Reacties cursisten

Totaal 2.717 reacties


Andere manier

Een heel andere manier van kijken naar daghandel en daar kwam ik voor.


Rob en de jongens

Cursus was duidelijk en helder. Rob en de jongens zijn goede sprekers. We konden veel oefenen en de strategie toepassen die besproken was.


Triootje

Tja,“Als je een lange rode ziet, moet je geen kleine groene nemen”. Alleen die wijsheid zijn de kosten al waard. Super dag! Compliment, ik heb genoten en veel geleerd. Hopelijk gaat jullie triootje nog lang door.


Koud in de zaal

Het is erg koud in de zaal, een trui of vest is niet voldoende. De cursus was zeer leerzaam en het was goed om het live te zien.


Afblijven

Vaste aandelen werden saai: moet je vooral vanaf blijven. Dit is een veel leuker spel!


Vijf euro

Ik stond van de week op de bus te wachten en toen ben ik op mijn telefoontje gaan handelen en toen had ik ineens, met twee shortjes, vijf euro verdiend. Ik denk, dat gaat lekker zo. Ik denk dat ik er zo meteen weer naar toe ga.


Antropologisch

Het gevoel van links en rechts is, zeg maar het spectrum waar je af en toe inzit, best interessant en antropologisch. Dus je leert ook een hoop over jezelf. Het zorgt er ook meteen voor dat je het plan begrijpt en dat je daar ook absoluut niet van moet afwijken.


Frivool

Mijn short-account was deze week bijna opgeblazen omdat ik iets te frivool was met kleine inzetjes. Maar hij bleef maar omhoog gieren en dan bouwt het natuurlijk vrij rap op. Toen begon ik hem te knijpen. Gelukkig ging die dalen en haalde ik er toch nog 180 euro uit.


Oeh

maar op die knop drukken en zag ik die winsten maar toenemen. Maar je weet dat het maar monopoly geld is. Als je dat dan met je eigen centjes gaat doen en je ziet de winst een beetje afnemen, dan denk je oeh, dat gaan we even anders aanpakken.


Leermoment

Die gekkigheid met afgelopen week, dat ie zo gigantisch door het dak heen ging, dat heeft er wel voor gezorgd dat ik voorzichtiger de trades in ga. Dus dat is wel een leermoment geweest. Ik heb het gelukkig overleefd en uiteindelijk nog om weten te zetten in winst.


Eye-openend

Cursus is absoluut eye-openend en eerlijk. Geen overdreven succesverhalen maar duidelijke en eerlijke uitleg dat niemand uiteindelijk slimmer is dan de markt.


Live-sessies

Interessant. Goede presentaties, leuke sfeer. Goed dat er een demo-rekening is en je kan meekijken op live-sessies.


Entertainen

Rob, Adam en Robbin zijn leuke kerels die het leuk kunnen brengen en ons ‘entertainen’.


Vuurwerk

Het leek wel vuurwerk hoe het heen en weer ging bij het rente besluit. Rood, groen, rood, je wordt wel getest op zo’n moment.


Rechterhand

Ik werk niet met de robot en heb tot nu toe €200,- verdiend met mijn rechterhand


Leuke dingen

Ik heb vandaag een beetje met jullie mee zitten klikken en zag wat leuke dingen gebeuren. Heb die dag afgesloten op 826 in de plus. Het was wel jammer dat het een demo was, maar je krijgt heel langzaam zicht op hoe de dingen lopen. Het is héél leerzaam.


Fantastisch

Het cursusboek ken ik inmiddels uit mijn hoofd, zo vaak heb ik het gepakt tijdens het traden. Ik heb nu pas vier maanden ervaring maar ik vind het werkelijk fantastisch.


Snel winst pakken

Ik heb geleerd om snel winst te pakken en niet te lang te wachten


Ambassadeur

Jullie mogen mij altijd gebruiken als ambassadeur van het systeem.


€ 1.000,-

Het gaat me iedere dag toch nog heel makkelijk af. Gisteren was het 187 euro met 0,4 DAX. Na drie weken zit ik toch bijna op € 1.000,-.


Rete spannend

Vanochtend om half tien mijn dagdoel bijna bereikt. Toen moest ik weg en zette ik de robot in om te kijken wat die doet, (ook met mijn koppie) als ik er niet bij ben. Ik vond het rete spannend. Bij thuiskomst had hij nog €32 meer afgesloten dan dat mijn bedoeling was.


Binnen 2 uur € 400

Tijdens de cursus haalt Rob binnen twee uur zo’n € 400 uit de markt onder het genot van een glaasje wijn en overdracht van informatie. De robot doet haar werk. Heldere en begrijpelijke uitleg van ervaren daytraders. Ga zo door!! Veel dank!!


Op m’n bek gaan

Dank voor jullie presentatie, uitleg en geduld vandaag. Topdag gehad… Ik zie er naar uit om te traden en een paar keer op m’n bek te gaan, daar wordt je immers alleen maar beter van.


Humorvolle wijze

Fijne, duidelijke en ook humorvolle wijze waarop de materie toegankelijk wordt gemaakt. Absoluut zinvol.


Leuk om te zien

Het was een zeer interessante cursus, heel leuk om te zien. We zullen zien of ik goed heb opgelet. Ik heb nu al zin om te beginnen.


Later beginnen

Zeer leerzaam en totaal niet vermoeiend. Wel later beginnen, dan drink ik een wijntje mee.


Half jaar

Ik heb er meer dan een half jaar over nagedacht, maar ik had die cursus veel eerder moeten volgen.


Avontuur

Ik had zin in een nieuw avontuur en zag de kop van Rob Wessels vaak voorbij komen. Uiteindelijk de sprong gewaagd en uitermate veel lol gehad.


Grappig en gezellig

Deze cursus was vanaf het begin duidelijk, grappig en gezellig. Het was echt te volgen.


Oog voor valkuilen

Gezellig, open & transparant. Maar vooral eerlijk met veel oog voor valkuilen. Super! Ik heb d’r zin in.


Iets minder koekjes

Nooit eerder zo’n gezellige & leerzame cursusdag meegemaakt. Absolute aanrader! PS Iets minder koekjes op mijn cursustafel, hahaha.


Echte meester

Ik vind jullie cursus heel toegankelijk. Ik wilde het leren van de echte meester.


Opfrisdag

Dit was voor mij de opfrisdag en ik vond het wederom zeer leerzaam. Ben nu klaar om te starten maar dan niet onder het genot van een wijntje 😉


Gokker

Ik ben een gokker dus deze cursus vond ik wel bij mij passen.


Zeer ervaren

De cursus was heel interessant, leerzaam en op een duidelijke manier gebracht. Dank aan de zeer ervaren Rob Wessels, Robbin en Adam.


Goede energie

Geleerd van ervaren traders op een toegankelijke manier met goede energie.


Kundigheid

Eerlijk, met humor en ter zake kundigheid.


Gezellig

Informatieve cursus, goed opgezet en zeker ook gezellig. Daytraden is een vak en dat kun je leren. De dagelijkse Zoom-sessies in de eerste weken na de cursus helpen daar goed bij.


Drinken

Ik heb geleerd dat je 0m 07.30 uur wijn kunt drinken 😉


Veilig werken

Met enige terughoudendheid naar de cursus gekomen. Het praktisch oefenen gaf de doorslag. Goed was de nadruk op ‘veilig’ werken waardoor gering risico.


Opfrisdag

Kort geleden op de opfrisdag geweest bij Rob Wessels in Hotel vd Valk in Breukelen. Wederom een zeer warm welkom, kort, duidelijk en bondig de uitleg. Daarna in de ochtendsessies geweest, ook zeer leerzaam en ik zie het als een vervolg op de dag zelf. Ook hier wordt veel geleerd en tips gegeven. Wees gewaarschuwd en ga geen domme dingen zeggen maar volg het plan! Als je dat niet doet moet je vooral dit niet doen. Ook de broker keuze is zeer goed en het contact met de broker is snel en goed in het Verenigd Koninkrijk.


Verhaal van Rob

De cursus is interessant en goed te volgen. Uiteraard zal ik eerst via de demo flink gaan oefenen. Verhaal van Rob was leuk en de uitleg goed te volgen.


Nieuw elan

Boeiend en leuk team, risico’s goed uitgelegd. De jongens hebben mijn kijk op de beurs wereld een nieuw elan gegeven.


Wat doe ik hier?

Aan het begin dacht ik “wat doe ik hier?”. Ik ben 19 jaar en de jongste in het lokaal. Het eerste uur dacht ik echt dat het verspilling van mijn tijd was, maar daarna leefde ik op en begon ik het te snappen. Ik heb veel geleerd en weet nu veel beter hoe ik moet daytraden. Fantastische uitleg en dag.


Kostelijk vermaakt

Ik heb mij kostelijk vermaakt. Het was inhoudelijk goed, maar het leek soms wel op cabaret. Ik heb enorm veel zin om te starten. Ook de mogelijkheid om nog verder online begeleid te worden vind ik positief. Ik ga dit avontuur samen met mijn zoon beleven.


Spreekuur

Doordat je een lange periode in kan bellen op het spreekuur, worden al je vragen deskundig door Rob en de mannen beantwoord. Verder leer je enorm veel omdat er in de tussentijd ook live gehandeld wordt en je dus kan meekijken hoe zij het aanpakken.


Aan de slag

Op geheel eigen wijze leggen Rob en zijn mannen Adam en Robbin het door hun ontwikkelde systeem uit, wat uitblinkt in eenvoud. De training is hierdoor voor iedereen te volgen en je kunt daarna prima thuis in de praktijk aan de slag met een demorekening.


Een pluim!

Het geduld dat de jongens hebben en de tijd die jullie er insteken om te hulp te schieten is uniek. De ochtendsessies zijn verhelderend om dingen af te leren! Daarnaast hoef je alleen maar naar de index te kijken en het systeem te hanteren. Een pluim voor jullie!


Robot geeft rust

Het is absoluut verrassend hoe het systeem met de Robot klopt en werkt. Daarnaast geeft het ook rust omdat het niet altijd nodig is om zelf te traden omdat je met je tijd iets anders zou willen doen. Juist omdat ik er minder tijd aan wilde besteden dan voorheen.


Geweldig bedankt

Drie maanden geleden wist ik niet eens wat daytrading was. Uit nieuwsgierigheid heb ik de cursus gevolgd. Wat opviel was dat de manier van traden in gewoon Nederlands werd uitgelegd. Ook de opvolgende ochtendsessies waren leerzaam. Adam, Robbin en Rob geweldig bedankt.


Prima after-sales

Zeer originele invalshoek op day-traden door een professioneel team dat elkaar goed aanvult met prima after-sales.


Blaaskaken

Ik was zeer sceptisch, dacht wat een blaaskaken. Alleszins meegevallen. Leuke dag vol humor maar vooral leerzaam.


Zoomsessies

De kers op de taart na de cursus zijn de Zoomsessies. Daarin worden nog een keer alle ins en outs doorgenomen. Rob blijft je keer op keer op het hart drukken…wees voorzichtig! En dat spreekt me erg aan, want daar ben je helemaal zelf verantwoordelijk voor.


Integere aanpak

Met gezonde argwaan een keer een cursus meegemaakt. En dan toch, ere wie ere toekomt… het bleek goed voorbereid met een integere en inzichtgevende aanpak. Geen vraag te gek, alles wordt op een transparantie manier verteld en snap je het niet, dan nog een keer.


Jullie drie

De combinatie van jullie drie en de interactie met de cursisten maakt het een goede dag.


Iemand op bezoek

Ik kreeg hier iemand op bezoek. Die zat zo mee te kijken en werd gaandeweg enthousiast. Zoiets had hij nog nooit gezien. Hoe kan dat dan, zei die, terwijl ik er 137 euro uithaalde. Dus deze man komt binnenkort bij jullie ook een cursus doen.


Goed geld

Ik heb veel geleerd en verdien er, tot nu toe, goed geld mee. Heb de €475 overgemaakt. Nogmaals dank en om in het straatje van Rob te spreken “We drinken er een op”.


Uitleg

Een overzichtelijke duidelijke uitleg over hoe je met een plan kan daytraden.


De heer Wessels

Enkele maanden geleden de cursus gevolgd en deze overtrof mijn verwachting. De heer Wessels deelt zijn scherpe handelsgeest met een streetwise attitude en slaat de nagel regelmatig op de kop. Bijgestaan door zijn twee adjudanten Robbin en Adam vormen zij een prima team. Men is transparant en correct. Hun handelsmethode is goed toepasbaar en de heren reiken in ruime mate handvatten aan maar de student moet er zelf mee aan de slag. De cursus is zeker aan te bevelen!


Kippevel

Persoonlijk zit ik nog met kippevel van het hele gebeuren.


Pierenbadje

Het verbaast me nog steeds dat het zo simpel is. Het is nog even zwemmen in het pieren badje. Als ik dat doorheb en de zwemmeester is tevreden, dan mag ik pas in het diepe. Nogmaals bedankt voor de heldere en gezellige uitleg.


Dolle boel

Hartelijk onthaal. Nergens wordt op bespaard! Na een kort intro starten we al op de beurs. De spanning stijgt en wordt met humor van Rob en zijn anekdotes, een dolle en leerzame boel. Beetje chaotisch maar super gezellig en leerzaam.Adam en Robbin

Af en toe wordt Rob vakkundig bijgestuurd door Adam en Robbin.


€400 per week

Ik verdien nu met het daytraden circa 400 euro per week, dat is wat mijn vrouw en ik per week uitgeven voor het dineren.


Elke dag short

Hallo allemaal. Ik ben live gegaan in augustus met €10.000. Tot nu toe heb ik ruim 7% (€720) verdiend. Ik ga elke dag short met een halve DAX.


Boekdelen

De kennis van zaken van jullie alle drie spreekt boekdelen.


Volhouwertjes

Ik lees gewoon de krant en jarenlang zie ik steeds dezelfde koppen staan. Ik denk: Nou, dat zijn volhouwertjes, dat vertrouw ik wel.


Leuk!!

Alhoewel ik al een jarenlange ervaring heb met beleggen in aandelen, was dit een heel bijzondere ervaring. Leuk!!


Kracht

De eenvoud is de kracht van het plan, iets niet moeilijker maken dan het is. Geen technische analyse maar simpelweg gewoon handelen zoals Rob het doet.


Wegwezen

Wat ik leerde: Plan uitvoeren, winst pakken en weg­wezen.


Lekker normaal

Robbin, Adam, Rob: lekker normaal, vooral houden zo 🙂


Nobelprijs

Wat een positieve energie stralen jullie uit! De cursus was één groot feest met winst en duidelijkheid. Door jullie handel ik met winst. Jullie verdienen de Nobelprijs.


Wijn

Veel gelachen, Rob zit om 07.00 uur al aan de wijn maar weet wel waar hij het over heeft. Af en toe wordt Rob vakkundig bijgestuurd door Adam en Robbin.


Money maker

Van een kamikaze belegger hebben jullie van mij een koele en rustige money maker gemaakt. Top!


Angstzweet

Ik ben in de middag doorgegaan tot effetjes kwart over twee of zo. Toen dacht ik bij mezelf, ik heb voldoende verdiend maar ik moet wel effetjes douchen want ik begon mezelf een beetje te ruiken, angstzweet?


Niet fout

Ik zou wel eens één keer willen dat het echt fout ging. En dat heb ik iedere keer geprobeerd, maar het gaat gewoon niet fout.


€100.000 demo

Ik ben deze week live gegaan met echt geld. Heb eerst veel geoefend met een € 100.000 demo. Op een gegeven moment stond ik daar flink mee in de min. Toen had ik mij voorgenomen dat ik pas live zou willen gaan traden als ik die € 100.000 terug had verdiend. En dat was deze week zo, op een kwartje na, maar dat heb ik mezelf vergeven.


Hoop verdiend

Toen het inflatie­cijfer uitkwam schoot de koers 150 tot 200 punten naar beneden en herstelde daarna ook gelijk weer. Toen kwam ik mooi uit mijn
overnight. Daar was ik best wel blij mee. Ik heb een hoop verdiend op die beweging.


Slappe was

Omdat ik redelijk in m’n slappe was zit kan ik wat meer inzetten, meer risico nemen. Dan word ik ook niet zo snel zenuwachtig van een overnight want ik kan eventueel wat bijstorten. Dat helpt ook om er een beetje ontspannen in te blijven zitten.


Hoog uurloon

€ 3.000 met maar een paar uurtjes per dag, dus een zeer hoog uurloon!


Vak

Hobby? Het is geen hobby meer, maar werk. Het is een vak geworden.


Maandinkomen

Ben fulltime bezig. Heb er inmiddels een maandinkomen van.


1 jaar lang

Ik heb volgens Rob recht van spreken als ik 1 jaar lang succesvol trade. Ik heb nu zeven maanden met succes erop zitten, nog vijf te gaan.


Zakgeld

Precies een jaar geleden deed ik bij jullie de cursus. Ik had mij voorgenomen om per maand 1.000 euro bij te verdienen, soort zakgeld. Na 10 maanden had ik echter al 20.000 euro verdiend met een inleg van 20.000 euro.


Goden

Sinds de cursus zijn de ‘goden’ ons gunstig gezind.


Risico

Zeer duidelijk en realistisch verhaal. Risico is hoofdonderwerp.


Super

Cursus was super! Deze cursus maakt alle andere cursussen overbodig.


Plan werkt echt

Het plan van Rob werkt echt, als je het plan maar blijft volgen. Door het gebruik van de robot is het een stuk eenvoudiger geworden.


Pot met pieten

Ik verdien iedere dag centjes zonder stress en pot met pieten wat heb ik er ineens een lol in.


De boys

Heb je vragen? Je e-mail wordt door de boys vaak binnen een uurtje beantwoord. Kom daar maar eens voor bij een helpdesk.


Top team

Rob, Robbin en Adam zijn een top team, stuk voor stuk integer met de beste intenties om je het vak te leren. Aftersales is uitstekend, je kunt altijd terecht met vragen en er wordt altijd gereageerd. Kortom, ik kan het iedereen aanbevelen.


18 keer gegaan

Ben vandaag ingestapt op long en toen is een bepaalde trade 18 keer gegaan. Dan ging die weer, een beetje winst en dan kwam die weer terug en dat dus 18 keer opnieuw. Dat is toch wel het mooie van die robot.


Stelling nemen

Het is verbazingwekkend dat het zó simpel is, dat je argwaan krijgt. Maar uit eindelijk moet je je aan een paar simpele dingen vasthouden. Dagdoel, de tweedaagse grafiek, de kleur en dan je stelling nemen en dan komt het.


Robot

Dit is de 9e keer dat ik handel en sta ik nu op 2.790 winst. Ik ben 2 keer overnight gegaan en heeft die robot ook nog een verlies van 400,- weggewerkt. Ik handel eigenlijk alleen maar met hele kleine trades en laat de robot gewoon de hele dag het werk doen.


Het zal wel

Ik las regelmatig jullie advertentie en alle reacties. Nu heb ik zelf al wat negatieve ervaring op de beurs en dergelijke dus ik denk: “ja, het zal wel”. Maar ik zag die advertentie steeds terugkomen en toen dacht ik van: “ja, ik ga toch eens die cursus aan vragen, want dat moet toch wel iets van waarheid zijn”. In mijn gevoel heeft dat mij over de streep getrokken en ik heb er zeker geen spijt van gehad.


Vleugje humor

Informatief met een vleugje humor. Zeer interessant. Alles heel duidelijk.


Beetje raar

Wijn om 08.00 uur … heeft geen invloed op cursus maar een beetje raar.


Erg informatief

en reëel, geen valse beloftes of gouden bergen beloofd. Goede service en aftersales.


Bed

Mijn droom is uitgekomen. Ik kan nu ‘s morgens vanuit mijn bed handelen.


Duidelijk plan

Interessant systeem met een duidelijk plan en goed uitgelegd.


Smaakt naar meer

Mijn nieuwsgierigheid en de wens om zelf aan de knoppen te zitten was mijn motivatie om de cursus te volgen. Verrassende nieuwe inzichten opgedaan. Dankzij de mix van de originele en persoonlijke presentatie van Rob, in combinatie met gedegen ondersteuning door Adam en Robbin, was prima! Smaakt naar meer. Complimenten en bedankt.


Opfrisser

Perfect. Het opfrissen was echt nodig en nuttig. Mijn complimenten.


Chaotisch

Beetje chaotisch voor de lunch. Slimme methode die het trio presenteerde.


Kort door de bocht

Rob zijn directheid is leuk, maar af en toe te kort door de bocht (wel humor). Ik vond het zeer het geld en de moeite waard.


Humoristisch

Leuk, humoristisch gebracht door Rob met behulp van Robbin en Adam.


Transparant

Top! Transparant en eerlijk, heel hartelijk dank. Mijn advies: Volg het plan want het werkt! Uniek.


Integer

Een top team, stuk voor stuk integer met de beste intenties om je het vak te leren. Aftersales is uitstekend, je kunt altijd terecht met vragen en er wordt altijd gereageerd. Afgelopen week kregen we de gelegenheid om een week extra mee te kijken met de live sessie. Dat was zeer leerzaam. Kortom, ik kan het iedereen aanbevelen.


Robot

Jullie methode werkt het mooiste met de robot aan het werk!


Hulp

Kernachtig, géén omwegen, gericht op een éénvoudig plan. Mogelijkheid om over een langere periode onder toezicht en hulp te oefenen.


Slapend rijk!

Ik lag vanmiddag een half uurtje te dutten op de bank en keek daar na naar het scherm en geloofde mijn ogen niet! Na 2,5 maand was ik eindelijk uit de overnight. Ondanks de forse rente sprong ik er nog met een flinke winst uit. Inmiddels heb ik het cursusgeld er al tien keer uitgehaald. Jullie methode werkt echt goed, je wordt slapend rijk al moet je soms wel engelengeduld hebben.


Voldoende bagage

Ik ben zeer tevreden. Rob, Robbin en Adam geven duidelijke antwoorden op vragen en voldoende bagage mee om thuis aan de slag te gaan. De service na de cursus is prima, de heren helpen waar nodig. Het live meekijken met het handelen is ook waardevol. Al met al ben ik heel blij dat ik deze cursus gevolgd heb. Nogmaals dank voor het delen van deze mooie methode en de handelsrobot.


Door laten draaien

Heb weer een hele mooie dag gehad met de robot. ’s Morgens tussen 8 en 9 al iets van 100 euro, toen heb ik hem nog een half uurtje door laten draaien en stond ik op € 180,-. Eind van de dag nóg een keer geprobeerd en toen was het € 220,-, weer verrassend positief.


Geleerd

De cursus is interessant en goed te volgen. We hebben geleerd wat de valkuilen zijn en hoe je geld verdient.


Heren

Heb veel geleerd en de heren waren goed op elkaar ingespeeld.


Professional

Fijn om te leren van de professionals.


Remote desktop

Ik handel echt ’s morgens tussen 8 en 9. Effetjes vanuit mijn werk met mijn remote desktop en dan zet ik ’m aan en dan maak ik een keuze, ga ik long of ga ik short. Dan laat ik de robot lopen en vóór negen is die meestal weer klaar en dan heb ik 50 of 100 euro verdiend en daar ben ik wel gelukkig mee voorlopig.


Heel voorzichtig

In heb een maandje geoefend en dat ging prima. Mijn accountje van 5.000 was verdubbeld. In november ben ik begonnen met écht geld, heel voorzichtig in de ochtend, en ik heb mijn eerste 500 euro verdiend.


Winstdoel

Soms is mijn winstdoel binnen een kwartier gehaald en soms ga ik overnight. Maar ik blijf rustig en blijf het zien als een winkel waarin je inkoopt en verkoopt en af en toe een voorraadje hebt.


Gelul

Rob’s plan werkt gewoon. Geen moeilijk gelul, alleen gewoon de markt zijn werk laten doen.


Geschoren

Mijn hartelijke dank voor de zeer leerzame en prettige dag. Voor­al hoe je mijn – zeer eigen­wijze – zoon geknipt en geschoren hebt, is bij mij en zelfs bij hem zeer goed gevallen. Wat ik al wist, sprak hij duidelijk uit: Rob Wessels is een “autoriteit”.


Vasthoudendheid

Gefeliciteerd met jullie winst jongens, het is jullie gegund! Geweldig. Ik drink een glas mooie wijn op jullie vasthoudendheid. Chapeau, vijf maanden overnight.


Inspirerend

– To the point: open en eerlijk en duidelijk
– Inspirerend
– Ter zake kundig
+ Supernetjes allemaal verzorgd materiaal, catering.


Rally

Ben ik nou de enige of zijn jullie ook blij met deze fantastische rally… Ik wel in ieder geval.


Aanvullingen

Voeten aan de grond en koppie erbij. Met dit voor ogen heb ik kansen ontdekt om gedisciplineerd kleine aanvullingen op inkomen te verwerven.


Winst per maand

Sta nu op tussen de 1.500 en 2.000 euro winst per maand.


Aangeven

Ik wil graag een keer aangeven dat ik het erg waardeer dat jullie ons blijven voorzien van info en goede raad. Bij veel andere ‘platforms’ is het na de cursus betalen en klaar en hoor je er niets meer van. Bij jullie niets van dat alles. Ik waardeer dat zeer. Met dank en ‘keep up the good work’


Zoeken

Ik begin het steeds leuker te vinden. In het begin was het vooral zoeken, maar nu gaat het beter.


Heren

Heb veel geleerd en de heren waren goed op elkaar ingespeeld. Op de demo een paar keer in de min, nu kijken of ik live ook geduld heb.


Huisvader

Als ik mij beperk tot mensen in de beurs­handel, ben jij de enige die ik volledig vertrouw en ik heb er inmiddels velen ontmoet! Je bent een echte huisvader voor je studenten! vanaf nu noem ik je gewoon papa Rob.


Enorm

We zijn nu een paar weken aan het traden en ik moet zeggen dat ik enorm onder de indruk ben.


Wijsheden

Eigenlijk een cursus zelfkennis, gelardeerd met ‘oude’ wijsheden. Er wordt psychologisch inzicht gevraagd maar ook een stukje ‘pragmatiek’.


Koopman

U heeft mijn ogen geopend door de beurs te benaderen als een koop man. De tegenpartij is dat immers ook!


Waarom

Ik stel me de vraag waarom niet meer mensen dit kunnen.


Verleidelijk

Meer inzicht in het daytraden en achtergrondinformatie achter de beurs. Zeer verleidelijk, lijkt gemakkelijk en verleidelijk. Volgens mij dien je u te behoeden tegen stress. De cursus goed gebracht.


Grapjes

Een goede verhouding tussen leren, grapjes en rust.


Value for money

Een duidelijk venster op een sympathiek en enthousiast team. Goede value for money.


Paniek-voetbal

Een leerzame cursus, waarin je van onbewust bekwaam naar bewust bekwaam wordt gebracht. Je wordt geleerd om vooral geen paniek-voetbal te spelen, maar je rust en geduld beter te bewaren. Ook wanneer je saldo negatief is.


Zelfkennis

Het was ook goed om inzicht te krijgen over zaken als risicomanagement en je zelfkennis.


Toeters en bellen

Ik was op zoek naar eenvoud in de handel, zonder al te veel toeters en bellen, precies zoals de cursus is.


Ik werd blij

Ik ben een leek. De cursus is leerzaam en goed te volgen. Ik werd erg blij van het feit dat alles klaarstond in de ochtend.


Top!

Dat daytraden zo eenvoudig zou zijn! Goede cursus! Veel geleerd! Top!


Veel drinken

Gezellig en heerlijk eten en drinken en veel ruimte voor vragen.


