 4500 euro winst. Ik ga de robot nu instellen dat hij op short gaat en dan spring ik er nog eventjes in.


Zoom

Elke dag luister ik op Zoom met bewondering en leer ik meer.


Veel bijgeleerd

Ook de ‘opfrisdag’ blijft boeiend en zeer interessant! Ik heb weer veel bijgeleerd! Echt top!


Nieuwe inzichten

Jaartje bezig geweest, robot werkt fantastisch. Cursusdag voor de tweede keer bezocht, toch weer nieuwe inzichten.


Andere benadering

Ik heb verschillende cursussen over day­trading gevolgd, maar vond ze allemaal te ingewikkeld. Ik wilde zien of ik hier een andere benadering van daytraden kon vinden, en dat is gelukt.


Opfriscursus

Ik vind het een hele mooie cursus waarbij de risico’s zeer goed behandeld zijn. Ik kom graag binnen een jaar nog eens langs voor een opfriscursus!


Stress loslaten

Dankzij jullie volautomatische robot kan ik mijn stress loslaten en me volledig concentreren op het vlekkeloos uitvoeren van het plan.


Inspiratiebron

De Zoom-sessies zijn een ware inspiratiebron! Door de interactie met andere cursisten en het delen van ideeën, breidt iedereen zijn kennis en vaardigheden gestaag uit.


Gevoel uitschakelen

Je moet je gevoel helemaal uitschakelen. Je moet denken als een robot, anders ga je alle kanten op met je gedachten en het nieuws. Dát is je koers en dié zet je in.


Buy en sell tegelijk

Wij hebben dit jaar 37000 euro verdiend. Daar zitten we wel de hele dag voor te traden. We doen steeds een buy en sell tegelijk inzetten.


De juiste noot

Jullie weten steeds de juiste noot te raken, dat is echt uniek.


Stapje verder

In de Zoom-sessie kom je als groep zijnde elke keer een stapje verder door ideeën van andere cursisten.


Nazorg

Veel respect voor jullie geduld en nazorg met de cursisten!


Fles champagne

Ik zit gewoon met de telefoon op een terrasje te traden. Als ik dan goed verdien, bestel ik in plaats van een glas water gewoon een fles champagne.


Hoogtepuntje

Jubileum! Vandaag heb ik een hoogtepuntje want ik heb de eerste €1000 winst aangetikt. Ik ben nu de tiende dag live en gemiddeld heb ik € 100,- per dag. Ik probeer er ’s morgens heel strak vóór 9 uur uit te zijn.


Heen en weer

De curve bleef tussen de derde en vierde aankoop steeds heen en weer gaan. Ik had op twee indexen toch nog € 180 verdiend.


Op en neer

Ik heb een beetje moeite met het automatisme van de robot. Wanneer ik zie hoe snel hij handelt, lijkt alles goed te gaan. Maar vooral als de markt gigantisch op en neer gaat dan verlies ik het overzicht.


Blij met de robot

Dit was mijn laatste meekijkochtend van de cursus. Dank voor alle adviezen en opmerkingen, maar ook voor de gezelligheid. Alle complimenten aan jullie als team zijnde om ons goed op weg te helpen. Ik heb er veel van geleerd. Ik ben heel blij met de robot. Inderdaad voorzichtig doen met de acties die je onderneemt om met een positief saldo te eindigen aan het eind van de rit.


Ouwe dag

Het is natuurlijk wel fijn dat je er wat extra’s mee kunt verdienen op je ouwe dag.


Flink verloren

Ik handel nog steeds met de demorekening. Dat gaat prima. Alleen de eerste dag heb ik flink verloren, daarna heb ik steeds geld bij elkaar gesprokkeld. Nu heb ik zo’n € 2.500,- verdiend in zes weken tijd en dan handel ik alsof ik € 25.000,- heb.


Sociaal gebeuren

Ik ben geregeld bij de Zoom-sessies en vind het nog steeds leuk. Het is ook een sociaal gebeuren en vooral leerzaam. Ik handel zelf nu al een kleine maand met veel plezier live met echt geld. Ik ben er van overtuigd dat als ik gedisciplineerd blijf handelen en slim blijf inzetten met de robot, een mooi succes te behalen is! Veel respect voor jullie geduld en nazorg met de cursisten!


Drie meijer

Ik heb vandaag drie meijer verdiend.


Heldere kijk

Voor mij de laatste sessie om bij te wonen. Rob, Adam en Robbin en mede cursisten bedankt voor de lessen, enthousiasme en gezelligheid. Speciaal dank aan Adam voor de geweldige dienstvaardigheid (onder meer bij het Live gaan) en de heldere kijk aan het begin van de dag.


Plezier bij winst

Ik heb ervaren dat verlies meer pijn doet dan plezier bij winst.


Grafiekie

Weet je wat het gevaar is als je zo overdag op je laptopje zit te kijken? Dan zie je je grafiekie met ineens een hele groene streep. Dan denk je we gaan lekker short want hij kan niet hoger. En dan ga je short en dan blijft ’ie toch omhoog gaan. Dat is het gevaar van even snel handelen.


Hele belevenis

Ik moet nog steeds denken aan die ene ochtend vorige week dat de koers zó enorm op en neer schoot en dat we binnen een paar minuten iets van 1.400 euro hadden verdiend. Dat vond ik wel een hele belevenis om te zien.


Onder de zoden

Rob had het tijdens de ochtendsessies over zijn alcoholgebruik en dat ’ie binnenkort waarschijnlijk onder de zoden zal liggen. Ik denk dat als hij zich laat cremeren, je dan waarschijnlijk een grote explosie krijgt.


Ridderdichter

Het taalgebruik van Rob Wessels (tja ik ben een Ridder­dichter) vond ik zeer amusant. Het kwam allemaal heel logisch en simpel over, maar er zat een aardig plan achter.


CliniClowns

Ik vond het gezellig, betrouwbaar en met humor gebracht. En ook gezellig trouwens met de medecursisten.Mooi dat ze de CliniClowns steunen!


Flipperkast

Ik zat vanmorgen om acht uur in een short- positie. Na een half uur had die robot al 67 keer op een bepaalde prijs gekocht én verkocht. Zoveel cycles had ik nog niet eerder gehad in zo’n korte tijd. Dat was wel heel bijzonder, het leek wel een flipperkast. Ik handel met hele kleine posities van slechts 1/3 index per keer. Uiteindelijk had ik daarmee toch zo’n 100 euro winst.


Flink verlies

Ik heb nog maar 1 dag gehad met flink verlies.


Benieuwd

Vond het ontzettend leerzaam, veel nieuwe dingen geleerd en ben benieuwd of het gaat werken. Alle vragen die ik had zijn beantwoord.


Boven verwachting

Informeel en boven verwachting. Heel leuk om mee te kijken en zelf met de robot te werken.


Ballen

Kijk, ik handel alleen ’s morgens van 8 tot 9 uur. Ik kies ervoor om door te gaan tot twee minuten vóór negen of twee óver negen. Daarna worden de uitschieters te groot. Als ik in de plus sta, en het is kwart voor negen, dan stop ik. Maar sta je in de min dan moet je ook de ballen hebben om even te wachten tot twee óver negen. Tot nu toe is het elke keer opgelost.


Een plusje

Ik ben netjes gestopt om kwart voor negen met een plusje van meer dan wat ik wilde hebben, dus ik mag niet mopperen.


Robot

Interessant om de robot live te zien werken. Goed dat ook de risico’s uitgebreid werden toegelicht.


Niet zeuren

Gisteren stond ik op een gegeven moment 580 euro in de min en dat doet natuurlijk wel pijn hé? Maar laten we wel wezen, de dag hiervoor stond ik 540 euro in de plus. Dan denk ik: “Je moet niet zeuren, het kan niet elke dag feest zijn”


Boeiend

Ik had niet gedacht dat daytraden zo boeiend zou zijn.


Klap in m’n gezicht

Vroeger kreeg ik telkens een klap in m’n gezicht. Ik heb daardoor veel leergeld betaald, maar ik zál die beurs onder controle krijgen. Ik had je cursus veel eerder moeten doen.


Dure les

Traden ging best goed totdat ik mijn margin niet goed genoeg had aangevuld dus dat was wel zuur. Dure les maar al doende leert men.


Krachtig

De cursus begint krachtig: Rob gaat direct live handelen. Het is onderhoudend en er is ruim tijd om te oefenen. De risico’s worden goed uitgelegd.


Niet ontevreden

Na eindeloos rommelen met de demo, ben ik voorzichtig live aan het gaan – tot dusver niet ontevreden!


Effe serieus

Het ligt mij wel om alleen ’s morgens tussen 8 en 9 te traden. Je ziet dan gewoon dat het negen van de tien keer goed gaat. Die ene keer dat het fout gaat pak je gewoon je verlies. Maar die andere 9 dagen heb je wél je dagdoel, plus soms wat meer. Als je kijkt naar Adam, die heeft in twee dagen 25 keer z’n dagdoel gehaald. Effe serieus, dan mag je wel een keer in de min komen toch?


Verdienmodel

Ik zou graag wat bedankjes willen uitdelen. Ik vind dat de robot, plus het goed uitvoeren van de rules, een uitstekend verdienmodel is. Ik heb een week of zeven meegedaan en maar één of twee verlies­dagen gehad. Kortom ik vind het een uitstekende risk/reward verhouding.
Al met al vind ik het een hele goeie cursus en Adam is een perfecte trainer vind ik. Robbin heeft me het advies gegeven om vooral op de demo door te gaan oefenen alvorens met echt geld te gaan beginnen.
Het heeft me overtuigd dat ’s morgens tussen 8 en 9 handelen, op de manier zoals Rob voorstaat, prima te doen is.
Alle cursisten bedankt voor de vragen die jullie gesteld hebben, want dat heeft mij ook wijzer gemaakt en ook de kennis die jullie
gedeeld hebben.


Prangende vragen

Best veel informatie, maar het werd stap voor stap goed uitgelegd. Alle aandacht voor prangende vragen.


Prettige sfeer

Open, transparant, eerlijk, prettige sfeer en interessante dynamiek tussen de heren.


Spannend

Het is minder moeilijk dan gedacht. De uitleg werd op een leuke manier gedaan. Komende weken worden spannend


Computer onbenul

Voor een computer onbenul, heel eenvoudige uitleg. Fijn dat alles goed wordt be­sproken. De heren vertonen een buitengewoon staaltje geduld!


Eerlijkheid loont

Ik heb geleerd hoe je winst kunt maken, maar ook hoe je met verliezen om moet gaan. De heren zijn hier heel eerlijk over. Ze zijn transparant en delen hun volledige trackrecord.


Terugverdiend

Ik heb jaren geleden je cursus gevolgd en ben nog volop bezig. Ik heb veel over mezelf geleerd en de cursus heb ik destijds in twee dagen terugverdiend.


Verleidingen

Mijn eerste live trading maand zit er op. Het handelsplan werkte prima. Ook bij overnightposities was er bij mij nooit paniek, hoewel de schommelingen best flink waren. Deze ervaringen neem ik mee naar de volgende maand. Ik ben het met jullie eens dat je zelfbeheersing af en toe aardig op de proef wordt gesteld. Zowel positief als nega­tief ervaar je de verleidingen van de markt. Ik heb beheersing geleerd in deze maand en alertheid. Het aantal contracten ten opzichte van je werk­kapitaal is ontzettend belangrijk. Het belangrijkste gevaar ben je vaak zelf, omdat je te overmoedig wordt.


Tegoed!!!

Ik heb een groot ver­lies weten te voorkomen dankzij de waar­schuwingen van Robbin!! Die heeft er absoluut nog ééntje van mij tegoed!!! (Ik kan ook m’n 1e zoon naar hem vernoemen, maar dat zal op m’n 55e niet meer zo snel gebeuren, hahaha!)


Verdubbelen

Het allerbelangrijkste is (die fout heb ik ook gemaakt) je hebt een plan gemaakt, je handelt met één index en je denkt: het gaat zó goed, weet je wat, ik ga lekker verdubbelen. Ik wil nóg meer geld. Nee, dat gaat fout. Hou je aan je plan alsjeblieft.


Beleggingsstrategie

Vandaag voor het eerst via Zoom meegekeken, meegeluisterd en veel geleerd. Adam deelde zijn strate­gie om geld te verdienen met day­traden. Hij liet zien dat hij doelen stelt, risico’s vermindert en meerdere transacties doet. Dit was erg leerzaam om te zien, en ik ga zeker proberen om enkele van zijn tips in mijn eigen beleggingsstrategie te integreren.


Effetjes

Gistermiddag had ik de robot overdag effetjes aangezet. Hij werkt echt fantastisch als je hem goed instelt. Ik had 1100 euro verdiend. Dan moet je stoppen hé, dat heb ik ook gedaan. Wel heel moeilijk.


Lotgenoten

Was weer leerzaam en vooral ook om lotgenoten te treffen. Het enthousiasme en realisme was weer prima.


Lange route

Goed opgebouwde cursus, heb nog een lange route te gaan om dit allemaal te doorgronden.


Rob zegt altijd

Het is inderdaad waar wat Rob altijd zegt: Aan je plan houden is ’t moeilijkste wat er is.


Columnist

Ik beschouw Rob als een soort columnist in de krant. Hij geeft een soort algemeen commentaar op het grote gebeuren maar de knopjes worden bediend door Adam en Robbin. Rob staat als een commentator aan de zijlijn en geeft wat algemene bespiegelingen en herhaalt ook regelmatig zijn boodschap: “Wees voorzichtig kinderen, pappie heeft het zelf ook ettelijke malen meegemaakt.’


Lekker

We zijn lekker van de straat en doen nie­mand kwaad. Wat is traden toch een intri­gerend en spannend spel.


Dikke

Ik vond het goed dat we het samen één op één hebben gedaan. Een dikke dankjewel uit Friesland, je doet het geweldig.


Gewoon doen!

Het vlotte verhaal van Rob, ‘Gewoon doen!’ las ik in de krant.


Weer oppakken

Eigenlijk toch een soort van opfriscursus van mij; 6 jaar geleden voor de eerste keer geweest. Toen niet verder gegaan na de demo-periode; daarom wil ik hem nu weer oppakken en activeren. Echt weer leuk om hier te zijn, alles weer even opfrissen.


Rigoureus

Het plan dat jullie hebben bedacht is gewoon heel wat waard. Ik zou daar niet vanaf willen wijken, ook al omdat ik gewoon binnen een dag helemaal geen tijd heb om me hiermee bezig te houden. Zo heb ik één keer de robot een dagje laten doorlopen en dan merk je gewoon dat ik er voortdurend naar heb zitten kijken en dan kom je aan werken gewoon niet meer toe. Dus ik stop er ’s morgens om 9 uur rigoureus mee.


Nieuwe business

Verslavingsgevoelig ben ik zeker maar dit spelletje ligt mij wel. Heb er al een paar flinke gekild in mijn leven, drank, roken, drugs… Ik wil nu een nieuwe business leren. Volgens mij is dit iets waar ik wat mee kan.


Beetje aanvoelen

Wat mijn gevoel erover is is dat je het gewoon simplistisch moet benaderen. Je moet er niet zo moeilijk over na gaan denken. Gewoon de grafiek volgen, kijken wat er in de wereld gebeurt en dat kan je door die rode en groene vlakken een beetje aanvoelen. Ik denk er dus heel simplistisch over en ik heb nu een winst van bijna € 500,- en dat binnen een uurtje.


Duidelijke uitleg

Leuke presentatie van Rob, met humor. Duidelijke uitleg met ook veel aandacht voor de risico’s.


Flink gehandeld

De algemene toon van de ochtendsessies ervaar ik als positief en samenwerkend. Er wordt flink gehandeld, we bespreken de handelsresultaten en de impact van de verliezen op de totale winst. Rob blijft hameren op grenzen stellen om de tijd effectief te beheren.


Netjes

Er stond al van gisterochtend zo’n 600 euro winst. Alleen dat is overdag in de min gevlogen en vanmorgen trok dit keurig bij, dus dat is netjes.


Spanning

Ik ben 75 jaar en wil weer wat spanning in mijn leven en denk met mijn handelsgeest hier voldoening uit te putten. Zeer waardevol en eerlijk, open en goed gewezen op de valkuilen. Zeer goed team. Ga zo door!


Toetsen

Boeiende cursus, ik ga rustig beginnen met live handelen met geld dat ik niet nodig heb. Eerst mijn zelfbeheersing toetsen.


Fenomenaal

Cursus begint veelste vroeg maar alles wordt goed uitgelegd. De robot is fenomenaal in geld verdienen.


Mooie prijs

Top cursus. Echt een aanrader. Gegeven door Rob, Adam en Robbin. Ook de support die er gegeven wordt met de zoom online, zeven weken mee traden. Het geduld van Adam en Robbin bij het beantwoorden van de vragen als je iets niet begrijpt. De cursus zelf is zeer goed verzorgt voor een mooie prijs. Ik wilde al heel veel jaren eerder gaan traden, maar kon niemand vinden die het mij duidelijker kon vertellen dan deze drie heren. Er waren veel vraagtekens al die jaren, en natuurlijk ben je na de cursus gewoon een beginner die veel moet bijleren. Maar er is nu een opening gekomen om er echt iets mee te gaan doen. Voor mij is de tijd van de voorbeurs perfect in combinatie met mijn dagindeling. Ik zocht jaren naar een systeem met een robot om te traden. Mannen, compliment voor jullie cursus.


Stukje vakwerk

Het was een heel leerzame en gezellige cursus. Vriendelijke, be­- hulpzame mensen, dát maakt de cursus alleen al zo leuk. Een inspiratie om door te gaan, om van het geleerde een succes te maken. Het is een meerwaarde voor je, voor het leven. Het is echt een aanrader voor ieder. De robot die jullie ontwikkeld hebben, het is echt een stukje vakwerk en geen prutswerk. Jullie verdienen hier alle lof voor. Ik wens jullie alle goeds voor de toekomst.


Gegaan

Na jaren de advertentie te bekijken en aan te klooien toch eens gegaan.


Bijstorten

De DAX steeg flink door de AI-gekte, wat mij dwong bij te storten voor mijn buffer. Als voorzorg adviseer ik alle cursisten om alleen via creditcard bij te storten. Binnen 3 minuten staat je geld op je account, ideaal voor noodgevallen.


Goed jaar

Ik ben nu een goed jaar actief aan het daytraden (vanaf januari 2023) en met de cursus regels in acht nemend gaat het best goed. Zo’n 20% winst in 1 jaar.


Deelgenoot

Samen met mijn dochter de cursus gevolgd. Ik had al veel gedaan met aandelen e.d. Vaak op basis van informatie die je hier en daar oppikt. Deze cursus maakt je deelgenoot van een plan. Als je je uitsluitend aan dit plan houdt, maak je een goed rendement. Als je je eigen plan trekt, is de uitkomst onzeker. Rob, Adam en Robbin hebben mij in ieder geval met de robot iets meegegeven om met een plan geld te verdienen.


Waardevolle tips

Dank voor alle tijd en hulp die jullie hebben geboden! Ik vond het zeer leerzaam en jullie hebben waardevolle tips gegeven. Ik heb het idee dat ik klaar ben om met een eigen account en ‘echt’ geld aan de gang te gaan.


Warme bakker

’s Ochtends doe ik met mijn hond een rondje langs de warme bakker. Daarna zet ik mijn robot aan. Ik ben gepensioneerd en het daytraden geeft mij nu ook ritme.


9 van de 10

De winsten per trade zijn gemiddeld niet zo groot, maar minstens 9 van de 10 trades zijn winst­gevend! Na 2 jaar is het overall rendement nu zo’n 20% (natuurlijk na verrekening met de gemaakte verliezen).


Levensgevaarlijk

Het is heel verslavend. Je hebt in de middag vaak de neiging om gauw nog wat te doen. En dat is levensgevaarlijk door de grote uitschieters.


Prachtig parcours

Vanmiddag een geweldige trade gemaakt, prachtig parcours. De vierde pendelcyclus werd liefst 7 keer doorlopen. En de derde cyclus 3 keer. En de robot voer bekwaam de haven binnen. Het mooie hieraan is dat de robot niet moe wordt.


Elke cursist

Wij vonden het een unieke cursus. Leerzaam, goed verzorgd en ze nemen de tijd voor elke cursist.


Dingetjes

Bedankt voor jullie goede cursus, ik heb er veel van geleerd. Natuurlijk weet ik nog niet alles en zijn er altijd dingetjes waar je nog tegenaan loopt.


Royeren

Het is belangrijk om na het behalen van je dagdoel, alle openstaande orders te royeren, wat ik eerst niet deed. Het gevolg daarvan was, dat ik een aantal dagen overnight moest gaan. Dat was een mooi leermoment. Nog steeds alle bewondering voor jullie handelsplan! Mijn wereldje is daardoor wel veranderd en de kijk op de beurs (die ik dacht te begrijpen) helemaal en… jullie service is top!


Knopen

Het was een mooie en leerzame cursusdag. De afgelopen weken uitgebreid geoefend met de robot. Ik ben klaar om knopen door te hakken en met echt geld te gaan handelen.


Apetrots

Ik ben nu een goed jaar actief aan het daytraden (vanaf januari 2023) en met de cursus regels in acht nemend gaat het best goed. Zo’n 20% winst in 1 jaar. Ik ben apetrots op mezelf.


Verleidingen

Ik ben het met jullie eens dat je zelfbeheersing af en toe aardig op de proef wordt gesteld. Zowel positief als negatief ervaar je de verleidingen van de markt.


Elke ochtend winst

Ik ben nu een tijdje aan het traden met jullie systeem. Tot nu toe maak ik elke ochtend tussen de 190 euro tot 300 euro winst.


Netto in de pocket!

Ik zat vorig jaar aan 58,5% rendement met een gemiddelde dagwinst van 368 euro, netto in de pocket! En geen posities meer open staan!


Eén seconde

In slechts één seconde kocht de robot een aandeel, verkocht het meteen met winst, herhaalde dit proces door het opnieuw te kopen en vervolgens opnieuw met winst te verkopen. Dit alles gebeurde binnen slechts één seconde!


Overmoedig

In januari ben ik live begonnen te traden. Door de winst die ik in korte tijd behaalde werd ik als beginneling overmoedig. Het thuisfront moedigde me daarbij aan, heel begrijpelijk, en deed meer trades dan gepland, zonder een dag over te slaan. Dit is natuurlijk op een gegeven ogenblik fout gegaan. Al m’n behaalde winst verdampte. Gelukkig geen gespaard geld. Op dit moment oefen ik weer met de demoversie en houd ik me strak aan het plan. Als ik het nu een dag druk heb, sla ik een dagje over. In mei gaan we weer met de live account verder. Bedankt voor jullie mailtjes. Ik kijk er altijd naar uit.


Aangeschoten

Vanochtend jullie meekijksessie gevolgd: veel wijzer geworden! Dat systeem van de meekijksessies is perfect. Al doende, kijkende en luisterende leert men, nog daargelaten het amusement van Rob’s commentaar, licht cynisch en aangeschoten, ik mag dat wel.


Bijzonder tof

We hebben de trainings­dag in Breukelen bijzonder tof gevonden en we zijn beiden heel enthou­siast over het handelsplan. Adam en Robbin haalden €420 uit de beurs die dag. Het oefenen in de demoversie gaat goed, door het in de praktijk toe te passen loop je zo nu en dan nog tegen dingetjes aan maar het is goed dat ik ’s morgens de handels­sessies bij kan wonen en daar mijn vragen kwijt kan.


Zo leuk!

Bedankt weer voor de leuke en nuttige ochtendsessies. Ik heb al enorm veel van jullie geleerd en ik heb tot zover bijna dagelijks kunnen oefenen. Het gaat geweldig, ik vind het zo leuk! Ik ben jullie erg dankbaar.


Gloeiende ijzer

Al smedende wordt men smid, zegt het spreekwoord, dus ik blijf braaf op het gloeiende ijzer slaan, dan zal het tenslotte wel wat worden.


Vrouw

Met mijn account gaat het nog steeds prima. Maar ik moet mijzelf regelmatig bedwingen om met m’n vingers van de knoppen af te blijven. Dankzij mijn vrouw is me dat tot nu toe gelukt.


Uurtje later

De cursus mag wel een uurtje later beginnen.


Gigantisch nat

Mijn oefen-account stond op twee ton, maar dan zit je in sferen waar je helemaal niet in thuishoort. Ik zat meteen gigantisch nat doordat ik enorme risico’s nam die ik mij niet realiseerde. Ik heb hem nu laten terugzetten naar € 10.000 dat werkt prettiger en realistiser.


Warrig

Prima uitleg. Rob is soms wat warrig maar Adam en Robbin geven heldere toelichting.


Helder

Een helder verhaal. Voor sommigen die niet ingewijd zijn misschien wat lastig te volgen.


Vermakelijk

Ik had al jaren zoiets van: “die cursus moet ik toch eens doen” maar het kwam er nooit van. Ook om 07.15 uur present zijn, 150 km van huis, hield mij tegen. Samenvattend vond ik het informatief en leuk om te zien. Het was vermakelijk en leerzaam. Prima zo!


Tevreden

Ik handel 1 à 2 keer per week. Per week wil ik € 100 winst hebben, maar als ik over drie weken € 200 heb ben ik ook tevreden.


Klappers

M’n ervaring leert me dat als ik overnight ga ik vaak de grootste klappers maak als ik eruit stap.


Dapper

Tijdens de cursus zeiden ze: “Ga los op dat oefenaccount!” Ik heb dat advies ter harte genomen en man, heb ik daarvan geleerd! Ik heb zelfs meer dan een half jaar geoefend voordat ik dapper genoeg was om echt geld in te zetten. En nu, na een jaar van ups en downs, heb ik een mooie € 3.500 verdiend – dat is meer dan 20% winst! Ik ben best trots op mezelf, maar laten we eerlijk zijn, ik ben nog niet klaar om mezelf op de schouder te slaan. Wie weet wat de markt nog in petto heeft? Het kan zo maar misgaan!


Valkuil

Samen met mijn zoon heb ik genoten en veel geleerd van de cursus. De klassieke uitspraak van Adam zal ik niet vergeten: “We hebben geen haast.” Ook Rob had een klassieker: “Je winst begint bij de inkoop.” Voor mij persoonlijk is mijn enthousiasme mijn valkuil, waardoor ik bij de live-gang behoorlijk wat fouten maakte. Vanaf het moment dat ik mij aan jullie spread­sheet houd, gaat het wél goed.


Posities afbouwen

Ik wil gemiddeld €150 per dag verdienen. Verdien ik bijv. €350, dan sluit ik een andere positie die op ongeveer €200 verlies staat af. Zo bouw ik posities af, zonder dat ik het merk.


Zweetdruppels

De overnight posities heb ik kunnen sluiten met een winst van €400,-. Ook nu heeft het plan zich bewezen, hoewel ik eerlijk moet toegeven, dat het me de nodige (angst)zweetdruppels heeft gekost. Mentaal was het behoorlijk zwaar en dat is een niet te onderschatten factor. Zelfs voor iemand die gewend is om met grote bedragen om te gaan. Mijn les is: blijf in het plan geloven. Ga zo door!


Knie

Ben benieuwd of ik het onder de knie krijg met die extra kijkochtenden.


Vallen en opstaan

We zijn wat wijzer geworden (ach ja vallen en opstaan) en hebben een hele lastige markt mee­gemaakt zoals je zelf ongetwijfeld weet. Maar nu gaan we echt ontzettend goed dankzij jouw cursus en zullen mensen die het traden willen leren naar je doorsturen. Ons account groeit echt met de dag.


Goed gevoel

In de eerste plaats wil ik jullie bedanken voor de cursus. Ik heb er een goed gevoel aan overgehouden. De reden dat ik bij jullie kwam was het onbestendige gevoel dat ik had, dat anderen altijd meer weten dan ikzelf, dat je achter de feiten aanloopt, en dat er een manier moet zijn om toch van de bewegingen van de koersen te profiteren. Jullie ma-­nier is daar een voorbeeld van. Ga zeker aan de slag en kan eigenlijk niet wachten.


Adam

Tijdens de ochtend­sessies heb ik veel geleerd door te zien hoe Adam handelt. Ook door de vragen die werden gesteld door mede cursisten die werden beantwoord door Adam.


Bufferkapitaal

Ben dik tevreden over deze eerste maand. Het allerbelangrijkste is je aan het plan te houden, met voldoende bufferkapitaal, om het vol te houden als het eens tegen zit.


Financiële markten

Ik ben nog steeds super dankbaar, dat jullie mijn kijk op de financiële markten totaal veranderd hebben. Veel succes met de cursussen!


Adam

We zijn aan het einde van onze meekijksessies gekomen en willen nu graag de opfriscursus gaan doen. Adam begeleidde ons prima, we hebben bijna geen vragen hoeven stellen omdat Adam het heel duidelijk uitlegt.


Vrouw

Ik heb het geld weg­gestopt in een andere handelsrekening zodat mijn vrouw er niet bij kan.


Fokke & Sukke

Als ik de NRC ontvang kijk ik eerst naar de achterkant van Fokke & Sukke. Daarna ga ik naar jullie advertentie om de reacties te lezen.


Blanco

Vrijdagochtend in Breukelen ben ik er blanco ingegaan en er met een hoofd vol indrukken uitgekomen! Het is een interessant systeem dat jullie hebben opgezet en ik kijk al uit naar de ochtend­sessies.


Geldmakend

Ik vond de cursus duidelijk, eerlijk, geld­makend, spannend en heel gezellig.


Prachtige leidraad

Die spreadsheet van jullie is een prachtige leidraad. Ik heb hem altijd naast mij op een andere computer aanstaan zodat ik mijn plan niet vergeet en het overzicht houd.


Kijkochtenden

Wat ik wil laten weten is dat ik met plezier de cursusdag en de volgende kijkochtenden heb gevolgd. Het was voor mij leerzaam en ben zeer tevreden over de begeleiding.


Blijven handelen

Door scha en schande wijs geworden ben ik erachter gekomen dat ik met minder moet handelen maar wel blijven handelen.


Adam en Robbin

Het is voor mij de laatste dag van meekijken.Ik heb er van genoten en het naar mijn zin gehad. Ik wil jullie bedanken voor de tijd en inzet, voor­al Adam en Robbin voor hun vriendelijkheid en be­hulpzaamheid, anders had ik het nooit gered.


Hele kleintjes

Gisteren is er ontzettend veel gehandeld door mijn robot. Denk dat ik iets van 40 trades gedaan heb over de hele dag. Allemaal hele kleintjes die snel met winst werden genomen.


Psychologie

Goede cursus. In een korte tijd goed uitgelegd en geoefend, waar­door werking duidelijk is. Ook veel aandacht voor risicomanagement en psychologie van de belegger. Een aanrader!


In de krant

Ik was nieuwsgierig en wilde wel eens mee­maken wat er in de krant geschreven staat. De les was goed, helder en duidelijk. Ook was er voldoende ruimte om ingewikkelde vragen te stellen. Mijn complimenten!


Vriendelijk

Heel interessant en persoonlijke uitleg. Vooral vriendelijk.


Onder de knie

Uitstekende cursus. Duidelijk uitgelegd, maar zal nog veel moeten oefenen om het onder de knie te krijgen


Knopjes

Ik weet nu hoe jullie het doen. Jullie drukken op een paar knopjes en dan komt er een paar honderd euro binnen.


Keer op keer winst

Ik laat de robot de hele dag lopen. Ik heb hem gisteren elf keer opnieuw opgestart omdat ’ie hem steeds met winst afsloot. Ik zit constant vol bewondering te kijken hoe ’ie keer op keer winst maakt.


Speling

Ik heb €2.500 gestort. Ik doe het met één tiende index tegelijk. Dan heb ik ruim voldoende punten speling.


Glimlachen

Ik moet altijd glim­lachen om jullie advertenties in de krant.
Ik word steeds nieuwsgieriger naar de cursus. Daarom overweeg ik me binnenkort op te geven.


Elf kleine trades

Gisteren heb ik voor het eerst tussen de tien en elf kleine trades erin gezet. Die robot herhaalt ze steeds dus dat gaat op zich goed.


Gedag zeggen

Ben blij dat ik de cursus bij jullie volgde. Ik heb veel geleerd en vind het heerlijk wanneer ik de robot kan laten draaien en op die manier iets kan verdienen. Dankzij het wekenlang oefenen met de demo ben ik voorzichtig en neem ik geen grote risico’s. De zoom-sessies waren niet alleen gezellig maar ik leerde ook nieuwe dingen door de ervaringen van medecursisten. Dankzij jullie heb ik een nieuwe hobby. Rob, ik hoop dat je nog lang je passie mag uitvoeren en cursisten mag opleiden.
Adam en Robbin, dank jullie wel voor de technische hulp en het dagelijkse rondje met de robot via de zoom-sessies in de ochtend. Om jullie dit dagelijks te zien doen, heeft vertrouwen gegeven in het systeem.


Startkapitaal

Met jullie fantastische spreadsheet vul je gewoon in wat je startkapitaal is en dan kun je precies zien hoeveel risico je nog kan nemen.


Hulpvaardig

Ik was nieuwsgierig naar jullie systeem (robot). De cursus was een cadeau van mijn dochters. Adam en Robbin geven duidelijke uitleg en zijn hulpvaardig.


Zwemmen

Fijne, heerlijke sfeer, vragen mogen gesteld worden en worden ook geduldig beantwoord. Mooie tool die robot. Handig ook dat traject erna. Dat biedt de mogelijkheid om te oefenen, te leren zwemmen.


Cursus aanbod

Er is weinig daytrade cursus aanbod in Nederland en deze sprong eruit. Informatief en duidelijk.


Professioneel

Was weer een prima (opfris)cursus, professioneel en met de nodige humor. Ook als je vaker terugkomt, blijkt dat je er weer veel van opsteekt.


Aanstekelijk

De cursus was boeiend, maar wel heel veel (technische) informatie in korte tijd. De eenvoud waarmee je kleine bedragen kunt verdienen werkt aanstekelijk.


Onrustig

Prima cursus, alleen wat onrustig als Rob uitleg geeft. Ik zou Adam het gesprek laten voeren en Rob mogelijke aanvulling laten geven.


Geestig

Leuk, interessant, geestig en onderhoudend. Robot zit goed in elkaar.


Veel laten zien!

Super duide­lijk en erg leuk. Alles verteld, weinig theorie, veel laten zien!


Dertien minuten

Weet je wat het mooie is, ik heb nu dertien minuten gehandeld met acht indexen en kom nu op 206 euro winst uit. Nu begrijp ik het steeds beter, door lekker veel kleine trans­acties te maken bereik je eerder je doel. Ongelooflijk eigenlijk!


Adam en Robbin

Met plezier denk ik terug aan de cursus in Breukelen en ook aan de wekenlange Zoom-ochtend-sessies. Dankzij jullie en in het bijzonder Adam en Robbin voel ik mij een stuk minder digibeet. Ik heb aardigheid in het spel, met wisselend succes soms, maar ik krijg er toch lang­zamer­hand meer grip op. Ik hoop in het voorjaar nog een dagje te kunnen bijwonen.


Slagveld

Ik zit overnight met veel te veel posities. Het is een slagveld want ik heb het plan niet goed uitgevoerd. Het slagveld komt omdat ik té dicht op elkaar heb bijgeshort. Nu zie ik wel dat ik veel grotere afstanden moet doen met kleinere hoeveel­heden en dat soort dingetjes, dan is toch goed dat het een demo is om me het eigen te maken, zeg maar.


Gaat prima

Ik handel tussen 10 en 11 uur zo’n beetje. Dan maak ik totaal zo’n 21 trades en de robot die herhaalt die dan ook weer, met steeds 3 tot 5 punten winst en dat gaat prima.


Medecursisten

Mensen, ik groet jullie allemaal. Ik dank Rob, Adam en Robbin en mijn medecursisten voor de gezelligheid tijdens de ochtendsessies. Ik heb ervan genoten, al die weken, en ik wens jullie allemaal het beste.


Bloedstollend

Dat ‘live’ meekijken vind ik soms bloedstollend als ik zie hoe jullie handelen!


Cashmachine

Extra geld verdienen in de ochtend. Als je het goed doet is de robot een automatische cashmachine.


Extra geld

Ik kan nu extra geld verdienen in de ochtend en iets doen met geld wat anders niets doet.


Niet zo moeilijk

Leerzaam en het blijkt niet zo moeilijk te zijn zoals iedereen denkt. Zolang je je maar aan je plan houdt.


Robot

Traden met een robot wilde ik weleens meemaken.


Drank

Andere kijk op traden. Gezellig en Rob heeft de drank goed geregeld.


Goed verhaal

Toegankelijke cursus. Goed verhaal, met aandacht voor de risico’s.


Super nuchter

Je ziet dat de mannen veel kennis van zaken hebben. De materie wordt super nuchter behandeld. De mix van opfrissers en nieuwelingen vond ik extra interessant.


Rustig en helder

Robbin en Adam geven rustig en helder goede antwoorden op de gestelde vragen. Bij Rob merk je dat hij veel ervaring heeft maar zich iets moeilijker kan inleven in de beginner, zeker als hij een borrel op heeft.


Pensioen-rekening

Mijn enthousiaste vader wilde de cursus graag samen met mij doen. Zelf heb ik een pensioenrekening, maar ik wil mij graag verder verdiepen in het daytraden.


Gevaarlijk product

Prima cursus. Je gaat meteen de praktijk in. Prima hulp bij een gevaarlijk product.


Robot maakt winst

Ik vind de robot heel interessant, omdat hij elke keer automatisch zijn posities afsluit wanneer er winst is gemaakt.


Zinvolle informatie

Met humor en in een rustige sfeer werd er zinvolle informatie gegeven voor mijn doel, door alle drie de heren.


Meekijken

Leerzaam, met name het meehandelen op de cursus en de kans om zes weken mee te kijken.


Leuk dagje uit!

Informatief, grappig en goede locatie! Leuk dagje uit! Nog even aankijken of het wat voor me is de komende zes weken.


Humorvol

Andere vorm van persoon­lijk beleggen geleerd. Instructief, grappig en humorvol gebracht.


Verrassende manier

Interessant, vermakelijk, open en eerlijk. Goede sfeer, heldere uitleg en verrassende manier van traden.


Geen ICT-specialist

Heel informatief, goede uitleg! Heel behulpzaam! Belangrijk voor mij want ik ben geen ICT-specialist.


Minder drinken

Goede uitleg, af en toe een beetje verwarrend door Rob. Minder drinken tijdens sessie.


Vroeg in Breukelen

Ik was vooral benieuwd naar de werking van de handelsrobot. Ik zag er tegenop om zo vroeg in Breukelen te beginnen. Als pensionado voor zessen van huis is niet alledaags. De cursus maakte mij duidelijk dat daar goede redenen voor zijn. Ik ga vooral nog eens kijken naar de risico’s, geen gedoe hierover. Ik vond de robot vanmorgen top. De ochtend is voorbij gevlogen.


Niet alleen

Goed en in rustig tempo uitgelegd. Door de ochtendsessies heb ik de in­druk dat ik er niet alleen voorsta. Ik moet het wel zelf doen om het te leren.


Koptelefoon

Heldere uitleg. Maar het moet nog even bezinken. In verband met mijn nieuwe baan kan ik ’s morgens niet meedoen om 08.00 uur. Ik dacht dat je alleen met beeld kon meedoen. Nu ga ik zoveel mogelijk via de koptelefoon meeluisteren


Recensies

De recensies die ik op internet heb gezien deden mij besluiten de cursus te gaan doen. Heel leerzaam.


Airco kan lager

Informatief met goede presentatie en uitleg. Airco kan wel een tandje lager in de winter!


Duidelijke taal

Simpele uitleg en duidelijke taal, voor iedereen te begrijpen.


Leuke gasten!

Leuke gastheren met Rob als humorvolle rode draad. Eten en drinken goed verzorgd. Perfecte locatie. Leuke groep. Behulpzaam en kundig. Leuke gasten!


Complexe materie

Ik wilde al lang gaan traden, maar vond nooit een goede en eerlijke cursus die mij aansprak. Nu wel! De cursus was heel informatief en de complexe materie wordt op een simpele manier uitgelegd.


Hier en daar

Interessante en leerzame cursus met hier en daar wat humor. Goed verzorgt qua eten en drinken. Meer de uitleg laten doen door Adam en Robbin.


Lach me rot

Echt geweldig. Is gewoon een dagje uit. Voor de derde keer deelgenomen. Elke keer leer ik weer en lach me rot. Mijn vierde keer zal dus ook wel weer volgen.


De Sjaak

Bizar hoe het kan gaan eigenlijk. Binnen zeven minuten had ik al 300 euro verdiend. Maar als je één keer fout zit ben je de Sjaak. Maar als je net als mij overnight zit dan gaat het nóg sneller.


Stap-voor-stap

Duidelijke uitleg, geen ‘snelle jongens’ praat. Maar eerlijk en realistisch verhaal. Stap-voor-stap werd er een start gemaakt hoe te traden en in te stappen. Kortom, cursus als prettig ervaren.


Oreren

Zelden zoiets moois mee­gemaakt. Veel geleerd en goed begeleid door Robbin en Adam. Het was een waar genot om Rob eens te horen oreren. Goede verzorging en value for money.


Nu zeker wel!

Erg leerzaam, ik had geen idee wat daytrading was, nu zeker wel!


Beleggingen

De ultieme mogelijkheid om mijn interesse in beleggingen te verbreden en te verdiepen. Super leuk en leerzaam.


Nuchterheid

De nuchterheid over het totale praatje viel mij goed. Duidelijke uitleg. Breukelen is een eind weg, misschien de cursus ook eens verdelen over het land?


Op scherp gezet

Het was een goede opfriscursus. Alles is weer op scherp gezet.


Meekijk-sessies

Heel interessant, gemotiveerd geraakt om hier de nodige tijd in te gaan steken. Uitleg is verder helder. Ben benieuwd naar de meekijk-sessies.


Reviews

Na jaren de advertenties gezien te hebben en reviews gelezen, eindelijk besloten de cursusdag mee te maken.


Beginnersfouten

Mooie leuke manier om wat geld te verdienen. Leerzaam, helder en veel ervaring voorkomt beginnersfouten.


Enthousiasme

Ik vond de cursus heel leerzaam. Ik kwam hier met een kennis naar toe en alles was duidelijk en begrijpelijk. Aanstekelijk enthousiasme.


Gezelligheid

Duidelijke uitleg door Adam. Rob zorgt voor de gezelligheid.


Stelling nemen

Het is verbazing­wekkend dat het zó simpel is, dat je argwaan krijgt. Maar uit­eindelijk moet je je aan een paar simpele dingen vasthouden. Dagdoel, de tweedaagse grafiek, de kleur en dan je stelling nemen en dan komt het.


Lef

Ik vind het leuk om de reacties van medecursisten te lezen. Ik zie hierin al gauw hoe mensen zijn met handelen. Je hebt mensen die precies het plan volgen en je hebt mensen met wat meer lef. De tijd zal leren wie het uiteindelijk goed heeft gedaan.


Hobbelige lijn

’s Ochtends is het altijd een hobbelige lijn maar dan pak je wel die robot weer goed mee en dat is dan weer het grote voordeel.


Jaloers

Het traden gaat nog steeds goed. We hebben inmiddels € 5.650 winst in ruim 2 maanden. Dat is 38% rendement. Ik keek wat jaloers naar een mail waarin iemand schreef in 3 maanden op 50% te zitten, maar wij gaan op deze manier ook goed die kant op.


320 euro in 10 min.

Een mooie 320 euro gemaakt in de eerste 10 min. Daarna uitgestapt. Gisteren was het overigens 625 euro.


10 jaar geleden

Ik heb denk ik meer dan 10 jaar geleden al een cursus bij jullie gevolgd. Ik ben toen met goede moed begonnen, maar uiteindelijk toch weer gestopt. Het begin weer te kriebelen om het weer op te pakken. Daarom heb ik mij ingeschreven om de cursus nog een keer te volgen.


Winsten verzilveren

Na de cursus ben ik tot het inzicht gekomen dat het beter is om vroeg­tijdig mijn winsten te verzilveren in plaats van te lang te wachten. Natuurlijk is het altijd mogelijk dat de koers te ver doorzakt, maar door eerder te verkopen kan ik dat risico verkleinen.


Geld stroomt binnen

Ik heb heb de praktische uitvoering van jullie systeem onder de knie. En het werkt perfect. Met weinig moeite stroomt het geld binnen.


Elektrische auto

Mijn winst was ruim 35K op een inzet van 50K. Die winst heb ik o.a. gebruikt voor:
– aflossen hypotheek
– batterij elektrische auto


Permanent 50%

Jullie systeem werkt en bewijst zich keer op keer. Ons rendement is permanent ruim 50%. Je uitspraak Adam: “je komt er altijd weer uit” werkt en als je maar geduld hebt, word je uiteindelijk beloond.
Enorm bedankt voor alle wijze lessen.


Uitsluitend winst

Met ons gaat het goed. Wij hebben ons eigen geld plus een gedeelte van de winst terug laten storten en sindsdien spelen wij met uitsluitend de winst.


Tempelwachters

Ik ben blij dat ik de cursus van Rob Wessels heb gedaan. Vroeger heb ik in een beleggingsclubje gezeten. Een plek waar ik, omringd door een bonte verzameling grijze tempel­wachters, mijn eerste stappen op de beurs zette. Wat een spektakel, niet?
Iedereen daar dacht dat hij de nieuwe Warren Buffett was, maar dan zonder het geld, het talent, en ach, laten we eerlijk zijn, zonder hetzelfde kapsel.
Het was een parade van zelfverklaarde experts, elk met hun eigen onfeilbare strategieën die, als je goed keek, net zoveel waard waren als een aandeel in de Titanic na de ontmoeting met die beroemde ijsberg.
Maar ach, het was een leerzame tijd, vooral in het herkennen van de dunne lijn tussen zelfvertrouwen en pure waanzin!
Heren, nogmaals dank voor het delen van deze mooie methode en de handelsrobot.


Goed idee?

Daytraden is voor mij als een extreme sport, maar dan voor m’n bankrekening. Je moet echt ballen van staal hebben en een stalen wil. In die wereld is het net alsof je zegt: “Risico’s? Kom maar op, ik eet ze als ontbijt!” Nou, ik ben zelf ondernemer, hè, dus ik ben wel wat gewend. Ik neem risico’s zoals anderen koffie drinken: elke dag, met een beetje trillende handen en achteraf denkend “was dit nou wel zo’n goed idee?”


Man of vrouw

Ik denk dat je een bepaald iets in je aard moet hebben om te gaan daytraden. Dus ik denk dat het gewoon het type mens is en niet zozeer man of vrouw.


Stop-loss

Ik sluit elke dag met winst af maar ik gebruik wel een stop-loss want anders kan ik maar 0,1 index doen. En nou kan ik gewoon 1 of 2 doen en dan speel je het wel veilig. Ik hoef ook nooit overnight want dan ben ik er al uit.


Nu op de echte

Ik heb de hele tijd met één index gewerkt en ik heb de laatste maand 500 euro winst, maar wel op de demo-rekening, dus nu wil ik op de echte gaan.


Investering van 475

Hij tikte vandaag de 90.000 euro aan. Ben twee maanden geleden begonnen met 55.500 en dát voor een cursusinvestering van €475!


Voorspellen

Beste Rob, je hebt een keer gezegd: “Op het moment dat je denkt dat je een patroon ziet, moet je er direct mee ophouden.” Nou dat is dus iets wat ik mij helemaal in de oren geknoopt heb. Ik heb ernaar zitten kijken en het is volstrekt onmogelijk om hier iets aan te voorspellen. Je hebt wel eens een keer dat het wat rustiger is of dat het wat meer beweegt of iets van dien aard, maar het is gewoon zo dat voorspellen over welke kant het nou precies uitgaat absoluut onmogelijk is.


Lol en plezier

Ik heb genoten van de leuke uitleg van Rob. Goede ondersteuning van Robbin en Adam. Jullie stralen de lol en het plezier uit.


Onder de indruk

Boven verwachting, ik ben onwijs onder de indruk van de handelsstrategie.


Mensen blij maken

Jullie systeem werkt perfect. Ik handel alleen met buy’s. De sells zijn voor mij wat ongrijpbaar. Met vriendelijke groet en veel succes met jullie activiteiten om mensen blij te maken.


A-diploma

Ben live gegaan en al mijn handels­dagen heb ik goed met winst afgesloten. Rob heeft me beloofd dat als ik na een jaar niks verloren heb, ik m’n eerste A-diploma van hem krijg.


Veilig

Het heeft mijn ogen geopend van hoe het anders kan én veilig, dát vooral. PS kan de kachel volgend jaar aan!!


Goed tempo

Boeiend, goed tempo, duidelijke uitleg.


Meekijken

Erg veel informatie en ik ben blij dat ik ’s morgens een tijdje mee kan kijken.


Spaargeld

Het was een gezellige en leerzame dag. Jullie leggen alles heel perfect uit. Nu kan ik mijn spaargeld laten renderen.


Waarschuwen

Doordat jullie de risico’s zo duidelijk uitleggen vergeet ik het nooit meer! Jullie kunnen me niet genoeg waarschuwen!


Hulp en uitleg

Goede uitleg, mooie anekdotes, fijn dat er drie personen waren voor hulp en uitleg.


Dit spelletje

Ik vind het geweldig! Met dit spelletje zie je direct wat je verdient hebt.


90% rendement

Ik zit long en heb vandaag, na acht maanden handelen, € 30.000 winst aangetikt. Dat is 90% rendement op jaarbasis.


Great team

Interaction is what makes it special. Very informative. Venue excellent. Thanks Robbin, Adam and Rob, you guys are a great team.


Plan geeft vertrouwen

In mijn zoektocht las ik dat deze cursus niet zo technisch is. Zeer verrassend. Wist niet wat ik moest verwachten, maar het plan geeft vertrouwen. Ik zie nu het voordeel van de tussentijdse winst pakken.


Beste Rob, Adam en Robbin

De cursus die jullie aanbieden is in één woord: geweldig! Het bijzondere vind ik jullie heldere kijk op het beursgebeuren, de slimme aanpak van de methode-Wessels, en de openheid van jullie gedurende de cursus en de zoom-sessies erna. Hierbij staan jullie steeds open voor alle mogelijke vragen; die worden echt altijd volledig beantwoord. Bijzonder: jullie zijn een uitzondering in beursland doordat jullie je helemaal in dienst stellen van de cursisten! Verfrissend vind ik ook dat Rob niet soft is, daardoor kan er gewoon geen onhelderheid bestaan; heel nuttig als je je live in het beursgebeuren stort. Èn jullie staan open voor suggesties: jullie proberen uit of een suggestie van een cursist voor een detail in de praktijk ook werkt. Nogmaals heel veel dank en alle goeds.


14%

Ik heb 14% in een paar weken gemaakt. Dat heb ik nog nooit in mijn leven binnen een maand verdiend.


Traden maar!

Ik zit ’s ochtends klaar voor de Zoom-sessies, koffie in de aanslag en traden maar!


Beetje raar

Wijn om 08.00 uur… heeft geen invloed op de cursus, maar een beetje raar.


Lekker gek

Ik ben gister even lekker gek gaan doen (veel ingezet) en toen heb ik 1.000 euro verdiend.


Wijn om 7 uur

Veel gelachen. Rob zit om 7 uur al aan de wijn maar weet wel waar hij het over heeft. Af en toe wordt Rob vakkundig bijgestuurd door Adam en Robbin.


2k per maand

Sta nu op ca. 2.000 euro winst per maand


Robot

Heftig die trades! Ik zit er bovenop. Die robot gaat als een gek tekeer.


Dubai

In het vliegtuig naar Dubai heb ik €250 op mijn telefoontje verdient, minus €18 voor het internet wat ik moest betalen.


Fantastisch!

Deze cursus, man, fantastisch! Het heeft alle andere cursussen overbodig gemaakt.


Recht voor z’n raap

Wat een vette cursus! Rob legt alles heel duidelijk uit en is ook nog eens recht voor z’n raap. Dat maakt het extra leuk om te volgen.


15 minuten

Leuk om te zien dat er binnen 15 minuten bijna € 400,- wordt verdiend. De theorie en het plan worden helder uitgelegd. Daarbij ondersteund door documentatie. Hele cursus is strak georganiseerd en echt een aanrader.


Praktijkervaring

De ochtend-sessies in de afgelopen zes weken zijn buitengewoon nuttig geweest. Na de eerste dag meende ik het proces te begrijpen, maar nu besef ik dat mijn inzicht door praktijkervaring en constructieve feedback aanzienlijk is verdiept. Ik waardeer deze gelegenheid om daad­werkelijk te leren en te groeien.


Uitpakt

Ik heb met mijn vader meegekeken en heb daarom de cursus gedaan. Ik ben heel benieuwd hoe de praktijk voor mij uitpakt. Tot nu toe is alles duidelijk uitgelegd.


Schieten

De verhalen van een eerdere cursist hebben mij doen besluiten de cursus te volgen. Het was informatief, leerzaam en helder en met de nodige humor, wat de cursus voorbij deed schieten. Locatie was ook top.


Winnen

Over het algemeen kun je wel wat winnen met dit systeem.


Zwager

Duidelijk verhaal, maar ik heb al enige tijd bij mijn zwager meegekeken. Als je ‘out of the blue’ komt lijkt het me vrij veel informatie in één keer (maar daar zullen de online sessie’s uitkomst bieden.)


Vader

Mijn vader heeft de cursus gevolgd en ik heb de afgelopen tijd steeds met hem meegedaan. Ik vind het fijn om op een makkelijke manier, niet te veel tijd per dag, wat extra geld te verdienen. De cursus is boeiend. Ik denk dat als mijn vader me er niet al wat over had verteld voordat ik begon, het lastig was geweest om alles te begrijpen. Gelukkig is er veel gelegenheid om vragen te stellen, en het is echt interactief.


Peentjes

Als je met een klein bedrag handelt dan is het bedrag nog zeer overzichtelijk. Als je dan wat verliest hoef je daar ook niet gelijk gek van te worden. Kijk, als je all in gaat op een pokerachtige manier of iets dergelijks dan begin je toch wel peentjes te zweten en dat is niet de bedoeling.


Afgestraft

Ik moet je eerlijk zeggen ‘De wetten van Wessels’ die zitten hier in de muur gebeiteld. Dus het is verboden om hebberig te zijn en daar valt ook onder, wees geduldig, want ongeduld wordt afgestraft.


Heel lang oefenen

Leerzaam, maar ga wel eerst heel lang op de demo oefenen, want sommige dingen zijn nog vaag. Verder heel gezellig en goede uitleg.


Echtgenote

Mijn echtgenote zei vanochtend nog: “Dit had je tien jaar geleden eens moeten ontdekken joh.” Ik heb namelijk 15.000 euro gestort en ik heb er op het ogenblik 20.000, dus dat vind ik niet verkeerd.


In de knip

Super. De terugkomdag was weer een bevestiging van de positieve ervaringen van de eerste cursusdag en alle zoom-meetings. Ik ben superblij dat ik de stap destijds heb genomen om dit via jullie op te pakken. Leerzaam, leuk en ook nog eens een aardig extraatje in de knip.


Goede start

Heel hartelijk dank voor alles wat jullie me hebben geleerd! Komende vrijdag is mijn laatste dag van de meekijk-sessies. Na een goede start (4,62% rendement na 15 handelsdagen), ga ik zelfstandig verder op basis van jullie plan.


Reguliere werk

Ik ben vier jaar geleden begonnen en combineer het met mijn reguliere werk. Het gaat heel goed.


Boeiende cursus

Leuke, relaxte sfeer en aanpak. Faciliteiten en hotel zijn goed. Boeiende cursus; goeie opbouw waardoor je erbij blijft.


5.400 euro

In het begin begreep ik er helemaal niets van, maar de Zoom-sessies tijdens de zomer hebben me enorm geholpen om het plan voorzichtig uit te voeren. In iets meer dan vier maanden heb ik al meer dan 5.400 euro verdiend.


Broodhandelaar

Normaal gesproken werk ik als broodhandelaar en dit is iets wat ik erbij doe. Het daytraden begon als een hobby, maar het systeem werkt zo goed, dus ik blijf ermee doorgaan.


Nieuwe materie

Interessante en leerzame dag met voor mij nieuwe materie. Simpele uitleg in een losse setting.


Doorverwijzen

Bij deze wil ik jullie één voor één bedanken dat ik heb mogen deel­nemen aan deze geslaagde dag. Het was informatief en gezellig. Weer veel van opgestoken. Ik ben zeer over jullie werkwijze te spreken. Ik waardeer het bijzonder met welke passie jullie dit doen. Dat is ook de reden dat ik kennissen blijf doorverwijzen naar jullie. Nogmaals dank ik jullie en tot ziens.


Oude rotten

Een fantastische cursus, waar je in een dagje en vervolgens zes weken lang online ochtend­sessies, heel veel kunt meenemen over daytraden van drie ‘oude rotten’ in het vak. Met een stukje Rotterdamse directheid en humor bieden Rob, Adam en Robbin veel deskundigheid en samen ongeveer 50 jaar beurs­ervaring. Voor mij was deze cursus het perfecte begin (en vooral een leuk begin!) met daytraden. Warme aanrader!


Passie

Ik waardeer het bijzonder met welke passie jullie dit doen. Wat zal ik zeggen: Een fantastische cursus.


Broekscheurtje

Was eigenwijs, zette teveel in, maar ben d’r met een klein broekscheurtje vanaf gekomen, pfffff. Gelukkig alles bij elkaar deze week toch nog 1.100 euro netto winst.


Simpele uitleg

Leerzame sessie, leuke verhalen en simpele uitleg.


Taalfouten

Geweldig. De openheid over zowel successen als zeperds vind ik vrij uniek. Behulpzaamheid van het hele team. De grondigheid van de motivatie van de keuzes die zijn gemaakt voor de hele lijn; van het handels- platform t/m de bankkeuze. Prima verzorging! Er staan nog wel wat taalfouten in het cursusboek.


Volstrekte openheid

De cursus Daytraden van Rob Wessels is van harte aanbevolen. Ik las twee teksten die me sterk aanspraken: ‘We weten niets.’ En: ‘Je kunt de koers niet voorspellen.’ Het plan werkt heel goed dankzij de fundering op risicobeheer en de kracht van de bandbreedte. Wat de cursus extra sterk maakt, is de volstrekte openheid van wat er allemaal bij komt kijken én het engelengeduld van Rob, Adam en Robbin.


Hersenletsel

Helemaal top. Ik zag er heel erg tegenop. Was bang dat mijn N.A.H. (hersenletsel) dat ik het niet zou kunnen behappen, maar voel me prima. Hele fijne sfeer. Rustig en met humor en tijd voor alle vragen!


Zonder veel poespas

Interessant en zonder veel poespas uitgelegd. Het meekijken en later zelf traden met de demo was ook verhelderend. Totaal geen saaie cursus. Eten en drinken ook goed verzorgd.


Puntje aan zuigen

Ik ben dik tevreden over de eerste paar maanden. Ik heb 50% gemaakt! Daar kan mijn vermogens- beheerder nog een puntje aan zuigen.


Aangenaam verrast

Op een leuke en laagdrempelige manier delen Rob Wessels en zijn team zijn 25 jaar ervaring hoe je met daytraden geld kunt verdienen op de beurs. Ik ben aangenaam verrast door de goede zorg en nazorg na het volgen van de cursus.


Genoten van sessies

De afgelopen 6 weken was een ontzettend leuke tijd bij de sessies. Ik heb er erg van genoten, dus vriendelijk bedankt daarvoor.


Psychologisch spel

Ik had niet verwacht – wel voorspeld door jullie – dat risicomanagement zo’n psychologisch spel zou zijn. De eerste maand heb ik ontzettend lopen klooien en daarna heb ik rust gevonden met het innemen van posities.


Rendement 18%

Vandaag is het precies 9 maanden geleden dat ik live ben gestart met 50K en 1 positie. Het grootste deel van de tijd heb ik short ‘overnight’ gezeten. Vorige week heb ik afgesloten met een netto rendement van 18%, d.w.z. ik sta nu op ruim 59K.


Visvijver

Het volgen van de cursus daytraden van RW voelde voor mij aan als een “vis in het water”. In het nagerecht van zes weken ochtend-sessies leer je de gevaren van de ‘visvijver’ kennen, waarbij Rob je, op zijn eigen wijze, leert hoe je hiermee moet omgaan. Wat ik minstens zo leuk vond waren de gesprekken met de deelnemers!
Kortom een cursus die ik je aanraad!


Voor ’t echie

Na ruim vier maanden voor het echie heb ik dankzij jullie lessen succesvol kunnen handelen. Ik was gestart met €25.000 en sta inmiddels op €35.000. En dat met maximaal twee uur handelen per dag.


Rob en Robbin

Ze zijn heel duidelijk over het eigen risico en de vele valkuilen. Er worden geen gouden bergen beloofd, maar realistische doelen gesteld. Rob en Robbin kunnen wat minder pinnig op elkaar reageren.


Bankrekening lacht

Na een maand oefenen verdiende ik 4.400 euro. Begrijp ik alles? Nee! Maar m’n bankrekening lacht!


Mannen

Ik heb geen tijd voor mannen en eigenlijk ook niet voor daytraden, maar dit is veel te leuk.


Robot is echt perfect

Vorige week na de cursus had ik de robot aan laten staan. Ik geloof dat ’ie wel 40 trades heeft gemaakt en ik eindigde de maandag erop met 2.500 euro in de plus. Die robot is echt perfect.


Vertrouwen groeit

Het traden gaat steeds beter, maar het gaat langzaam. Het percentage positieve trades gaat omhoog. M’n verliezende trades zijn ook kleiner geworden en mijn vertrouwen groeit.


Zelfbeheersing

Ik mag niet mopperen. Ik ben nu een maandje live en ik heb nu al ruim 20% winst. Zelfbeheersing vind ik heel belangrijk.


Ochtenden

Bedankt voor de ochtendsessies, het maakt mijn ochtenden weer interessanter.


51% in 6,5 maand

Het is alweer even geleden dat ik de cursus Daytraden bij jullie heb gevolgd. Dit was begin maart 2023. Vooral de sessies daarna waren om verschillende redenen boeiend!
Inmiddels heb ik na een eerste investering van 10.000 euro en nog een extra injectie van 3.500 euro in de periode van mei
[ik moest zo nodig heel hoog inzetten, maar daar leer je van ;-)]
een balans-kapitaaltje van 20.485 euro. En daar ben ik na 6,5 maand erg content mee. Ik verwacht dat ik mij ergens begin volgend jaar weer meld voor een opfrisdag, maar ik vind het ook gewoon heel leuk om jullie weer ‘live’ te zien.


Het gaat mij goed

Voor jullie informatie, het gaat mij goed wat betreft het handelen. In de afgelopen maanden 4.000 euro opgehaald. Geen enkele dag met verlies afgesloten.


Direct resultaat

Het gebruik van de robot is top! Het korte termijn succes of verlies geeft direct resultaat.


Weinig risico

Op een eenvoudige manier wordt weer­gegeven hoe je winstgevende transacties kunt uitvoeren met weinig risico.


Frivool

Genoten van de frivole manier van presentatie van Rob. Zijn ervaring, self-made succes, humor en realisme zijn zeer aanstekelijk.


Rob is streng

Ik heb genoten van de cursus en de zes weken online. Het plan dat jullie uitleggen en waar Rob streng op is naar de nieuwe cursisten, werkt echt. Ik kan goed uit de voeten met het platform. De handleiding is voldoende duidelijk dat je het ook zelf kan, als je je maar aan het plan houdt, zoals jullie telkens weer vertellen. De kracht van her­haling vind ik zeer waardevol.


Les getrokken

Ik ben in maart begonnen dit jaar en gelijk live gegaan. Het ging in het begin gelijk zó goed dat ik dacht, ik kan het zó goed, ik ga heel erg veel risico nemen. Toen moest ik bijstorten of ik was mijn geld kwijt, het laten gaan. Toen heb ik toch wel een les getrokken uit die ervaring. Ik zit nu op een doel van circa 150 euro per dag en ik handel met een bedrag van 20.000 euro.


Jammer

Ben niet gewend om veel technisch te werken op mijn laptop, dus deze cursus heb ik wel degelijk nodig. Het was wel veel informatie in één keer, maar ik moest wel ergens beginnen. Dus benieuwd hoe de demo gaat. Alleen jammer dat het zo vroeg begint.


Risicobeheersing

Goede cursus, simpele strategie met veel aandacht voor risico en risicobeheersing.


Fijne sfeer

De cursus was zeer informatief waardoor het grotere plaatje beter te begrijpen is. De gezellige en informele houding draagt tevens bij aan een fijne sfeer.


Vertrouwen

De cursus is gebruiksvriendelijk opgebouwd. Begin met een klein kapitaal en volg de stappen, dat moet lukken. Ook het feit dat we mee kunnen kijken geeft veel vertrouwen.


Info vergaren

Voor een leek wordt er veel in korte tijd behandeld zodat niet alles in één keer begrepen wordt. Maar met de zes-weekse dagelijkse meekijksessies hoop ik meer info te vergaren.


Bagage

Puur uit nieuwsgierigheid deed ik de cursus (is het echt zo ‘makkelijk’?). Het werd begrijpelijk uitgelegd en heb genoeg bagage om zelf aan de slag te gaan.


Lijkt simpel

Interessant om de visie van Rob Wessels te volgen. Het lijkt simpel en ik ben erg nieuwsgierig hoe het is om het zelf te doen.


Nieuwkomer

Het was goed gestructureerd maar voor een nieuwkomer soms niet eenvoudig om te volgen. Aan de ene kant waren hedendaagse bekende dingen te horen en aan de andere kant waren aspecten wat te specifiek.


Echt

Dit systeem werkt echt zoals het op de site wordt beschreven.


Mooi rendement

Ik zit nu twee weken live en als ik dit twee maanden volhoud, zit ik al op 20%. Dat vind ik een ontzettend mooi rendement want op mijn beleggingsportefeuille zat ik op 8/9% per jaar.


Lekker snel

Toen ik ging handelen heb ik uiteindelijk totaal drie rondjes gemaakt. Het eerste rondje was van een uur of acht tot negen en die andere twee heb ik toen in de middag gedaan en toen was ik in tien minuten weer de markt uit, dat ging lekker snel.


Adrenaline

Ik ben nu met écht geld begonnen. Het maakte me direct een stuk voorzichtiger. De adrenaline die treedt onmiddellijk in. Dat heb je niet zozeer met de demo en je komt ook voor andere afwegingen te staan. Ik pakte op m’n demo-rekening geen verlies, want dat kan je je gewoon permitteren. En nu zit ik elke avond en maak ik dezelfde afweging: Neem ik een stukje verlies of wil ik ermee overnight? Ik merk dat sinds ik speel met eigen geld, ik een stuk voorzichtiger handel.


Het grote gebeuren

Die robot is het grote gebeuren om live te gaan. Het voorkomt dat ik te emotioneel ga handelen.


50% te pakken

Sinds ik live ben gegaan, nu twee weken, heb ik op een halve dax 200 euro verdiend. Ik ben begonnen met een account van 12.500 euro. Als ik dit zo door kan zetten heb ik na een jaar zo’n 50% te pakken.


De laatste dag

Ik ben bezig met de balans opmaken van mijn financiële situatie. Dit is de laatste dag dat ik handel op de demo-account maar volgende week stap ik over naar een echte handelsrekening. Ondanks alle beginnersfouten, zoals klikfouten, te veel inzetten en dergelijke, heb ik uiteindelijk toch 1.500 euro netto verdiend. Per saldo is dat een mooi percentage.


Trouwe luisteraar

Ik ben zes weken lang een trouwe luisteraar geweest van je ochtend­programma’s en dat je soms hard tegen ons kan zijn kan ik alleen maar waarderen.


Instrument

De robot is een prima instrument, daar ga ik veel mee oefenen.


Goochelen

Rob goochelt met geld zoals ik met kaarten goochel. De cursus was top.


Mysterieus

Rob is recht voor zijn raap. Glashelder, niet onnodig ingewikkeld of mysterieus.


Advertenties

Ik vind jullie advertenties tegenwoordig leuker dan wat er verder in de kranten staat.


Bijverdienen

Nu mijn lichaam ernstig begint te slijten kan ik nu op een makkelijkere manier wat geld bij­verdienen. Moet alleen wat gedisciplineerder worden en me aan m’n eigen plan houden.


Overwonnen

Rob, Je hebt mijn scepticisme over­wonnen. Jouw manier van daytraden is onthutsend eenvoudig, simpel en logisch.


Long of short

Short gaan voelt voor mij veel prettiger in deze instabiele tijd met China en de oorlog in Oekraïne. Ik heb gezien tijdens de ochtend­sessies dat als jullie je doel behalen met long, dat ik m’n doel behaal met short gaan.


Voorbij gevlogen

Duidelijke zeer goed verzorgde cursus. Begrijpelijke taal. Helaas is de tijd voorbij gevlogen.


Informele manier

De docenten zijn enthousiaste en deskundige professionals die de stof op een duidelijke en informele manier uitleggen. Er is genoeg tijd om vragen te stellen en je leert alles wat je moet weten om succesvol te zijn.


Blik

Ik vind jullie blik op het daytraden heel verfrissend.


Hoef niks te doen

Ik heb 5.000 euro gestort. Als ik alleen maar de robot laat draaien ga ik er met 0,2 Dax in. En dan haal ik er gemiddeld toch wel tussen de dertig en zestig euro per dag uit. Dat is wel een mooi bedrag natuurlijk, waar ik eigenlijk niks voor hoef te doen.


Abacadabra

Het is me nu nog een beetje abacadabra, maar ik kijk gezellig mee en luister hoe het moet.


Bijverdienste

Als ik 100 euro heb stop ik. Ik vind 100 euro per dag een leuke bijverdienste.


Stick to the plan

Mijn enige spijt is dat ik niet eerder aan de cursus heb deelgenomen. In juni heb ik de cursus gevolgd en binnen twee weken resultaten behaald, zolang je het handelsplan blijft volgen. Het motto ‘Stick to the plan’ is de sleutel tot succes 🙂 Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de geweldige service van jullie. Ik zal iedereen die geïnteresseerd is naar jullie doorverwijzen!


100 trades

Ik heb vandaag wel zeker 100 automatische trades gemaakt waar ik niets voor hoefde te doen, dus dat is wel heel prettig met die robot.


Dik 20%

Ik ben een week geleden begonnen met 50.000 euro en ik zit nu op 62.000 euro, dat is dik 20% rendement.


Verstand op nul

Wat een leuk spel. Met de robot surf ik over de koersen. Ik had dit spelletje graag eerder willen leren. Verstand op nul, zo goed als geen kosten, en er valt aardig wat te halen.


Steeds gelukt

Mijn doel is om met een klein account 100 euro per dag te verdienen. Tot op heden is het steeds gelukt.


Startkoers

Ik heb vrijdag na de cursus nog even zitten traden en toen heb ik long zitten doen en mijn laatste trade stond op verlies. En nu maandag is de markt veel verder geopend waardoor ze al die overnight dingen van mij alsnog gepakt hebben bij de startkoers.


Opwindende reis

Wat ik hier het leuke van vind is dat ik al op de demo-rekening heb gezien dat ik vanaf de eerste week helemaal geen negatieve dagen heb gehad. Dat is natuurlijk ook een beetje geluk, dat zal best, maar daarom ben ik zo enthousiast over het verhaal, de robot en dit plan. Voor mij lijkt het in ieder geval tot nu toe goed te werken. Het is een opwindende reis die ik graag blijf volgen.


Interessant

M’n pa heeft me meegevraagd. Nooit over na­gedacht zo’n cursus te volgen, maar ik vond het wel interessant.


Spreadsheet

Ik ben tot nu toe niet overnight gegaan, ik kon er iedere keer weer uitkomen. Maar dat gaat zeker ook nog gebeuren, maar daar ben ik niet bang voor. En dan zal ik jullie spreadsheet zeker wel gebruiken.


Rendement

Prima, goed verzorgd en met een heldere toelichting. Goede begeleiding en kennis van producten. Interessante manier om rendement te maken met spaargeld.


Vragen

Het is een leuke, informele en goed begeleidde cursus. Er wordt voldoende verteld om het te begrijpen, en er is genoeg tijd om al je vragen te stellen.


Realistisch doel

Ik ben ongeduldig en wil snel resultaat zien, maar ik moet mezelf leren geduld te hebben. Ik wil niet de hele dag met handelen bezig zijn, want ik heb ook een baan, een gezin en andere verplichtingen. Ik wil leren om binnen twee uur per dag een paar honderd euro te verdienen. Dat is een realistisch doel, want ik zie het de jongens elke ochtend in praktijk waarmaken.


Grappig

Er was soms wat verwarring tussen de begeleiders wie wat ging doen. Maar was ook best grappig.


Gezellige kerels

Een mooie start, genoeg info en handvatten om te starten met daytraden. Gezellige kerels.