Lekkere cursus

Een lekkere praktische cursus! Toegankelijk voor iedereen. Plus: mijn complimenten voor Adam voor het geduld en begeleiding bij het installeren van de robot!


Zakcentje

Het moge duidelijk zijn dat ik jullie zeer erkentelijk ben nu ik in 24 maanden tijd ruim € 50.000,- heb verdiend. Een zeer aardig zakcentje kunnen we wel zeggen.


Laag pitje

Het handelen gaat goed en zelfs onderweg met de mobiel gaat dat super. Ben op een laag pitje aan het traden en sta op €1000 winst. Ik ben erg tevreden over hoe het met de handel gaat.


Leuke trainers

Zeer leerzaam en betrouwbaar, gewoon goed en een veilig gevoel. Leuke trainers.


Overzichtelijk

Ik vind jullie manier nog steeds het prettigst om mee te werken. Overzichtelijk. Eén index, short of long. Ideaal.


Gaat lekker

Ik zit nu in mijn 23e week en heb gemiddeld 800-900 per week verdiend. Kortom, het gaat lekker hier.


€ 12.154,41

Ik ben gestart op vijf augustus en sta inmiddels op €12.154,41 dat is dus ruim 21% rendement. Ik trade elke dag met veel plezier en had het eigenlijk jaren eerder moeten doen.


Eén strategie

Begrijpelijke taal, één strategie en dat maakt het dan ook simpeler.


Opbouwen

Bij mij gaat het super goed. Ik ben vooral short gegaan. Ik ben mijn vermogen langzaam aan het opbouwen. Loopt helemaal volgens planning.


Goedmaken

Ik heb zeker niet te klagen en ben een stuk verlies aan het goedmaken. Inmiddels ga ik er niet meer zo ‘grof’ in als voorheen. Kleinere aantallen, kleinere winsten maar zekerder.


Prachtig

Deskundig en ervaren. Vertrouwenwekkend. Goed verzorgd. Ik vond het prachtig!


Aardig zakcentje

Ik ben jullie nog steeds zeer erkentelijk dat ik nu in 24 maanden tijd ruim € 50.000 heb verdiend en dus gemiddeld ruim € 2000 netto per maand bijverdien – een zeer aardig zakcentje kunnen we wel zeggen. Vond het leuk om jullie dat als enthousiaste cursist te laten weten.


Realistisch

Leerzaam en makkelijk toepasbaar met leuke en goede praktijkverhalen. Verhalen zijn realistisch!


Religieus

Waar ik tegen vecht is mijn gretigheid. Dat is emotie. Ik heb een dagdoel, ik ben er heel religieus in en dan stop ik.


Doel

Helder, prettig lesgegeven met duidelijk doel.


Pot

Mijn vader en ik zijn druk aan het handelen geweest en het gaat zoals eerder vermeld eigenlijk bijzonder goed. In onze pot zit inmiddels bijna € 80.000, waarmee wij met 1.5 index ongeveer 500 euro per dag verdienen met de robot.


Opvallend

Jullie advertentie in De Telegraaf en NRC vind ik steengoed en erg opvallend. Veel succes.


Geweldig beroep

Overweeg om halve dagen te gaan werken, om mij dan volledig te kunnen concentreren op dit geweldige beroep.


Jongens

Boeiend, leerzaam en leuk. Jongens, jullie doen het heel goed man!


Realistisch

Leerzaam en makkelijk toepasbaar met leuke en goede praktijkverhalen. Verhalen zijn realistisch!


Netto in the pocket

Ik heb een gemiddelde dagwinst van € 368,00 netto in de pocket!


Feilloos

Rob vertelt feilloos waar de kansen liggen en wat de bedreigingen zijn.


Geld verdienen

Het verbaast mij op welke eenvoudige manier je eigenlijk geld kunt verdienen.


Cursusboekje

Het cursusboekje ken ik inmiddels uit mijn hoofd. Zo vaak heb ik het gepakt voor, tijdens of na het traden.


Fabriek

Ik ben blij met die handelsrobot zodat ik met mijn fabriek kan doorgaan.


Inzichten

Mooi dat het boekje continu aangepast wordt aan de realiteit en aan verbeterde inzichten.


Geslaagde dag

De cursus is in een ontspannen sfeer, terwijl er zeer veel informatie wordt gegeven. Er is gelukkig ook gesproken over de gevaren en valkuilen van emoties bij het handelen. Ik vind het een prima geslaagde dag. Zou het aan iedere aankomende trader adviseren.


76ste

Verbluffend! Aantoonbaar resultaat van ca 100% per jaar! En dat op mijn 76ste. CHAPEAU voor het gehele team WESSELS.


Sex

Heel fascinerend, vooral het zelf doen: Het is als het verschil tussen praten over sex en het hebben van sex.


Zenuwslopend

Ik dacht eerst dat daytraden zenuwslopend zou zijn maar niets is minder waar. We dronken een biertje en intussen plaatste Rob z’n trades. De rust die hij uitstraalde maakte veel indruk op me. Daytraden is bij mij hierdoor in een heel ander licht komen te staan.


Ouders

Door het enthousiasme van mijn ouders heb ik een ontzettend interessante, leuke en informatieve cursus bijgewoond. Bovendien werd er goed geluisterd naar de vragen die ik stelde.


Begrijpen

De cursus was infor­ma­tief en te begrijpen voor mensen mét en zonder beleggings­kennis, door de alle­daagse voorbeelden.


Slag

Interessante strategie, kan niet wachten om er zelf mee aan de slag te gaan.


Structuur

Iets meer structuur zou fijn zijn. Voor de rest heb ik een leuke infor­ma­tieve dag gehad.


Lijkt

Erg duidelijk, leuke mensen, lijkt heel makkelijk.


Kijken kan geen kwaad

Ik was geïnteresseerd en ik dacht, kijken kan geen kwaad.


Wijn

Chaotisch maar wel leuk. Geef ons ook een glas wijn.


Leuke jongens

Leuke jongens die het snel en duidelijk uitleggen.


Humor

Bijzonder interessant om jullie strategie te leren kennen. Humor vond ik ook belangrijk.


Zinnig

Zinnig, rommelig maar wel leerzaam. Ga zeker in demo-omgeving veel proberen.


Humorrijk

De aansprekende advertenties deden mij de cursus volgen. Het was leerzaam, humor­rijk, confronterend en een duidelijk verhaal.


Ervaringen

Het gaat goed met mijn handel op de DAX. Dankzij mijn ervaringen heb ik geen angst als het weer eens tegen zit.


Wereldbeschouwing

De wereldbeschouwing van Rob kan iets minder, zal niet helpen (dit commentaar).


Addertje

Ik denk wel eens, wat is het addertje, dit kan toch niet zo gemakkelijk doorgaan? Vandaag weer € 2000 erbij.


Vriendin

Heel de dag geshopt. Toen ik € 500 winst zag op de telefoon heb ik mijn vriendin ook een leuke outfit gegeven.


Wél

Rommelige aanvang, einde sessie wél duidelijk


Elke dag

Handel elke dag van 08.00-09.30 en haal nu tussen de 250 en 800 euro uit de markt.


Denkpatroon

Rob heeft mijn hele denkpatroon op zijn kop gezet.


Wereld

Geweldige mensen, ook in het contact na de cursus. Mijn wereld is totaal veranderd.


Mobiel

Hoi Mannen, Het handelen gaat goed en zelfs onderweg met de mobiel gaat dat super.


Dure cursus

Eerst vond ik het een dure cursus. Nu ik de dag heb meegemaakt met de kennis die mij is overhandigd en gezien heb wat de vergaderzaalkosten zijn en dan ook nog dat na-traject in gedachte houd, vind ik het eigenlijk een scherp geprijsde cursus. Daar kan geen online cursus tegen op.


Eye-opener

Ik zit sinds 9 mei op een positief resultaat van bijna € 4.000,-. Jullie methode is echt goed! Een eye-opener!


Spanning

Het leuke aan dit gebeuren is het bezig zijn met een zekere spanning.


8 uur ’s ochtends

Bevlogen mensen, alles wordt goed uitgelegd. Een borrel is leuk, maar 8 uur ’s ochtends? 🙂


Gezellig

Ik vond het zo gezellig, ik zou hier wel elke week willen zijn.


Eigen geld

Ik voelde de spanning, alsof ik mijn eigen geld inzette. In één dag meer geleerd dan een half jaar boeken lezen. Je moet het echt meemaken om het te geloven.


Uurtje

Prima cursus, maar Rob mag van mij na een uurtje weg.


Pensioen

Mijn rendement is boven verwachting. Dit is een mooie aanvulling op mijn pensioen.


Kleine beurs

Wat meer insteken op de mensen met een kleine beurs.


Adam

Lekker vlot tempo, goed materiaal. Prima begeleiding, ook vooraf door Adam.


Vriend

Ben overgehaald door een vriend. Heel interessant, ik ga zeker een tijd oefenen op de demo-rekening om zekerder te worden van mijn zaak.


Perfect

Interessant, verhelderend, leerzaam en vermakelijk. Perfect georganiseerd!


Bezeten

Hè broeders in de strijd. Na mijn initieel verlies (eigen schuld uiteraard, bezeten maar beheerst) gaat het gestaag de goede kant op. Bedankt voor alle goede zorgen en tot de volgende keer.


Iedere dag

Handel iedere dag en haal tussen de 250 en 800 euro uit de markt.


Vietnam

Net terug van Vietnam. Lekker door kunnen traden. De markt ging daar om 13:00 open. Kon dus voor of na de lunch even traden.


11 jaar

Mijn naam is Sem, ik ben 11 jaar en ik heb een vraagje aan u. De vraag is: Hoe oud moet ik zijn om naar uw cursus te gaan?


Uitbetalen

Ga deze maand mijn zelf uitbetalen op 4K.


Pudding

Als de prijs als een pudding in elkaar stort weet ik nu wat te doen.


Hengels

Zit te wachten op koersstijging. Alle hengels liggen in het water, nu wachten tot ze bijten…


Ballen

Jullie hebben wel ballen en bewijzen dat je je aan het plan houdt wat er ook gebeurt. RESPECT!


Lui

Heel leuk om andere traders te ontmoeten, interessante lui met allemaal dezelfde hobby.


Geweldig

Methode duidelijk eenvoudig. Jullie after­service is geweldig.


Houvast

Open en duidelijke cursus. Interessant om een houvast te hebben.


Workshop

Rob, je bent een innemende persoonlijkheid met een heldere uitleg over de te volgen strategie. Bedankt voor de gedegen en praktische cursus/workshop.


Bovenop

Heftig! Ik heb heel veel getrade. Ik zit er bovenop. Die robot gaat als een gek tekeer.


Knopje

Gisteren hard gewerkt, nou ja…, je drukt gewoon op een knopje (the golden buzzer).


Halve index

Heb gisteren de beste dag ooit gehad, €700,- met een halve index.


Abacadabra

Ik word iedere keer wat wijzer met die buy en sell knopjes. In het begin was het nog abacadabra maar het wordt steeds makkelijker.


Duits bloed

Leuk dat handelen op de DAX. We hebben toch Duits bloed? Ik heb aardig wat verdiend intussen.


Boodschappen

Die handelsrobot is ideaal. Als ik boodschappen doe laat ik het draaien en de robot maakt winst. Gratis boodschappen.


Opgeblazen

De demo rekening heb ik vier keer opgeblazen. Maar nu ik weer het plan volg gaat het goed. Mijn target is 100 euro per dag.


Snelle handel

De energie van de jongens is geweldig. De snelle handel blijft me fascineren.


Klein kind

Ik voel me net een klein kind als ik trade,
Ik geniet er echt van.


Alcohol

Helder verhaal. Soms rommelig in de ochtend. Ik raad Rob aan geen alcohol tijdens de training te gebruiken.


Andere vrouw

Ik had vaak ruzie met mijn vriendin over het daytraden. Ik hield me niet aan de regels, maar nu gaat het wat beter. Ik ben inmiddels wel bezig met een andere vrouw.


Eerlijke cursus

Eerlijke cursus die ook op de gevaren wijst.


Direct geld

Ik heb nog nooit een seminar gevolgd waar je direct geld mee kunt verdienen. Ben zeer tevreden. Helemaal top!


Borrel

Rob brengt de cursus met een dosis humor en een borrel.


Leestof

Goede dosering van feiten, ervaringen en leerstof.


Leerstof

Goede dosering van feiten, ervaringen en leerstof.


Wijzer

Ik ben door jullie heel wat wijzer geworden.


Humor

Zeer informatief, leerzaam, uitgebreid en met humor.


Trots

We zijn er trots op dat we vandaag € 246 winst hebben met een halve index.


Ondertussen

Ondertussen, dus sinds 29/7 de trainingsdag, op een positief saldo van € 2.279,- en dat met 3 weken pauze.


Vriend

Een vriend van me heeft de cursus gevolgd en doet het al een tijdje goed. Hij heeft mij op de cursus gewezen en nu zit ik hier.


Scherm

Ik heb zelf niet de tijd om heel de dag achter mijn scherm te zitten.
Ik wil er dagelijks een paar uur aan besteden en dat lukt met de robot.


Kick

Het zelf oefenen is boeiend. De kick van het spelletje heeft me te pakken.


Verdienen

Ik streef ernaar om dagelijks tussen de 75 en 100 euro te verdienen.


Leerzaam

Ik vond het een hele fijne leerzame cursus. Op de cursus proberen we met een lach en een borrel ca. €500,- uit de beurs te halen.


Dineren

Ik wil 400 euro per week verdienen, dat is wat mijn vrouw en ik per week uitgeven voor het dineren.


Long of short

Het is armpje drukken tussen long en short. Bijna elke dag zit ik met long (80%) boven mijn target.


Rommelen

Het gaat goed met mij en met mijn handel. Ik rommel lekker door en dat gaat best goed.


Airco

De airco mag minder koud, verder top!


Kick

Je krijgt er een kick van en we hebben erg genoten met de handel tijdens de demo.


Hartstikke leuk

Helder, humoristisch, leerzaam, sympathiek, interessant en hartstikke leuk.


Long of short

Het punt waar ik soms afwijk van jullie strategie is het kiezen voor long of short. Short gaan voelt voor mij veel prettiger in deze instabiele tijd. Ik heb gezien tijdens de ochtendsessies dat als jullie je doel behalen met long, dat ik m’n doel behaal met short gaan.


Heilig overtuigd

Wat ik erg kan waarderen is de dynamiek tussen jullie drieën, hoe jullie voor je plan staan, het plan uitleggen, soms verdedigen en daarbij elkaar op een mooie manier steunen. Dat jij, Rob, daar soms verbaal wat pit in gooit, geeft voor mij gewoon aan dat je heilig overtuigd bent van je plan.


Bloopers

Ik profiteer van een schommelende DAX-index. Een paar bloopers gemaakt, maar met een bruto rendement van 33% ben ik niet ontevreden!


Merci

Ben nog steeds blij dat ik de cursus gedaan heb, en ik vind jullie service top, ik bedoel hoe Adam me helpt met het openen van een demo-rekening en het weer opnieuw installeren van het programma op een andere computer. Merci.


Zwitserland

Onze vakantie in Zwitserland heeft bijna volledig in het teken van het daytraden gestaan. Het heeft ons zeker geen windeieren gelegd.


30% rendement

De handel gaat goed. Ik zit short in de markt omdat ik denk met de oorlog en spanningen in de wereld dat de koersen nog wel eens kunnen zakken. Ik heb zo’n 30% rendement gemaakt, voor mij is dat prima. Liever winst dan m’n boekje te buiten gaan.


Eenvoud van het daytraden geleerd

Begin december 2021 heb ik deel genomen aan deze cursus. Ik ben al jaren bezig met daytraden en was erg nieuwsgierig naar deze cursus. Jaren ben ik bezig geweest met het bepalen van instap­momenten en wanneer winst cq. verlies te nemen. Met deze cursus heb ik de eenvoud van het daytraden geleerd. Laat gewoon de robot zijn werk doen en wachten tot je het bepaalde winstdoel behaald hebt. Soms is dit binnen een kwartier en soms ga je overnight. Maar blijf rustig en blijf het zien als een winkel waarin je in- en verkoopt en af en toe een voorraad hebt.


Pater Familias

Jullie zijn een leuk team samen, met Rob als de Pater Familias en ieder op zijn eigen manier vullen jullie elkaar goed aan.


Bloopers

Na wat bloopers toch een bruto rendement van 33%. Ik ben zeker niet ontevreden!


Lekker verdiend

Af en toe een beetje geld opmaken, want ik heb, dankzij jullie robot, lekker verdiend. Bijna vier maal het saldo waar ik, begin van het jaar, mee gestart ben.


Verrijking

Het traden maakt nu deel uit van mijn dagelijkse bezigheden. Dank daarvoor, het is echt een verrijking!!


30.000 winst

Mijn totale winst met jullie strategie staat nu op 30.000 euro.


Dagelijks plezier

Met mijn handel gaat het goed. Ik heb nog dagelijks plezier van jullie cursus.


Mooi resultaat

Ik ben begonnen in mei met € 10.000,-. De stand is nu € 13.170,-. Ik vind het een mooi resultaat voor die korte tijd en streef ernaar om eind december op € 18.000 uit te komen.


Dik tevreden

Ben dik tevreden met gemiddeld 235 euro per week.


Hallo allemaal

Hallo allemaal, met mij gaat het uitstekend. Ik ben live gegaan op vrijdag 5 augustus met €10.000,-. Tot nu toe heb ik ruim 7% (€720,-) verdiend. Ik ga elke dag short met 0,4 DAX indexen.


Aftersales

Wat de cursus en de begeleiding betreft kan ik alleen maar zeggen dat ik daar erg tevreden en enthousiast over ben. Ook de aftersales doen jullie erg goed.


In de min

Je moet je niet gek laten maken als je even in de min staat.


Waardevol

Ik heb jullie cursus als zeer waardevol mogen beleven. Had het al jaren eerder moeten doen.


DAX index

Ik ben op 2 mei 2022 begonnen met écht handelen. Heb 5.000 euro gestort en handel met 0.2 DAX index. De winst op dit moment is 3.960 euro bijna 80%.


60% rendement

Het gaat goed met mij en met mijn handel. Ik handel heel rustig maar steady. Ben in januari 2020 gestart met 15.000 euro en zit inmiddels op 25.000 euro. Dat is 60% met weinig risico. Dus ik handel rustig door.


Overnight

Het gaat bij mij heel goed met de handel. Heb uiteraard ook regelmatig overnight gezeten, maar ben er steeds weer goed uitgekomen.


Breukelen

We weten dat we nog een keer mogen terugkomen bij de les in Breukelen. Dat gaan we zeker een keer doen. We kijken er nu al naar uit. Veel succes verder. Jullie hebben ons leven verrijkt.


Angsten

Ik ben doorgegaan om mijn angsten te overwinnen en heb fors minder indexen ingezet. Met een inzet van 50.000 euro staat er nu ongeveer 60.400 euro op de balans.


Training

Het is één grote training in het ‘je houden aan het systeem’.


Kano’s gekocht

In juli zijn wij bewust long overnight gegaan en dat heeft ons toen een leuk zakcentje opgeleverd, waar we mooie kano’s van hebben gekocht 🙂


Pensioen

Ik ben het gaan doen om mijn pensioen aan te vullen. Gemiddeld € 1.000,- extra per maand is een mooi bedrag en haalbaar.


Overnight

Het gaat bij mij heel goed met de handel. Heb uiteraard ook regelmatig overnight gezeten, maar ben er steeds weer goed uitgekomen.


Breukelen

We weten dat we nog een keer mogen terugkomen bij de les in Breukelen. Dat gaan we zeker een keer doen. We kijken er nu al naar uit. Veel succes verder. Jullie hebben ons leven verrijkt.


Angsten

Ik ben doorgegaan om mijn angsten te overwinnen en heb fors minder indexen ingezet. Met een inzet van 50.000 euro staat er nu ongeveer 60.400 euro op de balans.


Training

Het is één grote training in het ‘je houden aan het systeem’.


Kano’s gekocht

In juli zijn wij bewust long overnight gegaan en dat heeft ons toen een leuk zakcentje opgeleverd, waar we mooie kano’s van hebben gekocht 🙂


Pensioen

Ik ben het gaan doen om mijn pensioen aan te vullen. Gemiddeld € 1.000,- extra per maand is een mooi bedrag en haalbaar.


Knie

Het is geweldig dat ik elke dag opnieuw over jullie schouder mee kan kijken teneinde jullie aanpak goed onder de knie te krijgen.


Bedankt heren!

Een bedankje aan jullie voor de robot en de strategie is op zijn plaats, bij deze bedankt heren!


Value for money

Rob Wessels is heel bevlogen en stelt zijn niet geringe ervaringen volledig open! Value for money.


Mannen

Mannen ga zo door, ik heb al aardig wat extra verdiend!!


Winst van € 9.755,-

Beste alledrie, Ik heb net mijn long positie afgesloten met een winst van €9.755,-. ik stop nu voor deze week met traden. Het is weer een goede week geweest!


Mijn smile

Het gaat geweldig! Mijn smile wordt steeds groter achter dat scherm!


Zweep

Ik geef me een half jaar om het klappen van de zweep zo goed mogelijk te leren kennen en mezelf te bewijzen dat ik continue goed kan performen.


Lekker in mijn vel

Ik heb nu pas vier maanden ervaring maar ik vind het werke­lijk fantastisch.
Zoals je al beschreef, als ik niet lekker in mijn vel zit, dan handel ik gewoon niet.


Goed en fout

Vanaf juli ben ik vrij actief bezig geweest met een demo account (met wisselend succes), maar ontzettend veel geleerd wat goed en fout kan gaan.


Krant

Volg al jaren de leuke advertenties in de krant etc. Nu meer tijd om er werk van te maken. Dus aangemeld.


Wat denk je?

Een jaar heeft 250 beursdagen en wat denk je? Ook 250.000 euro verdiend!


Competent

! Geweldig. De cursus is fantastisch. Het gebruik van de software en strategie zijn heel duidelijk uitgelegd. Trainers zijn heel competent en vriendelijk.


Balans

Goede balans praktijk- theorie. Alle ruimte om vragen te stellen.


Humor

Met groot enthousias­me, kennis van zaken en humor gebrachte cursus. Prima faciliteiten.


Live gaan

Het was een hele leuke cursus, veel opgestoken, maar ook nog veel te leren. Eerst veel oefenen, dan echt live gaan.


Leerzaam en vrolijk

De aanbeveling van mijn broer gaf de doorslag. Zeer goede cursus. Leerzaam, vrolijk, interactief en zeer deskundige uitleg.


Terugverdiend

De cursus heb ik al ruimschoots terugverdiend. Ik wil jullie dan ook nog heel hartelijk bedanken voor de goede uitleg, vele wijsheden in jullie boekje en ik zal jullie op de hoogte blijven houden.


50K

Ik handel nu met 50K maar heb nooit meer dan 4 futures ingezet, en meestal maar 2 of 3. Als het goed blijft gaan en ik ook moeilijke situaties kan oplossen ga ik met grotere bedragen werken, eerder niet.


De kick

Het allermooiste vind ik de kick of positieve energie die het met zich meebrengt. Zo ook toen ik vanochtend wakker werd en er weer € 1.000 bijkwam.


Valkuil

Het succes van de robot vind ik het grootste gevaar! De valkuil is dat als het steeds goed gaat, ik na een maand gegarandeerd meer in wil gaan zetten.


Hebberig

Ik denk dat té hebberig worden een van de grootste gevaren is. Het gaat op een gegeven moment zo crescendo dat je toch risico’s gaat nemen en dat moet je proberen te vermijden.


Extra verdiend

Ik heb de meekijk­-sessies als zeer prettig, leerzaam en gezellig ervaren. Mannen ga zo door, ik heb al aardig wat extra verdiend!!


Geweldig ding

Die robot is een geweldig ding. Ik heb er respect voor, voor wat ’ie doet en hoe mooi dat gaat.


Duidelijk

Een cursusdag op een zeer vriendelijke en enthousiaste manier gegeven. Voelde me meteen op mijn gemak! De tijd van meekijken is super, alles wordt rustig, duidelijk en geduldig uitgelegd.


Dobbertje

Dobbertje gaat op en neer. Ik vang veel kleine visjes en dat gaat snel.


Cashmachine

Als je het goed doet is de robot een automatische cashmachine.


Doorslag

Mijn nieuwsgierigheid en de leuke recensies van de cursisten hebben mij de doorslag gegeven om de cursus te volgen.


Zoom

De cursus heb ik zeer leerzaam gevonden, maar vooral ook jullie vriendelijke werkwijze. Wat jullie doen met Zoom is ook top!


Echt geld

Is het live, is het echt geld, dan ga je weer héél anders denken.


Spanje

Het gaat nu echt lekker, ik heb nu bijna mijn dagdoel. Als dit zo lekker blijft gaan zal ik richting Spanje vertrekken.


Half uurtje

Was laag ingestapt en na een half uurtje had ik € 90,-. Toen ben ik toch nog even doorgegaan en eindigde met 450 in de plus. Bedankt jongens!


Slim

Ik heb gisteren voor mijzelf wat gedaan. Ik zag vanmorgen dat ik iets van 900 euro had gemaakt. Ik deed steeds met twee stuks handelen. Ik moet de robot z’n werk laten doen, het slimste wat er is.


Tevreden

Vanaf 10 juni tot nu (19 juli) € 2.046,- verdiend. Ondanks de overnight situatie ben ik best tevreden met het behaalde resultaat.


Lekker

Ik heb gisteren niet gehandeld omdat ik aan het werk was. Toen kwam ik thuis om 4 uur en toen heb ik de robot nog twee keer aangezet en zit nu op 500 euro in de plus. Dus ’t gaat wel lekker.


Openingsdans

Vandaag met de opening long gegaan en €850 kunnen maken. Bij die opening lijkt het een dans van de koersen.


Diversivicatie

Ik beleg al langere tijd maar had behoefte aan diversivicatie.


Kwartjes

In het begin vrij rommelig. Daarna toch to-the-point en dus veel geleerd. Fijne cursusleiders. En nu maar hopen dat de kwartjes gaan vallen.


Gisteren

Ik heb gisteren iets van vierenenhalfhonderd euro verdiend. Dus… eh…dat ging wel lekker


Glad

Ik zat in een hippe flow en sta nu weer glad. Jullie zijn mijn helden.


Zoom is top!

Leerzaam en erg fijn om live mee te kunnen kijken. Wat jullie doen met Zoom is top! Zeer interessante materie en kan niet wachten om te beginnen.


Gewoon doen!

Eerlijk gezegd niet verwacht en wel gekregen: een andere manier om tegen daghandel aan te kijken die verfrissend, anders, eenvoudig en toch gedetailleerd is. Met veel plezier zowel de cursus als de meekijk-ochtenden gevolgd en er veel van opgestoken. Voor iedereen die twijfelt na het bekijken van de advertentie: gewoon doen! Veel waarde voor je geld.


De andere kant

De hele grap is, wanneer stop je! Ik had op een gegeven moment gezegd: bij € 300 stop ik. Nou dat was al na een half uur. Maar toen dacht ik later, ik ga toch nog even zitten. Maar dan zie je hem op een gegeven moment toch helemaal in de min gaan, de andere kant op. Toen ben ik gestopt en liet ik de Robot het werk doen. Uiteindelijk kwam er weer 300 bij, dus stond ik op 600 euro winst.


100%

Ik heb nu een rendement van meer dan 100% door misschien wel iets risicovoller te traden dan jullie ons hebben geleerd.


Paniekeren

Als je als cursist de eerste keer meemaakt dat je in de min gaat dan begint ge wel te paniekeren. Maar de jongens leerde mij dat de beurs een draaimolen is, die de hele dag nog kan schommelen.


Kassa!

Ik sta versteld. Mijn weekopbrengst is 6.000 euro. Kassa!


Goudhaantje

Vrijdagmiddag had ik een klapper. Het was net of ik een gouden staaf had.


Tour de France

Het is toch verbazingwekkend dat je met een laag aantal indexen aardig wat kan verdienen en dit terwijl ik de Tour de France zat te kijken.


Oppassen

Beste alle drie, Ik heb mijn overnight (long) positie afgesloten met een dagwinst van € 1.418,-. Het is weer een goede week geweest! Ik moet wel oppassen voor de valkuil van de gulzigheid.


Rien ne va plus

Ik ben blij dat ik die demo doe. Dat maakt me bewuster van het risico wat ik loop. Want zoals ze zeggen “Rien ne va plus, het geld is niet meer van u”.


Mooi stel

Mooi stel, Rob, Adam & Robbin. Af en toe schiet het alle kanten op maar het maakt je nieuwsgierig. Ik ga het zeker proberen.


Cursus-cijfer: 8

Interessant. Betrokken personen (Adam + Robbin). Mooie locatie. Leuke anekdotes van Rob. Veel materiaal. Ik geef deze cursus een 8.


Scherp

Door de leuke advertenties heb ik de cursus gevolgd. Deze was over­zichtelijk en scherp.


Principe

Cursus was duidelijk, helder verhaal en een heel mooi principe dat jullie niet in verlies geloven. Ik had geen plan, nu wel. 😉


Abacadabra

Van abacadabra naar ik denk dat ik het begrijp maar we gaan het zien.


Draaimolen

De beurs lijkt op een draaimolen waar je niet (makkelijk) vanaf kan springen.


Overdreven

Ik geef een 9 voor de cursus omdat een 10 weer zo overdreven is.


Weekend

Ik vind het jammer dat er tijdens het weekend niet te traden valt.


Drankjes

Lesgeld, software én reiskosten in een paar dagen terugverdiend. Rob bedankt! (Volgende keer een paar drankjes op mijn kosten in Rotterdam?).


Top!

Voor mij was beurs­handel totaal onbekend: hoe dat allemaal gerealiseerd moet worden en ook wat er allemaal bij komt kijken. Wat jullie doen is top!


Werkwijze

De cursus heb ik zeer leerzaam gevonden, maar vooral ook jullie vriendelijke werkwijze.


Neus

Met twee vingers in m’n neus 1000 euro kunnen schrijven.


Shorten

Prima cursus, shorten werd me eindelijk een beetje duidelijker.


De heer Wessels

Duidelijke cursus waarin goed de handels­strategie van de heer Wessels wordt weergegeven.


Borrel

Zeer interessante materie. Veel geleerd van de praktijkgerichte kennis van Rob, Adam en Robbin. Duidelijke uitleg in een rustige sfeer. Alle ruimte voor de vragen van iedereen. Meer tijd voor de borrel zou fijn zijn.


Tel uit je winst

Waanzinnig track record! Ik ben precies een jaar live op de DAX en wat denk je? 250.000 euro verdiend! Het ging wel met ups & downs. Diverse keren ‘hoogtevrees’ gehad.Zorg dus altijd voor een dikke buffer (de mijne staat inmiddels op 375k eigen geld). Vandaag staat de teller op precies € 625.000! Tel uit je winst! Daar nemen we nu eerst een borreltje op Rob, en zo kunnen we net de inflatie voorblijven.


Boze stiefmoeder

Telkens als ik koop, denk ik aan het advies van m’n ‘boze stiefmoeder’: “Denk niet aan wat je kan winnen maar wat je kan verliezen.”


130% winst

Ik ben ingestapt eind januari met een ton en ik zit nu op een saldo van € 229.000,-. Dus ik heb 130% kunnen pakken binnen een half jaar. Dat heb ik met geen enkele andere belegging gehad.


Hiephoi

Hiephoi! Mannen broeders, ik ben er weer uit, prachtig die renteperikelen! Het is trouwens een goeie tip van Rob om alleen te doen wat je moet doen en de rest te laten.


Vrouw

Als persoon moet je er echt heel rustig bij kunnen blijven. Voor mijn vrouw zou dat niks zijn. Ik voel dat heel goed. Die is veel te stressie voor zo’n momenten en je moet toch echt rustig blijven.


Demoversie

Als advies wil ik zeggen om lang genoeg op de demoversie te werken, want je denkt na een paar weken: ik heb het hier vast in mijn vingers.


Ton verdiend

Met de robot pak je echt geld zonder iets te moeten doen. Ik liet de robot maar doorgaan omdat het zo goed werkte natuurlijk. Ik heb meer dan een ton verdiend in twee tot drie maanden.
Ik zeg, dat kan met geen enkele belegging.


Dromen

Ik had maar twee bestellingen geplaatst en daar zijn de dromen van uitgekomen toen ik er later naar keek.


Allee

Het werkt soms perfect en gemakkelijk. Op andere dagen is het niks of brengt het veel minder op. Maar als je dat globaal beschouwt, of op middellange termijn, denk ik dat dit één van de meest rendabele manieren van beleggen is. Allee, voor mij toch.


Junioren

Rob kan het goed en met overtuiging brengen met goeie ondersteuning van de junioren / toekomst.


1.000 euro

Het gebeurt dat ik hier ’s morgens om half negen vertrek en de robot instel. Als ik dan geluk heb dat de koers de hele tijd fluctueert, dan gebeurt het dat ik ’s middags aankom en dat ik 1.000 euro verdiend heb zonder dat ik één knop heb aangeraakt.


€ 2.750

Heb vandaag al mijn posities met winst afgesloten! Daarnaast heb ik met 1/5 DAX in twee maanden tijd € 2.750 verdiend. Volgende maand ga ik naar 1 hele DAX !


Rendabele cursus

Ik ben ondertussen vijf maanden bezig met daytraden zoals jullie me hebben geleerd. Ik moet zeggen dat dit de meest rendabele cursus is die ik in mijn leven ooit heb gevolgd.


Zotte dingen

Ik ondervind dat ik het beste en zekerste rendement haal op dagen dat er geen te zotte dingen gebeuren op de beurs. Ik moet eerlijk toegeven dat ik op zo’n momenten de adrenaline ook de ganse dag voel stromen!


Krantje

Ik heb de desktop op de zaak ’s ochtends gewoon open staan. Dan zit ik te handelen met m’n krantje en een kopje koffie. Een fantastische manier om de ochtend door te komen


€ 50,- per keer

Als het mij qua werk uitkomt zet ik de robot aan. Ik vind het toch wel prettig dat dit zo kan. Het is toch steeds één contract van € 50,- per keer.


Sakkerloot

Telkens als de robot een beetje tegenwind heeft, sakkerloot, dan gaat hij juist lekker doorwerken.


7 vinkjes

Ik geef de cursus van Rob Wessels ‘zeven vinkjes’.


Spel

De kracht zit ’m in het systeem van het spel. De robot maakt het makkelijker.


Geschoten vogel

Het ging naar beneden als een geschoten vogel. Tussendoor maakt de robot toch steeds kleine stapjes, de hele dag door. Maar ik ga niet door tot het gaatje. Als ik mijn doel heb gehaald, zet ik de robot uit.


Snacks

Ik zie het handelen met die DAX-index helemaal zitten. 40 Duitse multinationals zitten er in, ‘snacks’, zeg maar.


Schoon aan de haak

Ik trade alleen met de robot, het gaat hartstikke lekker. Vandaag weer € 152,- schoon aan de haak.


Beetje gay ;-)

Mooie nieuwe foto’s in de advertentie! Rob blijft eeuwig jong zo, Adam mooi in de krul en Robbin een lekker koppie, beetje gay 😉


Vette bek

Door de recente renteverhoging in Amerika hebben wij shorters allemaal weer een ‘vette bek’ gehad in juni.


Uitstekend

De handelsstrategie van Rob heb ik om kunnen zetten naar zijn volledig geauto­matiseerde handelsbot. Het blijkt een voltooid programma dat volgens Rob’s specificaties uitstekend werkt. Hierbij mijn grote dank aan Rob, Robbin en Adam!


Transparant

De cursus bleek ten volle transparant. Zo liet Rob onder andere een samenvatting zien van de resultaten zodat ik een serieus idee kreeg van het systeem.


Ontdekkingsfase

Ik zit nog in de ontdekkingsfase. We hebben allemaal verschillende leerstijlen en ik vind dit een leuk spel. Het is voor mij ook een leuke nieuwe hobby.


Maandag

Ik ben morgen en overmorgen niet bij de sessies. Jammer hé?
Volgende week ben ik er nog bij en dan ben ik er een tijdje niet meer bij. Want ik ga eerst tien dagen met de kids op vakantie en dan kom ik op een maandag weer terug.


Bekwamen

Ik zou graag langs komen om op te frissen. Ik denk dat ik beter voorbereid ben dan de eerste keer, aangezien ik mij nu met de demo-versie heb kunnen bekwamen.


We moeten door

Na drie maanden meekijken zijn wij vandaag voor het laatst bij de meekijk-sessies. We gaan jullie ook echt missen. Echt jammer, maar goed, we moeten door.


Vijf minuten

Ik denk dat ik er per keer zo’n vijf minuten aan besteed en dan pak ik steeds € 40,-.


Adam

Ik had een vraag aan Adam. Ik wou graag dat je mijn instellingen kan nakijken want ik vertrouw het niet. Ik maak zóveel geld, iets klopt niet. Als ik van de andere cursisten hoor dat ze zo’n 45 tot 200 euro verdienen, maar op mijn account staat al 14.796 euro winst, dat klopt toch niet?


Lekker!

4.000 euro vandaag, lekker!


Rotzooien

Vroeger zette ik muziek op bij het handelen. Maar volgens Rob moet mijn geest op 100% capaciteit staan alsof ik een beslissing over leven of dood neem. Want muziek kan rotzooien met mijn gedachten en emoties.


Kees

Heel interessant en leuk en de robot is heel erg fijn. Eén keer instellen en klaar is Kees.


Uitvinding

Die excelsheet van jullie voor koersdalingen is een geweldige uitvinding. Ik heb hem dan ook altijd aanstaan.


Oppikt

Wat ik merk bij de online sessies is, dat je toch iedere keer weer iets oppikt wat je kunt gebruiken bij het daytraden.


Paniek

Ik raakte altijd in paniek als de koers daalde. Rob leerde mij een positie goed te managen tot het tijd is om eruit te stappen.


Omhoog

Als belegger hoopte ik dat de beurs omhoog zou gaan. Nu blijkt dat het voor daytraden niet uitmaakt, als de koers maar beweegt. Daar profiteer ik nu van. Iedere dag kopen en verkopen. Het is ontzettend leuk om te doen


Spaargeld

Daytraden lijkt meer rendement te geven dan spaargeld. Het was een duidelijke cursus waar gewezen wordt op de risico’s en dat je je moet houden aan het plan.


Luie stoel

Een fantastische manier om vanuit huis cq je luie stoel geld te verdienen. Ben twee jaar geleden geweest voor de eerste cursus maar vanwege werkzaamheden nooit serieus mee begonnen. Nu twee jaar later weer een dagje in Breukelen helemaal opgefrist en sinds twee weken met echt geld aan het werk gegaan na een aantal weken meegekeken te hebben. Gaat goed, elke dag mijn dagdoel gehaald. Kijk ook al uit naar de opfrisdag.


€ 2.750,- verdiend

Ik heb net vanochtend al mijn overnight posities gesloten! Alles met winst afgesloten! Daarnaast heb ik met 0,2 index in twee maanden tijd € 2.750,- verdiend. Volgende maand ga ik naar één index !


Nieuwe coupe

Graag wil ik een reactie geven op jullie cursus. Die mag gewoon in de krant!: ‘Ik zag in de NRC dat Robbin een nieuwe coupe en dito gebit heeft. Staat hem goed!’


Google review

Het is mijn laatste cursusdag. Mijn drie maanden termijn zit er bijna op.

Ik wil op deze manier nog even kwijt dat ik erg veel geleerd heb ondanks mijn ruime ervaring met traden en handelen met automatische systemen in de afgelopen jaren.

Met name jouw model heeft mij een verfrissende blik gegeven. Ik heb daar, eigenwijs als ik ben, wat aanpassingen op gemaakt. Ik handel nu actief
een week of 10, en ik ben daar heel tevreden over. Héél erg tevreden! Ik ga daar zeker mee door.

Ik wil Rob, Adam en Robbin hartelijk danken voor het delen van alle kennis en ervaring tot nu toe.

Ik zal ook zeker een review op Google achter­laten. Dat ga ik zeker doen.


Babbel

Ik wil u gedrieën bedanken voor de gezellige ‘babbel’ bij de meekijksessies.


Winnen

Wat je zegt Rob! Handel niet voor de lol maar om te winnen!


Vastberadenheid

De beurs is echt een partner: eerst maakt hij/zij je euforisch, maar speel je het spel niet volgens zijn of haar regels dan sabelt hij/zij je neer en laat je verweesd achter. Het vraagt heel veel geslepenheid, voorzichtigheid en vooral… vastberadenheid voor wie hem of haar echt wil inpakken.


€ 120,-

Ik heb nu een tweede account geopend en heb mij 1e trades samen met vrouw gedaan. Super! € 120,00 winst op mijn eerste dag.


Niet geschikt

De cursus en de ochtendsessies vond ik heel interessant !

Samen met het zelf oefenen met de demo-account (inclusief afwikkeling na twee weken van een short-positie) heb ik een goed idee gekregen van hoe daytraden met de robot werkt.

Ik vind dat jullie op deze manier de cursisten heel goed de gelegenheid geven te zien wat daytraden inhoudt.

Zo heb ik inmiddels ontdekt dat ik er niet geschikt voor ben ! 😊

Ik ben toch blij deze cursus gevolgd te hebben en wens jullie veel succes met de cursussen en eigen trade-activiteiten!


Lekker

We zijn lekker bezig en je systeem werkt prima. We hebben er volop vertrouwen in. Succes met je trainingen.


Beurswijsheden

Leerzaam en al spelende goed gegeven! Oude beurswijsheden werden niet geschuwd. Bovenal: een ontspannen en plezierige sfeer.


Alimentatie

Ik moet je helaas mede­delen dat ik morgen niet van de partij ben. Van het weekend heb ik zeer teleurstellend nieuws ontvangen. Ik heb namelijk een herziening van mijn alimentatielasten aangevraagd en dit is helaas afgewezen.


Achterbank

Afgelopen vrijdag (toen ik in de auto onderweg was vanuit Spanje naar Nederland, met de laptop aan op de achterbank) ben ik uit mijn overnight posities gekomen. Het resultaat is prima, € 1.265,=


Zen

Heel Zen om te klikken en trades af te sluiten. Ook met kleine bedragen.


Andere dingen doen

Top om te zien dat de robot het werk doet en ik andere dingen kan doen.


Lekker samen

Levendige discussies, lekker samen in de praktijk aanrommelen met de strenge commentaren van Rob om vast te houden aan het plan.


Kriebels

Mijn opa kreeg al de kriebels toen hij het woord e-mail hoorde. Ik ben daarom samen met hem naar de cursus gekomen.


Spel

Leuk gegeven met het gehele team. Mooi om te zien wat dit spel ‘Daytraden’ vanuit een plan kan worden uitgevoerd.


Catering

Leerzaam + goede catering. De cursus gaf mij meer inzicht in korte termijn handel.


Gêne

We hebben genoten. Wat een figuur ben jij Rob… geen gêne en gewoon jezelf zijn. Je bent een mooi mens.


Proberen

Ik heb een andere manier van traden uit kunnen proberen. Het was een interessante cursus over een geweldig systeem van traden.


Spaargeld

Ik probeer meer rendement uit mijn spaargeld te halen en kijk of daytrading daar een mogelijkheid voor is.


Houvast

De cursus was open, toegankelijk en duidelijk. Interessant om een houvast te hebben.


Uitleg

Ik wil jullie complimen­teren hoe jullie telkens weer op eenvoudige wijze vragen beantwoorden en op fijne manier uitleg geven.


Robot

Ik trade al een tijdje met een realistisch aantal op de demo ter voorbereiding op mijn live account. Ik laat de robot gewoon zijn werk doen.


Prima

Informatief, concreet, goede locatie met prima verzorging.


Leren

Met een leuke som geld op de rekening die steeds minder oplevert, wilden we graag zelf leren hoe te traden.


Kip

Het is leerzaam en spannend zoals ik altijd zeg. Het is voor mij ook interessant om dit nu mee te maken. Het geeft ook een weer­gave van de realiteit wat dat er kan. Het is ook belangrijk om te weten er niet zo naïef in te stappen en te denken ik heb hier de kip met de gouden eieren.


Toetsen

Interessant, ik ga zeker live handelen. Wel rustig beginnen met geld dat ik niet nodig heb. Eerst mijn zelfbeheersing toetsen.


Tijd

Al geruime tijd de advertenties bewaard. Het werd eens tijd, ik word er ook niet jonger op. De cursus was praktisch, duidelijk en ontnuchterend.


Echte kerel

Soms zit het tegen. Althans dat denk je dan, als de beurs zich tegen je keert en je de dag afsluit met een flink verlies. Je gaat dus ‘over night’ met al je posities. Maar dan komt het aan op de lessen van Rob, Robbin en Adam. Een verlies is pas een verlies als je het neemt. Nu, dat is dus niet de bedoeling. Vertrouwen op het systeem Wessels en precies uitvoeren wat je dagelijks moet doen. Uiteindelijk rol je er dus weer uit en dan ook nog met een mooi resultaat. Van dit soort tegenslag word je een echt kerel.


Petje af

Ik heb enorme bewondering voor jullie cursus en driemaandelijkse begeleiding aan cursisten. Jullie zijn doorzetters, petje af.


Taalfouten

Beste Rob, er staan soms best wel taal­fouten in je advertentie. Maar ik realiseer me dat de hele krant vol taalfouten staat.


Netflix

Sinds ik de cursus gevolgd heb ik geen Netflix meer kunnen kijken. Ik heb er een nieuwe hobby bij.


Goed gevoel

Jullie team is gewoon goed. Ook na de drie maanden weet ik dat er toch een back-up is, dat ik bij jullie terecht kan met vragen en opmerkingen. Dit geeft mij een goed gevoel.


25k verdiend

Sinds de cursus 25k verdiend, weliswaar op de demo, maar ik denk dat ik toch iets goeds heb gedaan.


Prachtig

Ben eruit met een winst van 1.650 euro over de periode dat ik vast zat. Prachtig!


Twee adjudanten

De cursus overtrof mijn verwachting. De heer Wessels deelt zijn scherpe handelsgeest met een streetwise attitude en slaat de nagel regelmatig op de kop. Bijgestaan door zijn twee adjudanten Robbin en Adam vormen zij een prima team. Men is trans­parant en correct. Hun handelsmethode is goed toepasbaar en de heren reiken in ruime mate handvatten aan maar de student moet er zelf mee aan de slag. De cursus is zeker aan te bevelen!


Filmpjes van Rob

Heldere informatie, bevestigde alle beelden en zaken die we in de filmpjes van Rob al hoorden. Fijn om zo op weg geholpen te worden.


Gedisciplineerd

Tijdens de cursus geleerd, dat je iets niet moeilijker moet maken dan nodig. Alleen de echt benodigde informatie wordt gedeeld waardoor je ook niet wordt afgeleid door allerlei zaken die er eigenlijk helemaal niet toe doen. Vervolgens is het een kwestie van de robot gebruiken en gedisciplineerd te werk gaan. Je houden aan de vooraf met jezelf afgesproken strategie en je er vervolgens ook altijd aan houden.


Zoom

Op initiatief van een vriend en uit nieuwsgierigheid heb ik mij ingeschreven. Leuke cursus met ‘good value for money’. Op de cursusdag word je wegwijs gemaakt in het daytraden waarbij je met een demo-
account kunt oefenen.
Na deze dag heb je de mogelijkheid om drie maanden deel te nemen aan Zoom
ochtend-sessies met andere cursisten.
Ervaringen van deze cursisten geven een helder beeld van de kansen en valkuilen. Het demo account geeft je de mogelijkheid je eigen ervaringen en zelfvertrouwen op te bouwen alvorens je een live account rekening opent.
De trainers laten zien hoe zij handelen en delen hun kennis met de deelnemers.

Kortom, goed getraind heb ik na 2,5 maand een live rekening
geopend en ben met succes aan het daytraden. Dank aan het Rob Wessels team voor hun goede support.


Waardevol

Goed volgbaar en open, duidelijke uitleg en waardevol.


Wall Street

Ik heb CNBC in de app staan en ik kreeg gister door dat Wall Street naar beneden donderde. Hij ging strak naar beneden. Dus ben ik direct handmatig short gegaan en heb ik echt gewoon die hele ‘ride’ meegemaakt, het was echt geweldig. Ja, ik heb daar zoveel geld mee verdiend, dat pak je dan gewoon even mee.


Baas

Ik ben van mening, als je geen risico’s neemt, dan kan je ook niks winnen. Dan kan je ook gewoon naar een baas gaan en dat is tegenwoordig ook al geen zekerheid meer dat je aan ’t eind van de maand je centen beurt.


Mama’s

Ik zou in de advertenties zetten dat het volgen van de sessies in de ochtend gebeurt, vooral voor mama’s met kids.


Eerbetoon

Een eerbetoon aan Rob Wessels. Hij heeft een toevallige vondst in hoge mate ont­wikkeld en uitge­werkt tot een handels­plan die zelfs voor een leek als ik succesvol blijkt te zijn.


Klare kijk

Goed dat jullie er iedere x weer op wijzen dat er risico’s zijn.
Dat overleggen bij de online sessies houdt ons scherp. Het geeft ons een klare kijk op de financiële markt.


Lol en plezier

Leuke uitleg van Rob. Goede ondersteuning van Robbin en Adam. Jullie stralen de lol en het plezier uit.


Genoten

Ik heb genoten van de ongedwongen sfeer en de duidelijke overzichtelijke uitleg.


Gezellig

Ik handel ’s morgens tussen acht en negen samen met mijn vrouw en vind het echt fantastisch. Het is hartstikke leuk, je verdient er een centje mee en dat samen handelen maakt het gewoon gezellig.


Spelletje

Het leuke aan dit gebeuren is het bezig zijn met een zekere spanning. Het spelletje ligt mij wel.


Terugverdiend

Meteen boeiend en pakkend, cursusgeld rap terugverdiend. Risico’s goed uitgelegd, leerzaam en gelachen.


Vrouw

Na mijn werk ga ik gelijk traden. Het is een totaal andere manier om met geld bezig te zijn. Mijn vrouw vraagt zich af wat er met me aan de hand is.


Neergezet

Ik zie dat het plan, wat je hier zo hebt neergezet, heel functioneel is en heel effectief kan zijn


Motiverend

De cursus is helder en heb er goede ideeën aan overgehouden! Ook de drie maanden meekijken geven mij een motiverend gevoel!


Geduld beloont

Wij hebben zojuist onze posities afgesloten tegen een nettowinst van 972,90 euro. Een mooi voorbeeld dat het volgen van het plan en geduldig zijn beloont.


Boem Pats

Ik ben voornemens een live account op te starten maar dan start ik ook wel met een handje vol euro’s. Niet gelijk boem pats een ton of twee. Dus vooralsnog kijk ik wel nog een beetje de kat uit de boom.


Scoren

Ik ben zeker wijzer van de cursus geworden maar ik blijf een gokker. Liever pak ik in één keer €500,- dan steeds tientjes proberen te scoren.


Uitdaging

Vlotte presentatie en mooi handelssysteem. Ik kan traden met mijn mobiel en vind dit een leuke aanvulling/uitdaging op mijn werk.


Nieuwe carrière

Met gezonde argwaan naar de cursus gegaan. Maar daarna toch gestart en na een maandje droogzwemmen nu alweer twee maanden fulltime live geld aan het traden en met onverwacht veel succes. Ik heb de formule een beetje aan mijn eigen persoonlijkheid aangepast, maar in essentie volg ik nog alle wijs­heden van Rob. Rob, Adam en Robbin, dank jullie wel voor deze fantastische start van mijn nieuwe carrière.


Doorgaan

Na 3 maanden trainen ben ik zeker van plan ermee door te gaan en hier ook echt mijn geld in te verdienen.


Didactisch

Om een cursus didactisch te laten slagen dient er aan een aantal zaken voldaan te worden. De cursus of de leraar dient:
1 illustratief te zijn;
2 veel herhalingen te bevatten;
3 veel vragen te stellen.
Wat dat betreft is de cursus zeer goed te noemen.


Hebzucht

Goede training. Rob is reëel: als je zijn handelsplan strikt volgt werkt het. De meesten gaan echter ten onder aan hun eigen hebzucht. Heb geduld en het komt goed!


Leermoment

Soms zijn de sessie’s saai en soms spannend, maar bij iedere sessie is er wel een leermoment. Uiteindelijk weet je wat het belangrijkste is: volg het plan-plan-plan om te leiden tot profit-profit-profit.


Leuk hè?

Ik ben begonnen met 25K op 19 april; sinds een week heb ik mijn kapitaal opgewaardeerd naar 50K. Vrijdag afgesloten met 53.444,71 euro. Leuk hè?


Goud in handen

Rob, je laat echt iets geweldigs na. Als de mensen maar luisteren naar jullie, verdienen ze geld. Je hebt goud in handen Rob en het delen van jullie kennis en tools is heel bijzonder.


100%

Wij vissen er elke dag gemiddeld 100 euro per index uit. Wij zijn nu ruim een maand live en hebben een netto opbrengst van ca 100%.


Credits

Kijk, Rob heeft het allemaal al uitgevonden en wij zeggen waarom zullen wij dat dan nog een keer uitvinden? Dus eigenlijk zijn de credits alleen maar voor Rob want wij maken gebruik van zijn ervaring.


Reünie

Het meest grappige van deze cursus vind ik dat je duidelijk maakt Rob dat het in het leven niet (alleen) om geld draait, maar dat op deze manier eenvoudiger een extraatje te verdienen valt als we luisteren. Onwijs bedankt Rob, Adam en Robbin, er is een wereld voor ons open gegaan. Groetjes en graag tot de reünie.


Live account

De driemaandelijkse training is nu achter de rug, we hebben allebei een live account opgestart en houden ons aan het opgestelde plan. Dat werkt en dat is nodig om met deze risicovolle materie om te kunnen gaan.


Grondvesten

Beste Rob, Adam en Robbin, jullie cursus heeft mijn leven positief op zijn grondvesten doen trillen. Heel bijzonder dat jullie je kennis, de robot, de driemaandelijkse training, de service en de aftersales zo goed en uiterst betaalbaar met cursisten delen.


Pensioen

In korte tijd een hoop informatie gekregen over daytraden. De basis is er nu, nu gaan oefenen en wie weet kan ik eerder met pensioen.


Overzichtelijk

Interessant om te horen hoe het werkt en leuk om te zien dat het zo overzichtelijk is. Nu maar hopen dat het in de praktijk net zo makkelijk gaat als tijdens de cursus.


Minder praten

Laat Rob in het begin wat minder praten zodat we iets sneller ter zake kunnen komen.


Goed-geld

Ik verdien er, tot nu toe, goed geld mee. Nogmaals dank en in het straatje van Rob – We drinken er een op.