Aanpassingen

Ik trade dagelijks op basis van jullie systeem, wel met wat aanpassingen waardoor het beter bij mij past.


Vier tegelijk

Ik heb op de demo- rekening 6.200 euro verdiend in drie weken. Ik hou me gewoon aan het plan en doe niets tussendoor. Ik ga er steeds met vier indexen tegelijk in.


Target

Ik ben spelend de week uit gegaan. Ik had als doel de hele week 500 euro als target en ben met 475 euro geëindigd. (Ik speel trouwens met 10.000 euro.)


Reviews

Door de goede reviews op het Google account deed ik de cursus. Mijn ervaring was precies zoals gehoopt: Helder en duidelijk en met plezier.


Koud

Qua inhoud: duidelijk verhaal, qua locatie: de airco staat te koud. De lessen vandaag, zijn de kansen voor morgen.


Plus 300%

Hoe gaat het met je Rob? Ik zit bijna op plus 300% vanaf mijn live start op 11 oktober 2022.


Kersje

Niks mis mee. Verzorging prima, de twee mannen ook en Rob zet er een kersje op. Al met al een leuke, spannen­de, moderne manier om extra geld te verdienen.


Plezier en resultaat

Deze maand ben ik met zeer veel plezier (en resultaat) en met jullie methodiek al vier jaar aan het handelen.


Ins en outs

Het kan misschien wel een jaar duren voordat ik het gevoel heb dat ik de ins en outs allemaal ken. Dat ik dan pas weet waar mijn fouten zitten, waar ik de mist in ben gegaan en waar ik weg moet blijven. Dan ga ik misschien wat groter inzetten.


Echt geld

Wat ik van de cursus geleerd heb: Laat het op de demo eerst tot een overnight komen zodat je dat hebt ervaren voordat je met echt geld begint. Want dat is essentieel, dat je weet hoe dat werkt, hoe het voelt en wat je daarmee wil.


Bietenbrug

Voor mij is deze cursus onder andere een oefening in het verdragen van overnight, wat die spanning van je vraagt. Ik ben nu twee keer kort overnight geweest, dus ik ben nog maar een groentje. Maar ik zie wel dat het dé manier is om het vol te houden. Daar gaat het om. Als je dit kunt volhouden zonder dat je de bietenbrug op gaat dan doe je het goed.


Live account

Inmiddels ruim 1000 euro verdiend bij een inleg van 10K. Gestart op 1 juni met een live account en zeker niet elke dag kunnen daytraden (werk, familie, andere bezigheden).
Mooi resultaat in ongeveer 2 1/2 maand.


Afsluitkruisje

Ik heb geleerd om niet alvast op het afsluitkruisje te gaan staan. Veel te gevaarlijk. Een politieman houdt ook zijn vinger niet op de trekker.


Winkel

Wat ik heel leuk vind: Als je in een winkel op je beurt staat te wachten en even op je telefoon een trade-je maakt. Zo midden in de stad in een winkel, dat vind ik altijd heel leuk om te doen.


Shortje zetten

Ik heb m’n scherm op een centraal punt in huis staan. Daar kom ik veertig keer per dag langs. Dan zie ik al op afstand hoe de koers staat en dan weet ik: Oké, ik ga even een shortje zetten met een profit erbij en dan ga ik weer wat anders doen.


Grapje

Het team is buitengewoon behulpzaam en houdt er duidelijk van om af en toe een grapje te maken, wat het allemaal nog leuker maakte.


Gasten

Deze gasten zijn eerlijk, open en te vertrouwen. Dit zie je niet veel als je cursussen volgt. Nogmaals bedankt gasten!


Luie trader

Ik snap nu wat Rob bedoeld met: een goeie daytrader is ’n luie daytrader.


Blij gevoel!

Wauw! Dit is zo verfrissend! In vergelijking met alle boeken die ik de laatste twee jaar heb doorgespit, is dit echt een verademing. De directheid hiervan geeft me gewoon een blij gevoel!


Iets minder fel

Toen ik begon aan de daytrader cursus, was alles compleet nieuw voor mij. Het was echt een eye-opener. Wat ik vooral waardeerde was de manier waarop jullie de complexiteit van daytraden wisten te vereenvoudigen en helder uit te leggen. Een klein punt van feedback: Ik zou Rob willen adviseren om iets minder fel te reageren op sceptici. Al met al een zeer waardevolle ervaring!


De markt op

’s Morgens gaan we eerst de krant even doornemen en dan gaan we de markt op. Om half tien stoppen we d’r weer mee.


1 uur ’s nachts

Sinds een paar dagen zit ik in Amerika en ben nog steeds fanatiek bezig met daytraden. Alleen is het wel pittig om elke dag om 1 uur ’s nachts wakker te worden om de robot aan te zetten in de voormarkt voor de Duitse Dax.


Artificial Intelligence

Bij Wessels hebben ze nog geen A.I. Zij nemen nog persoonlijk de telefoon op.


Alles vragen

Een collega vertelde dat als je een cursus Daytraden gaat volgen je dit het best bij Rob kan doen. Rob dwaalt tijdens de cursus soms wel af, maar goed. De cursus was leerzaam en vooral in het begin best lastig maar gelukkig mag je alles vragen.


Zoom

Ik kijk met plezier elke dag via Zoom naar hoe jullie handelen!


Duik in de diepte

Gewoonweg genoten van deze gigantisch leuke en ongelooflijk leerzame cursus! De onderwerpen waren zo boeiend dat ik er graag mee aan de slag ga. Het zes weken durende avontuur van meekijken heeft me absoluut geholpen om een duik in de diepte te nemen als het op daytraden aankomt.


Uitnodigend

Duidelijk, leerzaam, uitnodigend om er zelf mee te starten.


Hij denkt anders

Ik heb interessante gesprekken gehad met Rob. Hij denkt anders dan de meeste mensen, en dat is een goed ding. Voor iemand die nieuw is in dit onderwerp, kan het wel wat ingewikkeld zijn. We zullen pas echt weten of zijn ideeën werken wanneer we ze uitproberen met echt geld.


Cowboy acties

Onwijs blij dat ik deze gasten ben tegen­gekomen. Naast de super leerzame cursus, konden we zes weken meekijken hoe ze keer op keer het plan met succes toepassen. Op deze manier kan je jezelf drillen om je emoties uit te schakelen en je volledig aan het plan te houden. Voor mij werkte dit onwijs goed. Geen cowboy acties meer, maar een echt plan!


Account voor man?

Ik ben elke dag druk aan het traden en ben er helemaal weg van! Zou het niet geweldig zijn als mijn man ook mee kan doen? Kunnen we voor hem ook een account openen? Dubbele fun!


Extra glas

Veel geleerd, maar nog meer gelachen om Rob’s verhalen. Ze waren sappig en het extra glas waard.


Direct geld

Ik wil elke maand € 650 ver­dienen, mijn hypo­theek. Na ruim drie maanden heb ik nu € 2.150 gemaakt met een geïnvesteerd vermogen van € 15.000. Volgens mij is dit de enige cursus die direct geld oplevert.


Lach en borrel

Met een lach en een borrel geld uit de markt halen. Dát moest ik live zien en dat is gebeurd.


Gamen

De ervaring merk je. Heel veel geleerd. Traden blijkt ‘Gamen voor volwassenen’. Het openlijk tonen van verliesposities is heel fijn en vertrouwenwekkend.


Aanbevolen

Praktische cursus met uitstekende begeleiding. Biedt waar voor je geld door de uitgebreide informatie zowel in de cursus als op de website. Sterk aanbevolen.


Meidenvoetbal

Ik vind het tot nu toe heel positief. Ik heb begin vorige week een aantal dagen overnight gezeten en inderdaad, het liep daar dan ook weer met winst uit. Het is precies zoals jullie ook zeggen: “je moet veel geduld hebben”. Ja, het handelsplan functioneert, dus het is overtuigend. Ik ben heel blij dat ik de tijd genomen heb om de cursus te doen. En nu ga ik naar het meidenvoetbal kijken.


Fascinerend

Ik denk dat iedereen hier er met een beetje scepticisme in gaat. Heel voorzichtig probeert men zich dat aan te leren. Maar uiteindelijk pakt het voor de meesten toch heel positief uit. Ik zie het zelf ook. Ik zit op een demo en het functioneert inderdaad. Dus het is uiteindelijk heel overtuigend. Maar je moet het een paar weken meemaken om de effecten te zien, maar het werkt! Dat is natuurlijk heel fascinerend, fantastisch!


Hulp nodig?

Jullie onderscheiden je positief wat service betreft. Het is heel knap hoe jullie dat doen. Als je hulp nodig hebt met je account of zoiets. Ik vind het echt helemaal top!


Ai-ai-ai

Zojuist kunnen afsluiten met netto 7000 euro winst. Toch mooi 1000 euro per dag met soms wel ‘ai-ai-ai gaat dit wel goed’.


Ik doe helemaal niks

Kijk, jullie hebben een robot ontwikkeld en die is fantastisch, dus daar maak ik gebruik van. Met andere woorden: Ik doe helemaal niks want de robot die doet het werk. Dat klinkt heel simplistisch maar zo zie ik het ook. Ik ga er niet de hele dag achter zitten want die robot staat ingesteld en die doet het helemaal automatisch. Ik vind het prima en haal elke dag zo’n 100 euro binnen.


Experimenteren

Ik vind het buiten­gewoon positief. Ik had het niet verwacht dat het zo snel tot een resultaat zou komen. Ik ben nu aan het experimenteren met het plan.


Een potje

Omdat ik wat meer succes heb in de ochtenduren, kan ik wat meer risico nemen dan overdag. Indien nodig heb ik nog een potje waar ik van bij kan storten.


Nú cashen!

Op het moment dat het geld binnen stroomt en je gaat over je dagdoel heen en als je dan zegt: Het gaat zó vlot, dan stap je wéér terug in en wéér terug in en dan stroomt het geld wéér binnen. Vorig jaar zat ik short en ging de koers alleen maar verder omlaag. Dat was gewoon zot, ik dacht, waarom werk ik nog. En elke keer zat ik wéér overnight en wéér kassa en dan zeg je dat tegen je familie en vrienden en die denken dan dat je slapend rijk wordt. Op een gegeven moment zei ik: Nu cashen! Nu doe ik het rustig aan. Ik heb vervolgens een auto vol nieuwe cursisten naar Rob gestuurd want die wilden dat ook allemaal gaan doen.


De hele dag draaien

Ik ben begonnen met 5.000 euro en heb alleen maar met 0,1 Dax gewerkt. Hij staat nu nog op 9.000 euro in 4 maanden tijd. Die robot laat ik gewoon de hele dag draaien en verdienen.


Tijd insteken

ring krijgen met het plan en de tijd die je daarin steekt.


Het echte werk

Ik hoorde net iemand zeggen dat het wel aardig ging, maar dat hij nog niet overnight is geweest. En dát is nou juist het punt: ‘overnight’. Dan moet je je cool bewaren en rustig blijven, rekenen en dat soort dingen. Als je dát kan, ben je pas klaar voor het echte werk.


€ 10.000 winst

Ik handel voorzichtig. In zes maanden heb ik goed verdiend. Met een inleg van €10.000 heb ik met jullie methode €10.000 winst behaald. Volg het handelsplan gewoon en alles komt goed.


Winstgevend

Met de demo-account heb ik het vertrouwen opgebouwd dat met het Rob Wessels systeem winstgevend gehandeld kan worden.


Vertrouwen

Ik ben blij dat ik met jullie in zee ben gegaan. Je krijgt antwoord als je vastzit of problemen hebt, al is het een half jaar later. Bij jullie wordt je nog persoonlijk geholpen. Dat geeft enorm veel vertrouwen.


Service Award

Super bedankt jongens dat ik nog eens mee mocht kijken. De Top Service Award voor 2023 gaat naar Wessels en Co.


De grootste misser

elkaar doe ik nooit meer. Dat is echt de grootste misser die ik ooit gemaakt heb. Maar goed, dat is een goede en snelle leerschool geweest.


Genoten en geleerd

Wow, die cursus was geweldig! Ik heb er zó van genoten en er écht veel van geleerd. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe dankbaar ik ben voor jullie geweldige instructies. Dus jongens, dankjewel!


Computer dicht

Wat Rob zegt: Je moet een dagdoel zetten. Dat ga je proberen binnen te halen en dan doe je die computer dicht. Want, inderdaad, als je uren­lang achter de computer zit dan is de verleiding toch héél groot om nog eventjes wat extra te proberen. Dán komt de hebzucht om het hoekje kijken. Als het goed loopt wil je steeds meer winst en wanneer het slecht loopt, ga je juist proberen om het verlies te compenseren.


Even slikken

Geweldige cursus die ik naar mijn gevoel drie jaar eerder had moeten vinden. Het had me een enorme zoektocht bespaard in de vorm van Moving averages, supplay en drukverschillen etc. Al bovengenoem­de dienen vergeten te worden, en dat was even slikken voor me! Dus, ben je op zoek naar iets wat helder en duidelijk is, ben je met deze cursus aan het juiste adres. Geen vraag die onbeantwoord blijft.


Een dag vol plezier

Dankzij de robot maakte ik vanmorgen 15 short-trades in 20 minuten. Een dag vol plezier!


Ritje omlaag

Gisterenmiddag om 3 uur keek ik nog even naar de Dow Jones. Die zag ik al fors in de min staan. Kijk, dan ga ik nog even inzetten op een ritje omlaag.


0,1

Ik verklein mijn risico door gewoon met 0,1 te werken.


Kostencomponent

Wat voor businesscase je ook maakt, je houdt altijd rekening met kosten. De overnightrente is een kostencomponent waar je met je handel rekening mee moet houden. Rob beloofde geen gouden bergen, maar ik had gisteren 1200 euro en de dag daarvoor had ik 1900 euro. Sinds vrijdag heb ik bijna 4000 euro mogen bijtikken, helaas op de demo­rekening. Ik zit er wel de hele dag achter.


Verrassend

De cursus bleek eenvoudig toegankelijk. Gelukkig géén moeilijke begrippen en géén technische analyses. Leuk en verrassend. Goede uitleg en genoeg tijd om vragen te stellen


Zó simpel

Niet gedacht dat jullie plan zó simpel zou zijn. Tevens laten jullie zien wat voor risico jullie nemen en dat je ditzelfde dus met een kleiner bedrag ook kan doen.


Rond concept

Rob Wessels is een origineel! Cursus en lesgevenden zijn goed op elkaar ingespeeld. Het is een rond concept.


Ogen

Ontzettend interessant, helder en begrijpelijk. Meteen worden je ogen geopend. Top!


Gelagkamer

Rob, geef de jongens iets meer tijd om uit te praten. Het was soms wat rommelig in de ‘gelagkamer’.


Mooi toch?

Ik zit weer heerlijk op mijn vakantieadres mee te doen met Rob en zijn mannen met de ochtendsessies. Het is telkens weer genieten en het mooiste is dat ik steeds wijzer wordt van alle tips en trics die met alle cursisten gedeeld worden. Mooi toch? Bedankt mannen!


Leuk en gezellig

Tijdens de cursusdag was het zó leuk en gezellig, ik heb zoveel gelachen, ik had gewoon de tijd van m’n leven.


Nachtje slapen

Ik vind jullie plan fantastisch. Uit ervaring weet ik dat dit het eni­ge plan is dat werkt. Ik heb er­varen dat je met een nachtje slapen er altijd uitkomt.


Tien rooie

Je gelooft ‘t niet, maar me broertje heeft zoveel poen gemaakt, dat ‘ie een nieuwe hut in Spanje heeft gekocht, plus een mooie wagen. Daarom heb ik nou die cursus ook gedaan. Ik heb er tien rooie op gezet. We zien wel wat de toekomst brengt.


No nonsence

Eenvoudige uitleg, no nonsense, praktisch, geen voorkennis nodig, begrijpelijke en eerlijk uitleg.


Geld verdienen

Ontzettend leerzaam, totaal nieuwe inzichten m.b.t. geld verdienen op de beurs. Nu heb ik er tijd voor.


Openbaringen

De theologie van het traden: van Openbaringen tot zelf-aanvaarding – een verrassende parallel.


Short, long

Ik begin ’s morgens om 8 uur vaak met short en halver­wege de dag ga ik meestal even long tegen de tijd dat Amerika open gaat, om half vier.


Klein beetje

Ik ben inmiddels ‘live’ gegaan. Heb dus ook een live account geopend en daar 25.000 euro op gestort. Vandaag mijn eerste echte trades gemaakt en een klein beetje verdiend.


Persoonlijk

Het persoonlijke lesgeven en de mogelijkheid tot stellen van vragen vond ik erg positief.


YouTube

Door de advertenties en de filmp­jes op YouTube nam ik de cursus.


Down to earth

De cursus wordt praktisch en down to earth gebracht. Er is een goede balans tussen Rob, Robbin en Adam. Goede en open sfeer, uitnodigend om vragen te stellen.


Het klopt

Oud collega (mond-tot-mond reclame) wees mij op deze cursus. Hierbij gaf hij aan dat jullie écht, tegelijkertijd met de cursus, geld uit de markt halen. Dit moest ik zelf mee­maken vond ik. En wat blijkt, het klopt!


Andere kijk

Ik heb een andere kijk op daytraden met een robot en een tradingsplan gekregen. Echt anders en duidelijk. Daar kan ik wat mee.


Uitgescheurd

Al langer met het idee rondgelopen en na een aantal maanden de uitgescheurde adverten­tie maar eens serieus bekeken. Website bezocht en het formulier ingevuld. Nu moet ik tijdens de testperiode voor mijzelf duidelijk krijgen of het wat voor mij is.


Transparant

Ik was heel erg verrast hoe transparant de jongens zijn en met mij een aantal mensen op die cursusdag.


Comfortabel

Wat ik heel comfortabel vind is gewoon ’s morgens die robot tot een uur of half tien aanzetten en daarna wat losse trades doen.


Klaar!

Ik verdien gewoon elke dag geld. Klaar! Daar kan je bij wijze van spreken van leven.


Mooi

Zeer leerzaam en mooi zoals jullie daytraden.


Geldmachine

In het begin dacht ik: “Nou, als ik maar nooit overnight hoef” maar daar ben ik ook aan gewend geraakt. Ik maak me nu geen zorgen meer, want ik kom er altijd weer uit. Dus aan het plan houden, rustig blijven en elke dag verdien je wel wat. Alles bij elkaar blijft het maar genereren. Eigenlijk is het een geldmachine.


Stalen zenuwen

Je zit er om wat te verdienen, maar er zitten ook risico’s aan. Rob roept ook regelmatig: “Je moet stalen zenuwen hebben als je dit gaat doen.”


Blije hond

Ik vond de afgelopen zes weken ochtend­sessies heel erg leerzaam en leuk. De hond zal blij zijn dat ik weer op tijd met hem uit kan. Ik had die zes weken mee­kijken echt niet willen missen.


Laag inzetten

Ik ben een man die van zijn fouten wil leren. Daarom heb ik ook heel bewust gekozen om steeds laag in te zetten.


Geld blijven maken

Ik heb 15.000 euro gestort en zit nu op 32.500. Het bedrag neemt gewoon rustig toe omdat die robot er de hele dag in zit en maar geld blijft maken. Dat is dus alles bij elkaar iets van 17.500 euro en dat is toch leuk.


Toekomst

Ik ben zeer benieuwd naar wat de toekomst mij brengt en ik zal zeker contact houden over mijn voortgang. Heel erg bedankt voor de geweldige, leerzame ervaring.


Blijven proberen

Ik vind het ontzettend leuk om te doen. Het is iets wat mij heel erg boeit. En het is ook wel iets waar ik mee verder wil. Nu met de demo is het nog gewoon een kwestie van blijven proberen.


Mobiel

Ik doe heel veel via mijn mobiel, zowel posities innemen als posities afsluiten. Het is super handig.


Aangestoken

Mijn zus heeft onlangs de cursus gevolgd en is heel enthousiast aan het daytraden. Ik ben eigenlijk een beetje aangestoken door haar enthousiasme. De cursus was heel interessant. Alles wordt duidelijk uitgelegd. De lunch en verzorging was prima.


Risico beheersen

Ik ben ooit met 10.000 euro begonnen. Toen heb ik daar vrij snel 15.000 van gemaakt. Ik had toen meer kunnen inzetten maar dat heb ik dus nooit gedaan. Ik ben bij hetzelfde aantal indexen gebleven om het risico verder te beheersen.


Nieuws

Sinds de cursus ben ik van alles op de hoogte. Ik volg al het nieuws. Het heeft mijn leven verrijkt.


Economische sites

We handelen inmiddels zó lang, dat het een gewoonte geworden is om elke dag met de beurs bezig te zijn. Ook het nieuws, CNBC, Bloomberg, Yahoo en economische sites zijn we continu naar aan het kijken en ja, je leert ervan. Het lijkt wel alsof ‘Powel’ onze vriend geworden is, want als die weer een uitspraak doet heeft dat invloed. Maar wat Rob zegt: “De koers valt niet te voorspellen.”


Trigger

Wat voor mij een trigger was: Die jongens nemen geen verlies, maar hoe pakken ze dan winst? Ik vind het gewoon eerlijk wat ze laten zien. Pijnlijker en eerlijker kan gewoon niet.


Robot

Ik begon met € 5.000 en drie maanden later zit ik op € 8.800. Voor mij werkt het goed, omdat ik veel weg ben en de robot aan laat. Zo kom ik een heel eind.


Engelengeduld

Voordat ik ging handelen spraken twee teksten van Rob mij erg aan: ‘We weten niets.’ En: ‘Je kunt de koers niet voorspellen.’ Het plan werkt heel goed dankzij de fundering op risico­beheer en de kracht van de bandbreedte. Wat de cursus extra sterk maakt, is de volstrekte openheid over wat er komt kijken bij overnight zitten én het vriendelijke engelengeduld van Rob, Adam en Robbin.


Schaakspel

Het eerste uurtje ’s morgens is als een zonnige ochtend vol beloftes. Elke nieuwe handelsdag is een speeltuin vol mogelijk­heden waar ik enthousiast, met een grijns op mijn gezicht, mijn vaardigheden verder verfijn en mijn spel naar grotere hoogten breng.


1 minuut

Je zou de jaren achter­uit kijken willen ruilen voor 1 minuut vooruit kijken.


Winnende pad

Jullie deskundige begeleiding en ondersteuning hebben een enorme impact gehad op ons succes. We zijn opgewekt en vol vertrouwen terwijl we verder gaan op dit winnende pad. Bedankt voor jullie voortdurende inzet en betrokkenheid, het maakt echt een wereld van verschil!


Veel verdiend

Klopt het nou dat ik zo veel verdiend heb de afgelopen drie dagen?


Scepticisme

Jullie hebben mijn scepticisme over­wonnen. Jullie manier van daytraden is ont­hutsend eenvoudig, simpel en logisch.


Een paar centen

Het gaat uitstekend met de handel. Het is een spel waar je ook nog een paar centen mee kunt verdienen.


Petje af

Ik vind het verbluffend hoe het spel­letje keer op keer werkt. Ik moet alleen nog mijn emo­ties onder controle zien te houden.
Petje af voor jullie geweldige systeem.


Ha ha

Heb in drie weken m’n eerste 1.000 euro verdiend. Soms twijfel ik nog wel, wat instap­pen aangaat, maar tot nu toe steeds goed. Ik laat je weten wanneer de volgende 1.000 binnen is. Ha ha.


Zelfverzekerd

Jullie uitmuntende kennis en kristal­heldere communicatie geven me een vrolijk en zelfverzekerd gevoel! Met jullie als gidsen is deze reis echt genieten. Dank voor deze geweldige ervaring!


33 euro winst

Het is me gelukt met het live account. Ik heb gisteren mijn eerste 33 euro winst gemaakt met een halve index en de robot. Verder niks gedaan.


Gevecht tegen jezelf

Het is hartstikke spannend en soms zie je die winst toenemen, maar als je even niet oplet draait ie ’m zó om en staat er ineens een minnetje voor. Daarom is het goed om de live sessie te doen want het heeft mij wel geholpen om ook even de ratio te krijgen zeg maar. Te snappen wanneer je moet stoppen, te snappen wanneer je d’r in kan gaan. Het is vooral een gevecht tegen jezelf.


Niet eng

Ik heb geleerd dat daytraden niet perse eng of spannend hoeft te zijn. Jullie drietjes, mijn oprechte dank voor deze verrijkende ervaring.


Handelsavontuur

We boeken voort­durend succes met ons handelsavontuur, allemaal dankzij jullie geweldige inzet! Het gaat echt fantastisch en we zijn enthousiast over de resultaten die we behalen.


Feestelijk succes

Ik ben ontzettend blij dat het traden fantastisch verloopt! Met behulp van de robot en samen met de zes weken van meehandelen, boek ik geweldige resultaten. Ik ben voorzichtig en handel consequent met een halve index. In slechts 8 handels­dagen heb ik al €400 verdiend. Het voelt als een waar feestelijk succes en ik kan niet wachten om dit positieve momentum voort te zetten.


Frisse wind

Jullie openheid over jullie trades is een frisse wind! Ik waar­deer enorm hoe jullie de sluier oplichten en jullie inzichten delen. Dank voor deze boeiende kijk in jullie handelswereld.


Dankbaar

De ochtendsessies hebben me enorm geholpen bij het verwerven van waardevolle inzichten. Ik ben oprecht dankbaar voor de kennis die ik hierbij heb opgedaan.


Gastvrije omgeving

Een pluspunt van deze cursus is dat je helemaal geen voorkennis hoeft te hebben. Ze beginnen helemaal bij het begin en gebruiken geen ingewikkelde taal of moeilijke termen. Voor mij persoonlijk was dit geweldig, omdat ik me soms onzeker kan voelen als ik het gevoel heb dat iedereen al meer weet dan ik. Het is een gastvrije omgeving waar ik me direct op mijn gemak voelde.


Nieuw avontuur

De ochtendsessies zijn gewoon super leuk. Niet alleen door het spelletje maar ook door het kleurrijke klankbord wat we samen vormen. Allemaal verschillende mensen en iedereen heeft iets anders te zeggen. Ik heb nog geen kans voorbij laten gaan en ben vastberaden het vol te houden tot het eind. Elke dag is een nieuw avontuur.


Interessante mensen

Bedankt voor de cursus. Ik heb er veel van geleerd en leuke en interessante mensen mogen ontmoeten. Jullie uitleg was helder, duidelijk en heb het als eerlijk ervaren.


Tien kinderen

Ben geen angsthaas. Ik hou van uitdagingen. In Spanje had ik een boerderij samen met mijn tien kinderen. Ben nú heel benieuwd hoe het mezelf zal vergaan met het daytraden.


6.000 euries in de tas

Ik keek 3 jaar lang naar de kleuren­advertentie en heb in april eindelijk de knoop doorgehakt. Dit bleek een hele wijze beslissing. Met de demo in zes weken 25% winst en nu voor het eggie in 1 maand 6.000 euries in de tas. Heeeerlijk. De robot werkt fantastisch. Wel wil ik een waarschuwing geven, let op, werkt verslavend. Rob, Adam en Robbin hartelijk dank!


Eruit trekken

Ik probeer iedere dag € 100 eruit te trekken, maar ik zit daar vaak overheen, steeds een paar tientjes.


Leuk om te vertellen

Voor mij is het de laatste dag van de meekijksessies. Ik heb ontzettend veel geleerd van jullie en wat wel leuk is om te vertellen: Ik had in het begin veel weerstand voor dat overnight gaan. Ik denk dat veel cursisten dat ook herkennen. Eigenlijk door gaandeweg elke dag door te blijven handelen raak je gewend aan het overnight zitten. Dat is wat ik echt geleerd heb hier. Dat het niet per se spannend of eng is. Dus ik blijf handelen met jullie systeem en kom graag een keer terug naar de terugkomdag. Hartstikke bedankt Robbin, Adam en Rob.


Elke ochtend

Ik vind het hele zinvolle ochtendsessies en een stukje herhaling. Wat Adam elke ochtend doet met de handel is erg handig.


Boem, pets, knal

Ik ben niet eens continu bezig maar wel 5.000 euro verdiend. Boem, pets, knal! Ik doe het alleen maar ’s morgens want het is niet mijn ding om daar de hele dag mee bezig te zijn.


Niks

De demo is leuk, maar dan verdien je niks.


Normale mensen

Ik vind die nieuwe reclame van jullie leuk met al die Zoom-raampjes naast elkaar. Normaal staan jullie met z’n drieën op een rij maar dit is weer een keer wat anders. Geeft ook een beetje het beeld dat het allemaal normale mensen zijn die in deze cursus zitten.


Ontspannen

Deze terugkomdag was voor mij lekker ontspannen. Fijn dat alles werd klaargezet op mijn computer. Goede voorbereiding!


Spelen

Ik zit met de demo te spelen. Het gaat best goed eigenlijk. Ik denk dat ik redelijk snap hoe het allemaal werkt en zo. Dus wat dat betreft heb ik door het volgen van jullie ochtendsessies wel een goed inzicht gekregen denk ik.


Kleurenadvertentie

Ik keek 3 jaar lang naar de kleuren­advertentie en heb in april eindelijk de knoop doorgehakt. Dit bleek een hele wijze beslissing. Met de demo in zes weken 25% winst en nu voor het eggie in 1 maand 6.000 euries in de tas. Heeeerlijk. De robot werkt fantasties. Wel wil ik een waarschuwing geven, let op, werkt verslavend. Rob, Adam en Robbin hartelijk dank!


Airco

Enkele jaren geleden heb ik al de gelegenheid gehad een soortgelijke cursus bij jullie te volgen. De consistentie en betrouwbaarheid van de informatie is nog steeds indrukwekkend. Het opnieuw verwerken van deze informatie is nuttig; de eerste keer was het begrijpen uitdagender. Het lijkt dat na de eerste keer de informatie zich echt verdiept bij de tweede doorneming. Kan alleen de airco van 17 naar 21 graden?


Flipperen

Ik heb aandelen gekocht en moet nog maar zien wat dat gaat worden. Ik vind het actiever handelen op korte termijn, dat heen en weer flipperen, veel gaver zodat ik sneller rendement kan maken.


Gordels vast

Mijn zoon heeft de cursus gevolgd en die verdient elke dag een leuk bedrag. En dat ga ik nu ook doen. Gordels vast! Ik sta nu klaar om te starten.


Overal

Wat ook zo mooi is dat ik die handels­robot overal op kan inzetten, niet alleen voor de DAX.


0,3

Ik speel niet te hoog, maar met 0,3. Ben met €10.000 begonnen en zit nu op bijna €11.150 in één week.


Menselijk brein

Mooi dat duidelijk wordt gemaakt dat het menselijk brein je vaak in de weg zit en dit kan worden opgelost door met een robot te handelen. Een hele leerzame en vermakelijke dag.


In zee

Ben heel blij dat ik met team Wessels in zee ben gegaan.


Presenteerblaadje

Rob zijn jarenlange ervaring krijg je op een presenteerblaadje, hoe te handelen, het systeem en het risicomanagement. Je leert anders kijken naar het daytraden en het werkt in de praktijk! Bedankt Rob, Adam en Robbin


Volslagen leek

De uitleg is duidelijk, ook voor een volslagen leek op dit gebied. Helder dat ook de risico’s besproken worden. Wel een beetje koud in de zaal.


Onder water

Ik heb met veel plezier aan de cursus meegedaan. Daarna ben ik begonnen met de demo-versie. Al gauw dacht ik “het lukt me wel om live te gaan” en toen begon het echte werk. Ik stond al vrij snel behoorlijk onder water. Dat kwam vooral door verkeerde beslissingen en het niet volgen van het uitgelegde plan. Nadat ik dit weer ging volgen, ging alles zeer voorspoedig. Op dit moment sta ik vrij aardig in de plus. Daarna heb ik nog deelgenomen aan een opfrisdag. Ook hier kreeg ik weer voldoende uitleg op mijn vragen. Nogmaals bedankt team Rob Wessels, met daarin ook Adam en Robbin zeker niet te vergeten.


Cursusprijs is een schijntje

Begin dit jaar had mijn man de cursus ‘daytraden’ gevonden op internet. Is dat niet iets voor jou? Geen beurskennis nodig en het is weer iets nieuws. Ik naar de cursus en het was super. Rob was een openbaring: geen gladde beursman maar direct ‘voor zijn raap’, ‘ keep it simple’ en ‘wel luisteren naar de baas met 25 jaar ervaring’. De zes weken mee­kijksessies waren erg leerzaam en ook erg gezellig. Voor wat je krijgt is de cursusprijs een schijntje. En het leuke is dat we nu toch samen over de beurs kunnen praten alleen mijn man begrijpt mijn dingetje niet en ik zijn dingetje niet. Rob, Adam en Robbin bedankt voor deze leuke en leerzame tijd. Ik zal m’n best doen om het plan te volgen en gedisciplineerd te zijn. Maar verslaving is de grootste valkuil.
Met lieve groet Y.


Leuke hobby

De cursus is leuk, leerzaam, zet je met beide benen op de grond en geeft uiteindelijk een leuke hobby die ook nog geld oplevert.


Altijd winst

Hoewel ik soms gespannen volg wat de koers doet heb ik geleerd om gewoon iets anders te doen en als ik dan terugkom staat de robot praktisch altijd op winst. Kortom, ik kan deze cursus van harte aanbevelen.


Redelijke prijs

Ik heb al jarenlang de advertenties gezien van Rob Wessels. Heb van alles onderzocht, maar de cursus en bijbehorende assistentie van Rob, Adam en Robbin is echt onovertroffen en voor een alleszins heel redelijke prijs. Ik ben blij dat ik heb meegedaan en heb er veel van geleerd.
Wie wil gaan daytraden kan niet om deze cursus en mannen heen. Daytrading is ronduit fascinerend.


Bedrag verhogen

Wij zijn begonnen met €25.000. We hebben 9 van de 10 trades met winst afgesloten. Wij gaan nu het bedrag verhogen, zodat het echt leuk kan worden.


Woord nakomen

Jullie komen nog steeds jullie woord na en dat is een plezierige omstandigheid.


Het juiste moment

Ik geloof dat het grote idee langzaamaan door begint te dringen. Ik heb nog een hele weg te gaan, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Op dit moment is de reis belangrijker dan het resultaat, goede beslissingen nemen op het juiste moment.


Vlot en helder

De jongens laten je op een vlotte en heldere manier zien hoe je kunt handelen en er ook nog geld mee verdient.


Mooie winst

Woensdag ging ik long volgens plan. Toen bewoog ’ie de andere kant op. Daarna heb ik handmatig extra bijgezet en ging ik overnight. Donderdag met een mooie winst af kunnen sluiten.


Uitvliegen

Voordat je stopt met die zes weken ochtend ­sessies, vind ik dat je al live moet gaan. Alsmaar met die demo handelen en dan ineens live uitvliegen, was voor mij geen optie. In de laatste week heb ik meegeluisterd maar wel met een live account. In plaats van zes weken alleen maar demo, demo, demo, dan scheelt het als je al live gehandeld hebt met de club, zal ik maar zeggen.


Airco

Kan de airco in de zaal van 17 naar 21 graden?


Beetje koud

Heldere structuur, op een goede fijne manier overgebracht. Leuke medecursisten. Voelde fijn om vragen te kunnen stellen. Beetje koud in de zaal.


Audio

Die online-sessies werken best wel goed. Ik luister naar de audio terwijl jullie ook naar dezelfde grafiek kijken. Dat werkt dus hartstikke goed.


Rode vlaggen

Meestal gaan er bij mij rode vlaggen omhoog, maar bij Rob, Robbin en Adam niet. Het voelde goed.


3.200 euro winst

In 5 weken 3.200 euro winst met 1 Dax.


Gezellig

Het is wel fijn dat die zes weken ochtend- sessies eraan vast zitten. Je leert in die tijd echt een hoop en het is nog gezellig ook.


Geluksmuntje

Ik probeer alles uit waar geld mee te verdienen valt. De cursus was mijn geluksmuntje.


Buurman

Geen idee wat ik ging doen, maar de buurman nam mij mee. Interessant om een kijkje te krijgen in hoe daytraden werkt.


In de pocket

Ik werk de hele dag en de robot staat ernaast op een laptop. Ik laat hem de hele dag doorlopen met 1 index. Vandaag had ik iets van 400 euro in de pocket.


Geld verdienen

Dit was de eerste cursus en de enige tot nu toe waarmee ik echt geld kan verdienen. De methode Rob zeg maar. Dus geweldig!


Fenomenaal

Van de eerste keer overnight werd ik onrustig. Het is wel iets waar je aan moet wennen. Als je dan ziet hoe het afgewikkeld wordt, is dat echt fenomenaal!


In beslag nemen

Goed om te ervaren hoe het handelen mij in beslag nam. Heb tijdens de cursus €170 winst gemaakt.


Risicobereidheid

Zeer onconventioneel en daarmee interessant en lekker luchtig gebracht! De strategie heeft een zeer groot risicobereidheid in zich. Goed dat jullie de mensen daarvan doordringen.


Twee keer

Meestal in de eerste anderhalf uur haal ik twee keer mijn dagdoel.


Opfrisdag

Jullie hebben een hele mooie weg uitgestippeld om daar je mooie dingen in te doen, zo voelt het. Dus ik wou jullie ontzettend bedanken en ik denk dat ik ergens in september weer op een opfrisdag kom.


Transportsector

Zag al zeven jaar de advertenties staan en wilde na jaren in de transportsector wat anders doen. Robbin, Adam en Rob zijn Tóp gasten! Het was erg zinvol om de cursus te volgen.


300 in de plus

Ik ben vorige week vrijdag live gegaan. Ik sta nu ruim € 300 in de plus. Ik doe het met een halve index.


Totale leek

Ik voelde me een totale leek op dit gebied. Ik heb het gevoel dat jullie mij ontzettend wegwijs hebben gemaakt op dit nog onbekende terrein.


Bijgetankt

Ik wou jullie ontzettend bedanken voor de enorme stimulerende en open en eerlijke aanpak en voor het bij­getankt zijn op dit vlak.


Hartslag in je keel

Ik ben een absolute beginner en tijdens het oefenen merk ik dat als het goed gaat je steeds vaker op die knop wil drukken. Dan wil je steeds grotere risico’s nemen en dát is het moment dat ik echt moet zeggen: nu kappen, laptop dicht, wegwezen, rondje met de hond, effe weer adem halen, want je voelt je hartslag in je keel.


Leuke sport

Ben nooit zo erg met geld bezig. Ik heb een dak boven mijn hoofd, elke dag te eten en vind geld helemaal niet zo boeiend. Ik vind dit gewoon een leuke sport.


So far, so good

Ik ben vanaf woensdag live gegaan. Eerste dag 135 in de plus. Gisteren 115 in de plus. Ik handel met 0,1 index. So far, so good.


Poespas

Helder verhaal. Geen poespas. Transparant over jullie handelswijze.


Boodschappen

Ik heb de robot drie uurtjes laten handelen en ondertussen boodschappen gedaan en gefietst.


Eén keer

Ik moet gewoon eerlijk zijn, ik heb nog niet één keer verlies gehad.


Lachmomenten

De sfeer was open en ontspannen, wat resulteerde in een zeer leerzame ervaring. Het overtrof mijn verwachtingen en zorgde voor veel lachmomenten.


Tien jaar geleden

Bijna de eerste 10.000 euro bij elkaar gehandeld. Ik wou dat ik dit tien jaar geleden had gedaan bij jullie. Perfect.


Geniale manier

Hoe simpel kan het zijn. Rob bedacht een geniale manier waarmee iedereen geld op de beurs kan verdienen. Ik heb het nu zelf ondervonden, het werkt, dat is duidelijk. Thx mannen! Blij dat jullie op mijn pad kwamen.


Proost!

Adam en Robbin zijn onmisbaar voor het verwoorden van de strategie en als ondersteuning met betrekking tot het handelsplatform. Rob heeft de eigenschap zo nu en dan ongevraagd zijn stellige meningen te verkondigen over zaken die dikwijls niets met daytraden hebben te maken. Neem er geen aanstoot aan. Het schept wat leven in de brouwerij. Neem een borrel, proost !


Achtbaanrit

Voelde als een achtbaanrit: spannend, leerzaam en hilarisch!


Ouwe rot

Ik ben er niet aan begonnen voor de spanning, maar voor een keihard en hoger rendement dan wat de bank mij kan bieden. De cursus biedt een strategie, vele handels­wijsheden en ervaring van een ‘ouwe rot’ in het vak.


Welkome mix

Een welkome mix van professionele kennisoverdracht in een ontspannen setting.


Saai leven

Als u geen genoegen neemt met lage rente of een saai leven, overweeg dan eens de cursus daytraden! Bent u geïnteresseerd in technische analyse van trends en patronen? Koop dan maar een boek.


Gemoedsrust

In mijn laatste live sessie een maand of twee geleden deden jullie het verzoek aan mij nog eens een berichtje te sturen. Ik heb vorige week besloten om al mijn posities te sluiten. Ik ben tot de conclusie gekomen dat Daytraden niet mijn ding is. Ik kon het al met al met een kleine winst afsluiten (gelukkig). De afgelopen maanden waren heel interessant, leerzaam, maar ook stress­vol en vooral tijdrovend. Ik weet nu wat Daytraden betekent, dankzij jullie cursus, begeleiding en robot, waarvoor ik jullie bedank. Ik ga mijn live-account opheffen en na de renteverhogingen op een deposito zetten. Geen kans op een hoog rendement, maar ook geen enkel risico. Dat geeft toch meer gemoedsrust.


Bankrekening lacht

Na een week oefenen verdiende ik 4.400 euro. Begrijp ik alles? Nee! Maar m’n bankrekening lacht!


Fout

Dankzij de cursus zag ik eindelijk wat ik altijd fout deed.


Tientjes

Ik werd wijzer van de cursus maar ik blijf een gokker. Liever pak ik in één keer €500,- dan steeds tientjes proberen te scoren.


Juichen

Ik heb in drie maanden meer dan 675 euro bij elkaar gekregen met 2.500 euro storting. Dat komt neer op een rendement van 27%. Als dit geen reden is om te juichen, weet ik niet wat het wel is.
Ik hoop dat de rest van het jaar even succesvol zal zijn, want dit zijn natuurlijk rendementen om van te watertanden. Gelukkig was er genoeg te drinken.


Idee

Ik geloof dat het grote idee door begint te dringen. Ik heb nog een hele weg te gaan, maar daar heb ik alle vertrouwen in.


Gokken

Het systeem dat jullie hebben ontwikkeld is simpelweg fantastisch, het werkt altijd! Hiervoor zat ik alleen maar te gokken en dat kost alleen maar. Die cursus is goud waard.


Sateliet

Stuurman op zee. Nu daytradend via satelliet, nooit saai! Groeten aan het team.


Oprechtheid

Rob’s handelssysteem is uniek en ontworpen om risico’s te beperken. De cursus, samen met Adam en Robbin, wordt gekenmerkt door enthousiasme en oprechtheid en is zeker een aanbeveling waard.


Margin trading

Reuze interessant en het laat ook de eenvoud zien van het begrip als margin trading.


Verrassing

Ik ben gepensioneerd dus inkomsten zijn niet meer een verrassing en op deze manier kunnen er nog verrassingen ontstaan.


Schot in de roos

De cursus was een absoluut schot in de roos! Alles is glashelder – ik heb een schat aan kennis opgedaan en kan niet wachten om deze in praktijk te brengen.


Pyjama

Wow, je kunt echt geld verdienen met dit handelsspelletje! Wie heeft er nou een hoofdkantoor en werknemers nodig als je vanuit je pyjama kunt handelen?


Babystapjes

Ik zit niet meer in de babystapjes-fase maar maak nu de sprong naar een live-account. Klaar om de stier bij de horens te vatten!


Robo-Rob

In de cursus krijg je niet zomaar software tot je beschikking, maar een unieke trading robot, liefkozend ‘Robo-Rob’ genoemd! Deze buddy helpt je om je kennis naar nieuwe hoogtes te tillen, terwijl je met een glimlach je winsten ziet groeien. Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet lachen all the way to the bank?


verse adem

Jullie persoonlijke verhaal was als een verse adem in een kamer vol parfumverkopers: geen gladde praatjes, geen glitter en glamour, alleen de echte deal.


Schatkist

Ik voel me als een piraat die een schatkist heeft gevonden! Werkkapitaal 20.000 euro, rendement deze maand 1.572 euro.


Gouden deal

Elke handelaar hunkert naar die gouden deal. Maar de echte kick? De roller­coaster van opwinding bij elke trade!


Taal van het geld

Nu begrijp ik de handel, alsof ik plots de taal van geld spreek. Ik heb het nu onder de knie, alsof ik de handleiding heb gevonden.


Scoren

Daghandel, korte ritjes, dat trekt me aan. Dit is mijn nieuwe passie. Nooit meer vissen achter het net, geen gemiste kansen meer. Ik ben klaar om te scoren!


Puntjes

Rob is een man die nooit iets half doet. Hij heeft voor mij de puntjes heel helder op de “i” gezet.


Superdiep

Ik ga strak volgens de regels werken en wil meer weten. Niet superdiep in de details, maar wel meer voelen wat het nieuws over geld kan betekenen.


Relaxen

Leuke en nuttige dag. Ik hou van lol en relaxen, en dat deed Rob goed met zijn grappen en relaxte houding.


Snelle deals

Daghandel, snelle deals, mijn ding. Nu mis ik geen kansen meer.


Vol gas

Met Rob’s plan heb ik mezelf leren inhouden. Nu doe ik dingen met discipline, niet meer als een gek in de auto. Voorheen scheurde ik rond, snel en zonder te denken. Dat was als vol gas geven… Het kostte me mijn rijbewijs en heel wat boetes


Ka-ching!

Sinds ik mezelf heb omgetoverd tot een model van discipline, vliegen de kleine overwinningen binnen. Ka-ching!


Dingetje

De handel gaat top! Ik ben druk bezig en verdien elke dag een beetje extra. Het oefenen is nog wel een dingetje, maar dat komt vanzelf.


Veel tips

Heerlijk vlot met veel praktijkervaring. Goede humor en veel tips (psychologisch).


Confronterend

Confronterend, leerzaam en gezellig. De humor van Rob en het serieuze van Robbin, fijne combi!


Kansen op succes

Mijn kansen op succes voor het handelen op de beurs zijn aanzienlijk verbeterd na de cursus.


Lekker normaal

Mijn indruk van de advertentie bleek correct: het is eenvoudig, toegankelijk en lekker normaal.


Mateloosheid

Toegankelijk, concreet, no-nonsense en aandacht voor de valkuil van mateloosheid.


Betaalbaar

Ik vond het enorm leerrijk en bovendien betaalbaar. Ik kijk ernaar uit om ermee aan de slag te gaan.


Schitteren

Het is niet alleen leerzaam, maar ik kijk ook vol enthousiasme uit naar de live Zoom- sessies in de ochtend, waar het bewijs van de waarde echt zal schitteren.


Praktijkverhalen

Het is bewonderenswaardig dat Rob ons weet te boeien met verhalen uit de praktijk terwijl we geduldig wachten op de handel.


Kopen en verkopen

Ik ben het zat om voor een baas te werken. De informatie die is verstrekt, is duidelijk, waardoor mijn begrip van kopen en verkopen is verbeterd.


Monkey

Het mooie vind ik dat je het net zo simpel en complex kan maken als je zelf wilt. Jullie voeren een strategie uit die je exact kan overnemen zonder verder onderzoek te doen. Monkey see, monkey do. En niet gehinderd door enige voorkennis is het toch mogelijk om wat centjes te verdienen.


Risicobeheersing

Dit was de 2e maal dat ik deze cursus bijwoonde (als opfrisser). Ondanks dit, heb ik weer waardevolle inzichten opgedaan, vooral op het gebied van risicobeheersing. De cursus is duidelijk en de onderwerpen worden op een begrijpelijke manier gepresenteerd. Mijn kennis om te handelen op de beurs is dus verbeterd.


Lancering

Na langdurig en intensief oefenen, voel ik mij nu klaar om mijn project live te lanceren. Dit afschieten van mijn live-account is een spannend hoogtepunt van mijn harde werk. Ik zou het enorm op prijs stellen als jullie deze mijlpaal zouden kunnen vieren door de lancering te tonen tijdens onze ochtendsessies.


Levendig

Tijdens de ochtend­sessies, na de cursus, wordt jullie denk­proces pas écht levendig door jullie live commentaren. Mijn complimenten voor de hartelijke sfeer die jullie weten te realiseren. Jullie weten een sfeer te maken waarbij je het gevoel hebt dat je al langere tijd met elkaar vertrouwd bent.


Scherp plaatje

Door te luisteren naar de ervaringen van de deelnemers van de ochtend-sessies heb ik veel geleerd. Als je nadien nog eens het cursusboek doorneemt blijkt dat veel van de zaken ook daar vermeld staan. Maar het plaatje wordt pas scherp als je er echt mee bezig bent, dan krijgt jullie gedachte­gang pas echt kleur.


Beste Rob, Adam en Robbin

Dank voor je bereidheid om jullie inzichten met ons te delen. Ik heb de ochtend­sessies zeer gewaardeerd, ze hebben mij erg geholpen. Ik heb behoorlijk geëxperimenteerd met de oefenomgeving en de terugkoppeling via de ochtend bijeenkomsten was daarbij zeer behulpzaam.


Van lieverlee

Ik heb de cursus vijf weken geleden gedaan en samen met de sessie bijeenkomsten wordt het van lieverlee steeds duidelijker.


Spanje

Met een telefoon hoef ik niks meer te missen. We gaan tien dagen naar Spanje en ga ik gewoon door­handelen. Ik krijg het er nu al warm van.


Poep en pis

Het geduld dat jullie tijdens de ochtend­sessies hebben is noemens­waardig. Al mag er misschien wel verwacht worden dat deelnemers enige kennis van hun laptop hebben. Aan de andere kant, meestal worden die poep en pis probleempjes snel opgelost en is dan ook weer niet zo storend. Geen showstopper zeg maar.


Mooi systeem

Met een halve Dax ben ik om 09.00 uur de markt in gegaan en heb ik om half tien toch nog 60 euro verdiend. Dus met die robot kan je geld verdienen met heel weinig risico. Da’s wel een mooi systeem.


Hup

Hij is aardig rood. Hup ik ga starten op de Dax op short.


Gewaardeerd cursist

Jullie staan altijd klaar om mij helpen bij al mijn technische vragen. Ook jullie back-up en support zijn geweldig en geeft mij het gevoel een gewaardeerd cursist te zijn.


Winst pakken

Het valt me op dat Rob steeds zijn winst pakt, terwijl ik vroeger steeds mijn verlies pakte.


Verslavend als de…

Na zes weken ochtend- sessies, kan ik nu steeds beter mijn emoties uitschakelen tijdens het beslissingen nemen. Het blijft moeilijk want het is natuurlijk zo verslavend als de pest.


Heren

Het oefenen met de robot was erg fijn. Duide­lijke uitleg en de heren zijn erg geduldig.


Met verbazing

Op de cursusdag zit je eigenlijk met verbazing te kijken hoe makkelijk ze geld uit de markt halen. Je luistert en probeert zoveel mogelijk te verwerken. Maar vooral tijdens de ochtend- sessies wordt veel duidelijk doordat er dan meer tijd is voor uitleg in combinatie met herhaalde vragen van mede-cursisten.


Zeer veel plezier

Augustus aanstaande ben ik met zeer veel plezier (en resultaat) en met jullie methodiek al vier jaar aan het handelen.


Huisvrouw

Zoals je weet was ik er huiverig voor om deel te nemen omdat ik het idee had dat ik niet genoeg kennis had van financiële markten en handel in aandelen, derivaten etc. Maar achteraf blijkt dat de cursus heel toegankelijk is en dat jullie ook heel gastvrij zijn. De gevarieerdheid aan deelnemers (zoals een verstrooide professor, feestwinkel eigenaar, huisvrouw, journalist, etc) met en zonder een financiële achtergrond is opvallend en maakt het toegankelijk, leerzaam en leuk.


BBB

Ik ben de psychologische valkuilen aan het testen. Dus als je je dagdoel haalt, denk ik: “Ik ga tóch maar even opnieuw de robot instellen” en dan sta ik soms weer op verlies. De afgelopen vier dagen zit ik nu in ieder geval ruim over mijn dagdoel heen. Dus het gaat goed. Maar ja, ik ben BBB: Blondjes Beleggen Beter.


Atmosfeer

Prima, laagdrempelig en prettige atmosfeer.


Fanatiek

Sinds twee weken heb ik, met een demo-account van tienduizend euro, écht van alles geëxperimenteerd. Soms een paar uurtjes fanatiek, soms gewoon weggelopen, soms op andere indexen gezeten en nu zit ik op 10.800 euro.


Trading-robot

Met de cursus krijg je een unieke, door Rob, Robbin en Adam, bedachte trading-robot tot je beschikking, die je helpt om beter te handelen.


Helder en met humor

Rob, Robbin & Adam weten waar ze over praten. De informatie wordt helder en met humor gebracht.


Begrijpbaar

Inspirerend, simpel en voor iedereen begrijpbaar.


Vertrouwen

Jullie weten waar jullie over praten en dat geeft vertrouwen.


Vrolijke insteek

Leerzaam en boeiend. Ik vond dat de cursus op een ongedwongen manier en met vrolijke insteek werd gegeven.


Flinke scheut

Kraakheldere cursus met een flinke scheut humor en Rob aan de borrel. Super boeiend en een feestje om oud- cursisten tegen te komen die hun kennis komen ‘opfrissen’.


Klankbord

De online Zoom-sessies na de cursus zijn gewoon super leuk. Niet alleen door het spelletje wat we samen spelen maar ook door het klankbord wat je hebt. Unieke inzichten van diverse mensen komen bijeen. Ik heb nog geen ochtend­sessie gemist en ga proberen het vol te houden tot het eind.


Klap op je scherm

Als je wilt dat de koers omlaag gaat moet je een klap op je scherm geven.


Plezier

Rob, Adam en Robbin, hartelijke dank voor jullie inspanningen en voor al hetgeen jullie me geleerd hebben. Ik ga hier nog heel veel plezier aan beleven! Ik zie al uit naar de terugkomdag.


Value for money

Ik kan iedereen die in daytrading is geïnteresseerd deze cursus van harte aanbevelen. Meer dan value for money!


Doekjes

Rob windt er geen doekjes om met zijn reacties op alle vragen, hetgeen de duidelijkheid zeer ten goede komt.


In de vingers

Bij de vermakelijke online Zoom-sessies, na de cursus, kun je al je vragen stellen. Je hoort ook de vragen en reacties van medecursisten (zowel over het traden als over de gebruikte software). Je handelt dan zelf op een demo-account zodat je pas met echt geld gaat beleggen als je het daytraden in de vingers hebt.


Driemanschap

De cursus, het cursusmateriaal en de begeleiding daar omheen en erna, die door het driemanschap worden geboden, zijn werkelijk uniek in de positieve zin van het woord. Na de cursus ben je, samen met medecursisten, elke dag via Zoom aanwezig bij een live trading sessie, zo leer je de fijne kneepjes van het vak.


Ervaren daytrader

7 Weken gelden heb ik de cursus daytrading gevolgd bij Rob Wessels. Deze zeer ervaren daytrader draagt dan zijn kennis en kunde aan je over met medewerking van Adam en Robbin. Met de cursus krijg je software tot je beschikking, een unieke, door Rob bedachte trading robot, die je helpt om beter te handelen.


Leken

Ontzettend veel waardering voor het geduld dat jullie opbrengen om mensen (leken) zoals ik, wegwijs te maken in de dynamische wereld van de beurshandel.


Lastig met emoties

Ik heb veel vertrouwen in het plan en handel daar ook naar, hoewel soms lastig met mijn emoties ;-).


Wat mis ik jullie

Afgelopen maandag voor het eerst alleen gehandeld zonder de dagelijkse Zoom-sessies. Wat mis ik jullie zeg!


Lekker automatisch

Een wonderlijke dag met een mooie robot die trouw zijn werk doet en lekker automatisch trades pakt. Ook nog zes weken back-up, erg fijn!


Laagdrempelig

Lekker laagdrempelig en goed te volgen.


Fris in de zaal

Het valt op hoe open en eerlijk jullie over­komen door niet te pushen en alles te laten zien. Ook de dagen dat het handelen minder goed ging.
PS. Ik vond het redelijk fris in de zaal.


Zelfvernietigingsknop

Het was geweldig om tijdens de cursus te kunnen handelen, want we weten allemaal dat oefening kunst baart! Maar om eerlijk te zijn, soms wisten we niet eens waar we mee bezig waren en waren we bang om de verkeerde knoppen in te drukken. Gelukkig stonden jullie altijd klaar om ons te helpen en onze vragen te beantwoorden, zelfs als we vroegen wat er zou gebeuren als we per ongeluk op de “zelfvernietigingsknop” zouden drukken. Het was een waardevolle leerervaring en ik ben dankbaar voor jullie steun en geduld tijdens deze spannende reis.


Volle overtuiging

De cursusdag was voorbij voordat ik er erg in had en ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik geen moment verveeld ben geweest. Jullie didactische vaardigheden en deskundigheid wisten me gedurende de hele sessie geboeid te houden. Ik waardeer jullie geduld en vermogen om ingewikkelde concepten op een begrijpelijke en interactieve manier over te brengen. Ik ben blij met deze ervaring en ik kijk ernaar uit om de opgedane kennis toe te passen in mijn eigen beleggings­activiteiten.


Kwaliteitskrant

Zes weken geleden had ik nauwelijks inzicht op het handelen op de beurs. Ik was wel erg nieuwsgierig naar het dag-handelen. Het leek mij wel spannend en ook een zinvolle tijdsbesteding erbij. En na een aantal jaren jullie advertentie voorbij te hebben zien komen in de kwaliteits­krant, toch het besluit genomen om actief mee te doen.
En nu zes weken later, heb ik een live rekening! Het gaat gepaard met veel emoties: euforie (bij winst); boosheid (bij verlies); verbazing (hoe kan de koers afwijken?) en berusting (het plan werkt dus gewoon).


Openheid

Enthousiast gebracht met breedte én diepgang. De sprekers deelden ook hun eigen ervaringen en blunders met ons. Echt geweldig om zo’n openheid te zien!


Snoepwinkel

Zo’n proef-account is helemaal fantastisch. Dat is echt een snoepwinkel om mee te spelen.


420 euro verdiend

Ik heb in anderhalve week, met een kleine instap, €420 verdiend.
Op deze manier is Daytraden écht voor iedereen mogelijk.


Goede koffie

Wat heb ik toch genoten van de cursus en er veel van opgestoken. Geen moment saai en goede koffie.


Authentieke passie

Enthousiast gebracht met authentieke passie. De mogelijkheden van de robot zijn een verrassing.


Compleet product

Het blinkt uit van de ervaring van de heren. Het is een unieke kijk op het handelen op de beurs. Het is een compleet product.


Humor en lichtheid

Ik heb deze cursus genomen door de enthousiasmerende advertenties in de krant en de website, die er dieper op in gaat. Het was transparant en plezierig met humor en lichtheid. Alles wat er te vragen was is aan de orde geweest.


NRC

Door de aanhoudende advertenties in de NRC is jullie geloofwaardigheid toegenomen.


Dagbesteding

Iedereen tegelijk met de demo aan de slag was heel inspirerend. Voor mij wordt dit een zinvolle dagbesteding na mijn pensioen.


Lekker gevoel

Het zijn weer rare handels­­maanden, rentebesluiten, banken­crisis etc, maar met mijn handel gaat het goed. Heb mijn €5.000,- startbedrag inmiddels terugverdiend en handel dus nu met mijn winst wat wel een lekker gevoel geeft.


Loondienst

Ik ben nu 3 maanden actief met de live rekening en heb 6% rendement op ingelegd kapitaal. Hoewel ik niet elke dag kan handelen i.v.m. mijn werk in loondienst, stel ik realistische doelen, die ik in de meeste gevallen ook haal. Ik beleef er plezier aan en maak rendement.


Onder de knie

Daytrade cursus van Rob Wessels. Géén optie strategieën, géén candlestick uitleg, géén uitleg over beleggingsproducten en beleggen. Er wordt simpelweg getoond hoe je elke dag geld kunt verdienen! Hoe je dat onder de knie kan krijgen wordt in de zes weken ochtendsessies ná de cursusdag uitvoerig behandeld. En dat alles met een grote dosis humor. Een aanrader voor iedereen! Heren mijn dank! En het cursusgeld heb je binnen enkele dagen al lang terugverdiend, waarna je zelf geld gaat verdienen.


Privé-jet

Ik heb nog niet genoeg geld verdiend om een privé-jet te kopen, maar ik heb wel een stabiele maandelijkse opbrengst van 1.600 tot 2.164 euro gegenereerd. Ik ben tevreden met het resultaat en kijk uit naar de mogelijkheden om verder te groeien als daytrader.


Bevroren handen

Die airco mag wel wat warmer, ik zat voor de lunch met bevroren handen.


Spreekstoel

Als Rob eenmaal op zijn spreekstoel zit dan passeert de hele wereld de revue, van de Tweede Wereld­oorlog en bijna dood ervaringen tot chatGPT.


Stand-up comedian

Rob is een soort Johan Derksen van de beurs. Hij zegt altijd dingen die niemand anders zou durven zeggen. Het is een soort mix tussen een financiële goeroe en een stand- up comedian. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou luisteren naar saaie lezingen van stoffige professoren?


Niet bang zijn

Het is verfrissend om te zien dat jullie niet bang zijn om een beetje gek te doen en te lachen om jezelf.


Virtueel praatje

Het is zo gezellig om ’s ochtends met jullie mee te handelen. Ik ben blij dat ik af en toe een virtueel praatje met jullie kan maken.


Plannen op papier

Voordat ik aan de slag ga met het investeren, neem ik de tijd om te oefenen met behulp van het demo-account. Door ‘s ochtends mijn plannen op papier te zetten en deze vervolgens uit te voeren, ben ik in staat om gestructureerd te werk te gaan en mijn strategieën te verbeteren. Dankzij deze aanpak heb ik deze week al een winst van 1.000 euro weten te behalen, en dat terwijl ik slechts met één contract handel. Ik ben blij met deze vooruitgang en kijk ernaar uit om deze aanpak verder te ontwikkelen en mijn rendement te verhogen.


Dubbel en dwars

De cursus die ik heb gevolgd, inclusief de persoonlijke begeleiding en technische ondersteuning, heeft mij enorm geholpen bij het beleggen en heeft zichzelf dubbel en dwars terugbetaald. Dankzij de uitgebreide begeleiding, inclusief hulp bij het openen van een oefenaccount en het installeren van de benodigde software, heb ik de kennis en vaardigheden ontwikkeld om succesvol te investeren. Bovendien heb ik door deze investering de mogelijkheid gekregen om maandelijks extra inkomsten te genereren. Kortom, ik kan deze cursus van harte aanbevelen.


Klassikaal

Ik vond het fijn dat de lessen klassikaal gevolgd konden worden.


Stabiele winsten

Een aspect dat mij bijzonder is opgevallen, is dat Rob heeft benadrukt dat geen enkele voorkennis vereist is om succesvol te daytraden. Niemand kan immers met zekerheid zeggen hoe en waarom de koersen fluctueren. Ondanks mijn beperkte kennis en ervaring op het gebied van daytraden, heb ik dankzij Rob’s duidelijke uitleg een beter begrip ontwikkeld van de kernprincipes van het beschermen van mijn kapitaal en het realiseren van stabiele winsten.


Geoliede machine

Ik had mijn eerste ‘overnight’ situatie en ik heb het positief afgesloten. Het systeem werkt gewoon voor mij als een geoliede machine!


Flappentap

Ik heb twee weken goed meegedaan met die ochtendsessies. Daarna met de demo geoefend waarna ik voor mezelf ben begonnen. Ik heb €25.000 gestort en ben met drie indexen tegelijk gaan spelen. En man man man, wat ging dat lekker! Het ging als een tierelier. Ik heb nu al een winst van €5.000 bij elkaar geharkt. Ik zit in de lift. Het voelt als mijn eigen flappentap.


Spaarvarken

€2.000 per maand, niet slecht voor een bijverdienste. Dankzij jullie wordt mijn spaarvarken gevuld.


Grote doos

Met de demo harkte ik in één week een ton bij elkaar. Was het maar echt geld. Als het mis gaat zoek ik wel een grote doos op.


De show runnen

Robbin en Adam zijn geduldig en leggen rustig en duidelijk uit. Zij kunnen de show ook runnen, Rob kan op vakantie.


Beetje oubollig

Leuke heldere website, beetje oubollig en erg Amerikaans. De cursus was leuk en helder, met humor gebracht.


Levende lijve

Zinvolle cursus, leuk gebracht. Leuk om Rob in levende lijve te ontmoeten. (Een win-win situatie als je het mij vraagt, Rob).


Niet van Rob

Uiterst leerzaam en interessant én met geduld van Adam en Robbin, niet die van Rob ;-).


School

Altijd al interesse gehad in de beurs en de handel. Steeds gedacht van mijzelf dat ik het niet zou kunnen of ooit zou kunnen begrijpen. Maar het blijkt helemaal niet zo te zijn. Het was slechts een gedachte, gebaseerd op wat ik vroeger op school gehoord had.


Afwas

Deze robot is geweldig! Het is net alsof je een klein robotje hebt dat zijn eigen ding kan doen. Het zou geweldig zijn als het ook de afwas kon doen! En de cursus? Rob, Robbin en Adam hebben ons allemaal in de ban van de robot gebracht met hun enthousiaste presentatie.


3 indexen tegelijk

Mijn aanpak is geweest dat ik twee weken goed geluisterd heb in de ochtend­sessies. Daarna ben ik twee weken met de demo gaan oefenen en daarna ben ik voor mezelf begonnen. Ik heb €25.000 gestort en speel met drie indexen tegelijk en zit nu op € 5.000 winst.


Lachen en geleerd

Lachen is het beste medicijn – zelfs als het gaat om het onthouden van droge stof. Jullie hebben dat begrepen en de cursus doorspekt met humor. De praktijkvoorbeelden van jullie zijn ook geweldig. Eerlijk gezegd heb ik nog nooit zoveel gelachen en geleerd tegelijkertijd!


Puntjes op de i

Dit was de leukste en leerzaamste cursus die ik ooit gedaan heb. Het was een heel goed verzorgde dag. Daarna ontzettend veel geleerd van de zoom ochtend­-sessies. De begeleiding is heel goed; geen vraag is te veel of te gek. Ik kijk uit naar de terugkomdag om de puntjes op de i te zetten.


Leermeester

Een betere leermeester dan Rob Wessels kan ik mij niet bedenken. Nuchter en zonder wazige theorieën. Luister vooral NIET naar zogenaamde traders die denken met ingewikkelde (technische) analyses een koers te kunnen voorspellen. Niemand weet waar de koers naartoe gaat.


Rood

We zijn gek op rood tegenwoordig met die inflatie.


Kleine kruimeltjes

Mijn robotje maakt hele kleine trades van 50 cent tot een paar euro. Maar als ik al die kleine kruimeltjes bij elkaar optel heb ik eind van de dag toch snel een paar honderd euro in de kassa.


Percentage

Mijn zoon handelt voor mij en als hij dan wint krijgt hij een percentage van de winst.


Gespannen billetjes

Inmiddels heb ik mijn bedrag verdubbeld. Maar in het begin zat ik met gespannen billetjes, zweette ik peentjes en voelde ik m’n hartslag in mijn keel.


Petje af

Vanaf begin februari stel ik de robot in voordat ik naar mijn werk ga. Als ik terugkom dan bekijk ik de resultaten. Ik hou mij strikt aan ’t systeem en ben voor de verandering eens niet eigenwijs (valt niet mee). Dit systeem werkt voor mij perfect. Ik hoef geen hoge winsten, als het maar werkt en dat doet het. Oh ja, nog even het vermelden waard. Ik kan de online ochtend training sessies niet bijwonen maar natuurlijk had ik vragen. Deze via email gesteld en altijd binnen 2 dagen antwoord van Adam gekregen. Petje af. Niet te veel reclame maken voor dit systeem, straks gaat iedereen het doen 🙂


Stoute schoenen

In februari van dit jaar (2023) de cursus gevolgd. In het verleden best wel wat ervaring met indexen opgedaan. Heeft me veel geld gekost. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan dus de stoute schoenen aangetrokken. Anders dan de meeste die meededen aan de cursus ben ik niet gepensioneerd. Ik werk overdag en ben voor 9:00 de deur uit. Mijn vraag op de cursus­dag was dan ook of dit systeem wel zinvol is voor mij. Antwoord van Rob; dit systeem is juist zinvol voor jou want de robot doet het werk, jij kan gewoon naar je werk. Dat klonk mij natuurlijk als muziek in de oren.


Uitbetalen

Niet alleen de aanpak van de cursus, maar ook het resultaat overtreft alle verwachtingen. Je hoeft geen specifieke beleggings­kennis te hebben. Interesse en bereidheid om er wat tijd in te stoppen volstaat. Ook met kleine vermogens van bijvoorbeeld €7.500 is al een leuk zakcentje te verdienen. De cursusdag is al interessant, maar de zes weken meekijken ‘s morgens geven alle inzicht. Niets is de mannen teveel. Mijn tip: zorg dat je zoveel mogelijk ochtenden mee kunt kijken. Het is maar een dik uurtje per dag. Het gaat zich echt uitbetalen. Chapeau voor Adam, Rob en Robbin! En zeer bedankt heren!


Elke keer gelukt

Mijn doel per rondje is €75. En weet je wat het mooie is? Tot nu toe is het me elke keer gelukt!


Pielen

Ik zat voortdurend te pielen aan de onder- kant van de grafiek en raakte de koersen steeds kwijt. Gelukkig bieden Robbin en Adam hulp bij mijn technische problemen.


Plakkertje op zwembroek

Als het meekijken bij de cursus voorbij is heb ik mijn kosten eruit van de cursus én mijn hotelovernachting bij van der Valk. En dat allemaal in vier en een halve week nu. En dan krijg ik een plakkertje op mijn zwembroek en mag ik helemaal alleen het diepe in.


Tijd om te scheren

Ik zit maar achter die laptop en heb geen tijd om mij te scheren.


Honderdje of vijf

Ik moet zeggen het jaar is heel goed begonnen. Al mijn longposities met winst gesloten. Nu elke dag short met gemiddeld een honderdje of vijf per dag winst… Kan ik goed van leven…


1.500 binnen geharkt

Ik heb weer een mooie dag gemaakt. € 1.500 binnengeharkt met wat handmatige trades.


Amerikaanse bank

Afgelopen vrijdag zijn alle posities gesloten die ik overnight had staan. Ik zat short met alles bij dat nieuws over die Amerikaanse bank. Dus dat was mooi voor mij.


260 euro gepakt

Ik heb vanmorgen 260 euro gepakt dus ik stop er nu mee voor vandaag.


Klooien

Ik liep maar te klooien, dus ik dacht, ik doe die cursus nóg een keer en nu doe ik het precies zoals het hoort. Ik zit gewoon op mijn werk, heb de computers aan en ik speel de hele dag door.


Dief

Ik ben een dief van mijn eigen portemonnee geweest, ik had dit veel eerder moeten doen.


Extraatje

Misschien is het beginnersgeluk geweest om met 7.500 euro zo’n 125 euro per dag binnen te tikken. Dan heb je toch 2.500 euro per maand als extraatje.


5 mille

Ik heb 5 mille gemaakt in een maand tijd.


In de Maas gevallen

Kijk, je zet er een keer geld op in wat je kan missen, wat je niet nodig hebt. Stel dat je morgen in de Maas valt en dan kan je je dag toch gewoon afsluiten, nou ja, jammer dan.


Tikt lekker aan

Bij mij ging het op de demo goed. Het tikte lekker aan en ik ben na twee weken live gegaan. Dan merk je al heel snel dat je beter wat langer had kunnen oefenen. Dat is ook wel een leerschool, want het voelt gewoon anders met echt geld. Je bent er daardoor nét iets serieuzer mee bezig.


Een kleine instap

Ik heb een achtergrond in de zorg en nooit gedacht dat zelfs ik kan Daytraden. Ondanks dat ik nul komma nul verstand had van de beurs of financiële markten, ben ik door de rustige uitleg, de fantastische online Zoom meetings en begeleiding van Robbin, Adam en Rob, de beurs stap voor stap gaan begrijpen. Ik heb in anderhalve week met steeds een kleine instap 420 euro verdiend.


Vingertje van Rob

Direct live gegaan. Ging gelijk hard onder- uit (eigenwijs ondanks het vingertje van Rob). Er weer bovenop gekomen en nu het plan er ligt, werken aan de toekomst. Ik dank jullie (en alle andere cursisten) voor de mooie (online) dagen, de leerzame momenten en de inzichten. Succes allemaal.