Winstjes

De koers ging vanochtend om 9 uur als een gek tekeer. Ik had bijna geen tijd om al mijn winstjes te kunnen pakken. Het was een succesvolle ochtend.


Old-school

Duidelijk en to-the-point. Risico’s zijn duidelijk benoemd en er was een voldoende humor-inhoud verhouding. Old-school benadering bevalt mij goed.


Duitsland

Omdat Duitsland nog een beetje middeleeuwse tijden beleeft viel het internet er uit. Wat een timing! Anyway, vanaf de telefoon kunnen afsluiten met 21€ profit met 0,3 contract in de robot.


Crypto-mining

Soms ben je begonnen met een trade die net de andere kant op gaat. Dat gaat tijd kosten en je moet weg! Dan moet je maar vertrouwen op de robot, die onderwijl steeds nieuwe posities inneemt en voor je aan het werk blijft. Het lijkt wel crypto- mining, maar deze manier kost geen energie. Mooi hoor, als je dan weer thuis komt en de robot is afgesloten met een mooi resultaat.


Plezier

Het dagelijks bezig zijn met de Duitse DAX index geeft mij persoonlijk invulling, structuur en plezier aan iedere dag.
En dat op mijn 76ste. Chapeau voor het gehele team Wessels.


Overbodig

Deze cursus maakt alle andere cursussen overbodig.


Papa en mama

Het is net of je zonder papa en mama bent als die drie maanden meekijken zijn afgelopen.


‘Wessels’

Verbluffend resultaat met het ‘Wessels’ handelsplan in de handen en de steun van het gehele team (Rob, Robbin, Adam).


Trading platform

Ik heb het gevoel dat ik in deze cursus een aantal basis principes en kennis heb opgedaan. Daarnaast vond ik ook dat er een duide­lijke uitleg werd gegeven over het trading platform. Al met al een goede start om te beginnen met day-traden.


Luciferhoutjes

Ik hou van stevig inzetten want spelen met zo’n 1/10 index dan kun je net zo goed met luciferhoutjes gaan spelen.


Twee rechterhanden

Rob doet het nu wat rustiger aan. Mag ook wel als je al zolang mee­draait.

Nu heeft Rob twee rechter­handen, Robbin en Adam. Wat mooi om te zien, dat Rob ook daarin aan de lange termijn werkt en zijn opvolgers alvast heeft gekozen.

Ook na de cursus blijft de service top! Adam en Robbin staan voor je klaar en helpen je er goed doorheen, als je ergens mee vast loopt.


10 mille gemaakt

Ik ben er in maart met € 20.000 ingegaan en sta nu op € 30.000.


Verdiend

Ik heb 14% in april gemaakt. Dat heb ik nog nooit in mijn leven binnen een maand verdiend.


Opa

Ik heb de cursus samen met mijn opa gedaan om wat extra geld bij te verdienen.


Direct geld

Echt een no-nonsens cursus waar je direct geld mee kan verdienen.


Wijze lessen

Enorm bedankt voor alle wijze lessen, het meekijken bij jullie deals en heel veel succes in de toekomst.


Zelfdiscipline

Eigenschappen als geduld, zelfdiscipline en niet te hebberig zijn, zijn van uitermate groot belang.


Serieuze bedragen

Nu we op onszelf zijn aangewezen, realiseren we ons dat we, als we ons aan het plan houden, serieuze bedragen kunnen verdienen.


Ochtend-sessies

De nazorg na de dag van de cursus was optimaal. Als je na drie maanden niet meer meedoet in de ochtend­ sessies is dat wel even wennen. Wij hebben het altijd als erg leerzaam en bijzonder nuttig ervaren. Maar goed, aan elke opleiding komt een einde.


Pensionering

Ongeveer drie jaar geleden wist ik al dat ik na mijn pensionering naar deze cursus zou gaan. En wat een succes was het!


Helpdesk

Pot met pieten wat heb ik er ineens een lol in. Oh, en heb je vragen, je email wordt door de boys vaak binnen een uurtje beantwoord. Kom daar maar eens voor bij een helpdesk.
Rob, Adam en Robbin, 1000x dank!


Vroegaaaahhh

Man, man, man wat een eye-opener. Vroegaaaahhh altijd druk geweest trends te bekijken, lijntjes trekken, grafiekjes lezen, krant uit worstelen en weet ik wat meer voor een geneuzel. Nooit echt wat verdient. Stops zijn profit killers. Dat doen ze op deze cursus heel anders. Ik zeg verder niks meer, mensen moeten zelf maar komen, maar ik verdien iedere dag centjes zonder stress.


Kletskoek

Jaren de advertentie gezien, altijd gedacht dat het kletskoek was. Niet geschoten, altijd mis. En voor het geld hoef je het niet te laten. Per slot van rekening krijg je een heerlijke lunch en mag je nog een keer terug komen.


Gelachen

Een no nonsens/to the point cursus waarin ook veel gelachen wordt.


Praktijkwerk

Na het volgen van de cursus leer je het échte praktijkwerk door drie maanden mee te kijken hoe het moet. Rob put uit jaren ervaring: daar steek je heel veel van op. De Gouden Regel luidt dan ook niet voor niets: volg het plan!


2015

Ik heb deze cursus op 18 februari gevolgd en sinds één week ben ik nu met echt geld aan het traden. Het gaat me goed af. Het plan werkt echt, als je het plan maar blijft volgen. Door het ge­bruik van de robot is het traden een stuk eenvoudiger geworden. Ik heb namelijk al eerder de cursus in 2015 gevolgd en toen was er nog geen robot en moest ik zelf veel doen. Rob, Robbin en Adam be­dankt voor de hulp en de gezellige tijd die we samen doorbrachten.


Meekijk-sessies

Ik heb veel geleerd en zin om te beginnen. Eerst leren met de demo en deelnemen aan de meekijk-sessies


Inflatie

Doordat ik steeds weer de advertentie tegenkwam met vaak leuke, positieve reacties van deelnemers, werd mijn interesse gewekt om een keer de cursus te volgen. Helemaal gezien de huidige inflatie en zin om te leren traden heb ik de knoop doorgehakt. De cursus heeft volledig aan alle wensen voldaan.


Geld als water

Het verschil tussen demo en echt geld is niet te vergelijken. Met de demo gaat het allemaal ontzettend makkelijk. Je klikt maar raak, je verdient geld als water. Maar met écht geld komen er emoties los waarvan je niet weet dat je ze hebt.


Aanbevelen

De jongens leerden mij een precies gedefinieerd handelsplan te hanteren om indexen te kunnen bespelen. Ik zal jullie zeker aanbevelen.


Profit

Bij thuiskomst na de cursus, heb ik nog even ‘gespeeld’, € 269 profit. Je moet wél om kunnen gaan met de risico’s die je loopt.


Scoren

Je moet schieten, anders kun je niet scoren, zei Johan Cruijff. Maar onder de vleugels van het team ga ik eerst maar eens een paar weken gewoon intensief meekijken wat de jongens doen.


Caraïben

Ik trade alsof ik ’s ochtends wakker word in de Caraïben en rustig met mijn koffie onder een palmboom met mijn laptop op schoot handel.


XXXL

Mijn vader was kruidenier. Ik ben een kruide­nier XXL en daar verdien ik makkelijk mijn geld mee. Maar als ik dan dit zie denk ik van ja, dit is misschien wel XXXL.


Zelfvertrouwen

Trainen, trainen, trainen. Ik heb die robot twee maanden gebruikt en daar zoveel ervaring mee opgedaan dat ik niet meer nerveus wordt als hij wat naar boven of beneden gaat. Zo heb ik mijn zelfvertrouwen opgebouwd.


Bril

Je moet alles wel goed in de gaten houden, want ik ben een keer in de auto gestapt en ik had geen bril bij me en toen ging het goed fout met die telefoonorders.


Xtreem

Beste Rob & Co, hartelijk dank voor de buitengewoon plezierige samenwerking. Xtreem leerzaam in een Xtreem fijne ambiance en ook nog eens Xtreem goed georganiseerd. Omdat ik zelf ook uit het stenen tijdperk kom valt dat nu heel erg op.


Leermomenten

Ik leer elke dag nog. Het zijn leermomenten van fouten die je maakt. Als je er dan met echt geld ingaat kan dat heel pijnlijk zijn.


Invulling

Heldere en volledige uitleg. Fijn is de praktische invulling zodat de ‘theorie’ helderder wordt.


Faliekant

Ik heb één keer tegen elkaar ingetrade met long en short. Nou dat ging gelijk zo faliekant mis dat ik dacht van, dat ga ik dus niet meer doen.


Pot

Deze week heb ik € 200 verdiend met € 5.000 in de pot. Ik handel met 0,2 index per keer.


Rust

Of ik verlies of niet het plan met de robot geeft rust.


Vrouw

Twee maanden bezig, ik word enthousiaster en enthousiaster. Maar het werkt verslavend. Gelukkig houdt mijn vrouw mij binnen de perken.


Eigen bedrijf

Ik handel met €25.000,-. Ik neem wel wat risico maar goed, ik heb 25 jaar een zaak gehad en een eigen bedrijf is ook risico nemen.


Gezelligheid

In het begin gingen de meekijk-sessies alleen om de handel maar nu ook voor de gezelligheid.


Vader

Het gaat écht heel erg goed. Heb al 10% verdiend de laatste dagen. Mijn vader is er ook erg blij mee. Hij gaat een review schrijven.


’s Avonds

Ik zit er alleen ’s avonds in, maar ik ben er ook altijd binnen een half uurtje weer uit met een winst van 200 tot 250 euro.


Minder werken

Ik zie dat het plan van mij goed werkt. Als het na een half jaar nog steeds goed gaat dan ga ik één of twee dagen minder werken.


Rob

Het is leuk om te zien dat Rob inderdaad met een lach en een borrel elke keer een paar honderd euro uit de markt vist.


Vrouw

Ik handel maximaal twee uur per dag. Dat komt omdat ik er van mijn vrouw niet meer tijd aan mag besteden.


Uithuizige man

Gekke dag vandaag! Vanmorgen voor de eerste keer meegekeken naar de live sessie van Robbin, Adam en Rob. Heel interessant, je leert ervan.

Tegen de middag met de demo aan de gang gegaan. Eerst short gegaan met 1 positie. Kon helaas niet blijven kijken de hondjes moesten naar buiten. Laat de robot maar zijn werk doen. Terug in huis zag ik dat hij afgesloten was op € 84,00 profit.

Direct nog een keer, maar nu long. (de koers was een stuk lager) Kreeg ik visite, dus weer niet kunnen afkijken. Weer afgesloten op € 34,00. Nog een keer gedaan, nu weer short en weer met de hondjes naar buiten. Bij terugkomst was alles afgesloten met in totaal € 173,00 profit.

Mooi resultaat voor deze uithuizige man! Veel dank voor jullie en tot morgenochtend bij de meekijk-sessie.


Hondjes

Voor het eerst short gegaan met 1 index. Kon helaas niet blijven kijken want de hondjes moesten naar buiten. Terug in huis zag ik dat de robot hem afgesloten had op € 84,- profit.


Structuur

Was op zoek naar een cursus met meer stuctuur. Denk dat ik die hier wel gevonden heb.


Speeltuin

Vandaag mijn eerste speeldagje gehad, het was net een speeltuin. De golfbeweging ging maar door. Het was heel erg crazy.


Flipperkast

Gisteren leek net een flipperkast. Het bleek een flash crash te zijn.Binnen een half uur was ik er weer uit met € 2.500,- winst.


Wonderen

Wat mij aanspreekt van jullie site is het feit dat je geen ‘wonderen’ belooft.


Denkpatroon

De jongens hebben mijn hele denkpatroon op zijn kop gezet. Ik deed het dus altijd fout en verkeerd. Deze cursus geeft je op een fantastische manier houvast. Zelfs als je een keer een verkeerde beslissing neemt, kom je er wel weer uit. Geweldige mensen, ook in het contact na de cursus. Mijn wereld is totaal veranderd.


Vertrouwen

Ik heb geleerd dat niet elke ronde winst hoeft op te leveren. Als alle rondes tezamen maar meer winst dan verlies opleveren. Heb er alle vertrouwen in.


Inkomen

Leuke en interessante mogelijkheid om inkomen aan te vullen. Duidelijke cursus die zeker aan de verwachtingen voldoet.


Kapitaalbescherming

Goede cursus met duidelijke informatie over kapitaalbescherming en risico’s.


Vrijheid

De vrijheid om te handelen en er slechts een paar uur per dag aan te hoeven besteden.


Oud-cursisten

Op een leuke, eerlijke en open wijze werd de informatiekennis gedeeld. Er was veel ruimte voor interactie en de ervaring van oud-cursisten was heel waardevol.


Héérlijk

Hele andere materie dan normaal en het ziet er logisch en doordacht uit. Locatie + verzorging zeer goed. Leuke groep medecursisten. PS. De broodjes en de lunch: héérlijk.


Ingrijpen

Robbin en Adam vullen Rob goed aan en grijpen in wanneer het nodig is. Heldere documen­tatie en verzorgd uitgevoerd. Top!


Succesverhalen

Ik vond het een erg leuke en interessante dag. Fijn dat niet alleen succesverhalen worden verteld, maar dat ook de risico’s goed uitgelegd worden.


Opa

Op uitnodiging van mijn opa deze erg leuke en leerzame cursus gevolgd.


Luier

Vrijdag ging de koers plankgas onderuit. Vroeger zou ik helemaal in paniek raken en m’n luier aanbinden. Maar nu zie ik het als goedkoop inkopen. Hierdoor mijn verlies weer omgezet in een mooie winst.


Voet

Ik ben niet van plan om er verslaafd aan te raken. Ik ga er niet met heel veel geld in. De lol blijft erin, en het blijft leuk om te doen. Ik volg jullie strategie op de voet.


Kapitaal

Ben live sinds 3 april. Met mijn bescheiden kapitaal zet ik 0,3 DAX per dag in. Geweldig systeem, gebruik het alleen tussen 08.00-09.00 uur. Dat is mijn vaste patroon.


Lekker

Het gaat nu echt lekker, ik heb bijna mijn dagdoel, en ga zo andere dingen doen. Ik vind dit heel interessant om te proberen.


Lol

Ik ga er niet met heel veel geld in. De lol blijft erin, en het blijft leuk om dit te doen.


Eerlijk en bevlogen

De eerlijkheid en bevlogenheid van Rob en zijn team spreekt ons erg aan!


Appartement

Ik ben bezig om een appartement in Lissabon te kopen. Mijn doel is om het daytraden daar te doen.


Doodeng

Goed verzorgd, erg leerzaam! Blijft dood­eng, maar vertrouw op de toekomst.


Pet

Het is echt super dat je gewoon echt geld verdient. Ik kan er eigenlijk met mijn pet niet bij.


Blij gevoel

We hebben ons voorgenomen om tussen 8 en 9 uur ’s morgens dit te doen en de rest van de dag écht met rust te laten. We hebben natuurlijk dagen meegemaakt dat we er echt de hele dag mee bezig waren en daar word je gewoon gek van. Dat gun je eigenlijk niemand want dan word je zo in dat spel getrokken. Dat iedere keer maar weer kijken, gaat ’ie omhoog, gaat ’ie de goeie kant op, verdien ik wat, loopt mijn verlies een beetje terug.

Nou, die rust, van niet te hoeven traden na negenen die is geweldig, daar genieten wij ook van. En als je dan ’s ochtends verdiend hebt, dan heb je de hele dag een blij gevoel!


50% winst

Ik ben de fase van onzekerheid allang voorbij. Ik vertrouw helemaal op de robot. Ik doe geen dingetjes ernaast of zo, hou me aan het plan en heb inmiddels 50% winst gemaakt op mijn inleg en dat gaat maar door.


Gelijk verdienen

We zijn nu 2 dagen op het live account bezig. De eerste dag was natuurlijk wel even spannend. Het mooie is dat we die eerste dag gelijk verdienden, dus dat geeft vertrouwen en dan denk je: Nou hoef ik verder ook niet meer nerveus te worden want het is al bijna 3 maanden goed gegaan. In die tijd hebben we zó geoefend en zóveel verschillende situaties meegemaakt waardoor die periode ons heel veel geleerd heeft van het systeem. Het heeft ons zoveel vertrouwen gegeven dat we op een gegeven moment tegen elkaar gezegd hebben: “We gaan Live!”


Schooldag

Het gaat goed, wel blijven vasthouden aan het plan, dus voorlopig alleen de schoolslag.


Geld vissen

Ik handel tussen 8 en 9 uur ’s morgens en kijk wat ik eruit kan vissen. Om 9 uur gaat de beurs knallen en dan kijk ik wat het geworden is.


Voor de gek houden

Rob heeft me geleerd dat mijn grootste vijand ikzelf ben. Ik ben zelf de persoon die ik het makkelijkst voor de gek kan houden.


Dagwinst

Ik heb een gemiddelde dagwinst van € 368,00 netto in de pocket!


Risicobeheer

Die stops heb ik bij de vuilnisbak gezet. Daar heb ik alleen maar door verloren. Jullie hebben een hele andere vorm van risico­­beheer en dat is een zegen.


Wijfie

Gister toch 30 euro’s kunnen scoren… ik heb een nieuwe order geplaatst en wacht op meer volatiliteit. Ga tussen de middag even met het wijfie de stad in en daarna ga ik weer aan de slag.


3 heren

Ik vond het de € 475,- dubbel en dwars waard! Duidelijke uitleg, ruimte voor vragen en leuke anekdotes van Rob. Een goede synergie tussen de 3 heren die ons hebben laten meekijken met een handelssessie en hebben laten delen in hun ervaring.


Risico’s

Mooie dag! Veel aandacht voor de risico’s, heerlijk eten, goeie uitleg en geduldige boys.


Boys

Heerlijk eten, goeie uitleg en geduldige boys.


Tenenkrommend

Rob is soms wel een beetje tenenkrommend als hij een borrel op heeft, maar hij komt ermee weg omdat ’ie de gun-factor en de leeftijd heeft.


Praktijkervaring

Interessante combinatie van theorie en praktijkervaring. Goed samenhangend verhaal. 


Interactieve sfeer

Er heerst een leuke interactieve sfeer tussen Rob, Robbin, Adam en de groep. Een leuke leerzame dag.


Opgeleverd

Gaaf om te zien dat het handelen in een flinke dalende markt een goed rendement opgeleverd heeft.


Stimulans

Wat mij in het bijzonder trof was het persoonlijke verhaal, wars van gelikte praatjes en beloftes die niet waar te maken zijn. Dit schenkt veel vertrouwen en is een stimulans om in onzekere tijden vast te houden aan het plan.


Gepensioneerd

Jullie hebben mijn ogen geopend. Ik weet nu hoe het daytraden in elkaar zit. Het is heerlijk om te doen, vooral nu ik gepensioneerd ben.


Instructeurs

Jullie waren fijne instructeurs, dank jullie wel voor het geven van deze cursus.


Geoefend

In de afgelopen periode heb ik flink geoefend in het demo account en dat is heel goed gegaan. De robot werkt fantastisch.


Trainingen

Dank voor alle info en benieuwd naar de online trainingen.


Klooien

Als je de functie van de robot begrijpt kan je het ook handmatig doen. Met wat klooien binnen een half uurtje kom je toch weer uit op een paar tientjes.
Geeft de boel wel hoop.


Leerzaam

Leuk, leerzaam. De praktijk zal uiteindelijk moeten uitwijzen of het voor mij werkt.


Blijf uit de markt

Mijn positie was plotseling verslechterd. Dat was voorspelbaar tijdens de riskante periode begin maart. Rob zei het nog: blijf uit de markt. Doe hem de groeten!! Nou ja lessen moeten geleerd worden en dat heb ik dus gedaan.


Niets doen

Gisteren alleen de robot laten lopen omdat ik een meeting had. € 1.500,- binnengehaald, eigenlijk met niets doen.


Sporten en verdienen

De robot aanzetten, sporten en verdienen.


Vis

Tot nu toe vis ik er, sinds de cursus, iedere dag zo tussen de 150,00 en 200,00 euro uit, in niet meer dan 2 uurtjes.


Verdiend

Zo… ik heb ze weer verdiend. Dank voor een geweldige cursus!


Prettig

Ik vind het erg prettig dat ik mee kan kijken en luisteren bij de ochtendsessies, vooral om nieuwe ontwikkelingen te volgen.


Uitproberen

Verfrissend anders. Veel input voor nieuwe ideeën. Goed georganiseerd. Dank jullie wel. Ik ga het zeker uitproberen.


Zin

Tijdens de cursus kreeg ik al zin om morgen te beginnen, dus dat is een goed teken.


Zoon

Het daytraden op basis van jullie systeem en ideeën bevalt zo goed dat ik mijn zoon aangeraden heb ook de cursus te gaan doen.


5 kg aangekomen

Goede cursus: goede uitleg (en ook de catering, je komt wel 5 kg aan tijdens de cursus).


Lekker winst

We hebben weer flink zitten traden vandaag en hebben weer lekker winst gemaakt.


Slimme manier

Ik zit nu op een slimme manier geld te verdienen zonder dat ik daar de hele dag mee bezig ben.


Exotisch

De S&P500 is ook wel wild, maar ik vind het iets te exotisch. Ik houd het voorlopig bij de DAX.


Inbelsessies

Hartelijk dank voor de uitstekende cursus, inclusief alle coaching die ik tijdens de inbelsessies heb kunnen krijgen.


Gewonnen

Gisteren € 129 gewonnen. Vandaag € 210. We kunnen nu al een weekje vrij nemen. Wat een geweldig gevoel!


Complimenten

Ik heb heel veel geleerd in de ochtendsessies, dat is geen overbodige luxe om die te volgen na een cursus op locatie. Complimenten voor jullie programma en support naar de deelnemers.


Aandacht

Goed om zowel winst als verlies te zien en aandacht voor gevaren.


16% winst

2022 lijkt voor mij een heerlijke markt te worden!!! Afgelopen maand alleen al heb ik mijn kapitaal met 16% winst verhoogd.


Aanvalsplan

Ik geniet dagelijks van jullie handelsplan.
Persoonlijk noem ik het een aanvalsplan wat leidt tot kopen of shorten.


Kus

Rob, bedankt voor de uitnodiging voor de opfriscursus. Als je weer eens cursus geeft in Rotterdam dan kom ik graag een dagje langs wippen. Liefs en dikke kus voor Robin en Adam.


Plezier

Jullie cursus heeft mijn leven behoorlijk veranderd. Iedere dag met veel plezier achter het scherm en meer dan tevreden met de resultaten.


Bevestigd

De juistheid van de handelsstrategie is bevestigd.


Boordevol

Geweldig idee die meekijksessies. Elke sessie zit steeds boordevol waardevolle lesjes.


Short

Het is plezant shorten met de Dax. Levert vandaag weer een fortuin op!


Varkentje

Heb net afgesloten met resultaat €240,50 en dit na een moeilijke sessie. Zolang ik dit varkentje maar elke dag gewassen krijg.


Heerlijk

Het is heerlijk als Rob aan het woord is. Hij brengt het met humor en een borrel.


Olienoten

Ik kan vrijdag niet op de cursus komen. Door een hapje olie­noten heb ik twee kiezen kapot gebeten.


Simulatie

Ik handel voorlopig met een simulatie account. Dat is wel een aanrader om het systeem in de vingers te krijgen!


Ha ha ha

Zat gister voor het eerst op de Dax, 1 future gekocht op 14.289, denk laat hem vannacht staan. Word vanmorgen wakker stond die op 14.398, heb ze toen maar weggedaan, ha ha ha.


Voordeel

Een mooie duidelijke cursus. Ik hoop er mijn voordeel mee te doen. Mijn eerste stappen vorige week zijn heel positief geweest.


Vissen

Het is een beetje vissen. Zo af en toe vang ik er weer een.


Klasse

Bedankt Adam! Klasse service weer!


Brood

Over het algemeen verdien ik elke dag. Als ik een dag meer in de min sta dan in de plus, maak ik me er geen zorgen meer om. Ik zie hier wel brood in.


Kansen

Het grote geld zit niet zozeer in kopen en verkopen, maar meer in het wachten op goede kansen.


Wegwijs

Dit is mijn laatste meekijk-dag en ik wil jullie bedanken dat jullie mij goed wegwijs gemaakt hebben.


Enthousiast

Gisteren en vandaag samen rond de € 400 profit aan trades. Leuk man. Word erg enthousiast hiervan. Cheers.


Winst

Ik verkoop vaak te vroeg en daar heb ik last van. Maar ja, heb wel al 10 dagen op rij winst.


Verdienen

Simpele doch doordachte methode om geld te verdienen op de beurs. Duidelijk verhaal!


Elke dag

Ik zit nu 14 dagen te handelen en elke dag verdien ik ongeveer 500 euro. Dit alles tussen 8 en 9 uur.


Baan opgezegd

Ben 1 januari officieel begonnen met 10.000 euro en heb in drie maanden ongeveer 70.000 euro verdiend. Ik heb mijn baan opgezegd hiervoor.


Zakgeld

Mijn kinderen zijn inmiddels ook bezig met handelen en krijgen elke week een paar tientjes extra zakgeld.


Sinecure

Het daadwerkelijk zelf handelen is geen sinecure. Doe dit na veel oefenen, met een weinig geld en geld dat je kan missen zonder er wakker van te hoeven liggen.


Aanraking

Aanrader voor als je geprikkeld wilt worden. Zowel voor gevorderden om uitgedaagd te worden als voor leken om met de materie van daytrading in aanraking te komen.


Trio

Het trio is zeer goed op elkaar ingespeeld en geeft klanten op een vermakelijke en aanstekelijke manier een inkijk op hun handelswijze. Prijs-kwaliteit verhouding van hun training is buiten­gewoon goed.
Let wel: het daadwerkelijk zelf handelen is geen sinecure. Doe dit na veel oefenen, met een weinig geld en geld dat je kan missen zonder er wakker van te hoeven liggen.


Hart

Ik vond het super interessant! Op een toffe manier gegeven: professioneel, praktisch to the point met plaats voor humor. Helemaal naar mijn hart.


Inzetten

Ik zet liever weinig in en maak veel trades, dan heel veel in één keer inzetten.


Wijzer

Dank voor de fantastische dag gisteren. Ik heb mij niet alleen enorm vermaakt maar ben echt heel wat wijzer geworden. TOP!


Klooien

Na jaren de advertentie te bekijken en aan te klooien toch eens gegaan.


Dochter

Ik liep er al een hele tijd naar die advertentie te kijken en toen de mogelijkheid daar was samen met mijn dochter de cursus gedaan. Een hele hoop informatie maar duidelijk uitgelegd en geen slappe verhalen.


Keuken

De reviews op de website van Rob hebben mij gestimuleerd om een kijkje in de keuken te nemen.


Groentje

Ik moet zeggen dat ik nu een groentje ben op dit gebied maar na vandaag heb ik heel veel geleerd naar mijn weten. Ik ben in een goede sfeer beland.


11k verdiend

Wij doen het op dit moment ook goed met onze aangepaste versie van het RW handelsplan. Ook vandaag weer het dagdoel gehaald en vanaf begin dit jaar een ruime 11k verdiend (7,5%).


Slapen

Het was voor mij een eye-opener. Ik heb alle informatie laten bezinken en ben rustig gaan slapen.


Teugen

Het traden (zolang ik mij precies aan het handelsplan houd) gaat steeds beter. Ik heb inmiddels een soort ritme van de dag te pakken, waarin ik het traden kan inpassen in mijn leventje. En ik geniet er met volle teugen van.


Springplank

Rob is een springplank voor iedereen die met handel op de beurs geld wil gaan verdienen.


Bufferkapitaal

Het allerbelangrijkste is je aan het handelsplan te houden, met voldoende buffer-kapitaal, om het vol te houden als het eens tegen zit.


Barrière

Met paper-trading, verdien ik (bijna) elke dag geld met je systeem!! Gaat het echter om mijn eigen centen, dan lukt het niet om er aan te verdienen. Dus ik ben deze psychologische barrière aan het slechten…


Updates

Bedankt voor jullie regelmatige updates. Het helpt mij om het rechte pad vast te houden.


Robot-trades

De robot-trades in jullie systeem zijn van wezenlijk belang voor een positief eindresultaat. Ik geloof absoluut in jullie systeem.


Meekijken

’s Morgens over jullie schouder meekijken en luisteren is voor mij de beste manier om inzicht in het plan te krijgen.


Tracteren

Ik ben long gegaan voor de verandering. Dit is toch een mooi bedrag 264 euro netto met 1 contract. Ik ga trakteren.


Toewijding

Fantastische cursus en veel respect voor jullie toewijding en geduld!! Bewonderenswaardig!


Spelen

Geen haast, geen paniek, gewoon dit spel blijven spelen de volgende dertig jaar…


Handmatig

Ben nu 18 weken bezig met jullie methode en gebruik de robot. Mijn stellige overtuiging is dat mijn winst door de robot komt, omdat je dan meer trade-jes maakt. Als je het handmatig doet, loop je achter feiten aan.


Verleidingen

Het klopt dat je zelfbeheersing af en toe aardig op de proef wordt gesteld. Zowel positief als negatief, ervaar je de verleidingen van de markt. Ik heb zelf­beheersing geleerd.


Wesselen

Mijn broer heeft het druk met werk en is daarnaast erg goed bezig met ‘Wesselen’. Het is voor hem bijna geen hobby meer. Ik help hem af en toe, door er over te sparren bijvoorbeeld.


Systeem

Mijn eerste live trading maand zit erop. Het systeem werkt prima.


Koers

Wat ik heel belangrijk vond was dat Rob zei dat je geen enkele kennis nodig hebt want niemand weet hoe en waarom de koers doet wat hij doet. Nog steeds heb ik er geen bal verstand van maar het gaat heel simpel gezegd om het beschermen van je kapitaal en veilige winsten te genereren.


Bewezen

Gisteravond heb ik de posities kunnen sluiten met een winst van € 400,-. Ook nu heeft jullie plan zich bewezen!


Krant

Jullie advertentie in de krant vind ik steengoed en goed opvallend.


Drama

De eerste twee dagen op het oefenaccount was een drama. Je moet echt wennen en je aan het plan houden. Ik klikte overal op en stond op een groot verlies. Ik heb toen heel veel weggeklikt en ben opnieuw begonnen. Ik heb nu de discipline om het plan te volgen en vanaf dát punt is het niet meer fout gegaan.


Investering

Ik heb nu 365 trades gedaan waarvan 123 live met 2 losses. Februari € 2.500 verdiend. Alleen Dax gedaan. Systeem is de investering waard geweest.


Zin

Mijn man heeft de cursus gedaan en handelt met dit systeem. Nu ik zelf de cursus heb gevolgd heb ik óók zin om te gaan handelen. Na mijn eerste aankoop zag ik de koers omhoog schieten, 450 winst in 3 minuten.


Vaker

Nu ik ook de mobiele app heb, merk ik dat ik vaker naar de koers kijk. Ook al heb ik geen posities meer.


Heerlijk

Heerlijk, duidelijk, relaxed, geen gedoe, ze willen je echt helpen.


Spanning

De uitdaging en spanning achter dit spel en natuurlijk om wat bij te verdienen sprak mij aan.


Top!

Tot nu toe heb ik nog geen enkele dag een negatief resultaat gehad. Top!


Indruk

Interessante en verrassende manier van handelen op de beurs. Ik ben met name erg onder de indruk van de handelsrobot!


Geloven

Ik heb gisteren voor het eerst met echt geld gehandeld en er €1.600,- uit gehaald. Niet te geloven!


Relaxed

Een recht-toe-recht-aan cursus, to-the-point, maar heel relaxed.


Turbotaal

Best practice, hands- on, zelf oefenen, geen fratsen met snelle turbo­taal. Ook de risico’s komen goed aan bod.


Toppers

Jullie zijn Toppers. Ik heb veel van jullie geleerd. De Robot doet het uitstekend. Werk er veel mee. Bedankt en succes verder.


Vingers

Je moet oefenen om het in de vingers te krijgen.


Gepakt

Bedankt voor het meekijken en meebeleven. Ik heb enkel vandaag tot nu toe, 19.30 uur, al € 7.102,- met drie indexen gepakt.


Manlief

Mijn 23k Euro is uiteindelijk 32k Euro geworden. Niet slecht voor een ‘beginner’ 🙂 Ik ben van plan om weer eens naar de opfriscursus te komen en neem dan manlief mee, want die begint nu ook wel erg geïnteresseerd te raken in plan Wessels.


Elke dag

Bij ons gaat het prima. Wij hebben dit jaar nog geen overnight­positie gehad en elke dag ons dagdoel gehaald.


Fantastisch

Vandaag live begonnen met losse trades van telkens 1 index. Uit­eindelijk € 527,00 verdiend dus voor mij een fantastisch live begin.


Tevreden

Onze winst bedraagt 12k met een inleg van 28k. Wij zijn tevreden.


Ontdekken

Nu ik wat meer tijd heb, leuk om nieuwe dingen te ontdekken en mogelijk ook nog wat te verdienen.


Short

Mijn resultaten met dit systeem zijn bijzonder goed. Ik pas het systeem ook toe met short gaan, zeker omdat koersen immers tweemaal zo hard naar beneden als omhoog gaan.


Boel

Vandaag voor mij weer een uitstekende dag. Ik ga zo de boel sluiten en zit dan nog steeds op een mooi daggemiddelde van € 140,- over de hele periode vanaf januari.


Limieten

Voornaam is je eigen limieten kennen en toepassen wat je geleerd hebt.


Uitdagend

Informatief, onderbouwd, interessant en uitdagend. Ga zo door!


Verzilverd

Ik ben een uur wezen hardlopen en bij terugkomst had de robot alles verzilverd. Het is nu oppassen dat je niet te overmoedig raakt.


Vent

Hoi Rob, Ik vind je een goeie vent… en een professioneel optredende leraar! Complimenten!!


Risicoloos

Geeft goed inzicht en de demo biedt de mogelijkheid risicoloos ervaring op te doen.


Sfeer

In een leuke ontspannen sfeer leren hoe je met daytraden wellicht wat kunt verdienen.


Beginnersgeluk

Vandaag voor de eerste keer short gegaan en 300 piek gemaakt in iets meer dan een uur. Wellicht beginnersgeluk, maar het blijft kicken.


Meekijken

Leuk om er bij te zijn mannen, om zo over jullie schouders mee te kijken.


Facebook

Ik had een vraag op Facebook gezet: “Wie kent iemand die een goede cursus daytraden kan geven”. Toen werd Rob Wessels geadviseerd.


Buurman

Ik vond de cursus zo geweldig dat ik de advertentie heb uitgeknipt en aan mijn buurman heb gegeven.


Vrouw

Mijn vrouw doet nu ook mee. Ze is zo enthousiast, dat als ik even weg ben, ze staat te popelen om mijn plaats in te nemen.


Verdiend

Beste Rob, We hebben in 4 maanden 40% verdiend!


Inzet

In ben verrast hoeveel het opbrengt met een relatief lage inzet.


Auto

Ik heb van de week de auto langs de kant van de weg gezet om mijn winst per telefoon te pakken.


Broodje aap

Hallo Rob, Robbin en Adam, Altijd gedacht dat dit een broodje aap zou zijn maar nee hoor! Welkom in de wondere wereld van Rob Wessels! De cursus was zeer goed voorbereid en goed te volgen maar dan ben je er nog niet. De ochtend-sessies moet je zeker volgen om nog meer te weten en je handelingen zeer eigen te maken. Ook de geduldigheid van het trio is zeer groot en dat maakt het ook laagdrempelig. De sfeer in de ochtend-sessies is niet alleen leerzaam maar ook gewoon gezellig te noemen. Helaas zitten mijn drie maanden erop en kan ik niet meer meekijken maar de terugkomdag daar zal ik zeker gebruik van maken! Ik hoop dat we dit nog heel lang mogen doen en belangrijk: Stel je dagdoel vast, heb je dat behaald blijf er dan uit. Maar blijf het plan volgen wat het trio zorgvuldig heeft opgesteld. ‘Kennis is niet te koop’. Mannen nogmaals hartstikke bedankt!


Pluim

Het staat buiten kijf dat jullie een mooi team zijn en uitstekende service verlenen. Een pluim is wel verdiend.


3.105 euro

Voor de eerste keer vandaag short gegaan en 3.105,00 euro rijker … ga ik meer doen.


Cuba

Op vakantie in Cuba lukte het mij om nog 500 euro bij elkaar te halen, zelfs met dat slechte internet aldaar.


Comfortabel

Ik voel me minder comfortabel als ik short zit maar gisteren toch iets van 8 short trades gedaan en 472 verdiend.


Egotripperij

Ik heb de laatste maanden een hoop geleerd en flink moeten bijschaven aan een hele batterij emoties zoals geduld, hebzucht, angsten, overmoed, woede, omgaan met teleurstellingen, egotripperij etc. etc.


Kutdag

Drank, ik heb er ook van geleerd… nooit weer. Als ik een kutdag heb gehad, geen drank voor het traden anders pc uit en lekker tv kijken of iets dergelijks en genieten van een lekkere XO of een VSOP.


Baringsnood

Beste Rob, Goede opmerking over mijn rikketik! We moeten nog leren traden zonder emoties en barings­nood.


€ 790

Vandaag was een goede handelsdag € 790 met 2 indexen gespeeld. Maandag ben ik online er weer bij.


Sceptisch

Ik was in het begin sceptisch, maar het eerlijke, volledige verhaal wordt verteld. Veel informatie met duidelijke voorbeelden. Een plus is dat de robot gratis te gebruiken is.


Formidabel

Het gaat formidabel! Sinds ik live zit heb ik 75% over het saldo in 4 maanden tijd. Jullie systeem werkt gewoon goed.


Humor

Daytraden met een vleugje humor. Prima uitleg met duidelijke verwijzing naar de risico’s.


Poespas

Duidelijk gebracht voor de praktijk zonder overbodige poespas.


Opa

Naar aanleiding van het enthousiasme van mijn opa deden we samen de cursus. We vonden het erg leerzaam. Op naar succes!


Mix

Hele goede uitleg in een mix van serieuze tips en humor.


Redelijk

Ook voor degene die totaal onbekend is met alles wat er op de beurs speelt is deze cursus redelijk te volgen en te begrijpen.


Start

Begrijp nu beter wat ik in het verleden verkeerd heb gedaan en probeer nu nieuwe start te maken.


Content

Misschien iets meer afstemming tussen Rob, Adam en Robbin over de content zodat er geen onduidelijk­heden zijn.


Les

Adam, Robbin & Rob geven op een duidelijke en vooral prettige manier les.


Lachen

De cursus was lachen, leerrijk en plezierig. Dat daytraden geeft mij veel voldoening.


Compleet

Rob, Adam en Robbin bedankt voor een informatieve dag. Het was leerzaam en de informatievoorziening en ondersteuning was zeer compleet.


Chirurg

Ik ben nu zover dat ik helemaal niet meer naar winst of verlies kijk. Het spel is waar ik mij op richt, net als een chirurg die tijdens de operatie niet aan het geld denkt.


Humor

Met gevoel voor humor veel opgestoken.


Droog

Heb in 8 dagen droog oefenen € 1.865 verdiend (target is € 200 per dag). Ga binnenkort écht aan de slag. Heb er echt veel zin in.


Routeplanner

Ik speel nog wekelijks het spelletje en volg nog steeds je routeplanner. Bedankt voor je inspirerende cursus en documentatie.


Makkelijk

Ik wist niet dat day­traden zo makkelijk was, ik vind het echt super.


Mijzelf

Ik heb donderdag een mooie en turbulente dag meegemaakt. Ik heb mijzelf vrijdag daarom vrijgegeven.


Verzorging

Goede tools, heldere uitleg, gezellig, niet dwingend, prima verzorging inwendige mens.


Gezellig

Heel goed verzorgd en heel gezellig.


Vermogen

Ik heb er veel van opgestoken. Nu ben ik zelf aan zet en ga op de live rekening proberen mijn ‘vermogen’ te vergroten met de opgedane kennis.


Professionals

Verhelderend. Leuk om de ervaring van professionals te horen. Goed om te weten wat wel en niet werkt.


Meespelen

Rob, Adam en Robin maken een leuke dag van de cursus Day­traden. Daarna kun je drie maanden in hun keuken meekijken. En ondertussen met een demo-account zelf nog meespelen ook. Als je dan eenmaal ‘in het echie’ gaat meedoen met eigen geld, ben je zeer goed voorbereid. Zelfs met een klein startbedrag, kun je al een leuk (extra) maand­inkomen bij elkaar sprokkelen!


Plan

8.500 gestort en mijn posities ingedeeld volgens jullie plan. Erg leerzaam, ik sta nu op een winst van 4.282,-.


Extra inkomen

De beste investering die ik ooit gedaan heb! Cursus + begeleiding (ook achteraf) + hulp bij openen oefen- account + programmatuur op de computer zetten etc. 100%! Met als bonus iedere maand een extra
inkomen!


Gezellig

Meer sturing vanuit Robbin en Adam. Door Rob wordt het soms een beetje chaotisch. Maar wel gezellig!


Ambiance

Goede training in een geweldige Ambiance. SUPER georganiseerd.


Inhalig

Ik was nota bene een financial controller, ik weet wat de risico’s zijn, maar je bent een mens, en een mens is inhalig.


Spanning

Rob, vandaag eerste dag met echt geld; target was € 60, heb er 67 verdiend. Ik merk wel dat met echt geld er meer voorzichtigheid gaat optreden; voor de rest voel ik mij oké bij het handelen; beetje spanning hoort erbij.


3 biertjes

Gehandeld met drie biertjes… verlies zo’n € 200. Traden en drank gaan niet echt goed samen denk ik, om gefocust en geconcentreerd te blijven.


Laveren

Het is laveren tussen verantwoord risico nemen en winst maken.


Muis

Ik ben een beetje aan het klikken op mijn muis en doe alles, zolang het geld oplevert.


Blij

Rob trade met weinig risico. Ik ben blij dat ik dit van een oudere wijze man heb kunnen leren.


10K

In 17 handelsdagen heb ik nu 1.950 winst, dat is circa 100 per dag. Niet slecht met 0,4 index! En slechts 10K inleg.


Warmlopen

Ik ga eerst een tijdje warmlopen op de demo. Ik schrijf ’s ochtends mijn plan op papier en voer het daarna uit. Ik zit deze week al op 1000 Euro en ik doe het maar met 1 contract.


Bios

We zaten in de bios terwijl de robot thuis geld voor ons verdiende!


Nieuwsgierig

Vijf jaar lang heb ik mij ‘verzet’ tegen de advertenties maar bleef toch nieuwsgierig.


Vietnam

Dankzij de cursus maken we ca 100 euro per dag. Binnenkort gaan we 3 maanden in Vietnam rondkijken waar we voor dát geld ruim kunnen leven.


Gulzig

Sinds ik de training bij jullie heb gevolgd ben ik aan de slag gegaan met een oefen-account. Meteen begon ik geld te verdienen. Zelfs met een klein bedrag maakte ik een geweldige winst.
Natuurlijk werd ik te overmoedig en kwam ik in de problemen omdat ik te gulzig werd. Nu handel ik weer met jullie robot en dat haalt de emotie eruit!


Positief

Het was me het weekje weer met alles bij elkaar € 2.000 positief.


€ 4.282,59 winst

Leuk dat jullie regelmatig een bericht sturen. Mijn posities ingedeeld volgens jullie plan. Erg leerzaam. In totaal heb ik € 8.500 ingelegd en sta nu op € 4.282,59 winst.


Familie

De hele familie is inmiddels in de ban van het daytraden 😉


Oefenen

Ik ben aan het oefenen hoe het is om veel in het rood te staan.


€ 43.022,-

Wij hebben vanaf maart vorig jaar € 43.022,- verdiend met het inzetten van 3 indexen per keer.


Break-even

Ben ca 4 jaar bezig met hoogte en dieptepunten. Sta nu weer eens break-even, dus nog niet veel verdiend maar wel veel plezier gehad en geleerd.


Toilet

Mijn vader en ik hebben ongeveer €10.500 verdiend sinds dat wij in februari/maart 2021 live zijn gegaan. Ik (de zoon) doe tijdens mijn werk, op het toilet of met mijn rug tegen de muur, stiekem trades openen en afsluiten.


Trots

Hi, F… hier. Doe het al een paar jaar. Ben alleen voorzichtig! Zet in met 1 positie (geen 5 zoals jullie). Toch heb ik in 10 maanden iets meer dan 15k verdiend. Ben tevreden en hou het klein, want ik wil bijna geen risico lopen. Ben nog altijd trots en blij jullie cursus gevolgd te hebben.


Binnengehaald

Hallo ‘crew’ Wessels, jullie ook nogmaals bedankt voor de leerzame dag en ik wil even kwijt dat ik vandaag 850 euro heb binnengehaald!!!! Goed hè?


Brein

Het gaat goed bij mij. Ik verdien circa 800 per week (met kapitaal van 30.000). De nieuwe robot werkt niet voor mij. Mijn brein kan verlies/winst door elkaar niet bijhouden.


Tentakels

De afgelopen zeven maanden heb ik per maand zo’n 1.600 tot 2.164 euro verdiend, wat ik prima vind. Het klinkt raar, de beurs is niet te voorspellen maar toch krijg je bepaalde ‘onzichtbare’ tentakels voor de koers.


125%

Ik handel zeer voorzichtig met 1 contract en een kapitaal van 20.000 euro. De afgelopen twee jaar heb ik 125% verdiend.


Kat

Met het oog op risico verlagen heb ik liever minder winst en stap ik in als alles iets rustiger is. Voor mij voelt de kat uit de boom kijken erg goed.


Tevreden

Verleden jaar had ik een slecht jaar. Slechts 6 procent. In 2020 echter 83 procent. Dus gemiddeld ben ik best tevreden.


Waanzinnig

Ik deed het de laatste keer echt waanzinnig goed, 185 euro in een kwartier tijd.


AOW

Sinds jan 2020 handel ik met 1 index. Nu 24 maanden verder sta ik gemiddeld op 1000 euro per maand. Mooie aanvulling van mijn AOW.


Emoties

Schakel je emoties uit en hou je aan het plan van Rob, Adam en Robbin. Niet zelf gaan bedenken dat je het beter weet.


Plezier

Ik heb drie keer bij jullie een cursus gevolgd in de jaren 2014 en 2015, waar ik met heel veel plezier aan terugdenk. Het was leerzaam met een stukje humor en ik ben nog steeds dagelijks aan het traden.


Vanmorgen

Ik volg de sessies met regelmaat en ik praktiseer op de demo rekening. Bijv. vanmorgen tussen 08:00 en 9:30 zo’n € 1.000,- gemaakt.


Geglipt

In het verleden deed ik een dagcursus bij jullie en mij werd verteld dat er een gratis terugkomdag aan vast zat. Daar heb ik per mail om gevraagd, maar die is er wellicht tussendoor geglipt, ik ben daar nog in geïnteresseerd.


Schande

Ik heb de cursus in 2020 gedaan. Ik heb mezelf een jaar gegeven om te kijken of ik de kunst van het daytraden voldoende kon leren om er t.z.t. een inkomen mee te verdienen. Dus klein begonnen, door schade en schande wijs geworden, maar de schade en schande viel nogal mee; ik had na één uitglijder mijn lesje wel geleerd 😉


Uitleggen

Adam, ik vind je rustige manier van uitleggen geweldig. Heel fijn.


Openen

Ik ben nog steeds met de demo bezig en dat met wisselend succes. Inmiddels ben ik wel zover dat ik het aan­durf een rekening te openen.


Opgeleverd

Ik ben nu bijna vier maanden aan de gang. Ben uiterst tevreden; met een originele inleg van 20K beleg ik 0,5 index per positie.
Bruto heeft me dat inmiddels 13K opgeleverd.


Wak

Maandag ben ik in een wak gereden maar gelukkig kon ik weer op de kant klimmen door mij strak aan het handelsplan te houden.


Vakantie

We hebben in zonnig Lanzarote onze eerste live trade uitgevoerd. Geld verdienen op vakantie.


Griezelig

Overnight gaan vind ik zo griezelig, ik ben bang in het donker.


Jeuken

Overdag heb ik het moeilijk omdat mijn vingers jeuken om er weer in te gaan.


Gokje

Saldo van + € 3.000 op twee dagen, daarna nog een gokje gewaagd en nog € 300,- erbij.


Index

Ik speel met twee indexen tegelijk en probeer daarmee steeds €50,- per index op te halen.


Lekker

Gaat best lekker, heb sinds de start een resultaat van 20%, ondanks alle fouten die ik blijf maken.


IJs

Ik ga nog niet live want het ijs is me nog te dun.


Faint-hearted

Daytraden op de DAX is not for the faint-hearted las ik ergens en dat klopt.


€ 6.000,-

Eind van de week kwam ik toch weer over die € 6.000,- uit.


Miljonair

Ik heb een doel. Ben 59 maar voor mijn 65e ben ik miljonair.


Puntje

De dag vloog voorbij, jullie wisten me op het puntje van mijn stoel te laten zitten. Ik heb me geen moment verveeld.


Musketiers

Gave cursus. Dank aan de drie musketiers!


Safe-traden

We moeten nog leren traden met zo weinig mogelijk emoties. Noem het maar safe-traden!


Verslonden

We hebben tal van boeken verslonden. Met wat ik nu weet, hadden we nooit beter kunnen beginnen dan bij jou. Dagelijks, in tal van situaties, denk ik: Zou Rob het goed­vinden wat ik nu doe? Chapeau!


Manier

Het was een totaal andere manier van handelen dan ik in het verleden en heden heb ervaren. Deze manier van traden ben ik nergens nog tegen gekomen.


Thnx!!

Bedankt Rob, Robbin en Adam voor jullie kennis van de markt en nieuwe inzichten. Mooi ook de robot die automatisch handelt. Ik ben nog steeds onder de indruk. Thnx!!


Gelachen

Donderdag 30 december, op de laatste handelsdag van het jaar, de cursus Daytraden gevolgd… Spannend, leerzaam, veel gelachen en goed verzorgd!


Meekijken

Gezellig zo even ’s morgens meekijken met jullie. Als je dit werk in je eentje moet doen is dat eigenlijk helemaal niet zo leuk.


Aanpak

Pragmatische aanpak is prima. Houden zo! Jullie geven heldere info. Professionele aanpak op een toegankelijke manier.


Miljonair

Er is een verhaal van een krantenjongen tot miljonair. Ik ga die droom verwezenlijken.


Opgezet

De cursus is op een leuke maar leerzame manier opgezet. Veel geleerd over het daytraden.


Spannend

Ik zit nu een week met echt geld te spelen en het is heel erg spannend om te doen. Leuk, maar spannend.


Adam

Dank je wel Adam. Voor je kennis en je altijd weer vriendelijke bereidheid te helpen.


Geduld

Zeer informatief, alles wordt zeer helder uitgelegd met veel geduld.


Verdiend

Na enige weken proefdraaien ben ik per 3 januari begonnen met jullie systeem. De robot doet het fantastisch en ik heb ook lekker verdiend.


Robot

Mijn dank voor dit simpele maar uitgekiende systeem, de duidelijke uitleg en super handige robot.


Vasthoudend

Het is de te doen, als je maar vasthoudend bent heb ik geleerd.


Trucjes

Ben aan het spelen met wat trucjes, zoals long en short tegelijkertijd.


Plusje

Het maakt niet uit wat voor bedrag er staat als er maar een plusje voor staat.


Verwend

Kalm aan want anders wordt je verwend, overmoedig.


Genoten

Heb echt genoten van jullie cursus en zoals ik al aangaf lijkt het zeker wat voor mij.


Brij

No nonsense, op de praktijk gebaseerd. Er wordt niet om de brij heen gepraat. Geen onnodige informatie.


Profijt

Ik heb nog dagelijks profijt van wat ik bij jullie heb geleerd.


Ondersteuning

Heel interessant en lekker te volgen, goede en leuke medewerkers. Ook de aftersales onder­steuning is heel fijn.


Bijzonder

Het valt me op hoe service-gericht jullie zijn: als een cursist een vraag heeft, staan jullie meteen klaar. Echt heel bijzonder. Fijn om mee te maken.


€ 4.000

Nu ik in elf handels­dagen heb kennis­­­­ge­maakt met jullie handels-systeem en inmiddels meer dan € 4.000 winst heb gemaakt op de demo, wordt het tijd om in het diepe te springen.


Bevalt

In de eerste plaats mijn grote complimenten voor dit doordachte systeem. De gestructureerde manier van handelen bevalt goed en begrijp ik steeds beter.


Rookie

Zeer interessante mogelijkheid om een andere vorm van beleggen te ervaren zonder het gevoel dat je een rookie bent.


Nuchterheid

Leerzame en gezellige dag. Ik hou van een ontspannen sfeer en dat bracht Rob met een flinke dosis nuchterheid en humor.


Kompanen

De ervaring van Rob en zijn kompanen Adam en Robbin helpen zeer goed om de materie te snappen. Super gave dag met goede verzorging en dito cursus.


Parijs

Ik zie mij verplicht om onze cursus samenkomst uit te stellen tot volgende week. Mijn man en ik gaan fietsen in Parijs en het zal wellicht pas na middernacht zijn dat we zullen thuiskomen.


Especially

I believe in you and what you do and most especially in what you have taught me.


Echte rekening

Ik heb vandaag voor het eerst gehandeld met mijn echte rekening en met positief resultaat.


Turkije

Met een smartphone hoef ik niks meer te missen. We gaan tien dagen naar Turkije en ga ik gewoon door­handelen en mooie trades maken. Ik krijg het er al warm van.


Streng

Beste Rob, Je bent altijd zeer streng en duidelijk voor ons geweest. Daar hebben we veel van geleerd!


Leergeld

Ik sta nóg niet op winst, omdat ik, eigenwijs natuurlijk, van het plan afweek vlak na de cursus en toen wat heb geëxperimenteerd om e.e.a. beter te begrijpen. Dat was dus leergeld.


Leeuwenkooi

Komende periode wil ik eerst ‘droog’ oefenen op papier, tot ik het gevoel heb dat ik de gedachte erachter helemaal snap, alvorens ik de leeuwenkooi instap.


Avondmens

Ik heb een paar keer om 8 uur ’s ochtends meegekeken naar het traden. Erg goed en leerzaam. Voor mij wel een beetje vroeg, want ik ben een avondmens.


Keurig

Heel goed dat wij konden handelen op de cursus, want juist tijdens het handelen kwamen er allerlei mogelijke vragen op die jullie keurig hebben beantwoord.


Trein

Bedankt voor alles, het loopt nu als een trein, en ik weet waar de risico’s liggen, dat geeft rust!


10 trades

Veel geleerd tijdens de cursus in Breukelen. Ben nu ongeveer 10 trades verder en ga het systeem steeds nauwgezetter volgen.