Lachebekkies

Rob, Adam & Robbin, een mooi zooitje ongeregeld bij elkaar met een lekkere chemie. De cursus gevolgd na lang getwijfeld te hebben om die lachebekkies in de krant. Sprong in het diepe genomen en uit- eindelijk heel snel leren zwemmen dank- zij deze mannen. Aan iedereen die nog twijfelt…waag die sprong.


Scheelde een haartje

Ik was lekker aan het traden en op een gegeven moment neemt de hebzucht het over. Dan zit je er opeens met verschrikkelijk veel van die indexen in. Dan zie je je marge krimpen en de koers de verkeerde kant op gaan en dan wordt het een beetje benauwd. Ik had de mazzel dat ’ie ’m nét niet aantikte voordat ik uit elkaar zou spatten. Het scheelde een haartje, want ik zag de broker al met zijn hand bij de muisknop zitten. Vervolgens draaide ’ie precies de goede kant op waardoor ik uiteindelijk alles met winst kon afsluiten. Maar het maakt wel dat het een mooie les is hoe je vooral je emoties moet zien te bewaren in dit spel.


Amusement

De cursus is een dagje amusement op zich. Je leert het handelssysteem en werken met de robot. Om het daytraden onder de knie te krijgen zijn er meekijk/ oefensessies met een demo-account, voordat je de stap maakt naar live gaan. Een gedegen aanpak mede door het vakmanschap van Robbin, Adam en Rob.


Succes!

Als je net gekocht hebt zit er volgens mij ergens iemand achter een computer te wachten totdat je voldoende indexen hebt ingenomen en dan zegt ie: Prima, nu ga ik die koers de andere kant opsturen. Succes!


Kapitaal verdubbeld

Ik ben met 5.000 begonnen en mijn kapitaal staat nu op 11.000+. Dus dat geeft aan dat ik inmiddels mijn kapitaal nagenoeg heb verdubbeld in zes weken tijd. Dank je Rob, Robbin en Adam door steeds te wijzen op mijn fouten, want het is gewoon een harde leerschool en dit werkt voor mij heel goed.


Gekke risico’s

Heel veel mensen blijven héél lang oefenen met het demo-account. Dat is verder prima maar dan neem je zoveel gekke risico’s die je normaal niet zou doen. Voor mijzelf heb ik bedacht: Ik wil zo spoedig mogelijk live en vandaar uit, zeg maar, ervaren hoe dat werkt en dat werkt voor mij het beste.


Gelijk aan de slag

Met geduld en enthousiasme is alles uitgelegd tijdens de cursus en ik wilde thuis gelijk aan de slag. Ik werk nu vanaf januari van dit jaar, met hun Robot en ben oprecht vreselijk enthousiast en besteed relatief weinig tijd aan dit account. Dit was precies wat ik bedoelde.


Niet duur

Heb mij ingeschreven bij Rob Wessels die met een Robot zou werken. Dat klonk goed. Iets wat vanzelf gaat willen we alle- maal… De cursus was bovendien niet duur en toegankelijk voor iedereen. De uitleg van het kundige team op de cursusdag was helder. Het was ook een gezellige dag.


Alle 3 geweldig

Super leerzame dag gehad. Was het geld meer dan waard. Mooie locatie. Jullie zijn alle 3 geweldig.


€ 9.500 winst

Ik houd mij strak aan het dagdoel. €9.500 winst in 40 dagen. Jullie zijn een geweldig en professioneel team!


Prettige manier

Vooral praktisch! Redelijk complexe theorie wordt op een leuke, prettige manier vertaald naar praktijk.


Simpele structuur

Duidelijk verhaal over een veilige behoudende strategie. Simpele structuur en vriendelijke begeleiding. Super georganiseerd!


22 keer winst

Die robot heeft voor mij vandaag 22 trades gemaakt voordat de koers de andere kant op schoot. Dus ik heb eerst 22 keer winst gepakt en toen dacht ’ie: “ik ga de andere kant op.”


Ups en downs

“Hoi drie musketiers. De Dax heeft de laatste tijd meer ups en downs dan een achtbaan, maar ik heb wel mooi €780,- winst weten te verzilveren.” (Originele reactie anders geformuleerd door ChatGPT)


Veilige manier

De cursus is voor mij een mooie start tot het handelen op een redelijk veilige manier, dankzij jullie uitleg c.q. ervaringen in financiële producten.


Plus-knopje

Verlies nemen vind ik heel moeilijk. Ik ben sneller geneigd om op het plus-knopje te drukken dan op een min-knopje. Dit is nou precies de psychologie waar ik iedere keer tegenaan loop. Ben vandaag voor het eerst door mijn eigen grens heen gegaan en verlies genomen omdat ik nog steeds op winst over-all sta. Ik heb nu weer een schone lei.


Sfeer was top!

Vlot, hands-on, duidelijk en voldoende om als leek te starten met een demo-rekening. Locatie, verzorging en sfeer was top! Dank!


Robbie de Robot

Ik ben zo oneer­­biedig geweest om de robot een naam te geven, hij heet Robbie de Robot.


Groot feest

Binnen 3 dagen €947,- opgehaald, was een groot feest thuis!


Geduldige uitleg

Ik wil jullie hartelijk danken voor de geduldige uitleg. Het was zinvol en motiverend.


Niet te vergeten

Prettig en zeer informatief. Uitnodigend om te gaan starten. Niet te vergeten: Prima verzorgd, materiaal ziet er goed uit en is duidelijk.


Inspirerend

Zeer verhelderend, prettig en luchtig gepresenteerd, inspirerend en realistisch.


Filmpjes kijken

Wilde al jaren traden maar het bleef vooral bij filmpjes kijken en boekjes lezen. Deze cursus is voor iedereen te begrijpen en uit te voeren.


Oh shit

Ik vind het goed om een paar dagen niet op de markt bezig te zijn. Wel even kijken om te zien wat er gebeurt. Maar even niet met die muisknop lopen kutten. Want je bent snel geneigd om te denken: “Oh shit, ik mis iets”. Tóch erin en dan precies op dat moment draait ’ie om, gaat ’ie zo de andere kant op. Eruit blijven is moeilijk, want mijn vingers jeuken.


Flipperen

Als er orders open staan, en die koers gaat wat op en neer, dan is het een stukje winst pakken, weer terugpakken, weer winst pakken weer terugpakken, dan kan zoiets staan te flipperen noem ik dat dan.


Dopamine kick

Winst maken geeft een kick. Het is net als met sporten, dan krijg je ook die endorfine en dopamine, die kick gewoon, daar ga je lekker goed op.


Té lang gewacht

Ik heb heel lang naar die advertentie van jullie zitten kijken. Heel lang getwijfeld en getwijfeld. Nu ben ik 65 en de grootste fout die ik in mijn leven gemaakt heb is dat ik té lang gewacht heb om mij in te schrijven voor deze cursus.


Speelveld

Naarmate ik het vermogen zie groeien kan ik de inzet een beetje ophogen. Dit is voor mij even het speelveld en dat werkt lekker. Ondertussen doet de robot z’n werk. Vanmorgen heeft die acht bestellingen ingenomen en daar heeft ’ie sommige 24 keer van herhaald. En dat is serieus, mooi werk. Jezus, dat is goed verdiend.


107,92 met niks doen

Ik had mijn robot gisteren voor het eerst aan laten staan. Hij heeft de hele dag gedraaid, wat kleine trade-tjes gemaakt en tegen het einde van de middag sloot hij ’m netjes af. € 107,92 met niks doen.


Alle kanten op

Alweer een mooie dag achter de rug want met name in de middag gaat ’ie vaak alle kanten op en dat is gunstig voor de robot.


Voor ’t eggie

Mijn methodiek is dat ik de eerste week goed geluisterd heb en gekeken wat er ’s ochtends gebeurde. Ik ben nu een week bezig met hetzelfde aantal contracten te spelen zoals ik straks ook voor het eggie wil gaan doen. Dat wil ik twee weken volhouden. Daar is nu een week van om. Dus ik wil eigenlijk deze week gaan storten zodat ik volgende week echt kan gaan starten.


Mijn man wilde

Mijn man heeft veel invloed op mij. Gisteren sloot ik alles met winst af maar mijn man wilde dat ik alles vasthield. Toen hij ’s middags thuiskwam ging die gelijk weer zitten traden. En nu staan er wéér acht open. Ik ga nu gelijk een eigen rekening openen!


296 eurootjes

Ik heb gisteren 296 eurootjes verdiend met één index. Ik ben m’n vermogen een beetje aan het opbouwen, dus dan kan ik mijn posities ook vergroten.


Tip voor Rob

Geweldig, duidelijk en zeer verzorgd. Tip voor Rob: Je hebt ook vegan wijn, zonder alcohol.


Kwik, Kwek en Kwak

Door de opfriscursus heb ik meer vertrouwen in mezelf gekregen. I’m ready to Jump 😉 Lekker zo doorgaan, Kwik Kwek en Kwak!!


Herhalen

Goed dat er meekijksessies zijn om alles nog eens te herhalen.


Relatief veilig

Makkelijke manier van geld verdienen op de beurs en relatief veilig.


Noob

Ik was een noob op dit vlak, maar ik ben een heel stuk wijzer geworden na deze dag.


Persoonlijkheid

Naast zijn expertise van de beurs is Rob een bijzonder sympathieke persoonlijkheid.


Rob met pensioen

Rob moet niet zo chagrijnig reageren op vragen en opmerkingen. Laat de jongelui presenteren dan kan Rob met pensioen!


Leermoment

Het was een inspirerende cursus met een enthousiaste presentatie. Het leermoment is: “Jongens niet te grote stappen nemen, eerst maar eens kijken hoe je structuur aanbrengt in je trading. Vooral niet nadenken.” Ik zit inmiddels al een stuk rustiger achter het scherm.


Serieus geld

Ik heb precies één maand gedaytrade en ik sta op een winst van bijna € 2.300. Dat is toch serieus geld verdienen in een maandje tijd, met gewoon lichte trades, voorzichtig beginnen. Eén keer goed op mijn bek gegaan. Ik heb in die maand een hoop discipline geleerd en een hoop ook over mijzelf en dat is heel waardevol.


Robot

Ik wil nog wel even gezegd hebben dat ik heel erg onder de indruk ben van de kwaliteit van jullie strategie en jullie robot.


Toegevoegde waarde

Nuttige uitleg van het plan en het handelen in indexen is echt een toegevoegde waarde.


Vrouw

Mijn vrouw gaf de doorslag om deze cursus te volgen. Een wonderlijke dag met een mooie robot en zes weken back-up, erg fijn.


Gekopieerd

Ik zie jullie elke dag geld verdienen. Die manier, hoe jullie dat doen, heb ik gewoon gekopieerd. Vandaag weer € 2.000 erbij!


Boeiend!

Interessant, veel nieuwe info. Hoop dat het gaat lukken in de praktijk. BOEIEND!


Vandaag € 1.736

Vandaag alles met € 1.736 winst gesloten.


Promillage

Wat is het maximale promillage om te mogen traden?


Mooi man!

Hoppa! Trade-je gemaakt. Mooi man!


Strenge vrouw

Ik mag nog niet met echt geld handelen van mijn vrouw, want dan grijpt zij in. Ze is erg streng.


€ 6.445 opgehaald

Sinds 3 januari heb ik € 6.445 opgehaald met automatische trades.


100 euro

Ik behaal nog steeds elke dag mijn doel van 100 euro. Het gaat nog steeds goed. Ik wacht tot het een keer fout gaat.


Ochtend-sessies

Ik vind de ochtendsessies echt top. Ik geniet vanaf het allereerste moment, echt geweldig. Met veel plezier doe ik de demo en de resultaten zijn positief.


€ 1.000 in 6 dagen

Ik ga de cursus steeds leuker vinden. Virtueel € 1.000 winst met 6 dagen traden.


Helemaal mooi

Ik heb er ontzettende lol in en dat je er ook nog mee verdiend is helemaal mooi.


Geld waait mijn kant op

Ik ben lekker bezig, zit inmiddels sinds half januari op 4000 euro winst. Het geld is tot nu toe mijn kant op gewaaid.


Zinvolle cursus

Zinvolle cursus met enthousiaste presentatie.


Trouwe robot

Je ziet dat de robot trouw zijn werk doet en lekker die trades pakt.


Stukje van me leven

Ik vind het geweldig die Zoom-sessies. Het is een stukje van me leven geworden.


Nepal

Vooreerst ik ben uit de overnight positie, YES! Met een grotere winst dan voorzien, leuk, jullie systeem is top. Ik ga nu wel op vakantie, maar ik neem de computer mee. In Nepal kunnen we er met een paar duizend Euro per jaar goed van leven.


Memorabele cursus

Ik vond het een topdag! Ik vond het heel interessant. Het is voor mij allemaal hartstikke nieuw maar ik heb er enorm veel van opgestoken en ook vanochtend weer. Dus ik ga zoveel mogelijk ’s ochtends erbij proberen te zijn. Dus ja, het was een memorabele cursus.


Andere manier

Een heel andere manier van kijken naar daghandel en daar kwam ik voor.


Rob en de jongens

Cursus was duidelijk en helder. Rob en de jongens zijn goede sprekers. We konden veel oefenen en de strategie toepassen die besproken was.


Triootje

Tja,“Als je een lange rode ziet, moet je geen kleine groene nemen”. Alleen die wijsheid zijn de kosten al waard. Super dag! Compliment, ik heb genoten en veel geleerd. Hopelijk gaat jullie triootje nog lang door.


Koud in de zaal

Het is erg koud in de zaal, een trui of vest is niet voldoende. De cursus was zeer leerzaam en het was goed om het live te zien.


Afblijven

Vaste aandelen werden saai: moet je vooral vanaf blijven. Dit is een veel leuker spel!


Vijf euro

Ik stond van de week op de bus te wachten en toen ben ik op mijn telefoontje gaan handelen en toen had ik ineens, met twee shortjes, vijf euro verdiend. Ik denk, dat gaat lekker zo. Ik denk dat ik er zo meteen weer naar toe ga.


Antropologisch

Het gevoel van links en rechts is, zeg maar het spectrum waar je af en toe inzit, best interessant en antropologisch. Dus je leert ook een hoop over jezelf. Het zorgt er ook meteen voor dat je het plan begrijpt en dat je daar ook absoluut niet van moet afwijken.


Frivool

Mijn short-account was deze week bijna opgeblazen omdat ik iets te frivool was met kleine inzetjes. Maar hij bleef maar omhoog gieren en dan bouwt het natuurlijk vrij rap op. Toen begon ik hem te knijpen. Gelukkig ging die dalen en haalde ik er toch nog 180 euro uit.


Oeh

maar op die knop drukken en zag ik die winsten maar toenemen. Maar je weet dat het maar monopoly geld is. Als je dat dan met je eigen centjes gaat doen en je ziet de winst een beetje afnemen, dan denk je oeh, dat gaan we even anders aanpakken.


Leermoment

Die gekkigheid met afgelopen week, dat ie zo gigantisch door het dak heen ging, dat heeft er wel voor gezorgd dat ik voorzichtiger de trades in ga. Dus dat is wel een leermoment geweest. Ik heb het gelukkig overleefd en uiteindelijk nog om weten te zetten in winst.


Eye-openend

Cursus is absoluut eye-openend en eerlijk. Geen overdreven succesverhalen maar duidelijke en eerlijke uitleg dat niemand uiteindelijk slimmer is dan de markt.


Live-sessies

Interessant. Goede presentaties, leuke sfeer. Goed dat er een demo-rekening is en je kan meekijken op live-sessies.


Entertainen

Rob, Adam en Robbin zijn leuke kerels die het leuk kunnen brengen en ons ‘entertainen’.


Vuurwerk

Het leek wel vuurwerk hoe het heen en weer ging bij het rente besluit. Rood, groen, rood, je wordt wel getest op zo’n moment.


Rechterhand

Ik werk niet met de robot en heb tot nu toe €200,- verdiend met mijn rechterhand


Leuke dingen

Ik heb vandaag een beetje met jullie mee zitten klikken en zag wat leuke dingen gebeuren. Heb die dag afgesloten op 826 in de plus. Het was wel jammer dat het een demo was, maar je krijgt heel langzaam zicht op hoe de dingen lopen. Het is héél leerzaam.


Fantastisch

Het cursusboek ken ik inmiddels uit mijn hoofd, zo vaak heb ik het gepakt tijdens het traden. Ik heb nu pas vier maanden ervaring maar ik vind het werkelijk fantastisch.


Snel winst pakken

Ik heb geleerd om snel winst te pakken en niet te lang te wachten


Ambassadeur

Jullie mogen mij altijd gebruiken als ambassadeur van het systeem.


€ 1.000,-

Het gaat me iedere dag toch nog heel makkelijk af. Gisteren was het 187 euro met 0,4 DAX. Na drie weken zit ik toch bijna op € 1.000,-.


Rete spannend

Vanochtend om half tien mijn dagdoel bijna bereikt. Toen moest ik weg en zette ik de robot in om te kijken wat die doet, (ook met mijn koppie) als ik er niet bij ben. Ik vond het rete spannend. Bij thuiskomst had hij nog €32 meer afgesloten dan dat mijn bedoeling was.


Binnen 2 uur € 400

Tijdens de cursus haalt Rob binnen twee uur zo’n € 400 uit de markt onder het genot van een glaasje wijn en overdracht van informatie. De robot doet haar werk. Heldere en begrijpelijke uitleg van ervaren daytraders. Ga zo door!! Veel dank!!


Op m’n bek gaan

Dank voor jullie presentatie, uitleg en geduld vandaag. Topdag gehad… Ik zie er naar uit om te traden en een paar keer op m’n bek te gaan, daar wordt je immers alleen maar beter van.


Humorvolle wijze

Fijne, duidelijke en ook humorvolle wijze waarop de materie toegankelijk wordt gemaakt. Absoluut zinvol.


Leuk om te zien

Het was een zeer interessante cursus, heel leuk om te zien. We zullen zien of ik goed heb opgelet. Ik heb nu al zin om te beginnen.


Later beginnen

Zeer leerzaam en totaal niet vermoeiend. Wel later beginnen, dan drink ik een wijntje mee.


Half jaar

Ik heb er meer dan een half jaar over nagedacht, maar ik had die cursus veel eerder moeten volgen.


Avontuur

Ik had zin in een nieuw avontuur en zag de kop van Rob Wessels vaak voorbij komen. Uiteindelijk de sprong gewaagd en uitermate veel lol gehad.


Grappig en gezellig

Deze cursus was vanaf het begin duidelijk, grappig en gezellig. Het was echt te volgen.


Oog voor valkuilen

Gezellig, open & transparant. Maar vooral eerlijk met veel oog voor valkuilen. Super! Ik heb d’r zin in.


Iets minder koekjes

Nooit eerder zo’n gezellige & leerzame cursusdag meegemaakt. Absolute aanrader! PS Iets minder koekjes op mijn cursustafel, hahaha.


Echte meester

Ik vind jullie cursus heel toegankelijk. Ik wilde het leren van de echte meester.


Opfrisdag

Dit was voor mij de opfrisdag en ik vond het wederom zeer leerzaam. Ben nu klaar om te starten maar dan niet onder het genot van een wijntje 😉


Gokker

Ik ben een gokker dus deze cursus vond ik wel bij mij passen.


Zeer ervaren

De cursus was heel interessant, leerzaam en op een duidelijke manier gebracht. Dank aan de zeer ervaren Rob Wessels, Robbin en Adam.


Goede energie

Geleerd van ervaren traders op een toegankelijke manier met goede energie.


Kundigheid

Eerlijk, met humor en ter zake kundigheid.


Gezellig

Informatieve cursus, goed opgezet en zeker ook gezellig. Daytraden is een vak en dat kun je leren. De dagelijkse Zoom-sessies in de eerste weken na de cursus helpen daar goed bij.


Drinken

Ik heb geleerd dat je 0m 07.30 uur wijn kunt drinken 😉


Veilig werken

Met enige terughoudendheid naar de cursus gekomen. Het praktisch oefenen gaf de doorslag. Goed was de nadruk op ‘veilig’ werken waardoor gering risico.


Opfrisdag

Kort geleden op de opfrisdag geweest bij Rob Wessels in Hotel vd Valk in Breukelen. Wederom een zeer warm welkom, kort, duidelijk en bondig de uitleg. Daarna in de ochtendsessies geweest, ook zeer leerzaam en ik zie het als een vervolg op de dag zelf. Ook hier wordt veel geleerd en tips gegeven. Wees gewaarschuwd en ga geen domme dingen zeggen maar volg het plan! Als je dat niet doet moet je vooral dit niet doen. Ook de broker keuze is zeer goed en het contact met de broker is snel en goed in het Verenigd Koninkrijk.


Verhaal van Rob

De cursus is interessant en goed te volgen. Uiteraard zal ik eerst via de demo flink gaan oefenen. Verhaal van Rob was leuk en de uitleg goed te volgen.


Nieuw elan

Boeiend en leuk team, risico’s goed uitgelegd. De jongens hebben mijn kijk op de beurs wereld een nieuw elan gegeven.


Wat doe ik hier?

Aan het begin dacht ik “wat doe ik hier?”. Ik ben 19 jaar en de jongste in het lokaal. Het eerste uur dacht ik echt dat het verspilling van mijn tijd was, maar daarna leefde ik op en begon ik het te snappen. Ik heb veel geleerd en weet nu veel beter hoe ik moet daytraden. Fantastische uitleg en dag.


Kostelijk vermaakt

Ik heb mij kostelijk vermaakt. Het was inhoudelijk goed, maar het leek soms wel op cabaret. Ik heb enorm veel zin om te starten. Ook de mogelijkheid om nog verder online begeleid te worden vind ik positief. Ik ga dit avontuur samen met mijn zoon beleven.


Spreekuur

Doordat je een lange periode in kan bellen op het spreekuur, worden al je vragen deskundig door Rob en de mannen beantwoord. Verder leer je enorm veel omdat er in de tussentijd ook live gehandeld wordt en je dus kan meekijken hoe zij het aanpakken.


Aan de slag

Op geheel eigen wijze leggen Rob en zijn mannen Adam en Robbin het door hun ontwikkelde systeem uit, wat uitblinkt in eenvoud. De training is hierdoor voor iedereen te volgen en je kunt daarna prima thuis in de praktijk aan de slag met een demorekening.


Een pluim!

Het geduld dat de jongens hebben en de tijd die jullie er insteken om te hulp te schieten is uniek. De ochtendsessies zijn verhelderend om dingen af te leren! Daarnaast hoef je alleen maar naar de index te kijken en het systeem te hanteren. Een pluim voor jullie!


Robot geeft rust

Het is absoluut verrassend hoe het systeem met de Robot klopt en werkt. Daarnaast geeft het ook rust omdat het niet altijd nodig is om zelf te traden omdat je met je tijd iets anders zou willen doen. Juist omdat ik er minder tijd aan wilde besteden dan voorheen.


Geweldig bedankt

Drie maanden geleden wist ik niet eens wat daytrading was. Uit nieuwsgierigheid heb ik de cursus gevolgd. Wat opviel was dat de manier van traden in gewoon Nederlands werd uitgelegd. Ook de opvolgende ochtendsessies waren leerzaam. Adam, Robbin en Rob geweldig bedankt.


Prima after-sales

Zeer originele invalshoek op day-traden door een professioneel team dat elkaar goed aanvult met prima after-sales.


Blaaskaken

Ik was zeer sceptisch, dacht wat een blaaskaken. Alleszins meegevallen. Leuke dag vol humor maar vooral leerzaam.


Zoomsessies

De kers op de taart na de cursus zijn de Zoomsessies. Daarin worden nog een keer alle ins en outs doorgenomen. Rob blijft je keer op keer op het hart drukken…wees voorzichtig! En dat spreekt me erg aan, want daar ben je helemaal zelf verantwoordelijk voor.


Integere aanpak

Met gezonde argwaan een keer een cursus meegemaakt. En dan toch, ere wie ere toekomt… het bleek goed voorbereid met een integere en inzichtgevende aanpak. Geen vraag te gek, alles wordt op een transparantie manier verteld en snap je het niet, dan nog een keer.


Jullie drie

De combinatie van jullie drie en de interactie met de cursisten maakt het een goede dag.


Iemand op bezoek

Ik kreeg hier iemand op bezoek. Die zat zo mee te kijken en werd gaandeweg enthousiast. Zoiets had hij nog nooit gezien. Hoe kan dat dan, zei die, terwijl ik er 137 euro uithaalde. Dus deze man komt binnenkort bij jullie ook een cursus doen.


Goed geld

Ik heb veel geleerd en verdien er, tot nu toe, goed geld mee. Heb de €475 overgemaakt. Nogmaals dank en om in het straatje van Rob te spreken “We drinken er een op”.


Uitleg

Een overzichtelijke duidelijke uitleg over hoe je met een plan kan daytraden.


De heer Wessels

Enkele maanden geleden de cursus gevolgd en deze overtrof mijn verwachting. De heer Wessels deelt zijn scherpe handelsgeest met een streetwise attitude en slaat de nagel regelmatig op de kop. Bijgestaan door zijn twee adjudanten Robbin en Adam vormen zij een prima team. Men is transparant en correct. Hun handelsmethode is goed toepasbaar en de heren reiken in ruime mate handvatten aan maar de student moet er zelf mee aan de slag. De cursus is zeker aan te bevelen!


Kippevel

Persoonlijk zit ik nog met kippevel van het hele gebeuren.


Pierenbadje

Het verbaast me nog steeds dat het zo simpel is. Het is nog even zwemmen in het pieren badje. Als ik dat doorheb en de zwemmeester is tevreden, dan mag ik pas in het diepe. Nogmaals bedankt voor de heldere en gezellige uitleg.


Dolle boel

Hartelijk onthaal. Nergens wordt op bespaard! Na een kort intro starten we al op de beurs. De spanning stijgt en wordt met humor van Rob en zijn anekdotes, een dolle en leerzame boel. Beetje chaotisch maar super gezellig en leerzaam.Adam en Robbin

Af en toe wordt Rob vakkundig bijgestuurd door Adam en Robbin.


€400 per week

Ik verdien nu met het daytraden circa 400 euro per week, dat is wat mijn vrouw en ik per week uitgeven voor het dineren.


Elke dag short

Hallo allemaal. Ik ben live gegaan in augustus met €10.000. Tot nu toe heb ik ruim 7% (€720) verdiend. Ik ga elke dag short met een halve DAX.


Boekdelen

De kennis van zaken van jullie alle drie spreekt boekdelen.


Volhouwertjes

Ik lees gewoon de krant en jarenlang zie ik steeds dezelfde koppen staan. Ik denk: Nou, dat zijn volhouwertjes, dat vertrouw ik wel.


Leuk!!

Alhoewel ik al een jarenlange ervaring heb met beleggen in aandelen, was dit een heel bijzondere ervaring. Leuk!!


Kracht

De eenvoud is de kracht van het plan, iets niet moeilijker maken dan het is. Geen technische analyse maar simpelweg gewoon handelen zoals Rob het doet.


Wegwezen

Wat ik leerde: Plan uitvoeren, winst pakken en weg­wezen.


Lekker normaal

Robbin, Adam, Rob: lekker normaal, vooral houden zo 🙂


Nobelprijs

Wat een positieve energie stralen jullie uit! De cursus was één groot feest met winst en duidelijkheid. Door jullie handel ik met winst. Jullie verdienen de Nobelprijs.


Wijn

Veel gelachen, Rob zit om 07.00 uur al aan de wijn maar weet wel waar hij het over heeft. Af en toe wordt Rob vakkundig bijgestuurd door Adam en Robbin.


Money maker

Van een kamikaze belegger hebben jullie van mij een koele en rustige money maker gemaakt. Top!


Angstzweet

Ik ben in de middag doorgegaan tot effetjes kwart over twee of zo. Toen dacht ik bij mezelf, ik heb voldoende verdiend maar ik moet wel effetjes douchen want ik begon mezelf een beetje te ruiken, angstzweet?


Niet fout

Ik zou wel eens één keer willen dat het echt fout ging. En dat heb ik iedere keer geprobeerd, maar het gaat gewoon niet fout.


€100.000 demo

Ik ben deze week live gegaan met echt geld. Heb eerst veel geoefend met een € 100.000 demo. Op een gegeven moment stond ik daar flink mee in de min. Toen had ik mij voorgenomen dat ik pas live zou willen gaan traden als ik die € 100.000 terug had verdiend. En dat was deze week zo, op een kwartje na, maar dat heb ik mezelf vergeven.


Hoop verdiend

Toen het inflatie­cijfer uitkwam schoot de koers 150 tot 200 punten naar beneden en herstelde daarna ook gelijk weer. Toen kwam ik mooi uit mijn
overnight. Daar was ik best wel blij mee. Ik heb een hoop verdiend op die beweging.


Slappe was

Omdat ik redelijk in m’n slappe was zit kan ik wat meer inzetten, meer risico nemen. Dan word ik ook niet zo snel zenuwachtig van een overnight want ik kan eventueel wat bijstorten. Dat helpt ook om er een beetje ontspannen in te blijven zitten.


Hoog uurloon

€ 3.000 met maar een paar uurtjes per dag, dus een zeer hoog uurloon!


Vak

Hobby? Het is geen hobby meer, maar werk. Het is een vak geworden.


Maandinkomen

Ben fulltime bezig. Heb er inmiddels een maandinkomen van.


1 jaar lang

Ik heb volgens Rob recht van spreken als ik 1 jaar lang succesvol trade. Ik heb nu zeven maanden met succes erop zitten, nog vijf te gaan.


Zakgeld

Precies een jaar geleden deed ik bij jullie de cursus. Ik had mij voorgenomen om per maand 1.000 euro bij te verdienen, soort zakgeld. Na 10 maanden had ik echter al 20.000 euro verdiend met een inleg van 20.000 euro.


Goden

Sinds de cursus zijn de ‘goden’ ons gunstig gezind.


Risico

Zeer duidelijk en realistisch verhaal. Risico is hoofdonderwerp.


Super

Cursus was super! Deze cursus maakt alle andere cursussen overbodig.


Plan werkt echt

Het plan van Rob werkt echt, als je het plan maar blijft volgen. Door het gebruik van de robot is het een stuk eenvoudiger geworden.


Pot met pieten

Ik verdien iedere dag centjes zonder stress en pot met pieten wat heb ik er ineens een lol in.


De boys

Heb je vragen? Je e-mail wordt door de boys vaak binnen een uurtje beantwoord. Kom daar maar eens voor bij een helpdesk.


Top team

Rob, Robbin en Adam zijn een top team, stuk voor stuk integer met de beste intenties om je het vak te leren. Aftersales is uitstekend, je kunt altijd terecht met vragen en er wordt altijd gereageerd. Kortom, ik kan het iedereen aanbevelen.


18 keer gegaan

Ben vandaag ingestapt op long en toen is een bepaalde trade 18 keer gegaan. Dan ging die weer, een beetje winst en dan kwam die weer terug en dat dus 18 keer opnieuw. Dat is toch wel het mooie van die robot.


Stelling nemen

Het is verbazingwekkend dat het zó simpel is, dat je argwaan krijgt. Maar uit eindelijk moet je je aan een paar simpele dingen vasthouden. Dagdoel, de tweedaagse grafiek, de kleur en dan je stelling nemen en dan komt het.


Robot

Dit is de 9e keer dat ik handel en sta ik nu op 2.790 winst. Ik ben 2 keer overnight gegaan en heeft die robot ook nog een verlies van 400,- weggewerkt. Ik handel eigenlijk alleen maar met hele kleine trades en laat de robot gewoon de hele dag het werk doen.


Het zal wel

Ik las regelmatig jullie advertentie en alle reacties. Nu heb ik zelf al wat negatieve ervaring op de beurs en dergelijke dus ik denk: “ja, het zal wel”. Maar ik zag die advertentie steeds terugkomen en toen dacht ik van: “ja, ik ga toch eens die cursus aan vragen, want dat moet toch wel iets van waarheid zijn”. In mijn gevoel heeft dat mij over de streep getrokken en ik heb er zeker geen spijt van gehad.


Vleugje humor

Informatief met een vleugje humor. Zeer interessant. Alles heel duidelijk.


Beetje raar

Wijn om 08.00 uur … heeft geen invloed op cursus maar een beetje raar.


Erg informatief

en reëel, geen valse beloftes of gouden bergen beloofd. Goede service en aftersales.


Bed

Mijn droom is uitgekomen. Ik kan nu ‘s morgens vanuit mijn bed handelen.


Duidelijk plan

Interessant systeem met een duidelijk plan en goed uitgelegd.


Smaakt naar meer

Mijn nieuwsgierigheid en de wens om zelf aan de knoppen te zitten was mijn motivatie om de cursus te volgen. Verrassende nieuwe inzichten opgedaan. Dankzij de mix van de originele en persoonlijke presentatie van Rob, in combinatie met gedegen ondersteuning door Adam en Robbin, was prima! Smaakt naar meer. Complimenten en bedankt.


Opfrisser

Perfect. Het opfrissen was echt nodig en nuttig. Mijn complimenten.


Chaotisch

Beetje chaotisch voor de lunch. Slimme methode die het trio presenteerde.


Kort door de bocht

Rob zijn directheid is leuk, maar af en toe te kort door de bocht (wel humor). Ik vond het zeer het geld en de moeite waard.


Humoristisch

Leuk, humoristisch gebracht door Rob met behulp van Robbin en Adam.


Transparant

Top! Transparant en eerlijk, heel hartelijk dank. Mijn advies: Volg het plan want het werkt! Uniek.


Integer

Een top team, stuk voor stuk integer met de beste intenties om je het vak te leren. Aftersales is uitstekend, je kunt altijd terecht met vragen en er wordt altijd gereageerd. Afgelopen week kregen we de gelegenheid om een week extra mee te kijken met de live sessie. Dat was zeer leerzaam. Kortom, ik kan het iedereen aanbevelen.


Robot

Jullie methode werkt het mooiste met de robot aan het werk!


Hulp

Kernachtig, géén omwegen, gericht op een éénvoudig plan. Mogelijkheid om over een langere periode onder toezicht en hulp te oefenen.


Slapend rijk!

Ik lag vanmiddag een half uurtje te dutten op de bank en keek daar na naar het scherm en geloofde mijn ogen niet! Na 2,5 maand was ik eindelijk uit de overnight. Ondanks de forse rente sprong ik er nog met een flinke winst uit. Inmiddels heb ik het cursusgeld er al tien keer uitgehaald. Jullie methode werkt echt goed, je wordt slapend rijk al moet je soms wel engelengeduld hebben.


Voldoende bagage

Ik ben zeer tevreden. Rob, Robbin en Adam geven duidelijke antwoorden op vragen en voldoende bagage mee om thuis aan de slag te gaan. De service na de cursus is prima, de heren helpen waar nodig. Het live meekijken met het handelen is ook waardevol. Al met al ben ik heel blij dat ik deze cursus gevolgd heb. Nogmaals dank voor het delen van deze mooie methode en de handelsrobot.


Door laten draaien

Heb weer een hele mooie dag gehad met de robot. ’s Morgens tussen 8 en 9 al iets van 100 euro, toen heb ik hem nog een half uurtje door laten draaien en stond ik op € 180,-. Eind van de dag nóg een keer geprobeerd en toen was het € 220,-, weer verrassend positief.


Geleerd

De cursus is interessant en goed te volgen. We hebben geleerd wat de valkuilen zijn en hoe je geld verdient.


Heren

Heb veel geleerd en de heren waren goed op elkaar ingespeeld.


Professional

Fijn om te leren van de professionals.


Remote desktop

Ik handel echt ’s morgens tussen 8 en 9. Effetjes vanuit mijn werk met mijn remote desktop en dan zet ik ’m aan en dan maak ik een keuze, ga ik long of ga ik short. Dan laat ik de robot lopen en vóór negen is die meestal weer klaar en dan heb ik 50 of 100 euro verdiend en daar ben ik wel gelukkig mee voorlopig.


Heel voorzichtig

In heb een maandje geoefend en dat ging prima. Mijn accountje van 5.000 was verdubbeld. In november ben ik begonnen met écht geld, heel voorzichtig in de ochtend, en ik heb mijn eerste 500 euro verdiend.


Winstdoel

Soms is mijn winstdoel binnen een kwartier gehaald en soms ga ik overnight. Maar ik blijf rustig en blijf het zien als een winkel waarin je inkoopt en verkoopt en af en toe een voorraadje hebt.


Gelul

Rob’s plan werkt gewoon. Geen moeilijk gelul, alleen gewoon de markt zijn werk laten doen.