Bejaardentehuizen

Ik ben heel blij met deze ‘hobby’. Ik hoef er niet van te leven en doe met de winsten hiervan allerlei dingen die ik anders niet zou doen, zoals: 3000 kerstgeschenken in bejaardenhuizen rond­gebracht, een aantal mensen individueel kunnen ondersteunen en de hele familie met een weekend weg kunnen verrassen!


Johan Derksen

Rob zegt dingen die niet zouden kunnen, soort van een Johan Derksen van de beurs. Jullie zijn allemaal een beetje anders. Ik kan er wel van genieten.


November 7,4%

We hebben over november ons rendement berekend en komen uit op 7,4%. We zijn inmiddels zo bang om het weer te verliezen, dat we bijna geen toets meer durven aan te raken.


Eerste rij

Ik ben blij om vanaf de eerste rij meegemaakt te hebben hoe een ervaren daytrader te werk gaat.


Levenslust

Ik heb met plezier de cursus bij u gevolgd. Ik had geen enkele ervaring, maar ben mijn hele leven ondernemer geweest. Na 2 infarcten en nog vol levenslust, ben ik nu een nieuwe uitdaging aangegaan.


Geshort

Alles gaat zo een beetje 60/40 dus aardig. Vandaag 250 geshort en hij bleef dalen, dus vandaag 100 procent.


Kruimels

Daytraden is een soort sport waar je op het einde van de trade kan zeggen, “ik ben de grote jongens nog maar eens te slim af geweest en heb mijn boterham verdiend met de rijke kruimels die van hun tafel vielen”.


Wereld

Door u is er een wereld opengegaan die voor mij totaal onbekend was.


Resultaat

Vorig jaar haalde ik, met vallen en opstaan, ruim 7% rendement. Door te leren van mijn ‘fouten’ heb ik dit jaar 12% gehaald. Een mooi resultaat!


Spannend

Ik ben nu een half jaar aan het daytraden en vind het iedere dag weer spannend… mijn rendement is boven verwachting. Dit is een mooie aanvulling op mijn pensioen. Complimenten voor jullie programma en support.


Sceptisch

Zeer informatief en leerzaam. Ik ga het uitproberen ook al ben ik sceptisch.


Kort

Woorden schieten te kort, zó goed, leerzaam, ontspannen en goed verzorgd vond ik de cursus.


Grappig

Prima! Super leuk en Rob is grappig.


Aanpak

Rustig aan en stap voor stap werd het verschil tussen de long en short aanpak verduidelijkt.


Helder

De cursus is goed georganiseerd en er is voldoende hulp/ondersteuning. Het concept wordt helder uitgelegd.


Tanden

Een snelle manier om extra geld te verdienen. Je moet wel je tanden erin zetten.


Klaar

Ik vond het interessant dat je weet dat je binnen een uur klaar ben met traden.


Gelegenheid

Laagdrempelig, helder en duidelijk. Ruime gelegenheid om vragen te stellen.


Trigger

Ik hou van reizen en je kan dit overal doen. Dat was de trigger om de cursus te doen.


Makkelijk

Iedereen maakt het heel gecompliceerd, maar jij maakt het juist makkelijk en vertelt het op een leuke manier.


Horeca

Vroeger altijd in de horeca gezeten. Ik heb de cursus gedaan omdat ik letterlijk niks meer te doen heb thuis.


Ballen

Volgens Rob moet ik stalen ballen hebben, een doel voor ogen hebben en op tijd mijn bed uit komen.


Panorama-dak

Ik zit te denken aan een nieuwe Mercedes. Wordt het met een panorama-dak of een normaal dak 😉


Centjes

Een paar jaar geleden de cursus al gevolgd, maar had toen geen tijd. Nu heb ik wel de tijd ervoor en zit ik hier weer voor de 2e keer. Voor de lol, voor de spanning en om een paar centjes te verdienen.


Trekken

Het blijft toch net als een magneet trekken deze training.


Prima

Mijn compliment voor de prima verzorgde cursus van afgelopen vrijdag.


€ 619,03

In een paar uur tijd, met eerst 1 en wat later met 3 contracten bracht jullie systeem een resultaat van maar liefst € 619,03.


Plezier

Hartelijk dank voor jullie leerzame cursus en interessante meekijk-sessies in het afgelopen jaar. Ik heb veel van jullie geleerd en veel plezier gehad.


‘Cool’

In het begin stapte ik vaak te laat in en vanuit emotie te snel er weer uit. Heb nu meer de ‘cool’ om af te wachten en wat extra winst te pakken.


Breukelen

Nog mijn dank voor de dag die wij onlangs in Breukelen hebben gehad. Veel geleerd. De week na onze lesdag ben ik zelf aan de slag gegaan. Ben nu ongeveer 10 trades verder en ga het systeem steeds nauwgezetter volgen.


Speelgeld

5 Jaar geleden mijn bedrijf verkocht en verveling begon toen kort erna. Ik heb wat speelgeld en wil het leuk spenderen.


Rood

Ik vond rood nooit een leuke kleur, maar sinds ik short zit ben ik gek op rood geworden.


Uitleg

Ik geniet van Adam’s kalme en rustige uitleg.


Reclame

Het is de zaterdag­-bijlage waar ik jullie voor het eerst zag en daar staan jullie altijd in. De reportage van de Quote, een jaar geleden, was ook mooie reclame.


Onderuit

Ik wil met de demo weleens onderuit gaan maar dat lukt niet.Zelfstandig

Ondanks dat de ochtend-sessies helemaal top zijn, voelt het voor mij prettiger op dit moment om zelfstandig te daytraden. Ik ben nu anderhalve week live en heb elke dag netjes mijn dagdoel kunnen behalen. Het gaat dus erg goed!


Gretig

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor dit fantastische systeem, jullie hulp en uitleg. Nu maar hopen dat ik niet te gretig of te zelfverzekerd word! 🙂


Resultaat

Vandaag was mijn eerste dag day­traden i.p.v. mijn normale werk, resultaat € 170 (kon het dubbele zijn, maar was ‘te bang’ aan het einde. Jammer maar je leert ervan).


Cadeau

Ik heb een tijdelijk kranten­-abonne­ment genomen en daar zag ik jouw advertentie. Nu met sinterklaas heb ik mijzelf jouw cursus cadeau gegeven.


Passeren

Ik volg de robot dagelijks en ben er heel erg tevreden mee. Ik heb een heel mooi rendement. Hij doet wat hem is opgedragen. De robot laat geen enkele kans passeren.


Sindsdien

Wij zijn in oktober bij jullie op cursus geweest en sindsdien aan het oefenen op de demo. Het systeem werkt!


Eerlijkheid

Met alle kennis en ervaringen die ik heb opgedaan wil ik serieus overgaan op jouw systeem. In alle eerlijk­heid kan ik verklaren dat ik als het over beleggen gaat, niemand meer vertrouw dan jou.


Compagnon

Hartelijk dank voor de leerzame en inspirerende en leuke cursus gisteren. Ik sprak met mijn compagnon, die door mijn verhaal ook erg enthousiast is geworden.


Proficiat

‘t Was een bijzondere beursdag, goed dat die samen viel met de cursus. Alsnog proficiat met het behaalde resultaat!


Porties

Afgelopen 1,5 week, vanaf start met de demo account, ruim € 8.000 positief resultaat geboekt. Met porties van 10 tot max. 15 stuks.


Dank

Echt super veel waardevolle informatie! Dank daarvoor!


Aanpak

Wij beginnen jullie aanpak steeds meer te bewonderen (geniaal van eenvoud, mag ik dat zeggen?). En een voorrecht om het van jullie te mogen leren.


Bloedstollend

Dat ‘live’ mee­kijken vind ik soms bloedstollend als ik zie hoe jullie handelen!


Goud

Ben echt blij dat ik de cursus bij jou gevolgd heb, voor mij ben je goud waard.


Trein

Ik weet dat ik nog een beetje te enthousiast ben, maar de verleiding is zoooo groot om op de trein te springen als de koers omhoog gaat. Ik probeer me morgen meer in te tomen.


Vader

Beste Robbin en Adam, druk Rob op het hart dat hij wat aan zijn leefstijl doet want hij moet nog jaren mee. We hebben allemaal veel aan hem te danken want hij is tenslotte de geestelijk vader van dit mooie handelssysteem.


Landing

Waar ik met traden de grootste moeite mee had was ook de goeie dingen te doen als het verkeerd dreigt te gaan. Daar is veel training voor nodig. Net als piloten, ze kunnen allemaal vliegen, maar wat doe je als er een motor uitvalt vlak voor de landing?


Adam

Later dit jaar denk ik wel weer een opfriscursus te willen volgen, maar laat dat dan t.z.t. wel weten. Veel succes allen, en een speciale groet aan Adam.


Rustgevend

Als beginner ben ik met simulated trading (paper trading) aan de slag te gaan. Ik moet zeggen dat is toch wel wat meer rustgevend dan met echt geld.


Angst

Mijn probleem is mijn angst. In die angst van mij durf ik dan niet consequent door te handelen.


Iedereen

Leuk om direct resultaat te boeken. Je lacht toch iedereen uit….


Genoten

Ik heb genoten en veel geleerd van het meekijken de afgelopen drie maanden!


Leermap

Ik vind je leermap prachtig, duidelijk en ik kan er goed mee werken.


Ochtendgloren

Jullie ochtend­sessies zijn een prachtige aanvulling en een vreugde om in het ochtendgloren mee te beginnen!


Flabbergasted

I tried your system. I’m flabbergasted. Rob dat is een verduiveld goed plan van jou, zondermeer buiten­­gewoon clever bedacht… chapeau moet ik zeggen.


Steengoed

Jullie advertenties vind ik steengoed en goed opvallend.


Terugverdiend

Heb je cursus gevolgd in september 2015 en ben bijna 7 jaar bezig. Ik heb veel over mezelf geleerd en de cursus heb ik destijds in 2 dagen terugverdiend.


Uitgekegeld

Mijn 1e trade was een zeer spannende wedstrijd. De koers ging uiteindelijk omhoog. De sell orders werden er 1 voor 1 uitgekegeld.


Daytraden

Avontuurlijk, daytraden past bij mij.


Optreden

Heldere en duidelijke uitleg waarbij je niet in slaap valt…, door het af en toe strenge optreden van Rob Wessels!!


Gas

Ik ben volgende week in Spanje en als ik dan terug kom gaan we er vol gas tegen aan.


Teveel

Had gisteravond € 950 maar aan het eind weer € 200 winst. Ik wil teveel en te vlug!


Nazorg

Inspirerende cursus (1e lesdag). Leerzaam, direct, geen gelul. Ik kijk uit naar de nazorg en terugkomdag.


Vééééél

Het was voor mij een eye-opener. De cursus was gemakkelijk te volgen terwijl in de literatuur daytrading vééééél moeilijker wordt voorgesteld.


Expert

Ik mag wel stellen dat u als leraar méér dan een expert zijt.


Handvaten

Na 1 jaar hoogte- en dieptepunten was een opfris­cursus hard nodig. Heb er weer zin in, goede handvaten en antwoorden meegekregen. Super bedankt daarvoor!


Straat

Het daytraden is een proces van vallen en opstaan (zoals met een fiets rijden). Ik hoop dat ik na een paar maanden oefenen, veilig en wel de straat op kan.


Valkuilen

De cursus was heel erg leerzaam en ook voor de valkuilen was veel aandacht.


Termen

Heel leerzame en duide­lijke cursus. Eenvoudige taal, geen moeilijke termen, gezellige dag, goed materiaal, toegankelijke hulp.


Kikkerbadje

We beginnen met een klein budget. Dus in plaats van in het diepe te springen gaan we eerst in het kikkerbadje. Kunnen we goed uit de voeten in het kikkerbadje, gaan we daarna in het ondiepe zwemmen en als dat lukt, springen we (voorzichtig) in het diepe.


Safetraden

Ik moet nog leren traden met zo weinig mogelijk emoties. Noem het maar safe-traden.


Portfolio

Door jullie heb ik weer een degelijke handelsstrategie aan mijn portfolio toe kunnen voegen.


Genoten

Ik heb van de cursus genoten en veel geleerd! Leuk en waardevol om de komende maanden met jullie mee te kijken.


Ondersteuning

Ik gebruik de robot dagelijks. Ook vind ik jullie ondersteuning erg prettig.


Paper-traden

De dag dat ik echt kan gaan handelen komt steeds dichter­bij! Ik zit al voor 2 maanden lang te paper-traden.


Gesprekjes

Hartelijk bedankt voor de ruime mogelijkheid om live mee te kunnen kijken met de handel. Vooral de gesprekjes van andere cursisten erbij doen mij goed. Heb er nieuwe inzichten door gekregen en ben er vooral voorzichtiger door geworden.


Krant

Ik heb jullie al een jaar of tien in de krant gevolgd en ben sinds een jaar of 8 actief aan het beleggen op verschillende manieren. Nu heb ik de cursus gedaan om het vak daytraden van jullie te leren.


Feestdagen

Ik moet zeggen, ‘de cursus was goed en duidelijk’. Na de feestdagen ga ik de zaken inplannen om de opgedane kennis in de praktijk te brengen.


Groter

Mijn interesse in daytraden is sinds de cursus eigenlijk alleen maar groter geworden, zeker nu ik meer te weten ben gekomen over de voordelen van traden in futures en e-mini’s.


Fenomenaal

Ik vond het noodzakelijk om eerst door een ervaren trader beter wegwijs gemaakt te worden. De cursus was fenomenaal! Bedankt Rob, Adam en Robbin!


Coach

Ik heb nu eindelijk een soort coach die de valkuilen kent want ik heb veel geld gewonnen en vervolgens weer verloren…


Helpen

Bedankt voor alle moeite die jullie doen voor de cursisten. Of het via de mail is of telefonisch, jullie staan altijd klaar om ons te helpen.


Waarde

Waardevolle cursusdag met toegevoegde waarde.


Afgeleerd

We hebben deze maand een rendement gemaakt van 23%. Vroeger waren we doorgegaan! Nu zijn we gestopt om alles eens op een rijtje te zetten. We hebben onverantwoorde risico’s genomen, veel geleerd en hopelijk nog meer afgeleerd!!!


Haha

Hoi Rob, Natuurlijk wil ik de vernieuwde ‘gratis’ handleiding. Ik blijf een Nederlandse hoor, haha.


Opvolging

Bedankt voor de regelmatige meekijk-sessies die we mogen volgen. Dit bewijst van uw kant de goede opvolging van uw cursisten waarvoor nogmaals dank!


Knie

Het is geweldig dat ik elke dag opnieuw over jullie schouder mee kan kijken teneinde jullie aanpak goed onder de knie te krijgen.


Ontsteking

Ik had er graag bij willen zijn. Helaas blijkt mijn vrouw, plotseling een ontsteking in haar maag te hebben.


Rug

Langs deze weg dank ik jullie voor de inzichten die ik gekregen heb de afgelopen maanden. Ik heb veel geleerd, ook van mijn fouten zoals jullie al hadden aangegeven en hoop ook dat mijn grootste fout achter de rug ligt haha. Hartelijke groet aan alle drie.


Overtuigd

Je hebt me overtuigd van je kwaliteiten op het gebied van daytraden. Je hebt een geweldig systeem ontwikkeld wat werkt.Alle drie

Heel erg leuke en leerzame cursus, dank voor alle wijze lessen en het delen van de vele ervaringen van jullie alle drie.


Leer

Door die meekijk-sessies leer ik elke dag iets bij.


Doel

Ik zit nu op een winst van 5% in 7 weken. Mijn doel is om rond de 50% uit te komen na het eerste jaar. We zullen het zien!


Kennis

De meekijk-sessies zijn ook goed om kennis te nemen van inzichten van andere traders.


Daytraden

Ik ga nu minder werken en wil meer met daytraden bezig zijn.


AOW

Als je elke dag €63 binnenhaalt verdubbel je je aow in een maand.


Content

Ik moet leren content te zijn met €300 tot €400 per dag.


Rendement

Afgelopen maanden heb ik een prima rende­ment behaald, vergelijkbaar met dat van jullie, maar met veel minder kapitaal omdat ik toch steeds wat meer risico durf te nemen.


Begin

Ik begin nu waar ik kan, niet meer waar ik wil!


Militair

Vorig jaar de cursus bijgewoond en ben militair van beroep. In het begin de helft kwijtgeraakt maar sta nu goed in de plus.


Trein

Ik ga als een trein. Ik ben nu twee weken bezig en trade iedere dag, de hele dag door. De eerste weken waren voor mij het moeilijkst. Ook met de laptop moest ik even wennen. Maar ik ben van € 100.000 naar € 125.000 gegroeid.


Rustig

Die robot doet gewoon zijn werk. Het gaat rustig. Het is toch een mooi systeem.


2019

Wat jullie mij geleerd hebben in 2019 werkt nog steeds erg goed. Echt mijn complimenten. Ook voor de geweldige service.


Verdienen

Ik heb nog niets ervaren, ik ben hier voor de eerste keer. Ik kijk of ik iets kan leren om op mijn oude dag nog wat te kunnen verdienen.


Buffer

Ik houd nu een modaal salaris over, en ik hoop dat dat zo doorgaat; ik wil mijn buffer iets vergroten. Ik heb gemerkt dat als je delen van het plan weghaalt je het niet volledig benut.


Geld

Als ik zelf deze cursus zou geven zou ik er meer geld voor vragen!


Demo

Handelen met echt geld is moeilijker dan met de demo, want daar zet je gewoon in, dat doet je minder, want wat er ook gebeurt, je betaalt er niets voor.


Gegroeid

De eerste weken waren voor mij het moeilijkst. Ook met de laptop moest ik even wennen. Maar ik ben van € 100.000 naar € 125.000 gegroeid.


Hebberig

Ik denk dat ik te hebberig word. Het gaat lekker, durf steeds meer.


Overtuigd

Overtuigd dat dit een goede basis is om ermee te beginnen.


Spel

Mooi spel jongens, ik verdien hier elke dag mijn kost.


Vertrouwen

Het live handelen versterkt het vertrouwen.


Bek

Met daytraden begonnen. Je moet echt op je bek gaan en geld verliezen. Daarna gaat het veel beter.


Gokje

Ik was nieuwsgierig hoe daytraden werkt en ik hou van een gokje.


Dubbeltje

Ben alweer geruime tijd met de DAX bezig en dan met name heel veel korte ritjes met een laag risico en voldoende rendement. Tenslotte gaat het spreekwoord van het snelle dubbeltje t.o.v. het langzame kwartje nog steeds op.


Circus

De cursus is achter de rug. Mijn focus ligt nu bij het in de lucht brengen van het hele circus. Eerst moet alles draaien, de koersen moeten lopen en dan een paar maanden ervaring opdoen met een oefen-account.


Robbin en Adam

Goede emotionele inleiding van Rob en zeer deskundige toelichting van Robbin en Adam.


Raadsel

Erg leerzaam, ik heb nu een idee hoe deze wereld in elkaar zit en dat was tot nu toe een groot raadsel voor mij.


Buffer

Ik heb gemerkt dat het werken met een grote buffer en het daarom een tijd kunnen vasthouden, veel rust geeft. Dat is een goed element in jullie strategie.


Duidelijk

Prima presentatie, goed verzorgd en erg duidelijk.


Turen

Het turen naar een venster is niet mijn hobby. Maar ik ben het wel met je eens dat met een strakke hand daytraden eigenlijk de meest directe en minst beïnvloedde manier van aandelenhandel is.


Aandacht

Rob geeft de cursus met veel humor en heeft veel aandacht voor zijn cursisten.


Verdienen

Ik werk meestal met een paar indexen per keer en slaag er dan in mijn dagelijkse geld te verdienen (nu zo’n 200 per dag).


Instappen

Ik blijf het instappen toch nog regelmatig moeilijk vinden. Een paar keer heb ik een verliesje geleden (het gaat niet om grote bedragen, maar om het principe). Ik denk na die verliesjes: had ik maar het Wessels-systeem moeten doen.


Hahaha

Ik ben erg enthousiast over het systeem en de robot. Het gaat erg goed, en wanneer het niet goed gaat is dat mijn eigen schuld. Hahaha.


Tijd

Jammer dat ik te weinig tijd heb voor het daytraden. Ik vind het best spannend en leuk maar door werk in mijn zaak is het helaas frustrerend als ik het niet ongestoord kan blijven volgen!!


Tandprothese

Wegens problemen aan mijn tandprothese kan ik momenteel zeer moeilijk praten. Ik zal bijgevolg terug contact opnemen om weerom af te spreken.


Duizelig

Die robot gaat zó snel dat ik er bijna duizelig van word.


Piloot

Vandaag ruim 4% op de automatische piloot. Gewoon geluk! Maar we zijn er nog lang niet.


Toppie!!

Ben er blij mee, erg duidelijke cursus, toppie!!


Ritjes

Ik maak heel veel korte ritjes met een laag risico en voldoende rendement. Tenslotte gaat het spreekwoord van het snelle dubbeltje t.o.v. het langzame kwartje nog steeds op.


Gelikt

Dank voor jullie update van de handelsrobot. Ziet er gelikt uit.


Cadeau

De cursuskosten heb ik nu al terugverdiend omdat jullie mij de software cadeau hebben gegeven.


Zak

Door jullie ben ik me gaan realiseren dat winst pas winst is als ik het in m’n zak heb.


Lekkers

Vanwege de winst hebben we wat lekkers voor jullie gekocht als kadootje, het is boven de 40%, mag dat?


Ouwehoer

Erg interessant en heel erg gezellig. Wat een ouwehoer die Rob.


Heren

Leerzaam en vermake­lijk. Combinatie van de drie heren werkt!


Start

De cursus is een prima start, nu is het belangrijk om veel te oefenen en de ochtend-sessies bij te wonen.


Toepasbaar

Praktische invulling, direct toepasbaar.


Live

De meeste cursussen worden online gegeven. Jullie organiseren een cursus waarbij je elkaar live ontmoet.


Borrel

Geef Rob om de 30 minuten een borrel, dan blijft hij lekker rustig.


Poosje

Het is zeer prettig om een poosje met jullie mee te kunnen kijken en hetgeen we geleerd hebben in de praktijk te brengen.


NRC

Ik zie al jaren de adver­tentie in de NRC en eindelijk is het ervan gekomen.


Nalezen

Prima cursus. Fijn om het te kunnen nalezen in het cursusboekje.


Handelen

Jullie strategie is heel duidelijk waardoor ik nóg veiliger kan handelen dan ik al deed.


Nuchter

Duidelijke, concrete en nuchtere cursus.


Sleutelwoorden

Rob leerde mij dat de sleutelwoorden: Visie, discipline, verant­woordelijk­heid, kennis en daadkracht belang­rijk zijn om te slagen.


Gevlogen

Nadat ik een vijftal keer flink uit de bocht gevlogen ben, gaat het de laatste maanden stukken beter. Nu sta ik weer 30% in de winst.


Leerling

Ik handel voor­zichtig met kleine bedragen. Ik ben de Robot wat beter gaan begrijpen. Dat voor­komt dat ik te snel een positie inneem. Ik ben niet zo’n snelle leerling, maar ik doe mijn best!


Vrouw

Ik ben heel erg blij dat ik niet maanden lang met een demo-account ben blijven aanklooien. Er zijn genoeg hinder­nissen op de weg en ik ben vrouw genoeg om ze te overwinnen.


Steek

Bedankt voor jullie meekijk-sessies. Het is goed om jullie te zien traden. Ik steek er heel wat van op.


Wereld

Fijn dat jullie mij steeds meer kennis en inzicht geven in deze voor mij, tot nu toe, onbekende wereld.


Zaken

Het is heel leerzaam om ’s morgens mee te kijken hoe jullie de zaken aanpakken.


Aandelen

Met jullie robot-systeem zie ik gewoon dat het veel meer oplevert dan gewoon in aandelen beleggen.


€ 4.033,88

Gezien het verloop van vandaag vond ik het wel geinig om even een bericht naar jullie te sturen. Ik ben short gegaan en afgesloten met € 4.033,88 winst.


Schitterend

Hoe jullie handelen is gewoon schitterend! I bow in awe.


Basiskapitaal

Ik ben zeer tevreden met jullie systeem, waarbij ik handel met een vast basiskapitaal en jullie robot gebruik.


Sterk

Na drie maanden oefenen blijkt dat ik mentaal sterk genoeg ben om de heftige emoties, die je mee­maakt bij een dalende en stijgende markt, het hoofd te bieden. Zo leer ik mezelf en het traden kennen.


Deuk

Het gaat al twee weken op rij onafge­broken goed en heb ik afge­lopen woensdag m’n startgeld, waar een flinke deuk in was geslagen, weer hersteld.


Overmoedigheid

Jullie meekijk-sessies zijn ook interessant om reacties van andere cursisten te horen. Blijkbaar heeft iedereen toch wel last van dezelfde zaken zoals overmoedigheid en angst.


Bang

Heb van uw kennis genoten. Ben nu niet bang meer om iets te doen, maar dan niet op lange termijn maar kort en goed.


Uitstraling

Jullie hebben een goede uitstraling, veel ervaring en een goed inzicht in de handel van indexen.


Resultaat

Na installatie van de robot zag ik dat ik op +€293 stond, ik heb dan maar gelijk afgesloten, met de ochtend erbij, €308 winst, heel mooi resultaat.


Tennisleraar

150-250 euro per dag zou fijn zijn, dan stop ik direct als tennis­leraar.


Rijp

Jullie geven een zeer solide indruk, kennis van zaken, een rijp inzicht en voldoende ruimte voor vragen. Ik voel me veilig bij jullie. No nonsense houding, professioneel.


Spelletje

Ik ben een handelaar en dit spelletje ligt me wel.


Zweten

Ik heb geleerd dat als ik het gevoel heb dat de koers een andere richting uitgaat dan wat ik zou willen, wat geduld te hebben en verlies­latende posities gewoon uit te zweten. Vroeg of laat keert het tij wel en lukt het toch om alsnog met winst te verkopen.


Zwikkie

De cursus was voor mij al geslaagd door een zwikkie van jullie leuke tips… Verder ben ik erg tevreden met een paar duizend euri per maand.


Pielen

Het pielen tussen een paar punten vind ik erg leuk om te doen.


Spelen

Ik kan me erg vinden in de basale principes waarop werd gehamerd, zoals van te voren een plan maken, je goed bewust zijn van de risico’s en daarop in kunnen spelen, je aan je plan houden en proberen je emoties los te koppelen van het traden.


Billen

Eerste week 1.800 euro verdiend, wel even met mijn billen tegen elkaar gezeten, maar de markt maakte een mooie draai.


Bewezen

Een duidelijk verhaal waarbij er niet zomaar wat gedaan wordt maar ook de risico’s worden toegelicht. Een concept wat zijn effectiviteit gedurende de jaren heeft bewezen.


Eigenaardigheden

Ik heb het plan wel aangepast aan mijn persoonlijke eigenaardigheden, maar de basis komt van de Rob Wessels tekentafel.


Duivel

Zelfbeheersing daar draait het allemaal om, hou je bij je plan, en winst pakken want een fractie twijfel en de koers is al weer lager. Het is het spel van de duivel.


Tevreden

Het systeem kan je zomaar in een half uur een serie goeie trades opleveren, als dat goed gaat is het wat mij betreft com­puter uit en tevre­den zijn met je winst.


16.000

Tijdens ons koffie­-uurtje zei ik dat de DAX op 16.000 zou komen en zie daar!!


Tegenstander

Ik zie zeker mogelijk­heden ik juich nog niet, want mijn grootste tegenstander dat is niet de koers maar dat ben ik zelf.


Opbieden

Wat ik leerde: niet tegen elkaar opbieden maar gewoon je biedprijs laten staan.


Bekonkeld

Gisteren mijn eerste trade. Met 20 minuten was het bekonkeld.


Eurootjes

Als ik mijn huiswerk goed doe, denk ik dat ik er wel wat Eurootjes uit kan peuteren.


Oren

“Met geld maak je geld als je maar eenvoudig blijft leven.” Deze uitspraak van Rob heb ik goed in mijn oren geknoopt.


Aangeboord

Een nieuwe inkomstenbron aangeboord.


Anoniem

Ik kan nu lekker anoniem de kost verdienen en doe het al aardig goed al zeg ik het zelf.


Daghandelaar

Wil meer dag­handelaar worden en heb daar nu ook de tijd voor.


Rendement

Sinds de cursus heb ik een rendement van tussen de 1% en 3% per maand.


Saldo

Van de 20 trades gaan er ook wel eens 5 à 7 mis. Per saldo zit ik dan toch in de goede hoek.


Instapmoment

Veel geleerd over de keuze van instap­moment, risico’s en verzekering van het kapitaal.


Risicovol

Methode duidelijk en eenvoudig. Leer­zaam, wel risicovol.


Stijf

Mijn grafiek stond stijf van de groene plussen. Als je zoveel wint op één dag krijg je een heer­lijk gevoel van binnen.Vondst

Een eerbetoon aan Rob. Hij heeft een toevallige vondst over de bandbreedte in hoge mate ont­wikkeld en uitge­werkt tot een handels­plan die zelfs voor een leek als ik succesvol blijkt te zijn.


Slapen

Daytraden wil ik leren, omdat ik dan beter kan slapen.


€ 281,-

Gisteren heb ik mijn aantallen verminderd maar toch weer met 2 trades € 281,- verdiend.


Kinderen

Het handelsplan heb ik zeker al 5 x door­genomen. Het is zoals met kleine kinderen, je kunt de boodschap en tips niet vaak genoeg herhalen.


Nieuwkomer

Jullie een­voudige strategie maakt het voor een nieuw­komer zoals ik mogelijk om in day-trading succesvol te zijn.


Kassa

Lang leve de robot! Gisteren maar liefst acht keer langs de kassa gegaan.


Waarde

Met name vanwege de persoonlijke aandacht door het team van Rob, Adam en Robbin is deze cursus van grote waarde!


Emoties

Een eerlijk verhaal waaruit blijkt dat ondanks Rob’s emoties, hij toch een methode met accep­tabel risico heeft ontwikkeld.


Luchtig

Rob houdt het luchtig maar brengt de cursus wel goed over. Indruk­wekkend en zeker de moeite waard om deze cursus te volgen als je gaat daytraden.


Echtgenote

Beste Rob, De cursus van vrijdag a.s. gaat niet goed voor mij doordat m’n echt­genote een vrije dag heeft en zij andere plannen heeft.


Koffie

Ik zit ’s ochtends klaar voor de handels-sessies, koffie in de aanslag en traden maar!


Secretaresse

Omdat mijn man het erg druk heeft zal ik, zijn secretaresse, kok en tevens echtgenote, klaar zitten voor de meekijk­sessies.


Trek

Ik moet nog een aantal weken werken en trek er dan een aantal maanden voor uit om het daytraden onder de knie te krijgen. Ben zeer gemotiveerd.


Onderuit

Ik ben 2 keer onderuit gegaan door te veel posities in te nemen; was te hebberig.


Genoten

Heb van uw kennis genoten. Ben nu niet bang meer om iets te doen, maar dan niet op lange termijn maar kort en goed.


Streetwise

De cursus is behalve leuk ook ‘streetwise’ en zeer praktijk­gericht.


Cruise-control

Handelen met de robot is als rijden met cruise-control, het weerhoudt je van slechte impulsen.


Winst

Door jullie cursus is mijn verlies nu een enorme winst geworden!


Salaris

Met een paar uur per dag handelen houd ik er nu een modaal salaris aan over.


Mede-vennoten

Rob, Hartelijk dank voor het aangenaam verblijf bij jouw cursus in Breukelen, uiter­aard ook mijn dank voor je gewaardeerde mede­-vennoten.


Koppel

Wij zijn een hard werkend koppel en zien dagelijks dat ons personeel met de centen wegloopt. Misschien is deze daytrading een manier om langzaam ons eigen deel te verdienen en het personeel te laten doen, tot ik een over­dracht van onze zaak kan bewerkstelligen.


Know-how

Met veel smaak de cursus en de meekijk­sessies gevolgd. Jullie eerlijkheid en know-how verdient mijn grote respect!!


Jippie jippie jee

Geen ‘taaie’ stof en fijn dat er live geoefend wordt.


Heren

Super goed gebracht deze dag door de heren.


Kijken

Een hele andere manier van naar de markt kijken en handelen.


Telegraaf

Ik lees de Telegraaf en lees elke zaterdag de grappige teksten. De cursus is een aanrader.


Bod

Zeer interessante manier van handelen. Eenvoudige opzet en met focus, waarbij ook duidelijk de risico’s aan bod komen.


Oud-cursist

Door de positieve feedback van een oud-cursist die ik ken kon ik deze cursus niet voorbij laten gaan.


Stroopwafels

Roze koeken in plaats van stroopwafels! 😉


Meekijken

Mijn schoonvader tipte mij, hij had de advertentie in de krant gezien. Ik vond de cursus enorm interessant. Ben heel nieuwsgierig naar het online meekijken de komende drie maanden.


Uitdaging

Het daytraden is een uitdaging voor mijn zelfontwikkeling.


Plaats

De opfrisdag was verhelderend, een aantal zaken en termen vielen op hun plaats. Nu meer vertrouwen gekregen!


Machtig

Die robot is een prachtig instrument. Dat is machtig. De ervaring die ik er nu mee heb kan je combineren met een actieve job.


90

Rob zei dat daytraden uitermate geschikt is voor oudere mensen en daar ben ik het helemaal mee eens. Ik ben nu 90, heb tijd zat en veel geduld.


Tricks

Prima cursus, goede presentatie, vrolijk gebracht. Veel handige tips en tricks.


Béétje

Rob Wessels, béétje aparte man. Maar de cursus was leerzaam en inspirerend.


Herensociëteit

De beleggingsclub van de Heren­sociëteit adviseerde ons deze cursus. Het was zeer instructief en soms amusant (=goed voor de sfeer).


Bank

Door de negatieve rente van de bank wilde ik meer weten over de wereld van de beurs.


Vriend

Mijn vriend en ik zijn super enthousiast over de cursus die leerrijk en vermakelijk was.


Ooit

Jullie waarschuwingen zitten helder in mijn hoofd. Ik ben er nog niet, als je er al ooit kunt zijn !!!!


Bom

Ik heb na een bizar beursjaar mijn live account nog niet opgeblazen; toch wel dankzij jullie!


Top!

De opfriscursus was weer top! Ik merk dat ik met enige ervaring nu weer hele andere nuttige informatie uit de cursus heb gehaald.


Rotten

Rob weet ouwe rotten zoals ik nieuwe trucjes te leren.


Buffer

Ik ga mijn gang, heb al goed winst gemaakt, € 15.000 in zes maanden, met een inzet van € 2.000, niet slecht toch? Ben voorzichtig en hou een goeie buffer, dat werkt tot nu toe.


Bridge

Rob Wessels systeem bouwt op een plan waar je je aan moet houden. Het gekke is, het helpt mij ook bij bridge spelen. Dat is ook een spel met vaste regels, en als je je goed aan je plan houdt, scoor je veel beter!


Vrouwtje

Het zou me spijten als je geen 95 wordt, want ik wil graag over een jaar of 2 nog een keer betaald meedoen aan de cursus (neem ik mijn man mee, die de financiën aan mij overlaat). Weer eens een welkom tegenwicht tegen al die mannen die hun ‘vrouwtje’ mee­nemen naar de cursus…, en dan vervolgens niet over hun fouten of verliezen willen praten.


Boter

Iedereen kan les geven hoe je moet traden. Maar… ik vind dat Rob de enige handelaar is die boter bij de vis doet en het bewijst. Ik zat er met mijn neus boven­op. Ik kon zelfs direct meehandelen.


2%

Het gaat erg goed met traden, in 3 weken tijd al 2% winst.


Trucs

Ik vond het verbazingwekkend om de trucs te zien die Rob gebruikt om geld uit de beurs te halen.


Jongens

De cursus liep als een gesmeerde operatie. De jongens zijn goed op elkaar ingespeeld. Lekker gegeten bij vd Valk en best veel geleerd.


Kat

Het probleem (bij mij althans) is dat je vaak te snel wil instappen om iets te doen. Ik heb bemerkt dat eerst even de kat uit de boom kijken en rust bewaren winstgevender kan zijn.


Conclusie

Na een lange tijd had ik afgelopen maandag toch weer een keer een flink verlies. Uiter­aard ging ik daarna wel analyseren hoe dat kon gebeuren en ik moest tot de conclusie komen dat ik maar liefst drie(!!) fouten tegen het systeem had gemaakt.


Blunders

Mijn daytraden gaat best lekker. De methode nog enigszins verfijnd na wat blunders. Ik hoop dat ik nu de beginnersfase voorbij ben.


Grappig

Goedemorgen Rob, Heb vanmorgen 100 stukjes met ongeveer € 10,- winst kunnen verkopen. Denk dat ik vandaag wat meer inzet. Wel grappig!


Haak

Ik heb mijn dagdoel bereikt met 2 trades oftewel € 100,- schoon aan de haak.


Bouwvak

Ik heb een week niets gedaan, drukte voor de bouwvak. Tijdens de bouwvak gaan we er tegenaan met geduld en discipline.


Genoten

Ik heb echt genoten van je cursus en ook het boek heb ik nu in mijn vakantie helemaal uitgelezen en bestudeerd. Dit zal ik zeker verder gaan uitvoeren.


Kijken

Na mijn vakantie ga ik zeker gebruik maken van de meekijksessies om mee te kunnen kijken met je traden om het live te kunnen volgen.


40%

Hoi Rob, Vanwege de winst hebben we onszelf een aantal dagen Venetië cadeau gedaan. PS heb wat lekkers voor je klaar staan, het is boven de 40% mag dat? Greets


Notatie

Ik heb een efficiënte notatie bedacht, waarmee ik wat ik die dag gedaan heb, precies kan achterhalen. Het meeste leer ik van mijn fouten die dag. Die probeer ik dan in het vervolg te vermijden.Tierelier

Het gaat als een tierelier. Vorige maand ging die in een rechte streep omhoog en haalde ik € 5.000 binnen. Jammer dat het een oefen-account was.


Pieken

Vroeger schrok ik van die grote pieken en dalen. Wat ik nu heb gezien is het super relaxed en zit er een duidelijke methodiek aan.


Lol

Ik daytrade voor de lol en om het te leren.


Rendement

Beste Rob, Durf het bijna niet te melden, maar ik had rendement van 60,3% in het 1e kwartaal. En inderdaad ga ik overnight (neem geen verlies op posities). Op naar nog zo’n kwartaal!


Systemathiek

Na jullie cursus ben ik gelijk begonnen met echt geld. Jullie systematiek levert me elke dag geld op, maar ja, lang­durig is dat misschien te mooi om waar te zijn.


Brood

Hallo Rob, Ik ben in oktober 84 jaar geworden en ben het leven nog steeds niet moe. Zo nu en dan een beetje handelen.
De laatste tijd redelijk verdiend. We wonen nu in het dorp Hengelo daar bakken ze ook brood.


Overnight

Rob heeft ons goed uitgelegd wat de voor en nadelen zijn van verlies nemen of overnight gaan.


Waarde

Heel erg bedankt voor je kennis, die is van onschat­bare waarde.


Prima

Het is inmiddels alweer 2 jaar geleden dat ik een cursus bij jou volgde en daar heb ik heel goed aan gedaan. Sindsdien leven we hier in luxe mag ik wel zeggen ?. Ik handel nog op de oude manier en dat bevalt me prima.


Vette

Het was een super-coole-gaafe-dope-vette-flexe cursus.


Hamertje-tik

In mijn wildere jaren ging ik wel eens daytraden met wat pilsjes op. Soms gewonnen, maar ook stevig verloren en dan de volgende morgen… hamertje-tik, is geen fijne combinatie. Maar na enkele goede nuchtere trade’s komt dat wel terug in orde.


Als de beurs dezelfde grillen heeft als een…, dan wordt het voor mij een makkie. Rob, jij geeft mij hoop. Gisteren weer € 432,20


Comfortabel

Ik ga nog even door met het proefaccount. Tot ik comfortabel ben en dan stap ik over naar een echt account.


Verheugd

Beste Robbin, Adam en Rob, Ik heb een zeer leerzame en leuke dag gehad, dank jullie daarvoor en ik verheug me op maandagochtend. Dat is een lange tijd geleden, dat ik me heb verheugd op maandagochtend!!


Positief

Heel positief, en ik ben blij dat ik dit toch heb gedaan.


Cabaret

Dank voor het gratis cabaret, de droge humor en de directe opmerkingen.


Live

Leuk om live te zien hoe het daytraden werkt.


Hameren

Het blijven hameren op het volgen van het plan en dat met de robot zonder emotie uit te kunnen voeren is voor mij een goed iets om in de oren te knopen. Nogmaals dank en ik zie uit naar de bijeenkomsten op de maandagen.


Cursus

Het was voor mij een leerzame, verdiepende cursus daytraden.


Klaar

Duidelijk en klaar gebracht. Het zelf kunnen uitvoeren van transacties en de drie maanden kunnen volgen van de live sessies vind ik geweldig.


Skiën

Beste Rob, Ben gaan skiën! Meld me als ik terug ben! Factuur heb ik overgemaakt!


€ 3.000,-

Het gaat prima. Op basis van ongeveer € 100.000 kapitaal haal ik gemiddeld tussen € 2.500,- en € 3.000,- uit de markt per maand.


Familie

We zijn als cursisten een beetje familie van Rob, hij vindt het mooi als we het door krijgen!


Feestje

Beste team Wessels, proficiat, top winst tijdens de sessie! Waar is het feestje?


Oud-cursist

Ik vind het heel fijn dat ik, als oud cursist op de hoogte wordt gehouden van de laatste ontwikkelingen.


Fan

Ik ben een fan van jullie.


Plek

Beste Rob, Is je bijeenkomst helemaal vol, of heb je voor mij nog plek?


Leeftijd

Dank voor de plezierige aandacht. Gelukkig schatten jullie de koersen beter in dan mijn leeftijd.


Terugkijk

De cursus was onderdeel van een erg fijne dag, waar ik voortaan graag op terugkijk.


Weduwnaar

Ik kan bij de ochtend­-sessies niet vaak de microfoon aanzetten omdat ik als brave weduw­naar nog schoolgaande kinderen rond me heen heb rond die tijd.


Ideeën

Prima verhaal, nieuwe ideeën.


Oud

Die online meekijk-sessies die jullie ’s morgens organiseren, vind ik heel leuk. Ze zijn voor mij ook een goede oefening en leerzaam (je bent nooit te oud om te leren). Ik blijf dus zeker nog graag meedoen!


Seconden

Had 3 trades die ik binnen 15 seconden verkocht en terug kocht. Precies zoals jij ook wel eens zit te traden. Daar was ik zelf wel trots op.


Start

Ik kijk ernaar uit om van start te gaan.


Moe

Gisteren nog ff op 190 euro gestaan maar toen het iets terugliep heb ik ook meteen alle posities afgesloten. Vond het meer dan genoeg voor die dag en was ook best weer moe toen ik de pc uitzette.


Pootjebaden

Ik heb bij jullie de cursus in Breukelen gevolgd. Ben nu zelf aan de gang gegaan met één DAX30 (pootjebaden). Ik vind het heel fijn dat ik ’s morgens over jullie schouder mee kan kijken.


Boek

Ik kijk ernaar uit om van start te gaan. In de tussentijd zal ik aandachtig jouw boek door­nemen en mij zo goed mogelijk voorbereiden.


Uitschieters

Spannende dagen achter de rug, beurs schiet alle kanten uit. Wil je even op de hoogte houden van mijn vorderingen. Tot nu toe elke dag kunnen afsluiten met winst! Soms een klein beetje, soms leuke uitschieters.


Verliefd

Ik begrijp nu beter wat je zegt over de mogelijke verslaving en het gevoel van ‘verliefd worden’ op je aandeel.


Tevreden

Mijn opdracht is om zo kort mogelijk te traden en tevreden te zijn met kleine winsten. Een hele uitdaging voor een karakter als ik, maar ik ga ervoor.


Zelfspot

Humor, zelfspot en heerlijke lunch.


Wijzer

Heb veel geleerd en ben er een stuk wijzer van geworden.


€ 2.500,-

Ik heb nu 123 trades gedaan waarvan twee losses. Vorige maand € 2.500,- verdiend. Alleen Dax gedaan. Systeem is de investering waard geweest.


Boterham

Jullie systeem past mooi in mijn levens­patroon. Ik kan nu een leuke boterham verdienen, beginnend naast mijn werk, daarna part-time en daarna zien we wel.


Knap

Leuke gezellige dag gehad. Vond het erg leerzaam. Alles was goed verzorgd. Heel erg knap dat Adam de robot heeft gemaakt.


Stap

Het daytraden spreekt mij enorm aan en ik vond het daar­om een mooie stap om deze cursus te doen.


Rolstoel

Was blij dat de locatie rolstoeltoegankelijk was.


Geld

Heb gezien hoe je op een eenvoudige manier geld uit de beurs kan halen.


Vatbaar

Leuke cursus, hoge input, voor herhaling vatbaar.


Sfeer

Zeer interessant en direct toepasbaar. Duidelijke uitleg en goede sfeer.


Toepassen

Zinvol voor zowel de beginnende als gevorderde trader. Nieuwe inzichten opgedaan, deze ga ik zeker toepassen.


Niet

Ik wou graag iets bijwonen wat niet online is zoals de meeste cursussen. Daarom sprak dit mij erg aan.


Prettig

De cursus heeft een goede balans tussen theorie en praktijk. Ik heb de dag als zeer prettig ervaren.


Pakket

Erg informatief. Hele goede en duidelijke uitleg van iedereen. Heel veel geleerd en ben erg blij met het gehele pakket.


Ondernemer

Als 41 jarige onder­nemer belegde ik tot voor kort op advies van de bank. Heb nu een situatie gecreëerd waardoor ik van huis uit zelf af en toe wat kan kopen en verkopen.


Klaargestoomd

Fijn dat de cursus specifiek is toegespitst op daytrading. Ik ben uitstekend voorgelicht en klaargestoomd om aan de slag te gaan.


Was

Een interessante les tijdens de cursus was, dat ik geleerd heb wanneer de koersen het meest beweeglijk zijn.


Koning

Bij jullie is de klant nog Koning! Dank jullie wel voor een leerzame en zeer gezellige cursus.


Samen

Een mooie aanvulling op de cursus is jullie aanbod om nog drie maanden samen online te traden.


Jongens

De jongens hebben een prachtige presentatie gegeven en met de live handel 250 euro winst gemaakt.


Vet

Gefeliciteerd. Mooi werk die ochtend sessies. Geeft steun. Als we ooit ook vet verkeerd zitten.


Plan

Eindelijk heb ik een vastomlijnd plan!


Klussen

Ben gisteren wezen klussen met de robot. Ziet er veelbelovend uit.


Lonely

Naast de cursus is voor mij ook het contact een pre. Het delen van ervaringen met gelijkgestemden tijdens de cursus en de online meetings vind ik daarom erg fijn en maakt het traden minder ‘lonely’.


Luchtig

Goede en duidelijke cursus. Rob houdt het luchtig maar brengt cursus wel goed over. Indrukwekkend en zeker de moeite waard om deze cursus te volgen als je gaat daytraden.


Winstkansen

Ik denk dat je systeem super is zolang de regels gevolgd worden. Zelfs met een rare beurs zijn er winstkansen. Ik dank je nog eens speciaal voor je leuke & flexibele wijze van lesgeven.


High

Ik heb geleerd op de high te verkopen en op de low weer terug te kopen.


!

Hardstikke goed!


Hartklep

Ik heb vrijdag een cursus. Alleen zit ik nu even met mijn moeder die een nieuwe hartklep krijgt, dus ik ben min of meer verpleeg­kundige in huis… Ik zal binnenkort een gaatje proberen te vinden.


Spel

Ben erachter gekomen dat het spel van de daghandel mij het meest trekt.


Rendement

Hoi Rob, we traden nog steeds op jouw manier. Dat heeft ons in 9 maanden 56% rendement opgeleverd. En dat in een relatief slechte markt.


Mieters

Ik vind het mieters om met een laptopje op elke willekeurige locatie wat bij te kunnen verdienen.


Nazorg

Eerst en vooral bedankt voor de gezellige en praktische cursus! Ook proficiat aan uw medewerkers die zoveel moeite doen voor een perfecte nazorg!


Hand

Met de door jullie ontwikkelde methode lukt het me goed het ‘risico’ voor een groot deel in de hand te houden.


Contant

Zal ik het hele bedrag contant meenemen?


Afvallen

Dat daytraden blijkt net zo verslavend als roken of afvallen.


Ongeveer

Nadat ik ben gestopt met werken verveelde ik mij eigenlijk. Dit jaar de cursus gedaan. Ik snap nu wel zo ongeveer hoe het werkt.


Schouder

Dat ik 3 maanden over jullie schouder mee kon kijken waren geweldige leermomenten.


Vakantiehuis

Vorige week had ik geen zicht op mijn vaste computer vanaf mijn vakantiehuis, maar de robot heeft toch €500 binnengehaald.


Vrouw

Ik verdien nu eindelijk meer dan dat mijn vrouw kan uitgeven op een dag.


Bijzonder

Ik wil jullie bedanken voor jullie begrip en ondersteuning het afgelopen jaar, heel bijzonder in deze tijd!


Knie

Ik ben ambitieus. Als het moeilijk wordt dan zet ik mij schrap. Nu is er iets ontstaan van ‘ik moet en zal het onder de knie krijgen’. Ik hou er niet van om uitgeschud te worden haha.


Short

Mooi dat ik met dit systeem ook short kan gaan. Koersen gaan immers tweemaal zo hard naar beneden als omhoog. Het lijkt wat dat betreft de Tour de France wel: klimmen gaat langzamer dan de afdaling.


Spelend

Handelen gaat goed. Ben nu voorzichtig ook met futures bezig. Zo komen we, al spelend, de dag wel door.


Papertraden

De dag dat ik live kan gaan handelen komt steeds dichterbij! Ik zit al voor 2 maanden lang te papertraden op IB.


Goed

Jullie systeem werkt goed.


Hapje

Beste Rob. Ik had met jou altijd nog een afspraak willen maken om samen wat te praten en een hapje te eten. Helaas gaat de tijd zo snel, dat ik alweer voor 2 maanden in Oostenrijk zit. Maar wat in het vat zit verzuurt niet.


DAX

Momenteel handel ik in futures op de Dax, gaat niet onverdienstelijk.


Kopie

Beste Rob. Ik stel met vreugde vast dat jij ‘een bezige bij’ blijft. Ik zou dan ook graag een kopie van je vernieuwde cursusboek wensen te downloaden. Alvast bedankt en tot weder­horen.


Opvolging

Hallo Rob. Uw aanbod voor het vernieuwde cursusboekje neem ik uiteraard met dank aan. Dit bewijst van uw kant de goede opvolging van uw cursisten waarvoor nogmaals dank!


Schoonzoon

Samen met mijn schoonzoon een manier geleerd om geld uit de markt te halen.


Volgen

Leuke cursus, goed tempo. Niet te hoog, voor iedereen te volgen.


Mooi

Heldere uitleg. Mooi dat er nog 20 meekijkdagen zijn.


Doorslaggevend

Duidelijk en doorslaggevend om te starten.


Focus

Uitstekend! Plan the work, work the plan, focus en nu oefenen!


Hoe

Informatief en professioneel. Ik weet nu hoe het werkt.


Jaarwinst

Ik zit op een netto jaarwinst van 10,9%.


Tijd

Een extra manier om te beleggen. Als die robot niet zou bestaan zou me dat heel veel tijd gaan kosten.


Meerwaarde

Ik zie nu ook echt de absolute meerwaarde van winst nemen.


Beroep

Een nieuwe wereld is voor mij open gegaan! Daytraden vind ik nu het mooiste beroep dat er is. We gaan ervoor!Risico’s

Goed uitgelegd wat risico’s zijn.


Eigenwijs

Bedankt voor jullie reactie en geduld. Ik blijf er van leren omdat ik weet dat ik vaak hardleers en eigenwijs ben.


Pensioen

Het is niet mijn bedoeling om er rijk van te worden maar als een aanvulling op mijn pensioen.


Lol

Helder verhaal, veel lol, goed gedaan.


Nachtrust

Natuurlijk is jouw advies voor een goede nachtrust zeer correct, een man die goed slaapt is een rijk man.


Familie-account

Mijn zoon en ik hebben de cursus gevolgd. Mijn zoon trade op ons familie-account en doet het inmiddels veel beter dan ik. Hij weet nu eindelijk wanneer hij moet stoppen.


Jullie

Tot nu was ik een lange-termijn-belegger op een tamelijke passieve manier. Jullie manier van handelen spreekt mij heel erg aan.


Kansen

Heb weer zin in de nieuwe week met nieuwe kansen.


Droom

Ik droom niet van snel rijk worden, maar met jullie wijze van daytraden heb ik een manier gevonden om mijn tijd nuttig te besteden.


Ervaren

Beste Rob, Adam en Robbin, jullie zijn écht en gedragen zich als ervaren daytraders.


Kennis

Het was me een waar genoegen om jullie te ontmoeten. Jullie hebben mij veel kennis op daytradings-gebied bijgebracht!


Sprint

Als oud belegger zie ik in dat daytraden een sprint is en beleggen is een marathon.


Koudwatervrees

Ik had last van koudwatervrees, maar door de fijne positieve cursus durf ik nu de stap naar het daytraden te nemen.


Aangenaaid

Er is me al zo vaak een oor aangenaaid dat ik “met een enkele klik rijk kan worden”. Door jullie cursus weet ik nu wel beter en ga ik niet de mist in.


Gewonnen

Door bescheiden te zijn (kleine marges, niet meer dan 1%) deze week al 700 Euro gewonnen.


Thuis

Dat daytraden is toch een fantastische manier om meer thuis te werken.


Schathemeltje

Rob heeft mij geleerd dat niemand de beurs écht kan voorspellen want dan zouden we allemaal schathemeltje rijk zijn.


€ 15.680,-

Ik moet zeggen dat ik het niet slecht doe… met een account van €10.000 begonnen en ik sta na vier weken op € 15.680.


Bedenken

Wat ik bij u heb geleerd had ik niet zelf kunnen bedenken. Vooral uw lessen op het gebied van kapitaalbescherming spraken mij erg aan.


Windeieren

Ben de laatste maanden lekker bezig. Zeer boeiend om te doen en het legt mij geen windeieren.


Kneepjes

Jullie hebben mij de kneepjes van het vak bijgebracht en handvatten aangereikt om op een betrouwbare manier te handelen.


Structureel

Door eigenwijsheid lukt het mij nog niet om structureel winst te maken. Maar het gaat wel steeds beter.


Onderhoudend

Uitstekend. Ook leuk en onderhoudend.


Nuchter

Voelde vanaf het begin vertrouwd. Rob is transparant en nuchter.