Geschoren

Mijn hartelijke dank voor de zeer leerzame en prettige dag. Voor­al hoe je mijn – zeer eigen­wijze – zoon geknipt en geschoren hebt, is bij mij en zelfs bij hem zeer goed gevallen. Wat ik al wist, sprak hij duidelijk uit: Rob Wessels is een “autoriteit”.


Vasthoudendheid

Gefeliciteerd met jullie winst jongens, het is jullie gegund! Geweldig. Ik drink een glas mooie wijn op jullie vasthoudendheid. Chapeau, vijf maanden overnight.


Inspirerend

– To the point: open en eerlijk en duidelijk
– Inspirerend
– Ter zake kundig
+ Supernetjes allemaal verzorgd materiaal, catering.


Rally

Ben ik nou de enige of zijn jullie ook blij met deze fantastische rally… Ik wel in ieder geval.


Aanvullingen

Voeten aan de grond en koppie erbij. Met dit voor ogen heb ik kansen ontdekt om gedisciplineerd kleine aanvullingen op inkomen te verwerven.


Winst per maand

Sta nu op tussen de 1.500 en 2.000 euro winst per maand.


Aangeven

Ik wil graag een keer aangeven dat ik het erg waardeer dat jullie ons blijven voorzien van info en goede raad. Bij veel andere ‘platforms’ is het na de cursus betalen en klaar en hoor je er niets meer van. Bij jullie niets van dat alles. Ik waardeer dat zeer. Met dank en ‘keep up the good work’


Zoeken

Ik begin het steeds leuker te vinden. In het begin was het vooral zoeken, maar nu gaat het beter.


Heren

Heb veel geleerd en de heren waren goed op elkaar ingespeeld. Op de demo een paar keer in de min, nu kijken of ik live ook geduld heb.


Huisvader

Als ik mij beperk tot mensen in de beurs­handel, ben jij de enige die ik volledig vertrouw en ik heb er inmiddels velen ontmoet! Je bent een echte huisvader voor je studenten! vanaf nu noem ik je gewoon papa Rob.


Enorm

We zijn nu een paar weken aan het traden en ik moet zeggen dat ik enorm onder de indruk ben.


Wijsheden

Eigenlijk een cursus zelfkennis, gelardeerd met ‘oude’ wijsheden. Er wordt psychologisch inzicht gevraagd maar ook een stukje ‘pragmatiek’.


Koopman

U heeft mijn ogen geopend door de beurs te benaderen als een koop man. De tegenpartij is dat immers ook!


Waarom

Ik stel me de vraag waarom niet meer mensen dit kunnen.


Verleidelijk

Meer inzicht in het daytraden en achtergrondinformatie achter de beurs. Zeer verleidelijk, lijkt gemakkelijk en verleidelijk. Volgens mij dien je u te behoeden tegen stress. De cursus goed gebracht.


Grapjes

Een goede verhouding tussen leren, grapjes en rust.


Value for money

Een duidelijk venster op een sympathiek en enthousiast team. Goede value for money.


Paniek-voetbal

Een leerzame cursus, waarin je van onbewust bekwaam naar bewust bekwaam wordt gebracht. Je wordt geleerd om vooral geen paniek-voetbal te spelen, maar je rust en geduld beter te bewaren. Ook wanneer je saldo negatief is.


Zelfkennis

Het was ook goed om inzicht te krijgen over zaken als risicomanagement en je zelfkennis.


Toeters en bellen

Ik was op zoek naar eenvoud in de handel, zonder al te veel toeters en bellen, precies zoals de cursus is.


Ik werd blij

Ik ben een leek. De cursus is leerzaam en goed te volgen. Ik werd erg blij van het feit dat alles klaarstond in de ochtend.


Top!

Dat daytraden zo eenvoudig zou zijn! Goede cursus! Veel geleerd! Top!


Veel drinken

Gezellig en heerlijk eten en drinken en veel ruimte voor vragen.


Lekkere cursus

Een lekkere praktische cursus! Toegankelijk voor iedereen. Plus: mijn complimenten voor Adam voor het geduld en begeleiding bij het installeren van de robot!


Zakcentje

Het moge duidelijk zijn dat ik jullie zeer erkentelijk ben nu ik in 24 maanden tijd ruim € 50.000,- heb verdiend. Een zeer aardig zakcentje kunnen we wel zeggen.


Laag pitje

Het handelen gaat goed en zelfs onderweg met de mobiel gaat dat super. Ben op een laag pitje aan het traden en sta op €1000 winst. Ik ben erg tevreden over hoe het met de handel gaat.


Leuke trainers

Zeer leerzaam en betrouwbaar, gewoon goed en een veilig gevoel. Leuke trainers.


Overzichtelijk

Ik vind jullie manier nog steeds het prettigst om mee te werken. Overzichtelijk. Eén index, short of long. Ideaal.


Gaat lekker

Ik zit nu in mijn 23e week en heb gemiddeld 800-900 per week verdiend. Kortom, het gaat lekker hier.


€ 12.154,41

Ik ben gestart op vijf augustus en sta inmiddels op €12.154,41 dat is dus ruim 21% rendement. Ik trade elke dag met veel plezier en had het eigenlijk jaren eerder moeten doen.


Eén strategie

Begrijpelijke taal, één strategie en dat maakt het dan ook simpeler.


Opbouwen

Bij mij gaat het super goed. Ik ben vooral short gegaan. Ik ben mijn vermogen langzaam aan het opbouwen. Loopt helemaal volgens planning.


Goedmaken

Ik heb zeker niet te klagen en ben een stuk verlies aan het goedmaken. Inmiddels ga ik er niet meer zo ‘grof’ in als voorheen. Kleinere aantallen, kleinere winsten maar zekerder.


Prachtig

Deskundig en ervaren. Vertrouwenwekkend. Goed verzorgd. Ik vond het prachtig!


Aardig zakcentje

Ik ben jullie nog steeds zeer erkentelijk dat ik nu in 24 maanden tijd ruim € 50.000 heb verdiend en dus gemiddeld ruim € 2000 netto per maand bijverdien – een zeer aardig zakcentje kunnen we wel zeggen. Vond het leuk om jullie dat als enthousiaste cursist te laten weten.


Realistisch

Leerzaam en makkelijk toepasbaar met leuke en goede praktijkverhalen. Verhalen zijn realistisch!


Religieus

Waar ik tegen vecht is mijn gretigheid. Dat is emotie. Ik heb een dagdoel, ik ben er heel religieus in en dan stop ik.


Doel

Helder, prettig lesgegeven met duidelijk doel.


Pot

Mijn vader en ik zijn druk aan het handelen geweest en het gaat zoals eerder vermeld eigenlijk bijzonder goed. In onze pot zit inmiddels bijna € 80.000, waarmee wij met 1.5 index ongeveer 500 euro per dag verdienen met de robot.


Opvallend

Jullie advertentie in De Telegraaf en NRC vind ik steengoed en erg opvallend. Veel succes.


Geweldig beroep

Overweeg om halve dagen te gaan werken, om mij dan volledig te kunnen concentreren op dit geweldige beroep.


Jongens

Boeiend, leerzaam en leuk. Jongens, jullie doen het heel goed man!


Realistisch

Leerzaam en makkelijk toepasbaar met leuke en goede praktijkverhalen. Verhalen zijn realistisch!


Netto in the pocket

Ik heb een gemiddelde dagwinst van € 368,00 netto in de pocket!


Feilloos

Rob vertelt feilloos waar de kansen liggen en wat de bedreigingen zijn.


Geld verdienen

Het verbaast mij op welke eenvoudige manier je eigenlijk geld kunt verdienen.


Cursusboekje

Het cursusboekje ken ik inmiddels uit mijn hoofd. Zo vaak heb ik het gepakt voor, tijdens of na het traden.


Fabriek

Ik ben blij met die handelsrobot zodat ik met mijn fabriek kan doorgaan.


Inzichten

Mooi dat het boekje continu aangepast wordt aan de realiteit en aan verbeterde inzichten.


Geslaagde dag

De cursus is in een ontspannen sfeer, terwijl er zeer veel informatie wordt gegeven. Er is gelukkig ook gesproken over de gevaren en valkuilen van emoties bij het handelen. Ik vind het een prima geslaagde dag. Zou het aan iedere aankomende trader adviseren.


76ste

Verbluffend! Aantoonbaar resultaat van ca 100% per jaar! En dat op mijn 76ste. CHAPEAU voor het gehele team WESSELS.


Sex

Heel fascinerend, vooral het zelf doen: Het is als het verschil tussen praten over sex en het hebben van sex.


Zenuwslopend

Ik dacht eerst dat daytraden zenuwslopend zou zijn maar niets is minder waar. We dronken een biertje en intussen plaatste Rob z’n trades. De rust die hij uitstraalde maakte veel indruk op me. Daytraden is bij mij hierdoor in een heel ander licht komen te staan.


Ouders

Door het enthousiasme van mijn ouders heb ik een ontzettend interessante, leuke en informatieve cursus bijgewoond. Bovendien werd er goed geluisterd naar de vragen die ik stelde.


Begrijpen

De cursus was infor­ma­tief en te begrijpen voor mensen mét en zonder beleggings­kennis, door de alle­daagse voorbeelden.


Slag

Interessante strategie, kan niet wachten om er zelf mee aan de slag te gaan.


Structuur

Iets meer structuur zou fijn zijn. Voor de rest heb ik een leuke infor­ma­tieve dag gehad.


Lijkt

Erg duidelijk, leuke mensen, lijkt heel makkelijk.


Kijken kan geen kwaad

Ik was geïnteresseerd en ik dacht, kijken kan geen kwaad.


Wijn

Chaotisch maar wel leuk. Geef ons ook een glas wijn.


Leuke jongens

Leuke jongens die het snel en duidelijk uitleggen.


Humor

Bijzonder interessant om jullie strategie te leren kennen. Humor vond ik ook belangrijk.


Zinnig

Zinnig, rommelig maar wel leerzaam. Ga zeker in demo-omgeving veel proberen.


Humorrijk

De aansprekende advertenties deden mij de cursus volgen. Het was leerzaam, humor­rijk, confronterend en een duidelijk verhaal.


Ervaringen

Het gaat goed met mijn handel op de DAX. Dankzij mijn ervaringen heb ik geen angst als het weer eens tegen zit.


Wereldbeschouwing

De wereldbeschouwing van Rob kan iets minder, zal niet helpen (dit commentaar).


Addertje

Ik denk wel eens, wat is het addertje, dit kan toch niet zo gemakkelijk doorgaan? Vandaag weer € 2000 erbij.


Vriendin

Heel de dag geshopt. Toen ik € 500 winst zag op de telefoon heb ik mijn vriendin ook een leuke outfit gegeven.


Wél

Rommelige aanvang, einde sessie wél duidelijk


Elke dag

Handel elke dag van 08.00-09.30 en haal nu tussen de 250 en 800 euro uit de markt.


Denkpatroon

Rob heeft mijn hele denkpatroon op zijn kop gezet.


Wereld

Geweldige mensen, ook in het contact na de cursus. Mijn wereld is totaal veranderd.


Mobiel

Hoi Mannen, Het handelen gaat goed en zelfs onderweg met de mobiel gaat dat super.


Dure cursus

Eerst vond ik het een dure cursus. Nu ik de dag heb meegemaakt met de kennis die mij is overhandigd en gezien heb wat de vergaderzaalkosten zijn en dan ook nog dat na-traject in gedachte houd, vind ik het eigenlijk een scherp geprijsde cursus. Daar kan geen online cursus tegen op.


Eye-opener

Ik zit sinds 9 mei op een positief resultaat van bijna € 4.000,-. Jullie methode is echt goed! Een eye-opener!


Spanning

Het leuke aan dit gebeuren is het bezig zijn met een zekere spanning.


8 uur ’s ochtends

Bevlogen mensen, alles wordt goed uitgelegd. Een borrel is leuk, maar 8 uur ’s ochtends? 🙂


Gezellig

Ik vond het zo gezellig, ik zou hier wel elke week willen zijn.


Eigen geld

Ik voelde de spanning, alsof ik mijn eigen geld inzette. In één dag meer geleerd dan een half jaar boeken lezen. Je moet het echt meemaken om het te geloven.


Uurtje

Prima cursus, maar Rob mag van mij na een uurtje weg.


Pensioen

Mijn rendement is boven verwachting. Dit is een mooie aanvulling op mijn pensioen.


Kleine beurs

Wat meer insteken op de mensen met een kleine beurs.


Adam

Lekker vlot tempo, goed materiaal. Prima begeleiding, ook vooraf door Adam.


Vriend

Ben overgehaald door een vriend. Heel interessant, ik ga zeker een tijd oefenen op de demo-rekening om zekerder te worden van mijn zaak.


Perfect

Interessant, verhelderend, leerzaam en vermakelijk. Perfect georganiseerd!


Bezeten

Hè broeders in de strijd. Na mijn initieel verlies (eigen schuld uiteraard, bezeten maar beheerst) gaat het gestaag de goede kant op. Bedankt voor alle goede zorgen en tot de volgende keer.


Iedere dag

Handel iedere dag en haal tussen de 250 en 800 euro uit de markt.


Vietnam

Net terug van Vietnam. Lekker door kunnen traden. De markt ging daar om 13:00 open. Kon dus voor of na de lunch even traden.


11 jaar

Mijn naam is Sem, ik ben 11 jaar en ik heb een vraagje aan u. De vraag is: Hoe oud moet ik zijn om naar uw cursus te gaan?


Uitbetalen

Ga deze maand mijn zelf uitbetalen op 4K.


Pudding

Als de prijs als een pudding in elkaar stort weet ik nu wat te doen.


Hengels

Zit te wachten op koersstijging. Alle hengels liggen in het water, nu wachten tot ze bijten…


Ballen

Jullie hebben wel ballen en bewijzen dat je je aan het plan houdt wat er ook gebeurt. RESPECT!


Lui

Heel leuk om andere traders te ontmoeten, interessante lui met allemaal dezelfde hobby.


Geweldig

Methode duidelijk eenvoudig. Jullie after­service is geweldig.


Houvast

Open en duidelijke cursus. Interessant om een houvast te hebben.


Workshop

Rob, je bent een innemende persoonlijkheid met een heldere uitleg over de te volgen strategie. Bedankt voor de gedegen en praktische cursus/workshop.


Bovenop

Heftig! Ik heb heel veel getrade. Ik zit er bovenop. Die robot gaat als een gek tekeer.


Knopje

Gisteren hard gewerkt, nou ja…, je drukt gewoon op een knopje (the golden buzzer).


Halve index

Heb gisteren de beste dag ooit gehad, €700,- met een halve index.


Abacadabra

Ik word iedere keer wat wijzer met die buy en sell knopjes. In het begin was het nog abacadabra maar het wordt steeds makkelijker.


Duits bloed

Leuk dat handelen op de DAX. We hebben toch Duits bloed? Ik heb aardig wat verdiend intussen.


Boodschappen

Die handelsrobot is ideaal. Als ik boodschappen doe laat ik het draaien en de robot maakt winst. Gratis boodschappen.


Opgeblazen

De demo rekening heb ik vier keer opgeblazen. Maar nu ik weer het plan volg gaat het goed. Mijn target is 100 euro per dag.


Snelle handel

De energie van de jongens is geweldig. De snelle handel blijft me fascineren.


Klein kind

Ik voel me net een klein kind als ik trade,
Ik geniet er echt van.


Alcohol

Helder verhaal. Soms rommelig in de ochtend. Ik raad Rob aan geen alcohol tijdens de training te gebruiken.


Andere vrouw

Ik had vaak ruzie met mijn vriendin over het daytraden. Ik hield me niet aan de regels, maar nu gaat het wat beter. Ik ben inmiddels wel bezig met een andere vrouw.


Eerlijke cursus

Eerlijke cursus die ook op de gevaren wijst.


Direct geld

Ik heb nog nooit een seminar gevolgd waar je direct geld mee kunt verdienen. Ben zeer tevreden. Helemaal top!


Borrel

Rob brengt de cursus met een dosis humor en een borrel.


Leestof

Goede dosering van feiten, ervaringen en leerstof.


Leerstof

Goede dosering van feiten, ervaringen en leerstof.


Wijzer

Ik ben door jullie heel wat wijzer geworden.


Humor

Zeer informatief, leerzaam, uitgebreid en met humor.


Trots

We zijn er trots op dat we vandaag € 246 winst hebben met een halve index.


Ondertussen

Ondertussen, dus sinds 29/7 de trainingsdag, op een positief saldo van € 2.279,- en dat met 3 weken pauze.


Vriend

Een vriend van me heeft de cursus gevolgd en doet het al een tijdje goed. Hij heeft mij op de cursus gewezen en nu zit ik hier.


Scherm

Ik heb zelf niet de tijd om heel de dag achter mijn scherm te zitten.
Ik wil er dagelijks een paar uur aan besteden en dat lukt met de robot.


Kick

Het zelf oefenen is boeiend. De kick van het spelletje heeft me te pakken.


Verdienen

Ik streef ernaar om dagelijks tussen de 75 en 100 euro te verdienen.


Leerzaam

Ik vond het een hele fijne leerzame cursus. Op de cursus proberen we met een lach en een borrel ca. €500,- uit de beurs te halen.


Dineren

Ik wil 400 euro per week verdienen, dat is wat mijn vrouw en ik per week uitgeven voor het dineren.


Long of short

Het is armpje drukken tussen long en short. Bijna elke dag zit ik met long (80%) boven mijn target.


Rommelen

Het gaat goed met mij en met mijn handel. Ik rommel lekker door en dat gaat best goed.


Airco

De airco mag minder koud, verder top!


Kick

Je krijgt er een kick van en we hebben erg genoten met de handel tijdens de demo.


Hartstikke leuk

Helder, humoristisch, leerzaam, sympathiek, interessant en hartstikke leuk.


Long of short

Het punt waar ik soms afwijk van jullie strategie is het kiezen voor long of short. Short gaan voelt voor mij veel prettiger in deze instabiele tijd. Ik heb gezien tijdens de ochtendsessies dat als jullie je doel behalen met long, dat ik m’n doel behaal met short gaan.


Heilig overtuigd

Wat ik erg kan waarderen is de dynamiek tussen jullie drieën, hoe jullie voor je plan staan, het plan uitleggen, soms verdedigen en daarbij elkaar op een mooie manier steunen. Dat jij, Rob, daar soms verbaal wat pit in gooit, geeft voor mij gewoon aan dat je heilig overtuigd bent van je plan.


Bloopers

Ik profiteer van een schommelende DAX-index. Een paar bloopers gemaakt, maar met een bruto rendement van 33% ben ik niet ontevreden!


Merci

Ben nog steeds blij dat ik de cursus gedaan heb, en ik vind jullie service top, ik bedoel hoe Adam me helpt met het openen van een demo-rekening en het weer opnieuw installeren van het programma op een andere computer. Merci.


Zwitserland

Onze vakantie in Zwitserland heeft bijna volledig in het teken van het daytraden gestaan. Het heeft ons zeker geen windeieren gelegd.


30% rendement

De handel gaat goed. Ik zit short in de markt omdat ik denk met de oorlog en spanningen in de wereld dat de koersen nog wel eens kunnen zakken. Ik heb zo’n 30% rendement gemaakt, voor mij is dat prima. Liever winst dan m’n boekje te buiten gaan.


Eenvoud van het daytraden geleerd

Begin december 2021 heb ik deel genomen aan deze cursus. Ik ben al jaren bezig met daytraden en was erg nieuwsgierig naar deze cursus. Jaren ben ik bezig geweest met het bepalen van instap­momenten en wanneer winst cq. verlies te nemen. Met deze cursus heb ik de eenvoud van het daytraden geleerd. Laat gewoon de robot zijn werk doen en wachten tot je het bepaalde winstdoel behaald hebt. Soms is dit binnen een kwartier en soms ga je overnight. Maar blijf rustig en blijf het zien als een winkel waarin je in- en verkoopt en af en toe een voorraad hebt.


Pater Familias

Jullie zijn een leuk team samen, met Rob als de Pater Familias en ieder op zijn eigen manier vullen jullie elkaar goed aan.


Bloopers

Na wat bloopers toch een bruto rendement van 33%. Ik ben zeker niet ontevreden!


Lekker verdiend

Af en toe een beetje geld opmaken, want ik heb, dankzij jullie robot, lekker verdiend. Bijna vier maal het saldo waar ik, begin van het jaar, mee gestart ben.


Verrijking

Het traden maakt nu deel uit van mijn dagelijkse bezigheden. Dank daarvoor, het is echt een verrijking!!


30.000 winst

Mijn totale winst met jullie strategie staat nu op 30.000 euro.


Dagelijks plezier

Met mijn handel gaat het goed. Ik heb nog dagelijks plezier van jullie cursus.


Mooi resultaat

Ik ben begonnen in mei met € 10.000,-. De stand is nu € 13.170,-. Ik vind het een mooi resultaat voor die korte tijd en streef ernaar om eind december op € 18.000 uit te komen.


Dik tevreden

Ben dik tevreden met gemiddeld 235 euro per week.


Hallo allemaal

Hallo allemaal, met mij gaat het uitstekend. Ik ben live gegaan op vrijdag 5 augustus met €10.000,-. Tot nu toe heb ik ruim 7% (€720,-) verdiend. Ik ga elke dag short met 0,4 DAX indexen.


Aftersales

Wat de cursus en de begeleiding betreft kan ik alleen maar zeggen dat ik daar erg tevreden en enthousiast over ben. Ook de aftersales doen jullie erg goed.


In de min

Je moet je niet gek laten maken als je even in de min staat.


Waardevol

Ik heb jullie cursus als zeer waardevol mogen beleven. Had het al jaren eerder moeten doen.


DAX index

Ik ben op 2 mei 2022 begonnen met écht handelen. Heb 5.000 euro gestort en handel met 0.2 DAX index. De winst op dit moment is 3.960 euro bijna 80%.


60% rendement

Het gaat goed met mij en met mijn handel. Ik handel heel rustig maar steady. Ben in januari 2020 gestart met 15.000 euro en zit inmiddels op 25.000 euro. Dat is 60% met weinig risico. Dus ik handel rustig door.


Overnight

Het gaat bij mij heel goed met de handel. Heb uiteraard ook regelmatig overnight gezeten, maar ben er steeds weer goed uitgekomen.


Breukelen

We weten dat we nog een keer mogen terugkomen bij de les in Breukelen. Dat gaan we zeker een keer doen. We kijken er nu al naar uit. Veel succes verder. Jullie hebben ons leven verrijkt.


Angsten

Ik ben doorgegaan om mijn angsten te overwinnen en heb fors minder indexen ingezet. Met een inzet van 50.000 euro staat er nu ongeveer 60.400 euro op de balans.


Training

Het is één grote training in het ‘je houden aan het systeem’.


Kano’s gekocht

In juli zijn wij bewust long overnight gegaan en dat heeft ons toen een leuk zakcentje opgeleverd, waar we mooie kano’s van hebben gekocht 🙂


Pensioen

Ik ben het gaan doen om mijn pensioen aan te vullen. Gemiddeld € 1.000,- extra per maand is een mooi bedrag en haalbaar.


Overnight

Het gaat bij mij heel goed met de handel. Heb uiteraard ook regelmatig overnight gezeten, maar ben er steeds weer goed uitgekomen.


Breukelen

We weten dat we nog een keer mogen terugkomen bij de les in Breukelen. Dat gaan we zeker een keer doen. We kijken er nu al naar uit. Veel succes verder. Jullie hebben ons leven verrijkt.


Angsten

Ik ben doorgegaan om mijn angsten te overwinnen en heb fors minder indexen ingezet. Met een inzet van 50.000 euro staat er nu ongeveer 60.400 euro op de balans.


Training

Het is één grote training in het ‘je houden aan het systeem’.


Kano’s gekocht

In juli zijn wij bewust long overnight gegaan en dat heeft ons toen een leuk zakcentje opgeleverd, waar we mooie kano’s van hebben gekocht 🙂


Pensioen

Ik ben het gaan doen om mijn pensioen aan te vullen. Gemiddeld € 1.000,- extra per maand is een mooi bedrag en haalbaar.


Knie

Het is geweldig dat ik elke dag opnieuw over jullie schouder mee kan kijken teneinde jullie aanpak goed onder de knie te krijgen.


Bedankt heren!

Een bedankje aan jullie voor de robot en de strategie is op zijn plaats, bij deze bedankt heren!


Value for money

Rob Wessels is heel bevlogen en stelt zijn niet geringe ervaringen volledig open! Value for money.


Mannen

Mannen ga zo door, ik heb al aardig wat extra verdiend!!


Winst van € 9.755,-

Beste alledrie, Ik heb net mijn long positie afgesloten met een winst van €9.755,-. ik stop nu voor deze week met traden. Het is weer een goede week geweest!


Mijn smile

Het gaat geweldig! Mijn smile wordt steeds groter achter dat scherm!


Zweep

Ik geef me een half jaar om het klappen van de zweep zo goed mogelijk te leren kennen en mezelf te bewijzen dat ik continue goed kan performen.


Lekker in mijn vel

Ik heb nu pas vier maanden ervaring maar ik vind het werke­lijk fantastisch.
Zoals je al beschreef, als ik niet lekker in mijn vel zit, dan handel ik gewoon niet.


Goed en fout

Vanaf juli ben ik vrij actief bezig geweest met een demo account (met wisselend succes), maar ontzettend veel geleerd wat goed en fout kan gaan.


Krant

Volg al jaren de leuke advertenties in de krant etc. Nu meer tijd om er werk van te maken. Dus aangemeld.


Wat denk je?

Een jaar heeft 250 beursdagen en wat denk je? Ook 250.000 euro verdiend!


Competent

! Geweldig. De cursus is fantastisch. Het gebruik van de software en strategie zijn heel duidelijk uitgelegd. Trainers zijn heel competent en vriendelijk.


Balans

Goede balans praktijk- theorie. Alle ruimte om vragen te stellen.


Humor

Met groot enthousias­me, kennis van zaken en humor gebrachte cursus. Prima faciliteiten.


Live gaan

Het was een hele leuke cursus, veel opgestoken, maar ook nog veel te leren. Eerst veel oefenen, dan echt live gaan.


Leerzaam en vrolijk

De aanbeveling van mijn broer gaf de doorslag. Zeer goede cursus. Leerzaam, vrolijk, interactief en zeer deskundige uitleg.


Terugverdiend

De cursus heb ik al ruimschoots terugverdiend. Ik wil jullie dan ook nog heel hartelijk bedanken voor de goede uitleg, vele wijsheden in jullie boekje en ik zal jullie op de hoogte blijven houden.


50K

Ik handel nu met 50K maar heb nooit meer dan 4 futures ingezet, en meestal maar 2 of 3. Als het goed blijft gaan en ik ook moeilijke situaties kan oplossen ga ik met grotere bedragen werken, eerder niet.


De kick

Het allermooiste vind ik de kick of positieve energie die het met zich meebrengt. Zo ook toen ik vanochtend wakker werd en er weer € 1.000 bijkwam.


Valkuil

Het succes van de robot vind ik het grootste gevaar! De valkuil is dat als het steeds goed gaat, ik na een maand gegarandeerd meer in wil gaan zetten.


Hebberig

Ik denk dat té hebberig worden een van de grootste gevaren is. Het gaat op een gegeven moment zo crescendo dat je toch risico’s gaat nemen en dat moet je proberen te vermijden.


Extra verdiend

Ik heb de meekijk­-sessies als zeer prettig, leerzaam en gezellig ervaren. Mannen ga zo door, ik heb al aardig wat extra verdiend!!


Geweldig ding

Die robot is een geweldig ding. Ik heb er respect voor, voor wat ’ie doet en hoe mooi dat gaat.


Duidelijk

Een cursusdag op een zeer vriendelijke en enthousiaste manier gegeven. Voelde me meteen op mijn gemak! De tijd van meekijken is super, alles wordt rustig, duidelijk en geduldig uitgelegd.


Dobbertje

Dobbertje gaat op en neer. Ik vang veel kleine visjes en dat gaat snel.


Cashmachine

Als je het goed doet is de robot een automatische cashmachine.


Doorslag

Mijn nieuwsgierigheid en de leuke recensies van de cursisten hebben mij de doorslag gegeven om de cursus te volgen.


Zoom

De cursus heb ik zeer leerzaam gevonden, maar vooral ook jullie vriendelijke werkwijze. Wat jullie doen met Zoom is ook top!


Echt geld

Is het live, is het echt geld, dan ga je weer héél anders denken.


Spanje

Het gaat nu echt lekker, ik heb nu bijna mijn dagdoel. Als dit zo lekker blijft gaan zal ik richting Spanje vertrekken.


Half uurtje

Was laag ingestapt en na een half uurtje had ik € 90,-. Toen ben ik toch nog even doorgegaan en eindigde met 450 in de plus. Bedankt jongens!


Slim

Ik heb gisteren voor mijzelf wat gedaan. Ik zag vanmorgen dat ik iets van 900 euro had gemaakt. Ik deed steeds met twee stuks handelen. Ik moet de robot z’n werk laten doen, het slimste wat er is.


Tevreden

Vanaf 10 juni tot nu (19 juli) € 2.046,- verdiend. Ondanks de overnight situatie ben ik best tevreden met het behaalde resultaat.


Lekker

Ik heb gisteren niet gehandeld omdat ik aan het werk was. Toen kwam ik thuis om 4 uur en toen heb ik de robot nog twee keer aangezet en zit nu op 500 euro in de plus. Dus ’t gaat wel lekker.


Openingsdans

Vandaag met de opening long gegaan en €850 kunnen maken. Bij die opening lijkt het een dans van de koersen.


Diversivicatie

Ik beleg al langere tijd maar had behoefte aan diversivicatie.


Kwartjes

In het begin vrij rommelig. Daarna toch to-the-point en dus veel geleerd. Fijne cursusleiders. En nu maar hopen dat de kwartjes gaan vallen.


Gisteren

Ik heb gisteren iets van vierenenhalfhonderd euro verdiend. Dus… eh…dat ging wel lekker


Glad

Ik zat in een hippe flow en sta nu weer glad. Jullie zijn mijn helden.


Zoom is top!

Leerzaam en erg fijn om live mee te kunnen kijken. Wat jullie doen met Zoom is top! Zeer interessante materie en kan niet wachten om te beginnen.


Gewoon doen!

Eerlijk gezegd niet verwacht en wel gekregen: een andere manier om tegen daghandel aan te kijken die verfrissend, anders, eenvoudig en toch gedetailleerd is. Met veel plezier zowel de cursus als de meekijk-ochtenden gevolgd en er veel van opgestoken. Voor iedereen die twijfelt na het bekijken van de advertentie: gewoon doen! Veel waarde voor je geld.


De andere kant

De hele grap is, wanneer stop je! Ik had op een gegeven moment gezegd: bij € 300 stop ik. Nou dat was al na een half uur. Maar toen dacht ik later, ik ga toch nog even zitten. Maar dan zie je hem op een gegeven moment toch helemaal in de min gaan, de andere kant op. Toen ben ik gestopt en liet ik de Robot het werk doen. Uiteindelijk kwam er weer 300 bij, dus stond ik op 600 euro winst.


100%

Ik heb nu een rendement van meer dan 100% door misschien wel iets risicovoller te traden dan jullie ons hebben geleerd.


Paniekeren

Als je als cursist de eerste keer meemaakt dat je in de min gaat dan begint ge wel te paniekeren. Maar de jongens leerde mij dat de beurs een draaimolen is, die de hele dag nog kan schommelen.


Kassa!

Ik sta versteld. Mijn weekopbrengst is 6.000 euro. Kassa!


Goudhaantje

Vrijdagmiddag had ik een klapper. Het was net of ik een gouden staaf had.


Tour de France

Het is toch verbazingwekkend dat je met een laag aantal indexen aardig wat kan verdienen en dit terwijl ik de Tour de France zat te kijken.


Oppassen

Beste alle drie, Ik heb mijn overnight (long) positie afgesloten met een dagwinst van € 1.418,-. Het is weer een goede week geweest! Ik moet wel oppassen voor de valkuil van de gulzigheid.


Rien ne va plus

Ik ben blij dat ik die demo doe. Dat maakt me bewuster van het risico wat ik loop. Want zoals ze zeggen “Rien ne va plus, het geld is niet meer van u”.


Mooi stel

Mooi stel, Rob, Adam & Robbin. Af en toe schiet het alle kanten op maar het maakt je nieuwsgierig. Ik ga het zeker proberen.


Cursus-cijfer: 8

Interessant. Betrokken personen (Adam + Robbin). Mooie locatie. Leuke anekdotes van Rob. Veel materiaal. Ik geef deze cursus een 8.


Scherp

Door de leuke advertenties heb ik de cursus gevolgd. Deze was over­zichtelijk en scherp.


Principe

Cursus was duidelijk, helder verhaal en een heel mooi principe dat jullie niet in verlies geloven. Ik had geen plan, nu wel. 😉


Abacadabra

Van abacadabra naar ik denk dat ik het begrijp maar we gaan het zien.


Draaimolen

De beurs lijkt op een draaimolen waar je niet (makkelijk) vanaf kan springen.


Overdreven

Ik geef een 9 voor de cursus omdat een 10 weer zo overdreven is.


Weekend

Ik vind het jammer dat er tijdens het weekend niet te traden valt.


Drankjes

Lesgeld, software én reiskosten in een paar dagen terugverdiend. Rob bedankt! (Volgende keer een paar drankjes op mijn kosten in Rotterdam?).


Top!

Voor mij was beurs­handel totaal onbekend: hoe dat allemaal gerealiseerd moet worden en ook wat er allemaal bij komt kijken. Wat jullie doen is top!


Werkwijze

De cursus heb ik zeer leerzaam gevonden, maar vooral ook jullie vriendelijke werkwijze.


Neus

Met twee vingers in m’n neus 1000 euro kunnen schrijven.


Shorten

Prima cursus, shorten werd me eindelijk een beetje duidelijker.


De heer Wessels

Duidelijke cursus waarin goed de handels­strategie van de heer Wessels wordt weergegeven.


Borrel

Zeer interessante materie. Veel geleerd van de praktijkgerichte kennis van Rob, Adam en Robbin. Duidelijke uitleg in een rustige sfeer. Alle ruimte voor de vragen van iedereen. Meer tijd voor de borrel zou fijn zijn.


Tel uit je winst

Waanzinnig track record! Ik ben precies een jaar live op de DAX en wat denk je? 250.000 euro verdiend! Het ging wel met ups & downs. Diverse keren ‘hoogtevrees’ gehad.Zorg dus altijd voor een dikke buffer (de mijne staat inmiddels op 375k eigen geld). Vandaag staat de teller op precies € 625.000! Tel uit je winst! Daar nemen we nu eerst een borreltje op Rob, en zo kunnen we net de inflatie voorblijven.


Boze stiefmoeder

Telkens als ik koop, denk ik aan het advies van m’n ‘boze stiefmoeder’: “Denk niet aan wat je kan winnen maar wat je kan verliezen.”


130% winst

Ik ben ingestapt eind januari met een ton en ik zit nu op een saldo van € 229.000,-. Dus ik heb 130% kunnen pakken binnen een half jaar. Dat heb ik met geen enkele andere belegging gehad.


Hiephoi

Hiephoi! Mannen broeders, ik ben er weer uit, prachtig die renteperikelen! Het is trouwens een goeie tip van Rob om alleen te doen wat je moet doen en de rest te laten.


Vrouw

Als persoon moet je er echt heel rustig bij kunnen blijven. Voor mijn vrouw zou dat niks zijn. Ik voel dat heel goed. Die is veel te stressie voor zo’n momenten en je moet toch echt rustig blijven.


Demoversie

Als advies wil ik zeggen om lang genoeg op de demoversie te werken, want je denkt na een paar weken: ik heb het hier vast in mijn vingers.


Ton verdiend

Met de robot pak je echt geld zonder iets te moeten doen. Ik liet de robot maar doorgaan omdat het zo goed werkte natuurlijk. Ik heb meer dan een ton verdiend in twee tot drie maanden.
Ik zeg, dat kan met geen enkele belegging.


Dromen

Ik had maar twee bestellingen geplaatst en daar zijn de dromen van uitgekomen toen ik er later naar keek.


Allee

Het werkt soms perfect en gemakkelijk. Op andere dagen is het niks of brengt het veel minder op. Maar als je dat globaal beschouwt, of op middellange termijn, denk ik dat dit één van de meest rendabele manieren van beleggen is. Allee, voor mij toch.


Junioren

Rob kan het goed en met overtuiging brengen met goeie ondersteuning van de junioren / toekomst.


1.000 euro

Het gebeurt dat ik hier ’s morgens om half negen vertrek en de robot instel. Als ik dan geluk heb dat de koers de hele tijd fluctueert, dan gebeurt het dat ik ’s middags aankom en dat ik 1.000 euro verdiend heb zonder dat ik één knop heb aangeraakt.


€ 2.750

Heb vandaag al mijn posities met winst afgesloten! Daarnaast heb ik met 1/5 DAX in twee maanden tijd € 2.750 verdiend. Volgende maand ga ik naar 1 hele DAX !


Rendabele cursus

Ik ben ondertussen vijf maanden bezig met daytraden zoals jullie me hebben geleerd. Ik moet zeggen dat dit de meest rendabele cursus is die ik in mijn leven ooit heb gevolgd.


Zotte dingen

Ik ondervind dat ik het beste en zekerste rendement haal op dagen dat er geen te zotte dingen gebeuren op de beurs. Ik moet eerlijk toegeven dat ik op zo’n momenten de adrenaline ook de ganse dag voel stromen!


Krantje

Ik heb de desktop op de zaak ’s ochtends gewoon open staan. Dan zit ik te handelen met m’n krantje en een kopje koffie. Een fantastische manier om de ochtend door te komen


€ 50,- per keer

Als het mij qua werk uitkomt zet ik de robot aan. Ik vind het toch wel prettig dat dit zo kan. Het is toch steeds één contract van € 50,- per keer.


Sakkerloot

Telkens als de robot een beetje tegenwind heeft, sakkerloot, dan gaat hij juist lekker doorwerken.


7 vinkjes

Ik geef de cursus van Rob Wessels ‘zeven vinkjes’.


Spel

De kracht zit ’m in het systeem van het spel. De robot maakt het makkelijker.


Geschoten vogel

Het ging naar beneden als een geschoten vogel. Tussendoor maakt de robot toch steeds kleine stapjes, de hele dag door. Maar ik ga niet door tot het gaatje. Als ik mijn doel heb gehaald, zet ik de robot uit.


Snacks

Ik zie het handelen met die DAX-index helemaal zitten. 40 Duitse multinationals zitten er in, ‘snacks’, zeg maar.


Schoon aan de haak

Ik trade alleen met de robot, het gaat hartstikke lekker. Vandaag weer € 152,- schoon aan de haak.


Beetje gay ;-)

Mooie nieuwe foto’s in de advertentie! Rob blijft eeuwig jong zo, Adam mooi in de krul en Robbin een lekker koppie, beetje gay 😉


Vette bek

Door de recente renteverhoging in Amerika hebben wij shorters allemaal weer een ‘vette bek’ gehad in juni.


Uitstekend

De handelsstrategie van Rob heb ik om kunnen zetten naar zijn volledig geauto­matiseerde handelsbot. Het blijkt een voltooid programma dat volgens Rob’s specificaties uitstekend werkt. Hierbij mijn grote dank aan Rob, Robbin en Adam!


Transparant

De cursus bleek ten volle transparant. Zo liet Rob onder andere een samenvatting zien van de resultaten zodat ik een serieus idee kreeg van het systeem.


Ontdekkingsfase

Ik zit nog in de ontdekkingsfase. We hebben allemaal verschillende leerstijlen en ik vind dit een leuk spel. Het is voor mij ook een leuke nieuwe hobby.


Maandag

Ik ben morgen en overmorgen niet bij de sessies. Jammer hé?
Volgende week ben ik er nog bij en dan ben ik er een tijdje niet meer bij. Want ik ga eerst tien dagen met de kids op vakantie en dan kom ik op een maandag weer terug.


Bekwamen

Ik zou graag langs komen om op te frissen. Ik denk dat ik beter voorbereid ben dan de eerste keer, aangezien ik mij nu met de demo-versie heb kunnen bekwamen.


We moeten door

Na drie maanden meekijken zijn wij vandaag voor het laatst bij de meekijk-sessies. We gaan jullie ook echt missen. Echt jammer, maar goed, we moeten door.


Vijf minuten

Ik denk dat ik er per keer zo’n vijf minuten aan besteed en dan pak ik steeds € 40,-.


Adam

Ik had een vraag aan Adam. Ik wou graag dat je mijn instellingen kan nakijken want ik vertrouw het niet. Ik maak zóveel geld, iets klopt niet. Als ik van de andere cursisten hoor dat ze zo’n 45 tot 200 euro verdienen, maar op mijn account staat al 14.796 euro winst, dat klopt toch niet?


Lekker!

4.000 euro vandaag, lekker!


Rotzooien

Vroeger zette ik muziek op bij het handelen. Maar volgens Rob moet mijn geest op 100% capaciteit staan alsof ik een beslissing over leven of dood neem. Want muziek kan rotzooien met mijn gedachten en emoties.


Kees

Heel interessant en leuk en de robot is heel erg fijn. Eén keer instellen en klaar is Kees.


Uitvinding

Die excelsheet van jullie voor koersdalingen is een geweldige uitvinding. Ik heb hem dan ook altijd aanstaan.


Oppikt

Wat ik merk bij de online sessies is, dat je toch iedere keer weer iets oppikt wat je kunt gebruiken bij het daytraden.


Paniek

Ik raakte altijd in paniek als de koers daalde. Rob leerde mij een positie goed te managen tot het tijd is om eruit te stappen.


Omhoog

Als belegger hoopte ik dat de beurs omhoog zou gaan. Nu blijkt dat het voor daytraden niet uitmaakt, als de koers maar beweegt. Daar profiteer ik nu van. Iedere dag kopen en verkopen. Het is ontzettend leuk om te doen


Spaargeld

Daytraden lijkt meer rendement te geven dan spaargeld. Het was een duidelijke cursus waar gewezen wordt op de risico’s en dat je je moet houden aan het plan.


Luie stoel

Een fantastische manier om vanuit huis cq je luie stoel geld te verdienen. Ben twee jaar geleden geweest voor de eerste cursus maar vanwege werkzaamheden nooit serieus mee begonnen. Nu twee jaar later weer een dagje in Breukelen helemaal opgefrist en sinds twee weken met echt geld aan het werk gegaan na een aantal weken meegekeken te hebben. Gaat goed, elke dag mijn dagdoel gehaald. Kijk ook al uit naar de opfrisdag.


€ 2.750,- verdiend

Ik heb net vanochtend al mijn overnight posities gesloten! Alles met winst afgesloten! Daarnaast heb ik met 0,2 index in twee maanden tijd € 2.750,- verdiend. Volgende maand ga ik naar één index !


Nieuwe coupe

Graag wil ik een reactie geven op jullie cursus. Die mag gewoon in de krant!: ‘Ik zag in de NRC dat Robbin een nieuwe coupe en dito gebit heeft. Staat hem goed!’


Google review

Het is mijn laatste cursusdag. Mijn drie maanden termijn zit er bijna op.

Ik wil op deze manier nog even kwijt dat ik erg veel geleerd heb ondanks mijn ruime ervaring met traden en handelen met automatische systemen in de afgelopen jaren.

Met name jouw model heeft mij een verfrissende blik gegeven. Ik heb daar, eigenwijs als ik ben, wat aanpassingen op gemaakt. Ik handel nu actief
een week of 10, en ik ben daar heel tevreden over. Héél erg tevreden! Ik ga daar zeker mee door.

Ik wil Rob, Adam en Robbin hartelijk danken voor het delen van alle kennis en ervaring tot nu toe.

Ik zal ook zeker een review op Google achter­laten. Dat ga ik zeker doen.


Babbel

Ik wil u gedrieën bedanken voor de gezellige ‘babbel’ bij de meekijksessies.


Winnen

Wat je zegt Rob! Handel niet voor de lol maar om te winnen!


Vastberadenheid

De beurs is echt een partner: eerst maakt hij/zij je euforisch, maar speel je het spel niet volgens zijn of haar regels dan sabelt hij/zij je neer en laat je verweesd achter. Het vraagt heel veel geslepenheid, voorzichtigheid en vooral… vastberadenheid voor wie hem of haar echt wil inpakken.


€ 120,-

Ik heb nu een tweede account geopend en heb mij 1e trades samen met vrouw gedaan. Super! € 120,00 winst op mijn eerste dag.


Niet geschikt

De cursus en de ochtendsessies vond ik heel interessant !

Samen met het zelf oefenen met de demo-account (inclusief afwikkeling na twee weken van een short-positie) heb ik een goed idee gekregen van hoe daytraden met de robot werkt.

Ik vind dat jullie op deze manier de cursisten heel goed de gelegenheid geven te zien wat daytraden inhoudt.

Zo heb ik inmiddels ontdekt dat ik er niet geschikt voor ben ! 😊

Ik ben toch blij deze cursus gevolgd te hebben en wens jullie veel succes met de cursussen en eigen trade-activiteiten!


Lekker

We zijn lekker bezig en je systeem werkt prima. We hebben er volop vertrouwen in. Succes met je trainingen.


Beurswijsheden

Leerzaam en al spelende goed gegeven! Oude beurswijsheden werden niet geschuwd. Bovenal: een ontspannen en plezierige sfeer.


Alimentatie

Ik moet je helaas mede­delen dat ik morgen niet van de partij ben. Van het weekend heb ik zeer teleurstellend nieuws ontvangen. Ik heb namelijk een herziening van mijn alimentatielasten aangevraagd en dit is helaas afgewezen.


Achterbank

Afgelopen vrijdag (toen ik in de auto onderweg was vanuit Spanje naar Nederland, met de laptop aan op de achterbank) ben ik uit mijn overnight posities gekomen. Het resultaat is prima, € 1.265,=


Zen

Heel Zen om te klikken en trades af te sluiten. Ook met kleine bedragen.


Andere dingen doen

Top om te zien dat de robot het werk doet en ik andere dingen kan doen.


Lekker samen

Levendige discussies, lekker samen in de praktijk aanrommelen met de strenge commentaren van Rob om vast te houden aan het plan.


Kriebels

Mijn opa kreeg al de kriebels toen hij het woord e-mail hoorde. Ik ben daarom samen met hem naar de cursus gekomen.


Spel

Leuk gegeven met het gehele team. Mooi om te zien wat dit spel ‘Daytraden’ vanuit een plan kan worden uitgevoerd.


Catering

Leerzaam + goede catering. De cursus gaf mij meer inzicht in korte termijn handel.


Gêne

We hebben genoten. Wat een figuur ben jij Rob… geen gêne en gewoon jezelf zijn. Je bent een mooi mens.


Proberen

Ik heb een andere manier van traden uit kunnen proberen. Het was een interessante cursus over een geweldig systeem van traden.


Spaargeld

Ik probeer meer rendement uit mijn spaargeld te halen en kijk of daytrading daar een mogelijkheid voor is.


Houvast

De cursus was open, toegankelijk en duidelijk. Interessant om een houvast te hebben.


Uitleg

Ik wil jullie complimen­teren hoe jullie telkens weer op eenvoudige wijze vragen beantwoorden en op fijne manier uitleg geven.


Robot

Ik trade al een tijdje met een realistisch aantal op de demo ter voorbereiding op mijn live account. Ik laat de robot gewoon zijn werk doen.


Prima

Informatief, concreet, goede locatie met prima verzorging.


Leren

Met een leuke som geld op de rekening die steeds minder oplevert, wilden we graag zelf leren hoe te traden.


Kip

Het is leerzaam en spannend zoals ik altijd zeg. Het is voor mij ook interessant om dit nu mee te maken. Het geeft ook een weer­gave van de realiteit wat dat er kan. Het is ook belangrijk om te weten er niet zo naïef in te stappen en te denken ik heb hier de kip met de gouden eieren.


Toetsen

Interessant, ik ga zeker live handelen. Wel rustig beginnen met geld dat ik niet nodig heb. Eerst mijn zelfbeheersing toetsen.


Tijd

Al geruime tijd de advertenties bewaard. Het werd eens tijd, ik word er ook niet jonger op. De cursus was praktisch, duidelijk en ontnuchterend.


Echte kerel

Soms zit het tegen. Althans dat denk je dan, als de beurs zich tegen je keert en je de dag afsluit met een flink verlies. Je gaat dus ‘over night’ met al je posities. Maar dan komt het aan op de lessen van Rob, Robbin en Adam. Een verlies is pas een verlies als je het neemt. Nu, dat is dus niet de bedoeling. Vertrouwen op het systeem Wessels en precies uitvoeren wat je dagelijks moet doen. Uiteindelijk rol je er dus weer uit en dan ook nog met een mooi resultaat. Van dit soort tegenslag word je een echt kerel.


Petje af

Ik heb enorme bewondering voor jullie cursus en driemaandelijkse begeleiding aan cursisten. Jullie zijn doorzetters, petje af.


Taalfouten

Beste Rob, er staan soms best wel taal­fouten in je advertentie. Maar ik realiseer me dat de hele krant vol taalfouten staat.


Netflix

Sinds ik de cursus gevolgd heb ik geen Netflix meer kunnen kijken. Ik heb er een nieuwe hobby bij.


Goed gevoel

Jullie team is gewoon goed. Ook na de drie maanden weet ik dat er toch een back-up is, dat ik bij jullie terecht kan met vragen en opmerkingen. Dit geeft mij een goed gevoel.


25k verdiend

Sinds de cursus 25k verdiend, weliswaar op de demo, maar ik denk dat ik toch iets goeds heb gedaan.


Prachtig

Ben eruit met een winst van 1.650 euro over de periode dat ik vast zat. Prachtig!


Twee adjudanten

De cursus overtrof mijn verwachting. De heer Wessels deelt zijn scherpe handelsgeest met een streetwise attitude en slaat de nagel regelmatig op de kop. Bijgestaan door zijn twee adjudanten Robbin en Adam vormen zij een prima team. Men is trans­parant en correct. Hun handelsmethode is goed toepasbaar en de heren reiken in ruime mate handvatten aan maar de student moet er zelf mee aan de slag. De cursus is zeker aan te bevelen!


Filmpjes van Rob

Heldere informatie, bevestigde alle beelden en zaken die we in de filmpjes van Rob al hoorden. Fijn om zo op weg geholpen te worden.


Gedisciplineerd

Tijdens de cursus geleerd, dat je iets niet moeilijker moet maken dan nodig. Alleen de echt benodigde informatie wordt gedeeld waardoor je ook niet wordt afgeleid door allerlei zaken die er eigenlijk helemaal niet toe doen. Vervolgens is het een kwestie van de robot gebruiken en gedisciplineerd te werk gaan. Je houden aan de vooraf met jezelf afgesproken strategie en je er vervolgens ook altijd aan houden.


Zoom

Op initiatief van een vriend en uit nieuwsgierigheid heb ik mij ingeschreven. Leuke cursus met ‘good value for money’. Op de cursusdag word je wegwijs gemaakt in het daytraden waarbij je met een demo-account kunt oefenen.
Na deze dag heb je de mogelijkheid om drie maanden deel te nemen aan Zoom ochtend-sessies met andere cursisten.
Ervaringen van deze cursisten geven een helder beeld van de kansen en valkuilen. Het demo account geeft je de mogelijkheid je eigen ervaringen en zelfvertrouwen op te bouwen alvorens je een live account rekening opent.
De trainers laten zien hoe zij handelen en delen hun kennis met de deelnemers.

Kortom, goed getraind heb ik na 2,5 maand een live rekening geopend en ben met succes aan het daytraden. Dank aan het Rob Wessels team voor hun goede support.


Waardevol

Goed volgbaar en open, duidelijke uitleg en waardevol.


Wall Street

Ik heb CNBC in de app staan en ik kreeg gister door dat Wall Street naar beneden donderde. Hij ging strak naar beneden. Dus ben ik direct handmatig short gegaan en heb ik echt gewoon die hele ‘ride’ meegemaakt, het was echt geweldig. Ja, ik heb daar zoveel geld mee verdiend, dat pak je dan gewoon even mee.


Baas

Ik ben van mening, als je geen risico’s neemt, dan kan je ook niks winnen. Dan kan je ook gewoon naar een baas gaan en dat is tegenwoordig ook al geen zekerheid meer dat je aan ’t eind van de maand je centen beurt.


Mama’s

Ik zou in de advertenties zetten dat het volgen van de sessies in de ochtend gebeurt, vooral voor mama’s met kids.


Eerbetoon

Een eerbetoon aan Rob Wessels. Hij heeft een toevallige vondst in hoge mate ont­wikkeld en uitge­werkt tot een handels­plan die zelfs voor een leek als ik succesvol blijkt te zijn.


Klare kijk

Goed dat jullie er iedere x weer op wijzen dat er risico’s zijn.
Dat overleggen bij de online sessies houdt ons scherp. Het geeft ons een klare kijk op de financiële markt.


Lol en plezier

Leuke uitleg van Rob. Goede ondersteuning van Robbin en Adam. Jullie stralen de lol en het plezier uit.


Genoten

Ik heb genoten van de ongedwongen sfeer en de duidelijke overzichtelijke uitleg.


Gezellig

Ik handel ’s morgens tussen acht en negen samen met mijn vrouw en vind het echt fantastisch. Het is hartstikke leuk, je verdient er een centje mee en dat samen handelen maakt het gewoon gezellig.


Spelletje

Het leuke aan dit gebeuren is het bezig zijn met een zekere spanning. Het spelletje ligt mij wel.


Terugverdiend

Meteen boeiend en pakkend, cursusgeld rap terugverdiend. Risico’s goed uitgelegd, leerzaam en gelachen.


Vrouw

Na mijn werk ga ik gelijk traden. Het is een totaal andere manier om met geld bezig te zijn. Mijn vrouw vraagt zich af wat er met me aan de hand is.


Neergezet

Ik zie dat het plan, wat je hier zo hebt neergezet, heel functioneel is en heel effectief kan zijn


Motiverend

De cursus is helder en heb er goede ideeën aan overgehouden! Ook de drie maanden meekijken geven mij een motiverend gevoel!


Geduld beloont

Wij hebben zojuist onze posities afgesloten tegen een nettowinst van 972,90 euro. Een mooi voorbeeld dat het volgen van het plan en geduldig zijn beloont.


Boem Pats

Ik ben voornemens een live account op te starten maar dan start ik ook wel met een handje vol euro’s. Niet gelijk boem pats een ton of twee. Dus vooralsnog kijk ik wel nog een beetje de kat uit de boom.


Scoren

Ik ben zeker wijzer van de cursus geworden maar ik blijf een gokker. Liever pak ik in één keer €500,- dan steeds tientjes proberen te scoren.


Uitdaging

Vlotte presentatie en mooi handelssysteem. Ik kan traden met mijn mobiel en vind dit een leuke aanvulling/uitdaging op mijn werk.


Nieuwe carrière

Met gezonde argwaan naar de cursus gegaan. Maar daarna toch gestart en na een maandje droogzwemmen nu alweer twee maanden fulltime live geld aan het traden en met onverwacht veel succes. Ik heb de formule een beetje aan mijn eigen persoonlijkheid aangepast, maar in essentie volg ik nog alle wijs­heden van Rob. Rob, Adam en Robbin, dank jullie wel voor deze fantastische start van mijn nieuwe carrière.


Doorgaan

Na 3 maanden trainen ben ik zeker van plan ermee door te gaan en hier ook echt mijn geld in te verdienen.


Didactisch

Om een cursus didactisch te laten slagen dient er aan een aantal zaken voldaan te worden. De cursus of de leraar dient:
1 illustratief te zijn;
2 veel herhalingen te bevatten;
3 veel vragen te stellen.
Wat dat betreft is de cursus zeer goed te noemen.


Hebzucht

Goede training. Rob is reëel: als je zijn handelsplan strikt volgt werkt het. De meesten gaan echter ten onder aan hun eigen hebzucht. Heb geduld en het komt goed!


Leermoment

Soms zijn de sessie’s saai en soms spannend, maar bij iedere sessie is er wel een leermoment. Uiteindelijk weet je wat het belangrijkste is: volg het plan-plan-plan om te leiden tot profit-profit-profit.


Leuk hè?

Ik ben begonnen met 25K op 19 april; sinds een week heb ik mijn kapitaal opgewaardeerd naar 50K. Vrijdag afgesloten met 53.444,71 euro. Leuk hè?


Goud in handen

Rob, je laat echt iets geweldigs na. Als de mensen maar luisteren naar jullie, verdienen ze geld. Je hebt goud in handen Rob en het delen van jullie kennis en tools is heel bijzonder.


100%

Wij vissen er elke dag gemiddeld 100 euro per index uit. Wij zijn nu ruim een maand live en hebben een netto opbrengst van ca 100%.


Credits

Kijk, Rob heeft het allemaal al uitgevonden en wij zeggen waarom zullen wij dat dan nog een keer uitvinden? Dus eigenlijk zijn de credits alleen maar voor Rob want wij maken gebruik van zijn ervaring.


Reünie

Het meest grappige van deze cursus vind ik dat je duidelijk maakt Rob dat het in het leven niet (alleen) om geld draait, maar dat op deze manier eenvoudiger een extraatje te verdienen valt als we luisteren. Onwijs bedankt Rob, Adam en Robbin, er is een wereld voor ons open gegaan. Groetjes en graag tot de reünie.


Live account

De driemaandelijkse training is nu achter de rug, we hebben allebei een live account opgestart en houden ons aan het opgestelde plan. Dat werkt en dat is nodig om met deze risicovolle materie om te kunnen gaan.


Grondvesten

Beste Rob, Adam en Robbin, jullie cursus heeft mijn leven positief op zijn grondvesten doen trillen. Heel bijzonder dat jullie je kennis, de robot, de driemaandelijkse training, de service en de aftersales zo goed en uiterst betaalbaar met cursisten delen.


Pensioen

In korte tijd een hoop informatie gekregen over daytraden. De basis is er nu, nu gaan oefenen en wie weet kan ik eerder met pensioen.


Overzichtelijk

Interessant om te horen hoe het werkt en leuk om te zien dat het zo overzichtelijk is. Nu maar hopen dat het in de praktijk net zo makkelijk gaat als tijdens de cursus.


Minder praten

Laat Rob in het begin wat minder praten zodat we iets sneller ter zake kunnen komen.


Goed-geld

Ik verdien er, tot nu toe, goed geld mee. Nogmaals dank en in het straatje van Rob – We drinken er een op.


Winstjes

De koers ging vanochtend om 9 uur als een gek tekeer. Ik had bijna geen tijd om al mijn winstjes te kunnen pakken. Het was een succesvolle ochtend.


Old-school

Duidelijk en to-the-point. Risico’s zijn duidelijk benoemd en er was een voldoende humor-inhoud verhouding. Old-school benadering bevalt mij goed.


Duitsland

Omdat Duitsland nog een beetje middeleeuwse tijden beleeft viel het internet er uit. Wat een timing! Anyway, vanaf de telefoon kunnen afsluiten met 21€ profit met 0,3 contract in de robot.


Crypto-mining

Soms ben je begonnen met een trade die net de andere kant op gaat. Dat gaat tijd kosten en je moet weg! Dan moet je maar vertrouwen op de robot, die onderwijl steeds nieuwe posities inneemt en voor je aan het werk blijft. Het lijkt wel crypto- mining, maar deze manier kost geen energie. Mooi hoor, als je dan weer thuis komt en de robot is afgesloten met een mooi resultaat.


Plezier

Het dagelijks bezig zijn met de Duitse DAX index geeft mij persoonlijk invulling, structuur en plezier aan iedere dag.
En dat op mijn 76ste. Chapeau voor het gehele team Wessels.


Overbodig

Deze cursus maakt alle andere cursussen overbodig.


Papa en mama

Het is net of je zonder papa en mama bent als die drie maanden meekijken zijn afgelopen.


‘Wessels’

Verbluffend resultaat met het ‘Wessels’ handelsplan in de handen en de steun van het gehele team (Rob, Robbin, Adam).


Trading platform

Ik heb het gevoel dat ik in deze cursus een aantal basis principes en kennis heb opgedaan. Daarnaast vond ik ook dat er een duide­lijke uitleg werd gegeven over het trading platform. Al met al een goede start om te beginnen met day-traden.


Luciferhoutjes

Ik hou van stevig inzetten want spelen met zo’n 1/10 index dan kun je net zo goed met luciferhoutjes gaan spelen.


Twee rechterhanden

Rob doet het nu wat rustiger aan. Mag ook wel als je al zolang mee­draait.

Nu heeft Rob twee rechter­handen, Robbin en Adam. Wat mooi om te zien, dat Rob ook daarin aan de lange termijn werkt en zijn opvolgers alvast heeft gekozen.

Ook na de cursus blijft de service top! Adam en Robbin staan voor je klaar en helpen je er goed doorheen, als je ergens mee vast loopt.


10 mille gemaakt

Ik ben er in maart met € 20.000 ingegaan en sta nu op € 30.000.


Verdiend

Ik heb 14% in april gemaakt. Dat heb ik nog nooit in mijn leven binnen een maand verdiend.


Opa

Ik heb de cursus samen met mijn opa gedaan om wat extra geld bij te verdienen.


Direct geld

Echt een no-nonsens cursus waar je direct geld mee kan verdienen.


Wijze lessen

Enorm bedankt voor alle wijze lessen, het meekijken bij jullie deals en heel veel succes in de toekomst.


Zelfdiscipline

Eigenschappen als geduld, zelfdiscipline en niet te hebberig zijn, zijn van uitermate groot belang.


Serieuze bedragen

Nu we op onszelf zijn aangewezen, realiseren we ons dat we, als we ons aan het plan houden, serieuze bedragen kunnen verdienen.


Ochtend-sessies

De nazorg na de dag van de cursus was optimaal. Als je na drie maanden niet meer meedoet in de ochtend­ sessies is dat wel even wennen. Wij hebben het altijd als erg leerzaam en bijzonder nuttig ervaren. Maar goed, aan elke opleiding komt een einde.


Pensionering

Ongeveer drie jaar geleden wist ik al dat ik na mijn pensionering naar deze cursus zou gaan. En wat een succes was het!


Helpdesk

Pot met pieten wat heb ik er ineens een lol in. Oh, en heb je vragen, je email wordt door de boys vaak binnen een uurtje beantwoord. Kom daar maar eens voor bij een helpdesk.
Rob, Adam en Robbin, 1000x dank!


Vroegaaaahhh

Man, man, man wat een eye-opener. Vroegaaaahhh altijd druk geweest trends te bekijken, lijntjes trekken, grafiekjes lezen, krant uit worstelen en weet ik wat meer voor een geneuzel. Nooit echt wat verdient. Stops zijn profit killers. Dat doen ze op deze cursus heel anders. Ik zeg verder niks meer, mensen moeten zelf maar komen, maar ik verdien iedere dag centjes zonder stress.


Kletskoek

Jaren de advertentie gezien, altijd gedacht dat het kletskoek was. Niet geschoten, altijd mis. En voor het geld hoef je het niet te laten. Per slot van rekening krijg je een heerlijke lunch en mag je nog een keer terug komen.


Gelachen

Een no nonsens/to the point cursus waarin ook veel gelachen wordt.


Praktijkwerk

Na het volgen van de cursus leer je het échte praktijkwerk door drie maanden mee te kijken hoe het moet. Rob put uit jaren ervaring: daar steek je heel veel van op. De Gouden Regel luidt dan ook niet voor niets: volg het plan!


2015

Ik heb deze cursus op 18 februari gevolgd en sinds één week ben ik nu met echt geld aan het traden. Het gaat me goed af. Het plan werkt echt, als je het plan maar blijft volgen. Door het ge­bruik van de robot is het traden een stuk eenvoudiger geworden. Ik heb namelijk al eerder de cursus in 2015 gevolgd en toen was er nog geen robot en moest ik zelf veel doen. Rob, Robbin en Adam be­dankt voor de hulp en de gezellige tijd die we samen doorbrachten.


Meekijk-sessies

Ik heb veel geleerd en zin om te beginnen. Eerst leren met de demo en deelnemen aan de meekijk-sessies


Inflatie

Doordat ik steeds weer de advertentie tegenkwam met vaak leuke, positieve reacties van deelnemers, werd mijn interesse gewekt om een keer de cursus te volgen. Helemaal gezien de huidige inflatie en zin om te leren traden heb ik de knoop doorgehakt. De cursus heeft volledig aan alle wensen voldaan.


Geld als water

Het verschil tussen demo en echt geld is niet te vergelijken. Met de demo gaat het allemaal ontzettend makkelijk. Je klikt maar raak, je verdient geld als water. Maar met écht geld komen er emoties los waarvan je niet weet dat je ze hebt.


Aanbevelen

De jongens leerden mij een precies gedefinieerd handelsplan te hanteren om indexen te kunnen bespelen. Ik zal jullie zeker aanbevelen.


Profit

Bij thuiskomst na de cursus, heb ik nog even ‘gespeeld’, € 269 profit. Je moet wél om kunnen gaan met de risico’s die je loopt.


Scoren

Je moet schieten, anders kun je niet scoren, zei Johan Cruijff. Maar onder de vleugels van het team ga ik eerst maar eens een paar weken gewoon intensief meekijken wat de jongens doen.


Caraïben

Ik trade alsof ik ’s ochtends wakker word in de Caraïben en rustig met mijn koffie onder een palmboom met mijn laptop op schoot handel.


XXXL

Mijn vader was kruidenier. Ik ben een kruide­nier XXL en daar verdien ik makkelijk mijn geld mee. Maar als ik dan dit zie denk ik van ja, dit is misschien wel XXXL.


Zelfvertrouwen

Trainen, trainen, trainen. Ik heb die robot twee maanden gebruikt en daar zoveel ervaring mee opgedaan dat ik niet meer nerveus wordt als hij wat naar boven of beneden gaat. Zo heb ik mijn zelfvertrouwen opgebouwd.


Bril

Je moet alles wel goed in de gaten houden, want ik ben een keer in de auto gestapt en ik had geen bril bij me en toen ging het goed fout met die telefoonorders.


Xtreem

Beste Rob & Co, hartelijk dank voor de buitengewoon plezierige samenwerking. Xtreem leerzaam in een Xtreem fijne ambiance en ook nog eens Xtreem goed georganiseerd. Omdat ik zelf ook uit het stenen tijdperk kom valt dat nu heel erg op.


Leermomenten

Ik leer elke dag nog. Het zijn leermomenten van fouten die je maakt. Als je er dan met echt geld ingaat kan dat heel pijnlijk zijn.


Invulling

Heldere en volledige uitleg. Fijn is de praktische invulling zodat de ‘theorie’ helderder wordt.


Faliekant

Ik heb één keer tegen elkaar ingetrade met long en short. Nou dat ging gelijk zo faliekant mis dat ik dacht van, dat ga ik dus niet meer doen.


Pot

Deze week heb ik € 200 verdiend met € 5.000 in de pot. Ik handel met 0,2 index per keer.


Rust

Of ik verlies of niet het plan met de robot geeft rust.


Vrouw

Twee maanden bezig, ik word enthousiaster en enthousiaster. Maar het werkt verslavend. Gelukkig houdt mijn vrouw mij binnen de perken.


Eigen bedrijf

Ik handel met €25.000,-. Ik neem wel wat risico maar goed, ik heb 25 jaar een zaak gehad en een eigen bedrijf is ook risico nemen.


Gezelligheid

In het begin gingen de meekijk-sessies alleen om de handel maar nu ook voor de gezelligheid.


Vader

Het gaat écht heel erg goed. Heb al 10% verdiend de laatste dagen. Mijn vader is er ook erg blij mee. Hij gaat een review schrijven.


’s Avonds

Ik zit er alleen ’s avonds in, maar ik ben er ook altijd binnen een half uurtje weer uit met een winst van 200 tot 250 euro.


Minder werken

Ik zie dat het plan van mij goed werkt. Als het na een half jaar nog steeds goed gaat dan ga ik één of twee dagen minder werken.


Rob

Het is leuk om te zien dat Rob inderdaad met een lach en een borrel elke keer een paar honderd euro uit de markt vist.


Vrouw

Ik handel maximaal twee uur per dag. Dat komt omdat ik er van mijn vrouw niet meer tijd aan mag besteden.


Uithuizige man

Gekke dag vandaag! Vanmorgen voor de eerste keer meegekeken naar de live sessie van Robbin, Adam en Rob. Heel interessant, je leert ervan.

Tegen de middag met de demo aan de gang gegaan. Eerst short gegaan met 1 positie. Kon helaas niet blijven kijken de hondjes moesten naar buiten. Laat de robot maar zijn werk doen. Terug in huis zag ik dat hij afgesloten was op € 84,00 profit.

Direct nog een keer, maar nu long. (de koers was een stuk lager) Kreeg ik visite, dus weer niet kunnen afkijken. Weer afgesloten op € 34,00. Nog een keer gedaan, nu weer short en weer met de hondjes naar buiten. Bij terugkomst was alles afgesloten met in totaal € 173,00 profit.

Mooi resultaat voor deze uithuizige man! Veel dank voor jullie en tot morgenochtend bij de meekijk-sessie.


Hondjes

Voor het eerst short gegaan met 1 index. Kon helaas niet blijven kijken want de hondjes moesten naar buiten. Terug in huis zag ik dat de robot hem afgesloten had op € 84,- profit.


Structuur

Was op zoek naar een cursus met meer stuctuur. Denk dat ik die hier wel gevonden heb.


Speeltuin

Vandaag mijn eerste speeldagje gehad, het was net een speeltuin. De golfbeweging ging maar door. Het was heel erg crazy.


Flipperkast

Gisteren leek net een flipperkast. Het bleek een flash crash te zijn.Binnen een half uur was ik er weer uit met € 2.500,- winst.


Wonderen

Wat mij aanspreekt van jullie site is het feit dat je geen ‘wonderen’ belooft.


Denkpatroon

De jongens hebben mijn hele denkpatroon op zijn kop gezet. Ik deed het dus altijd fout en verkeerd. Deze cursus geeft je op een fantastische manier houvast. Zelfs als je een keer een verkeerde beslissing neemt, kom je er wel weer uit. Geweldige mensen, ook in het contact na de cursus. Mijn wereld is totaal veranderd.


Vertrouwen

Ik heb geleerd dat niet elke ronde winst hoeft op te leveren. Als alle rondes tezamen maar meer winst dan verlies opleveren. Heb er alle vertrouwen in.


Inkomen

Leuke en interessante mogelijkheid om inkomen aan te vullen. Duidelijke cursus die zeker aan de verwachtingen voldoet.


Kapitaalbescherming

Goede cursus met duidelijke informatie over kapitaalbescherming en risico’s.


Vrijheid

De vrijheid om te handelen en er slechts een paar uur per dag aan te hoeven besteden.


Oud-cursisten

Op een leuke, eerlijke en open wijze werd de informatiekennis gedeeld. Er was veel ruimte voor interactie en de ervaring van oud-cursisten was heel waardevol.


Héérlijk

Hele andere materie dan normaal en het ziet er logisch en doordacht uit. Locatie + verzorging zeer goed. Leuke groep medecursisten. PS. De broodjes en de lunch: héérlijk.


Ingrijpen

Robbin en Adam vullen Rob goed aan en grijpen in wanneer het nodig is. Heldere documen­tatie en verzorgd uitgevoerd. Top!


Succesverhalen

Ik vond het een erg leuke en interessante dag. Fijn dat niet alleen succesverhalen worden verteld, maar dat ook de risico’s goed uitgelegd worden.


Opa

Op uitnodiging van mijn opa deze erg leuke en leerzame cursus gevolgd.


Luier

Vrijdag ging de koers plankgas onderuit. Vroeger zou ik helemaal in paniek raken en m’n luier aanbinden. Maar nu zie ik het als goedkoop inkopen. Hierdoor mijn verlies weer omgezet in een mooie winst.


Voet

Ik ben niet van plan om er verslaafd aan te raken. Ik ga er niet met heel veel geld in. De lol blijft erin, en het blijft leuk om te doen. Ik volg jullie strategie op de voet.


Kapitaal

Ben live sinds 3 april. Met mijn bescheiden kapitaal zet ik 0,3 DAX per dag in. Geweldig systeem, gebruik het alleen tussen 08.00-09.00 uur. Dat is mijn vaste patroon.


Lekker

Het gaat nu echt lekker, ik heb bijna mijn dagdoel, en ga zo andere dingen doen. Ik vind dit heel interessant om te proberen.


Lol

Ik ga er niet met heel veel geld in. De lol blijft erin, en het blijft leuk om dit te doen.


Eerlijk en bevlogen

De eerlijkheid en bevlogenheid van Rob en zijn team spreekt ons erg aan!


Appartement

Ik ben bezig om een appartement in Lissabon te kopen. Mijn doel is om het daytraden daar te doen.


Doodeng

Goed verzorgd, erg leerzaam! Blijft dood­eng, maar vertrouw op de toekomst.


Pet

Het is echt super dat je gewoon echt geld verdient. Ik kan er eigenlijk met mijn pet niet bij.


Blij gevoel

We hebben ons voorgenomen om tussen 8 en 9 uur ’s morgens dit te doen en de rest van de dag écht met rust te laten. We hebben natuurlijk dagen meegemaakt dat we er echt de hele dag mee bezig waren en daar word je gewoon gek van. Dat gun je eigenlijk niemand want dan word je zo in dat spel getrokken. Dat iedere keer maar weer kijken, gaat ’ie omhoog, gaat ’ie de goeie kant op, verdien ik wat, loopt mijn verlies een beetje terug.

Nou, die rust, van niet te hoeven traden na negenen die is geweldig, daar genieten wij ook van. En als je dan ’s ochtends verdiend hebt, dan heb je de hele dag een blij gevoel!


50% winst

Ik ben de fase van onzekerheid allang voorbij. Ik vertrouw helemaal op de robot. Ik doe geen dingetjes ernaast of zo, hou me aan het plan en heb inmiddels 50% winst gemaakt op mijn inleg en dat gaat maar door.


Gelijk verdienen

We zijn nu 2 dagen op het live account bezig. De eerste dag was natuurlijk wel even spannend. Het mooie is dat we die eerste dag gelijk verdienden, dus dat geeft vertrouwen en dan denk je: Nou hoef ik verder ook niet meer nerveus te worden want het is al bijna 3 maanden goed gegaan. In die tijd hebben we zó geoefend en zóveel verschillende situaties meegemaakt waardoor die periode ons heel veel geleerd heeft van het systeem. Het heeft ons zoveel vertrouwen gegeven dat we op een gegeven moment tegen elkaar gezegd hebben: “We gaan Live!”


Schooldag

Het gaat goed, wel blijven vasthouden aan het plan, dus voorlopig alleen de schoolslag.


Geld vissen

Ik handel tussen 8 en 9 uur ’s morgens en kijk wat ik eruit kan vissen. Om 9 uur gaat de beurs knallen en dan kijk ik wat het geworden is.


Voor de gek houden

Rob heeft me geleerd dat mijn grootste vijand ikzelf ben. Ik ben zelf de persoon die ik het makkelijkst voor de gek kan houden.


Dagwinst

Ik heb een gemiddelde dagwinst van € 368,00 netto in de pocket!


Risicobeheer

Die stops heb ik bij de vuilnisbak gezet. Daar heb ik alleen maar door verloren. Jullie hebben een hele andere vorm van risico­­beheer en dat is een zegen.


Wijfie

Gister toch 30 euro’s kunnen scoren… ik heb een nieuwe order geplaatst en wacht op meer volatiliteit. Ga tussen de middag even met het wijfie de stad in en daarna ga ik weer aan de slag.


3 heren

Ik vond het de € 475,- dubbel en dwars waard! Duidelijke uitleg, ruimte voor vragen en leuke anekdotes van Rob. Een goede synergie tussen de 3 heren die ons hebben laten meekijken met een handelssessie en hebben laten delen in hun ervaring.


Risico’s

Mooie dag! Veel aandacht voor de risico’s, heerlijk eten, goeie uitleg en geduldige boys.


Boys

Heerlijk eten, goeie uitleg en geduldige boys.


Tenenkrommend

Rob is soms wel een beetje tenenkrommend als hij een borrel op heeft, maar hij komt ermee weg omdat ’ie de gun-factor en de leeftijd heeft.


Praktijkervaring

Interessante combinatie van theorie en praktijkervaring. Goed samenhangend verhaal. 


Interactieve sfeer

Er heerst een leuke interactieve sfeer tussen Rob, Robbin, Adam en de groep. Een leuke leerzame dag.


Opgeleverd

Gaaf om te zien dat het handelen in een flinke dalende markt een goed rendement opgeleverd heeft.


Stimulans

Wat mij in het bijzonder trof was het persoonlijke verhaal, wars van gelikte praatjes en beloftes die niet waar te maken zijn. Dit schenkt veel vertrouwen en is een stimulans om in onzekere tijden vast te houden aan het plan.


Gepensioneerd

Jullie hebben mijn ogen geopend. Ik weet nu hoe het daytraden in elkaar zit. Het is heerlijk om te doen, vooral nu ik gepensioneerd ben.


Instructeurs

Jullie waren fijne instructeurs, dank jullie wel voor het geven van deze cursus.


Geoefend

In de afgelopen periode heb ik flink geoefend in het demo account en dat is heel goed gegaan. De robot werkt fantastisch.


Trainingen

Dank voor alle info en benieuwd naar de online trainingen.


Klooien

Als je de functie van de robot begrijpt kan je het ook handmatig doen. Met wat klooien binnen een half uurtje kom je toch weer uit op een paar tientjes.
Geeft de boel wel hoop.


Leerzaam

Leuk, leerzaam. De praktijk zal uiteindelijk moeten uitwijzen of het voor mij werkt.


Blijf uit de markt

Mijn positie was plotseling verslechterd. Dat was voorspelbaar tijdens de riskante periode begin maart. Rob zei het nog: blijf uit de markt. Doe hem de groeten!! Nou ja lessen moeten geleerd worden en dat heb ik dus gedaan.


Niets doen

Gisteren alleen de robot laten lopen omdat ik een meeting had. € 1.500,- binnengehaald, eigenlijk met niets doen.


Sporten en verdienen

De robot aanzetten, sporten en verdienen.


Vis

Tot nu toe vis ik er, sinds de cursus, iedere dag zo tussen de 150,00 en 200,00 euro uit, in niet meer dan 2 uurtjes.


Verdiend

Zo… ik heb ze weer verdiend. Dank voor een geweldige cursus!


Prettig

Ik vind het erg prettig dat ik mee kan kijken en luisteren bij de ochtendsessies, vooral om nieuwe ontwikkelingen te volgen.


Uitproberen

Verfrissend anders. Veel input voor nieuwe ideeën. Goed georganiseerd. Dank jullie wel. Ik ga het zeker uitproberen.


Zin

Tijdens de cursus kreeg ik al zin om morgen te beginnen, dus dat is een goed teken.


Zoon

Het daytraden op basis van jullie systeem en ideeën bevalt zo goed dat ik mijn zoon aangeraden heb ook de cursus te gaan doen.


5 kg aangekomen

Goede cursus: goede uitleg (en ook de catering, je komt wel 5 kg aan tijdens de cursus).


Lekker winst

We hebben weer flink zitten traden vandaag en hebben weer lekker winst gemaakt.


Slimme manier

Ik zit nu op een slimme manier geld te verdienen zonder dat ik daar de hele dag mee bezig ben.


Exotisch

De S&P500 is ook wel wild, maar ik vind het iets te exotisch. Ik houd het voorlopig bij de DAX.


Inbelsessies

Hartelijk dank voor de uitstekende cursus, inclusief alle coaching die ik tijdens de inbelsessies heb kunnen krijgen.


Gewonnen

Gisteren € 129 gewonnen. Vandaag € 210. We kunnen nu al een weekje vrij nemen. Wat een geweldig gevoel!


Complimenten

Ik heb heel veel geleerd in de ochtendsessies, dat is geen overbodige luxe om die te volgen na een cursus op locatie. Complimenten voor jullie programma en support naar de deelnemers.


Aandacht

Goed om zowel winst als verlies te zien en aandacht voor gevaren.


16% winst

2022 lijkt voor mij een heerlijke markt te worden!!! Afgelopen maand alleen al heb ik mijn kapitaal met 16% winst verhoogd.


Aanvalsplan

Ik geniet dagelijks van jullie handelsplan.
Persoonlijk noem ik het een aanvalsplan wat leidt tot kopen of shorten.


Kus

Rob, bedankt voor de uitnodiging voor de opfriscursus. Als je weer eens cursus geeft in Rotterdam dan kom ik graag een dagje langs wippen. Liefs en dikke kus voor Robin en Adam.


Plezier

Jullie cursus heeft mijn leven behoorlijk veranderd. Iedere dag met veel plezier achter het scherm en meer dan tevreden met de resultaten.


Bevestigd

De juistheid van de handelsstrategie is bevestigd.


Boordevol

Geweldig idee die meekijksessies. Elke sessie zit steeds boordevol waardevolle lesjes.


Short

Het is plezant shorten met de Dax. Levert vandaag weer een fortuin op!


Varkentje

Heb net afgesloten met resultaat €240,50 en dit na een moeilijke sessie. Zolang ik dit varkentje maar elke dag gewassen krijg.


Heerlijk

Het is heerlijk als Rob aan het woord is. Hij brengt het met humor en een borrel.


Olienoten

Ik kan vrijdag niet op de cursus komen. Door een hapje olie­noten heb ik twee kiezen kapot gebeten.


Simulatie

Ik handel voorlopig met een simulatie account. Dat is wel een aanrader om het systeem in de vingers te krijgen!


Ha ha ha

Zat gister voor het eerst op de Dax, 1 future gekocht op 14.289, denk laat hem vannacht staan. Word vanmorgen wakker stond die op 14.398, heb ze toen maar weggedaan, ha ha ha.


Voordeel

Een mooie duidelijke cursus. Ik hoop er mijn voordeel mee te doen. Mijn eerste stappen vorige week zijn heel positief geweest.


Vissen

Het is een beetje vissen. Zo af en toe vang ik er weer een.


Klasse

Bedankt Adam! Klasse service weer!


Brood

Over het algemeen verdien ik elke dag. Als ik een dag meer in de min sta dan in de plus, maak ik me er geen zorgen meer om. Ik zie hier wel brood in.


Kansen

Het grote geld zit niet zozeer in kopen en verkopen, maar meer in het wachten op goede kansen.


Wegwijs

Dit is mijn laatste meekijk-dag en ik wil jullie bedanken dat jullie mij goed wegwijs gemaakt hebben.


Enthousiast

Gisteren en vandaag samen rond de € 400 profit aan trades. Leuk man. Word erg enthousiast hiervan. Cheers.


Winst

Ik verkoop vaak te vroeg en daar heb ik last van. Maar ja, heb wel al 10 dagen op rij winst.


Verdienen

Simpele doch doordachte methode om geld te verdienen op de beurs. Duidelijk verhaal!


Elke dag

Ik zit nu 14 dagen te handelen en elke dag verdien ik ongeveer 500 euro. Dit alles tussen 8 en 9 uur.


Baan opgezegd

Ben 1 januari officieel begonnen met 10.000 euro en heb in drie maanden ongeveer 70.000 euro verdiend. Ik heb mijn baan opgezegd hiervoor.


Zakgeld

Mijn kinderen zijn inmiddels ook bezig met handelen en krijgen elke week een paar tientjes extra zakgeld.


Sinecure

Het daadwerkelijk zelf handelen is geen sinecure. Doe dit na veel oefenen, met een weinig geld en geld dat je kan missen zonder er wakker van te hoeven liggen.


Aanraking

Aanrader voor als je geprikkeld wilt worden. Zowel voor gevorderden om uitgedaagd te worden als voor leken om met de materie van daytrading in aanraking te komen.


Trio

Het trio is zeer goed op elkaar ingespeeld en geeft klanten op een vermakelijke en aanstekelijke manier een inkijk op hun handelswijze. Prijs-kwaliteit verhouding van hun training is buiten­gewoon goed.
Let wel: het daadwerkelijk zelf handelen is geen sinecure. Doe dit na veel oefenen, met een weinig geld en geld dat je kan missen zonder er wakker van te hoeven liggen.


Hart

Ik vond het super interessant! Op een toffe manier gegeven: professioneel, praktisch to the point met plaats voor humor. Helemaal naar mijn hart.


Inzetten

Ik zet liever weinig in en maak veel trades, dan heel veel in één keer inzetten.


Wijzer

Dank voor de fantastische dag gisteren. Ik heb mij niet alleen enorm vermaakt maar ben echt heel wat wijzer geworden. TOP!


Klooien

Na jaren de advertentie te bekijken en aan te klooien toch eens gegaan.


Dochter

Ik liep er al een hele tijd naar die advertentie te kijken en toen de mogelijkheid daar was samen met mijn dochter de cursus gedaan. Een hele hoop informatie maar duidelijk uitgelegd en geen slappe verhalen.


Keuken

De reviews op de website van Rob hebben mij gestimuleerd om een kijkje in de keuken te nemen.


Groentje

Ik moet zeggen dat ik nu een groentje ben op dit gebied maar na vandaag heb ik heel veel geleerd naar mijn weten. Ik ben in een goede sfeer beland.


11k verdiend

Wij doen het op dit moment ook goed met onze aangepaste versie van het RW handelsplan. Ook vandaag weer het dagdoel gehaald en vanaf begin dit jaar een ruime 11k verdiend (7,5%).


Slapen

Het was voor mij een eye-opener. Ik heb alle informatie laten bezinken en ben rustig gaan slapen.


Teugen

Het traden (zolang ik mij precies aan het handelsplan houd) gaat steeds beter. Ik heb inmiddels een soort ritme van de dag te pakken, waarin ik het traden kan inpassen in mijn leventje. En ik geniet er met volle teugen van.


Springplank

Rob is een springplank voor iedereen die met handel op de beurs geld wil gaan verdienen.


Bufferkapitaal

Het allerbelangrijkste is je aan het handelsplan te houden, met voldoende buffer-kapitaal, om het vol te houden als het eens tegen zit.


Barrière

Met paper-trading, verdien ik (bijna) elke dag geld met je systeem!! Gaat het echter om mijn eigen centen, dan lukt het niet om er aan te verdienen. Dus ik ben deze psychologische barrière aan het slechten…


Updates

Bedankt voor jullie regelmatige updates. Het helpt mij om het rechte pad vast te houden.


Robot-trades

De robot-trades in jullie systeem zijn van wezenlijk belang voor een positief eindresultaat. Ik geloof absoluut in jullie systeem.


Meekijken

’s Morgens over jullie schouder meekijken en luisteren is voor mij de beste manier om inzicht in het plan te krijgen.


Tracteren

Ik ben long gegaan voor de verandering. Dit is toch een mooi bedrag 264 euro netto met 1 contract. Ik ga trakteren.


Toewijding

Fantastische cursus en veel respect voor jullie toewijding en geduld!! Bewonderenswaardig!


Spelen

Geen haast, geen paniek, gewoon dit spel blijven spelen de volgende dertig jaar…


Handmatig

Ben nu 18 weken bezig met jullie methode en gebruik de robot. Mijn stellige overtuiging is dat mijn winst door de robot komt, omdat je dan meer trade-jes maakt. Als je het handmatig doet, loop je achter feiten aan.


Verleidingen

Het klopt dat je zelfbeheersing af en toe aardig op de proef wordt gesteld. Zowel positief als negatief, ervaar je de verleidingen van de markt. Ik heb zelf­beheersing geleerd.


Wesselen

Mijn broer heeft het druk met werk en is daarnaast erg goed bezig met ‘Wesselen’. Het is voor hem bijna geen hobby meer. Ik help hem af en toe, door er over te sparren bijvoorbeeld.


Systeem

Mijn eerste live trading maand zit erop. Het systeem werkt prima.


Koers

Wat ik heel belangrijk vond was dat Rob zei dat je geen enkele kennis nodig hebt want niemand weet hoe en waarom de koers doet wat hij doet. Nog steeds heb ik er geen bal verstand van maar het gaat heel simpel gezegd om het beschermen van je kapitaal en veilige winsten te genereren.


Bewezen

Gisteravond heb ik de posities kunnen sluiten met een winst van € 400,-. Ook nu heeft jullie plan zich bewezen!


Krant

Jullie advertentie in de krant vind ik steengoed en goed opvallend.


Drama

De eerste twee dagen op het oefenaccount was een drama. Je moet echt wennen en je aan het plan houden. Ik klikte overal op en stond op een groot verlies. Ik heb toen heel veel weggeklikt en ben opnieuw begonnen. Ik heb nu de discipline om het plan te volgen en vanaf dát punt is het niet meer fout gegaan.


Investering

Ik heb nu 365 trades gedaan waarvan 123 live met 2 losses. Februari € 2.500 verdiend. Alleen Dax gedaan. Systeem is de investering waard geweest.


Zin

Mijn man heeft de cursus gedaan en handelt met dit systeem. Nu ik zelf de cursus heb gevolgd heb ik óók zin om te gaan handelen. Na mijn eerste aankoop zag ik de koers omhoog schieten, 450 winst in 3 minuten.


Vaker

Nu ik ook de mobiele app heb, merk ik dat ik vaker naar de koers kijk. Ook al heb ik geen posities meer.


Heerlijk

Heerlijk, duidelijk, relaxed, geen gedoe, ze willen je echt helpen.


Spanning

De uitdaging en spanning achter dit spel en natuurlijk om wat bij te verdienen sprak mij aan.


Top!

Tot nu toe heb ik nog geen enkele dag een negatief resultaat gehad. Top!


Indruk

Interessante en verrassende manier van handelen op de beurs. Ik ben met name erg onder de indruk van de handelsrobot!


Geloven

Ik heb gisteren voor het eerst met echt geld gehandeld en er €1.600,- uit gehaald. Niet te geloven!


Relaxed

Een recht-toe-recht-aan cursus, to-the-point, maar heel relaxed.


Turbotaal

Best practice, hands- on, zelf oefenen, geen fratsen met snelle turbo­taal. Ook de risico’s komen goed aan bod.


Toppers

Jullie zijn Toppers. Ik heb veel van jullie geleerd. De Robot doet het uitstekend. Werk er veel mee. Bedankt en succes verder.


Vingers

Je moet oefenen om het in de vingers te krijgen.


Gepakt

Bedankt voor het meekijken en meebeleven. Ik heb enkel vandaag tot nu toe, 19.30 uur, al € 7.102,- met drie indexen gepakt.


Manlief

Mijn 23k Euro is uiteindelijk 32k Euro geworden. Niet slecht voor een ‘beginner’ 🙂 Ik ben van plan om weer eens naar de opfriscursus te komen en neem dan manlief mee, want die begint nu ook wel erg geïnteresseerd te raken in plan Wessels.


Elke dag

Bij ons gaat het prima. Wij hebben dit jaar nog geen overnight­positie gehad en elke dag ons dagdoel gehaald.


Fantastisch

Vandaag live begonnen met losse trades van telkens 1 index. Uit­eindelijk € 527,00 verdiend dus voor mij een fantastisch live begin.


Tevreden

Onze winst bedraagt 12k met een inleg van 28k. Wij zijn tevreden.


Ontdekken

Nu ik wat meer tijd heb, leuk om nieuwe dingen te ontdekken en mogelijk ook nog wat te verdienen.


Short

Mijn resultaten met dit systeem zijn bijzonder goed. Ik pas het systeem ook toe met short gaan, zeker omdat koersen immers tweemaal zo hard naar beneden als omhoog gaan.


Boel

Vandaag voor mij weer een uitstekende dag. Ik ga zo de boel sluiten en zit dan nog steeds op een mooi daggemiddelde van € 140,- over de hele periode vanaf januari.


Limieten

Voornaam is je eigen limieten kennen en toepassen wat je geleerd hebt.


Uitdagend

Informatief, onderbouwd, interessant en uitdagend. Ga zo door!


Verzilverd

Ik ben een uur wezen hardlopen en bij terugkomst had de robot alles verzilverd. Het is nu oppassen dat je niet te overmoedig raakt.


Vent

Hoi Rob, Ik vind je een goeie vent… en een professioneel optredende leraar! Complimenten!!


Risicoloos

Geeft goed inzicht en de demo biedt de mogelijkheid risicoloos ervaring op te doen.


Sfeer

In een leuke ontspannen sfeer leren hoe je met daytraden wellicht wat kunt verdienen.


Beginnersgeluk

Vandaag voor de eerste keer short gegaan en 300 piek gemaakt in iets meer dan een uur. Wellicht beginnersgeluk, maar het blijft kicken.


Meekijken

Leuk om er bij te zijn mannen, om zo over jullie schouders mee te kijken.


Facebook

Ik had een vraag op Facebook gezet: “Wie kent iemand die een goede cursus daytraden kan geven”. Toen werd Rob Wessels geadviseerd.


Buurman

Ik vond de cursus zo geweldig dat ik de advertentie heb uitgeknipt en aan mijn buurman heb gegeven.


Vrouw

Mijn vrouw doet nu ook mee. Ze is zo enthousiast, dat als ik even weg ben, ze staat te popelen om mijn plaats in te nemen.


Verdiend

Beste Rob, We hebben in 4 maanden 40% verdiend!


Inzet

In ben verrast hoeveel het opbrengt met een relatief lage inzet.


Auto

Ik heb van de week de auto langs de kant van de weg gezet om mijn winst per telefoon te pakken.


Broodje aap

Hallo Rob, Robbin en Adam, Altijd gedacht dat dit een broodje aap zou zijn maar nee hoor! Welkom in de wondere wereld van Rob Wessels! De cursus was zeer goed voorbereid en goed te volgen maar dan ben je er nog niet. De ochtend-sessies moet je zeker volgen om nog meer te weten en je handelingen zeer eigen te maken. Ook de geduldigheid van het trio is zeer groot en dat maakt het ook laagdrempelig. De sfeer in de ochtend-sessies is niet alleen leerzaam maar ook gewoon gezellig te noemen. Helaas zitten mijn drie maanden erop en kan ik niet meer meekijken maar de terugkomdag daar zal ik zeker gebruik van maken! Ik hoop dat we dit nog heel lang mogen doen en belangrijk: Stel je dagdoel vast, heb je dat behaald blijf er dan uit. Maar blijf het plan volgen wat het trio zorgvuldig heeft opgesteld. ‘Kennis is niet te koop’. Mannen nogmaals hartstikke bedankt!


Pluim

Het staat buiten kijf dat jullie een mooi team zijn en uitstekende service verlenen. Een pluim is wel verdiend.


3.105 euro

Voor de eerste keer vandaag short gegaan en 3.105,00 euro rijker … ga ik meer doen.


Cuba

Op vakantie in Cuba lukte het mij om nog 500 euro bij elkaar te halen, zelfs met dat slechte internet aldaar.


Comfortabel

Ik voel me minder comfortabel als ik short zit maar gisteren toch iets van 8 short trades gedaan en 472 verdiend.


Egotripperij

Ik heb de laatste maanden een hoop geleerd en flink moeten bijschaven aan een hele batterij emoties zoals geduld, hebzucht, angsten, overmoed, woede, omgaan met teleurstellingen, egotripperij etc. etc.


Kutdag

Drank, ik heb er ook van geleerd… nooit weer. Als ik een kutdag heb gehad, geen drank voor het traden anders pc uit en lekker tv kijken of iets dergelijks en genieten van een lekkere XO of een VSOP.


Baringsnood

Beste Rob, Goede opmerking over mijn rikketik! We moeten nog leren traden zonder emoties en barings­nood.


€ 790

Vandaag was een goede handelsdag € 790 met 2 indexen gespeeld. Maandag ben ik online er weer bij.


Sceptisch

Ik was in het begin sceptisch, maar het eerlijke, volledige verhaal wordt verteld. Veel informatie met duidelijke voorbeelden. Een plus is dat de robot gratis te gebruiken is.


Formidabel

Het gaat formidabel! Sinds ik live zit heb ik 75% over het saldo in 4 maanden tijd. Jullie systeem werkt gewoon goed.


Humor

Daytraden met een vleugje humor. Prima uitleg met duidelijke verwijzing naar de risico’s.


Poespas

Duidelijk gebracht voor de praktijk zonder overbodige poespas.


Opa

Naar aanleiding van het enthousiasme van mijn opa deden we samen de cursus. We vonden het erg leerzaam. Op naar succes!


Mix

Hele goede uitleg in een mix van serieuze tips en humor.


Redelijk

Ook voor degene die totaal onbekend is met alles wat er op de beurs speelt is deze cursus redelijk te volgen en te begrijpen.


Start

Begrijp nu beter wat ik in het verleden verkeerd heb gedaan en probeer nu nieuwe start te maken.


Content

Misschien iets meer afstemming tussen Rob, Adam en Robbin over de content zodat er geen onduidelijk­heden zijn.


Les

Adam, Robbin & Rob geven op een duidelijke en vooral prettige manier les.


Lachen

De cursus was lachen, leerrijk en plezierig. Dat daytraden geeft mij veel voldoening.


Compleet

Rob, Adam en Robbin bedankt voor een informatieve dag. Het was leerzaam en de informatievoorziening en ondersteuning was zeer compleet.


Chirurg

Ik ben nu zover dat ik helemaal niet meer naar winst of verlies kijk. Het spel is waar ik mij op richt, net als een chirurg die tijdens de operatie niet aan het geld denkt.


Humor

Met gevoel voor humor veel opgestoken.


Droog

Heb in 8 dagen droog oefenen € 1.865 verdiend (target is € 200 per dag). Ga binnenkort écht aan de slag. Heb er echt veel zin in.


Routeplanner

Ik speel nog wekelijks het spelletje en volg nog steeds je routeplanner. Bedankt voor je inspirerende cursus en documentatie.


Makkelijk

Ik wist niet dat day­traden zo makkelijk was, ik vind het echt super.


Mijzelf

Ik heb donderdag een mooie en turbulente dag meegemaakt. Ik heb mijzelf vrijdag daarom vrijgegeven.


Verzorging

Goede tools, heldere uitleg, gezellig, niet dwingend, prima verzorging inwendige mens.


Gezellig

Heel goed verzorgd en heel gezellig.


Vermogen

Ik heb er veel van opgestoken. Nu ben ik zelf aan zet en ga op de live rekening proberen mijn ‘vermogen’ te vergroten met de opgedane kennis.


Professionals

Verhelderend. Leuk om de ervaring van professionals te horen. Goed om te weten wat wel en niet werkt.


Meespelen

Rob, Adam en Robin maken een leuke dag van de cursus Day­traden. Daarna kun je drie maanden in hun keuken meekijken. En ondertussen met een demo-account zelf nog meespelen ook. Als je dan eenmaal ‘in het echie’ gaat meedoen met eigen geld, ben je zeer goed voorbereid. Zelfs met een klein startbedrag, kun je al een leuk (extra) maand­inkomen bij elkaar sprokkelen!


Plan

8.500 gestort en mijn posities ingedeeld volgens jullie plan. Erg leerzaam, ik sta nu op een winst van 4.282,-.


Extra inkomen

De beste investering die ik ooit gedaan heb! Cursus + begeleiding (ook achteraf) + hulp bij openen oefen- account + programmatuur op de computer zetten etc. 100%! Met als bonus iedere maand een extra
inkomen!


Gezellig

Meer sturing vanuit Robbin en Adam. Door Rob wordt het soms een beetje chaotisch. Maar wel gezellig!


Ambiance

Goede training in een geweldige Ambiance. SUPER georganiseerd.


Inhalig

Ik was nota bene een financial controller, ik weet wat de risico’s zijn, maar je bent een mens, en een mens is inhalig.


Spanning

Rob, vandaag eerste dag met echt geld; target was € 60, heb er 67 verdiend. Ik merk wel dat met echt geld er meer voorzichtigheid gaat optreden; voor de rest voel ik mij oké bij het handelen; beetje spanning hoort erbij.


3 biertjes

Gehandeld met drie biertjes… verlies zo’n € 200. Traden en drank gaan niet echt goed samen denk ik, om gefocust en geconcentreerd te blijven.


Laveren

Het is laveren tussen verantwoord risico nemen en winst maken.


Muis

Ik ben een beetje aan het klikken op mijn muis en doe alles, zolang het geld oplevert.


Blij

Rob trade met weinig risico. Ik ben blij dat ik dit van een oudere wijze man heb kunnen leren.


10K

In 17 handelsdagen heb ik nu 1.950 winst, dat is circa 100 per dag. Niet slecht met 0,4 index! En slechts 10K inleg.


Warmlopen

Ik ga eerst een tijdje warmlopen op de demo. Ik schrijf ’s ochtends mijn plan op papier en voer het daarna uit. Ik zit deze week al op 1000 Euro en ik doe het maar met 1 contract.


Bios

We zaten in de bios terwijl de robot thuis geld voor ons verdiende!


Nieuwsgierig

Vijf jaar lang heb ik mij ‘verzet’ tegen de advertenties maar bleef toch nieuwsgierig.


Vietnam

Dankzij de cursus maken we ca 100 euro per dag. Binnenkort gaan we 3 maanden in Vietnam rondkijken waar we voor dát geld ruim kunnen leven.


Gulzig

Sinds ik de training bij jullie heb gevolgd ben ik aan de slag gegaan met een oefen-account. Meteen begon ik geld te verdienen. Zelfs met een klein bedrag maakte ik een geweldige winst.
Natuurlijk werd ik te overmoedig en kwam ik in de problemen omdat ik te gulzig werd. Nu handel ik weer met jullie robot en dat haalt de emotie eruit!


Positief

Het was me het weekje weer met alles bij elkaar € 2.000 positief.


€ 4.282,59 winst

Leuk dat jullie regelmatig een bericht sturen. Mijn posities ingedeeld volgens jullie plan. Erg leerzaam. In totaal heb ik € 8.500 ingelegd en sta nu op € 4.282,59 winst.


Familie

De hele familie is inmiddels in de ban van het daytraden 😉


Oefenen

Ik ben aan het oefenen hoe het is om veel in het rood te staan.


€ 43.022,-

Wij hebben vanaf maart vorig jaar € 43.022,- verdiend met het inzetten van 3 indexen per keer.


Break-even

Ben ca 4 jaar bezig met hoogte en dieptepunten. Sta nu weer eens break-even, dus nog niet veel verdiend maar wel veel plezier gehad en geleerd.


Toilet

Mijn vader en ik hebben ongeveer €10.500 verdiend sinds dat wij in februari/maart 2021 live zijn gegaan. Ik (de zoon) doe tijdens mijn werk, op het toilet of met mijn rug tegen de muur, stiekem trades openen en afsluiten.


Trots

Hi, F… hier. Doe het al een paar jaar. Ben alleen voorzichtig! Zet in met 1 positie (geen 5 zoals jullie). Toch heb ik in 10 maanden iets meer dan 15k verdiend. Ben tevreden en hou het klein, want ik wil bijna geen risico lopen. Ben nog altijd trots en blij jullie cursus gevolgd te hebben.


Binnengehaald

Hallo ‘crew’ Wessels, jullie ook nogmaals bedankt voor de leerzame dag en ik wil even kwijt dat ik vandaag 850 euro heb binnengehaald!!!! Goed hè?


Brein

Het gaat goed bij mij. Ik verdien circa 800 per week (met kapitaal van 30.000). De nieuwe robot werkt niet voor mij. Mijn brein kan verlies/winst door elkaar niet bijhouden.


Tentakels

De afgelopen zeven maanden heb ik per maand zo’n 1.600 tot 2.164 euro verdiend, wat ik prima vind. Het klinkt raar, de beurs is niet te voorspellen maar toch krijg je bepaalde ‘onzichtbare’ tentakels voor de koers.


125%

Ik handel zeer voorzichtig met 1 contract en een kapitaal van 20.000 euro. De afgelopen twee jaar heb ik 125% verdiend.


Kat

Met het oog op risico verlagen heb ik liever minder winst en stap ik in als alles iets rustiger is. Voor mij voelt de kat uit de boom kijken erg goed.


Tevreden

Verleden jaar had ik een slecht jaar. Slechts 6 procent. In 2020 echter 83 procent. Dus gemiddeld ben ik best tevreden.


Waanzinnig

Ik deed het de laatste keer echt waanzinnig goed, 185 euro in een kwartier tijd.


AOW

Sinds jan 2020 handel ik met 1 index. Nu 24 maanden verder sta ik gemiddeld op 1000 euro per maand. Mooie aanvulling van mijn AOW.


Emoties

Schakel je emoties uit en hou je aan het plan van Rob, Adam en Robbin. Niet zelf gaan bedenken dat je het beter weet.


Plezier

Ik heb drie keer bij jullie een cursus gevolgd in de jaren 2014 en 2015, waar ik met heel veel plezier aan terugdenk. Het was leerzaam met een stukje humor en ik ben nog steeds dagelijks aan het traden.


Vanmorgen

Ik volg de sessies met regelmaat en ik praktiseer op de demo rekening. Bijv. vanmorgen tussen 08:00 en 9:30 zo’n € 1.000,- gemaakt.


Geglipt

In het verleden deed ik een dagcursus bij jullie en mij werd verteld dat er een gratis terugkomdag aan vast zat. Daar heb ik per mail om gevraagd, maar die is er wellicht tussendoor geglipt, ik ben daar nog in geïnteresseerd.


Schande

Ik heb de cursus in 2020 gedaan. Ik heb mezelf een jaar gegeven om te kijken of ik de kunst van het daytraden voldoende kon leren om er t.z.t. een inkomen mee te verdienen. Dus klein begonnen, door schade en schande wijs geworden, maar de schade en schande viel nogal mee; ik had na één uitglijder mijn lesje wel geleerd 😉


Uitleggen

Adam, ik vind je rustige manier van uitleggen geweldig. Heel fijn.


Openen

Ik ben nog steeds met de demo bezig en dat met wisselend succes. Inmiddels ben ik wel zover dat ik het aan­durf een rekening te openen.


Opgeleverd

Ik ben nu bijna vier maanden aan de gang. Ben uiterst tevreden; met een originele inleg van 20K beleg ik 0,5 index per positie.
Bruto heeft me dat inmiddels 13K opgeleverd.


Wak

Maandag ben ik in een wak gereden maar gelukkig kon ik weer op de kant klimmen door mij strak aan het handelsplan te houden.


Vakantie

We hebben in zonnig Lanzarote onze eerste live trade uitgevoerd. Geld verdienen op vakantie.


Griezelig

Overnight gaan vind ik zo griezelig, ik ben bang in het donker.


Jeuken

Overdag heb ik het moeilijk omdat mijn vingers jeuken om er weer in te gaan.


Gokje

Saldo van + € 3.000 op twee dagen, daarna nog een gokje gewaagd en nog € 300,- erbij.


Index

Ik speel met twee indexen tegelijk en probeer daarmee steeds €50,- per index op te halen.


Lekker

Gaat best lekker, heb sinds de start een resultaat van 20%, ondanks alle fouten die ik blijf maken.


IJs

Ik ga nog niet live want het ijs is me nog te dun.


Faint-hearted

Daytraden op de DAX is not for the faint-hearted las ik ergens en dat klopt.


€ 6.000,-

Eind van de week kwam ik toch weer over die € 6.000,- uit.


Miljonair

Ik heb een doel. Ben 59 maar voor mijn 65e ben ik miljonair.


Puntje

De dag vloog voorbij, jullie wisten me op het puntje van mijn stoel te laten zitten. Ik heb me geen moment verveeld.


Musketiers

Gave cursus. Dank aan de drie musketiers!


Safe-traden

We moeten nog leren traden met zo weinig mogelijk emoties. Noem het maar safe-traden!


Verslonden

We hebben tal van boeken verslonden. Met wat ik nu weet, hadden we nooit beter kunnen beginnen dan bij jou. Dagelijks, in tal van situaties, denk ik: Zou Rob het goed­vinden wat ik nu doe? Chapeau!


Manier

Het was een totaal andere manier van handelen dan ik in het verleden en heden heb ervaren. Deze manier van traden ben ik nergens nog tegen gekomen.


Thnx!!

Bedankt Rob, Robbin en Adam voor jullie kennis van de markt en nieuwe inzichten. Mooi ook de robot die automatisch handelt. Ik ben nog steeds onder de indruk. Thnx!!


Gelachen

Donderdag 30 december, op de laatste handelsdag van het jaar, de cursus Daytraden gevolgd… Spannend, leerzaam, veel gelachen en goed verzorgd!


Meekijken

Gezellig zo even ’s morgens meekijken met jullie. Als je dit werk in je eentje moet doen is dat eigenlijk helemaal niet zo leuk.


Aanpak

Pragmatische aanpak is prima. Houden zo! Jullie geven heldere info. Professionele aanpak op een toegankelijke manier.


Miljonair

Er is een verhaal van een krantenjongen tot miljonair. Ik ga die droom verwezenlijken.


Opgezet

De cursus is op een leuke maar leerzame manier opgezet. Veel geleerd over het daytraden.


Spannend

Ik zit nu een week met echt geld te spelen en het is heel erg spannend om te doen. Leuk, maar spannend.


Adam

Dank je wel Adam. Voor je kennis en je altijd weer vriendelijke bereidheid te helpen.


Geduld

Zeer informatief, alles wordt zeer helder uitgelegd met veel geduld.


Verdiend

Na enige weken proefdraaien ben ik per 3 januari begonnen met jullie systeem. De robot doet het fantastisch en ik heb ook lekker verdiend.