€ 12.000,-

Voor mijn dochter doe ik het nu drie maanden met een inleg van €10.000. Daar zit ik nu op circa €12.000 winst. Mooi toch?


Hoofd

Het gaat steeds beter vooral in het hoofd, toch belangrijke factor.


Tevreden

Ik moet zeggen dat ik met veel plezier gebruik maak van jullie systeem. Werkt prima dus ben erg tevreden.


Kleinzoon

20 jaar geleden al een cursus bij Rob gevolgd. Nu heb ik mijn kleinzoon en dochter ook bij Rob geïntroduceerd.


Opstaan

Het gaat steeds beter, wel met veel vallen en opstaan maar uiteindelijk gaan we het onder de knie krijgen. Duurt even maar dan heb je wel wat !!!


Geniaal

Het goede van het systeem vind ik dat het erg simpel is, hoe simpeler het systeem hoe beter ik het vind. Geniaal wat jullie doen.


Feedback

Die online sessies van jullie zijn een gouden greep. Het is een absolute meerwaarde dat je 20 keer gerichte feedback krijgt.


Steviger

Ik vind het ontzettend leuk om te doen ondanks de stress. Het plan begint steeds steviger vormen te krijgen.


Doorsturen

We gaan ontzettend goed dankzij jullie grandioze concept. Wij zullen mensen die het traden willen leren naar jullie doorsturen.


Dagdoel

Het moeilijke is dat je moet leren tevreden te zijn met je dagdoel, en dat je dit dagdoel ook niet te hoog moet stellen.


Vakman

Rob is een klassieke handelaar. Een vakman.


Opa

Mijn opa heeft mij geprikkeld om met deze cursus daytraden te beginnen.


Robot

De structuur is goed. Leerzaam om met de robot te werken.


Tempo

Heel interessant, tempo prima, veel informatie, Rob is een top vent.


Inzicht

Ik was geïnteresseerd in tradings-materiën die onafhankelijk zijn van de mijne. Deze training gevolgd om inzicht te krijgen hoe Rob Wessels het doet.


Sfeer

Ik vond het een informatieve cursus met leuke humor. Verder prettige sfeer waarbij je veel vragen kunt stellen.


Hands-on

Veel praktijk, dus goed. Hands-on.


Simpel

Het goede van jouw systeem vind ik dat het erg simpel is, hoe simpeler het systeem hoe beter vind ik.


Kinderen

Je cursusboek heb ik zeker al 5 maal doorgenomen. Het is zoals met kleine kinderen, je kan de boodschap en tips niet genoeg herhalen.


Kleurtjes

Vooral het tradingscherm met de kleurtjes en de tendenzen vind ik machtig vind om te zien.


Fantastisch

Ik vind die online sessies een schitterend initiatief, ook al gaat het traden me fantastisch goed…blijven bijleren is de boodschap, want de omgeving verandert steeds.


Chicago

Ik heb een klein jaartje geleden een cursus bij je gevolgd in Breukelen. Die cursus was voor mij de eerste stap om te komen waar ik nu ben. Ik ben namelijk verhuisd naar Chicago en werk boven de Chicago Board of Trade, dit is waar de futures verhandeld worden.


Ondersteuning

Rob, we hebben er lol in. Het traden gaat goed maar door het vaker te doen rijzen er ook steeds meer vragen. Jouw sessies zijn geweldig voor ondersteuning.


Australië

Het handelen gaat goed. Als ik genoeg verdiend heb wil ik jullie graag uitnodigen om eens hier in Australië te komen kijken.


€ 1.964,00

Deze week met een klein aantal punten (5) een winst gemaakt van € 1.964,00 en exact volgens het systeem van Rob Wessels.


Cadeau

Vroeger gaf ik bakken met geld uit aan speciale software. De cursus kosten heb ik nu al terugverdiend omdat jullie mij de software cadeau hebben gegeven.


Toen

Het belangrijkste van de cursus was dat ik toen meer heb geleerd dan het lezen van 10 boeken.


Auto

Handelen met een oefen-account geeft mij het gevoel in een nieuwe auto te zitten zonder te rijden.


Veel

Hallo Rob. Ik wilde je nog bedanken dat je veel interesse in ons blijft hebben, ook lang na de cursus!


Kopie

Heb mijn winst genomen € 433,- met 2 indexen over 2 dagen… iets waar ook jij trots op kan zijn, ben tenslotte een kopie van je geworden… hahahaha.


Doordacht

Het is mij duidelijk geworden hoe doordacht deze manier van traden in elkaar zit. Mijn complimenten hiervoor.


Vruchten

De strategie die jullie ontwikkeld hebben werpt ook in de praktijk zijn vruchten af.


Kort

Jullie suggestie van zo kort mogelijk in de markt te zitten heeft mij al voor veel financieel onheil behoedt.


Gokken

Ik ben nu bijna 2.000 trades verder; heb onwijs veel geleerd en heb nu veel meer rust tijdens en na het handelen. Gokken doe ik in ieder geval niet meer.


Wereld

Ik wil je bedanken dat je deze wereld voor mij geopend hebt en vind je betrokkenheid door af en toe eens een mailtje te ontvangen met nieuwig­heden ook erg leuk.


Zaak

De meekijk-sessies waar jullie mee bezig zijn is een zeer goede zaak, waar je veel mensen mee kunt bijstaan.


Koop-toets

Alles draait nu op de computer en ik ben voornemens om vanmiddag echt op de koop-toets te drukken.


Uitvinden

Ik realiseer me dat, als ik dit plan zelf allemaal had moeten uitvinden, mij dit járen zou hebben gekost!


Verbazen

Hallo Rob. Weer weet je ons te verbazen met voordelen.


Reputatie

Je goede reputatie begint z’n vruchten af te werpen…


Volgen

Het is een goede ervaring om die online groepsbijeenkomsten te volgen.


Geld

Het blijft een mooie manier om geld mee te verdienen.


Zweep

Ik ken de klappen van de zweep inmiddels en door met andere cursisten van gedachten te wisselen kan ik fouten voor­komen.


Oefenen

Door het oefenen tijdens de cursus krijg ik gerichte feedback zodat ik het niet allemaal zelf hoef uit te dokteren.


Genoten

Ik heb met plezier jullie energieke cursus gevolgd en ervan genoten.


Uitzendingen

Het voordeel van jullie uitzendingen is vooral dat je van de fouten van anderen kan leren.


Waardetoevoegend

Jullie zijn mijn master­mind-groep, echt waardetoevoegend. Een team dat mij ondersteunt met ideeën en de uitvoering ervan.


Aandacht

Jullie luisteren aandachtig naar ons en tonen echte interesse. Waar vind je dat nog tegen­woordig?


Masseur

Hallo allemaal. Ik werk als masseur en in de vrije uurtjes tussendoor zit ik nu lekker te handelen. Als ik barst van het werk pas ik mijn trades gewoon even aan.


Service

Ik volg jullie al 18 jaar in de Telegraaf. Ik dacht… dan moet die cursus toch waardevol zijn. Het mooie van jullie is boven­dien dat jullie net dat beetje extra service bieden!!


Kwaliteit

Jullie leveren een goed product en blijven focussen op kwaliteit en eerlijkheid. Ik blijf het volste vertrouwen in jullie hebben!


Jongens

Mijn werk is nu fris en fruitig. Ik handel thuis en buiten de deur met een glimlach omdat ik daytraden zo leuk vind. Dank je wel jongens!!


Onwijs

Wat voor mij goed heeft gewerkt is de opvang achteraf. Jullie online handels-sessies werken onwijs goed.


Wauw

Wauw! Wat een goeie ideeën. Bedankt allemaal. Ik ga er mee aan de slag!


Werkwijze

Jullie werkwijze getuigt van kundigheid. Prachtig dat jullie zoveel waardevolle kennis met ons delen.


Hand

Jullie laten goed zien wat er allemaal aan de hand is.


Afterservice

Jullie hebben écht interesse in de cursisten die jullie ontmoeten. Dat blijkt ook zeker uit de fenomenale after­service die jullie bieden!


Opgewonden

Na de daling van vrijdag was ik zó opgewonden om maandag weer achter mijn scherm te zitten.


Rollercoaster

Overnight gaan was een rollercoaster van gevoelens. Ben blij dat het op de demo was.


Mee-handelen

Leuk en leerzaam om de cursus te volgen. Vooral dat mee-handelen sprak mij aan. Thuis zal ik me voor­lopig nog even beperken tot het demo-account 🙂


Warmer

Leuk team en uiter­mate goed verzorgd (al had de lunch iets warmer gemogen).


Reëler

Ik heb een oefen­account van € 5.000 aangemaakt omdat ik dat iets reëler vind om mee te beginnen en ik moet zeggen, stick to the plan en zelfs dan kan je simpel € 100 per dag maken.


idd

Wij hebben een live account aangemaakt en daar wat geld opgezet om te kijken of dat goed gaat en idd binnen een minuut stond mijn saldo erop. Bedankt!!


Professioneel

Nog bedankt voor het fraaie cursusboek, het ziet er werkelijk prachtig en professioneel uit.


Aruba

Ik zou heel graag de online sessies volgen, maar ik zit op Aruba en daar is het dan 4 uur in de nacht… ??


Vormen

Mijn plan begint steeds stevigere vormen aan te nemen. Ondanks de stress vind ik het echt nog steeds ontzettend leuk om te doen.


Maneschijn

Hee Rob. Wat ik zo mooi vind van jouw systeem is dat er geen gebruik wordt gemaakt van technische analises. Geen rozengeur en mane­schijn lijntjes maar een nuchter plan gebaseerd op jouw 25 jaar ervaring.


Fingers

Dag mijnheer, Amai! 81 jaar en nog altijd een actief persoon, chapeau. Ik hoop dat ik net als u ben, als ik die leeftijd ooit bereik (fingers crossed :-).


Balans

Erg leerzaam met mooie balans tussen praktijk en theorie. Goede voorbeelden en veel mogelijk­heden om vragen te stellen.


Belasting

Hallo Rob als oud cursist denk ik dat het tijd wordt dat ik weer eens wat van me laat horen!! Nou ik moest uit een heel diep dal komen, nadat de belasting nog effe aanklopte bij mij!!


Gekkenhuis

Ik moet jullie echt een compliment geven hoor! Heel fijn dat jullie er goed uitgekomen zijn. Want het was echt een gekkenhuis gisteren. Maar ja… 100 jaar ervaring hè. Dan moet het wel goed komen.


Toch?

Na de cursus gevolgd te hebben en een paar keer over je schouder mee gekeken te hebben, moet ik in staat zijn om dagelijks (kleine) succesvolle trades te kunnen maken, toch?


’t Hoofd

Het lijkt mij een vrij waterdicht systeem omdat het stijgings- en dalingspotentieel beperkt is; maar ik blijf mij de vraag stellen of ik iets over ’t hoofd zie.


Uitgezet

Om 17.15 uur afgesloten met een leuke winst en de pc uitgezet.


Tegoed!!!

Ik heb een groot verlies weten te voorkomen dankzij de waarschuwingen van Robbin!! Die heeft er absoluut nog ééntje van mij tegoed!!! (Ik kan ook m’n eerste zoon naar hem vernoemen, maar dat zal op m’n 55e niet meer zo snel gebeuren, hahaha!)


Tippen

Mijn bedoeling is om via een systeem met een grote kans op slagen geld te verdienen en wat dat betreft heeft niets of niemand mij zoveel vooruitgeholpen als u en uw plan. Ik heb nog geen enkele cursus gevonden die kan tippen aan die van u (en ik mag zeggen dat ik er al vele onderzocht en/of gevolgd heb).Als…

U leerde mij dat geduld een schone zaak is. Als ik een half uurtje had gewacht dan was mijn verlies zelfs een winst geweest.


Langer

Het is leerzaam om te zien dat je soms langer door moet handelen dan de officiële beurstijden om de winst alsnog te kunnen halen.


Strategie

Ik heb in uw boek op bladzijde 7 uw eigen aankopen eens onder de loep genomen en die strategie ga ik dus kopiëren!


Koopman

U heeft mij wel de ogen geopend met uw stelling de beurs te benaderen als een koopman. De tegenpartij is dat immers ook! Ondertussen ben ik 3 weken aan het oefenen, telkens met winst.


Rotzooi

Het eerste wat in me opkwam, was: zo rap als mogelijk het verlies nemen en opnieuw beginnen. Toen ik bemerkte dat Rob gewoon niets deed en rustig afwachtte tot zijn plan zijn werk deed, kan ik u verzekeren dat ik in het begin met de schrik op het lijf zat toen die rotzooi bleef dalen en dalen. Nu, na een goed jaar ben ik dat gewoon, als men van gewoonte kan spreken.


Opgeblazen

Ik heb mijn demo opgeblazen. Kunnen jullie die weer tot leven roepen?


Veiliggesteld

Gister heb ik een keer de winst veilig­gesteld door alles te verkopen. Achteraf steeg hij nog 30 punten door waar ik dan weer van baal.


Meekijken

Bedankt voor het meekijken naar mijn demo-account. Weer wat geleerd! Nog voorzichtiger worden!


Lichaamstaal

Jullie laten het sentiment voelen in de mensen, de stem, lichaamstaal, het goede dat eigenlijk bij iedereen aanwezig is… ik geniet nog altijd na wanneer ik aan jullie terug­denk.


Uberhaubt

Ik heb veel meer geleerd dan ik uberhaubt voor mogelijk had gehouden.


Kunstje

Het traden gaat tot nu toe erg goed. Ik heb het kunstje aardig door en maak leuke winst.


Gaaf

Ik vind het geweldig dat jullie zoveel support geven, echt gaaf, heel gaaf.


Centen

Rob liet me zien hoe je in luttele minuten een paar centen per aandeel kunt verdienen, ik kon het bijna niet geloven hoe snel dat ging. De winst werd ook gelijk bijgeschreven.


Iemand

Ik ben een beetje verslaafd geraakt aan het traden, zoals iemand die puzzelt oplost.


YouTube

Ik hoop dat je meer video’s op YouTube zet. Ik denk dat veel cursisten dat zullen waarderen.


Laat

Geleerd: te vroeg met winst verkopen is beter dan te laat.


Bitcoins

Ik heb veel verloren met de handel in bitcoins. Ik had jullie cursus veel eerder moeten doen.


Kwartje

Na de cursus gaat het achter elkaar goed en het kwartje is denk ik gevallen.


Dubbeltje

Als je met 10.000 stukken speelt en pakt een dubbeltje per stuk, heb je toch €1.000.


Zenuwen

We zijn een week aan het traden en het valt niet tegen. We krijgen steeds meer de zenuwen onder controle.


Lijfstraffen

Ik ben stront­-eigen­wijs. Alles wat je in je boek zegt over fouten doe ik in het kwadraat maal 4, maar ik wil niet opgeven want ik geloof er stellig in. Eigenlijk heb ik lijfstraffen nodig.


Lekker

Ben 71 en zit lekker elke dag te daytraden!


Patatbakker

Ergens heb ik gelezen dat je vroeger patatbakker bent geweest? Ben ik ook geweest!


Subliem

Wat ik je wil vertellen is dat ik jouw cursus­dag subliem vond geregeld.


Gepakt

Het was gisteren een goede dag. Toch weer even € 165 netto gepakt. Nu had ik toch even het gevoel van hmmm als ik mijn € 150 short langer had aangehouden dan had ik € 600 gepakt.


Mars

Rob heeft me goeie regels aangeleerd. Ik weet wat ik in m’n mars heb en heb gezien dat je er geld mee kan verdienen.


Stress

Dit geeft een anders soort stress dan voor een baas werken. Ik had niet gedacht dat ik het zo boeiend zou vinden.


Winkel

Nog meer voordelen van daytraden: je kunt niet overvallen worden in je winkel want je hebt geen winkel.


Pak

Ik pak mijn dagdoel en ben weg.


Speculeren

Grootse punt van de cursus is voor mij de veiligheid. Het is een veiligere manier van ‘speculeren’.


Emotioneel

Het is zeer emo­tioneel. Daarom moet je het maar een paar uur per dag doen.


Veilig

Als je ’t doet, doe ’t dan veilig.


Klare

Interessant. Klare kijk op de financiële markt.


Start

Mijn interesse was gewekt door collega’s. Interessante cursus. Er is een start, de rest is aan jezelf.


Harken

Vroeger stond ik in mijn tuintje te harken, nu op de beurs!


Vader

Mijn vader wilde dat ik de cursus ging volgen. Ik vind de cursus interessant.


Graag

Over een paar maanden kom ik graag nog eens langs voor de opfriscursus!


Verrijkt

Ik probeer nog steeds trouw elke ochtend de online sessies met Robbin en Adam te volgen. Nog steeds boeiend en instructief. Jullie hebben letterlijk en figuurlijk mijn leven verrijkt!


Aanbevelen

Het was mij een genoegen deze cursus bij te wonen en zal dit zeker aanbevelen bij anderen.


Dankbaar

Ben erg blij dat ’t goed gaat en ben jullie erg dankbaar!


Geld

Een nieuwe en leuke manier om geld te verdienen.


Vader

Volgende week wil ik starten met een live account. Echter op dit moment is het wat spannend thuis, ik kan op ieder moment vader worden.


Ochtend

Het gaat helemaal goed met het demo­account. Iedere ochtend doe ik mee met de live sessies en heb er veel aan.


Slaap

Ik ben voornemens om naast de DAX30 ook de HongKong30 mee te pakken. Maar meestal slaap ik rond die tijd.


Dik

Bij deze kan ik je melden dat ik gisteren ben begonnen met live handelen. Oftewel, voor het ‘echie’ gegaan. Gisteren met dik €100,- winst afge­sloten.


Zegje

Geweldig dat iedere cursist zijn zegje kan doen tijdens jullie live uitzendingen.


Trappelen

De jonge garde staat te trappelen om mijn bedrijf over te nemen. Ik ga mij dan, aan de hand van uw programma, dagelijks met het daytraden bezighouden.


Schouder

Heerlijk dat ik bij jullie over de schouder mee kan kijken om mij wat op weg te helpen met het programma.


Strak

Sinds 4 weken volg ik strak het plan. Als iedereen dit ook gedaan heeft kan het niet anders of men heeft een mooie winst gemaakt.


Tijd

Goed geregeld. Heel veel info in korte tijd.


€ 473,34

Ik handel nu een volle week en volg precies jullie werkwijze. Het gaat rustig en overzichtelijk. Winst sinds vorige week € 473,34 netto.


Boekje

Wat is dit relax­ed handelen, netjes volgens het boekje (of moet ik zeggen jouw boekje…)


Plus

Gewoon de juiste richting instappen. Vandaag weer €500 in de plus.


Stress

Heel goed om nog eens duidelijk de punten van het plan neer te zetten. Het plan is voor­al in stress situaties inderdaad het beste wat je kunt doen.


Uitzendingen

Ik hoop dat jullie goed actief blijven met de uitzendingen! Dit houdt me op de goede weg.


Richting

Als ik iets doe, dan doe ik het graag goed en uw cursus bleek een hele grote stap in de goede richting.


Inzichten

Hoi Rob. Jouw cursus heeft me inzichten gegeven over het daytraden.


Enorm

Ik werkte 80 uur per week maar doe het nu langzamer aan en verdien wat euro’s bij met daytraden. Het boeit me enorm.


Vrouw

Ik handel nu met echt geld en ben door het plan meer ontspannen geworden volgens mijn vrouw.


Smaak

Met veel smaak jullie cursus en online sessies gevolgd. Een en ander verdient mijn grote respect voor jullie eerlijkheid en know-how!


Ietsje

Door jullie uitzendingen hoor ik adviezen en meningen van anderen. Het wordt gewoon allemaal steeds ietsje duidelijker.


Betrokkenheid

Dank voor de blijvende betrokkenheid bij jullie cursisten.


Overleefd

Daling van 8% in drie dagen overleefd dankzij jouw simpele plan. Dank daarvoor!


Pittig

Ben vandaag voor het eerst gaan shorten. Dit was wel even pittig zwaar omdat ik steeds om­ge­keerd moest denken in een dalende markt.


Chaos

Vroeger handel­de ik op basis van tips. Het was toen constant chaos in m’n kop. Door Rob’s cursus heb ik nu rust en maak ik keurige winstjes.


Subliem

Ik werk nu op de demo met de nieuwe robot en werkelijk het gaat SUBLIEM!


Stampen

Rob blijft het erin stampen: Hou het klein, zorg voor je buffer en gebruik je gezonde verstand.


Nagedacht

Ik heb er een jaar over nagedacht, maar ik had die cursus veel eerder moeten nemen.


Gemoedelijk

Leuke cursus. Je krijgt veel informatie en zeer gemoedelijk. Altijd leerzaam.


Humor

Fijne cursus, veel nieuwe inzichten. Heldere uitleg met humor.


Luchtig

Ik heb veel geleerd. De cursus was niet alleen leerzaam maar ook luchtig waardoor alles goed te volgen was.


Entertaining

Entertaining! Goede uitleg met voldoende mogelijkheid om te oefenen met het programma.


Baas

Mijn baas heeft de cursus met zijn zoon gedaan en heeft mij aangeraden deze te volgen.


Soulmate

Ik wil wel een ‘soulmate’, omdat ik weet (en u nog beter dan ikzelf) dat traden een eenzame bedoening is.


Brandjes

Rob heeft mij een efficiënte methode laten zien om brandjes te blussen.


Hameren

De mogelijkheden worden getoond en het oefenen voegt zeer veel toe. Het hameren op dat je realistisch moet zijn vond ik fijn.


Groot

Keurig gedaan. Groot gelijk dat je waarschuwingen geeft. Elke dag een nieuwe werkelijkheid.


Boegbeeld

Ik zie jou nog steeds als het boegbeeld van daytraden in Nederland.


Fabelachtig

Van de week ruim 6% op de automatische piloot gemaakt. Dank voor jullie fabelachtige robot!


Fascinerend

Wat is het toch fascinerend om te daytraden, vooral nu het ook met echt geld lukt.


Gestuntel

De manier waarop jullie met mijn gestuntel zijn omgegaan vond ik hartverwarmend. Ik voelde me op geen enkel moment vervelend door de fouten die ik maakte.


€ 475,-

Het was de best bestede € 475,- ooit.


Slijpen

De opfriscursus was perfect, het ‘systeem’ en de gegevens op mijn scherm heb ik helder, het is nu een kwestie van slijpen en blijven slijpen.


Knarren

Heel wat knallen voor mijn knarren gehad. Nu ben ik getrouwd en is zij gelukkig.


Vioolspelen

Jullie hebben bewezen dat je de kost kunt verdienen met ‘daytraden’ en dat is maar voor een enkeling mogelijk. Jullie zijn flexibel en dat is het geheim, naast de jarenlange ervaring. Perfect vioolspelen duurt ook jaren en dan moet je ook nog aanleg hebben.


Sterk

Heel helder en heel transparant. Jullie zetten de verwachtingen heel sterk in, ga zo door.


Verstieren

Door die volautomatische robot van jullie krijgen mijn emoties geen kans om het plan te verstieren.


Tijd

Ik ben nu met pensioen en ik heb de tijd voor wat anders.


Gelul

Robs plan werkt gewoon. Geen moeilijk gelul, alleen gewoon de markt zijn werk laten doen.


Invulling

Daytrading heeft me een aardige invulling van tijd en inkomen gegeven.


Saldo

Met mij gaat het goed. Veel verdiend en nu voor het eerst in december 2020 behoorlijk verloren, maar per saldo nog steeds een behoorlijke winst.


Strak

Het handelssysteem van de jongens werkt lekker en levert geld op! Dankzij de live meekijksessies houd ik me er strak aan en ga ik niet op zoek naar een nog beter systeem.


Jongens

Daytraden is een speeltuin voor de grote jongens. Als ik handel ga ik helemaal los. Voor mij is het altijd code rood.


Cabaret

Dank voor het gratis cabaret, de droge humor en de directe opmerkingen.


Live

Leuk om live te zien hoe het daytraden eraan toe gaat.


Verbreed

Mijn gezichtsveld is verbreed door een nieuwe vorm van beleggen te leren kennen.


AFM

Jullie zouden eigenlijk subsidie moeten krijgen van de AFM met deze voorlichting.


Gebruiker

De verslaving ligt op de loer. Ik ben een daytrading gebruiker. Ik móét scoren.


Muisklikken

Je moet het zien om het te geloven. Rob haalt met een paar muisklikken geld uit de beurs.


Huppetee

Vooraf moet je alles goed georganiseerd hebben, maar daarna wil je vlammen, huppetee knallen!Gezogen

Binnen enkele minuten werd ik in de beurswereld gezogen.


Intermezzo’s

Niet enkel serieus en duidelijk, ook plek voor luchtige intermezzo’s. Jammer dat de borrel niet werd gedeeld.


Bandbreedte

Het liefst zit ik in een smalle bandbreedte te handelen. De robot genereert dan goed geld.


Strategie

Ik dacht dat daytraden moeilijk zou zijn, maar dit is eenvoudig, omdat je een goede strategie hebt waar je je aan houdt.


Ritme

Ik ben gepensioneerd en het daytraden geeft mij nu ook ritme. Ik doe ‘s ochtends mijn rondje, langs de warme bakker en ik zet daarna mijn robot aan.


Ogen

Rob zegt het niet alleen maar bewijst het ook voor je eigen ogen. Geen enkele andere cursus doet wat hij doet.


Droog

Ik ben nog aan het droog oefenen, wat me wel aardig afgaat.


Beweging

Van beweging moeten we het hebben als daytraders.


Maximaal

Ik maak elke dag met één index tussen de € 100,- en € 200,- winst. Maximaal koop ik 6 indexen.


Vrouw

Het account is van mij maar mijn vrouw heeft de inlogcodes.


Rust

Wat heb ik geleerd? Wel, dat de inhoud van de cursus duidelijk werkt. Dat het niet een snel-rijk-systeem is, dat rust erg belangrijk is.


Bevlogen

Het was leuk en interessant om Rob bevlogen te horen praten over zijn filosofie.


Aspecten

Cursus is informatief en alle aspecten komen in aanmerking en worden behandeld. Duidelijke uitleg over de handelsrobot en de brokers.


Leren

Ik heb in het begin wat onregelmatigheden toegepast – dus acties die niet in de strategie passen – en daardoor ben ik een aantal honderden euro’s verloren. Omdat ik net 25.000 euro bij de broker had staan, zit ik daar nu al een paar weken onder. Ik heb expres geen extra geld gestort omdat ik graag ook van mijn fouten wil leren.


Beurs

Prima cursus. Helder en overzichtelijk. Heb nu een nieuwe methode om op de beurs te handelen.


Level

Ik wil zeggen dat het traden erg goed gaat, ik ben nog zeer enthousiast en blij dat ik de cursus ben gaan doen. Op naar het volgende level! Robbin, Adam en Rob, jullie zijn top!


Verloren

Mijn verdiensten variëren tot nu toe tussen de 25 en 200 euro per dag. Heb ook wat verloren met zelf experimenteren. Erg waardevolle les.


Rat

Ik voel me soms net een kleine rat, even snel wat pakken en dan wegwezen.


Zoon

Van mijn zoon hoorde ik, dat je je afvroeg of ik nog wat aan je cursus heb gehad. Wel, ik kan je zeggen dat ik regelmatig handel en dat ik meer dagen met winst afsluit dan met verlies. Nog wel bedankt daarvoor.


Uitzendingen

Wat een top-service dat jullie live uitzendingen voor de cursisten verzorgen.


Standvastig

Fijn dat jullie zo standvastig de rechte lijn blijven aangeven, dat geeft veel rust en vertrouwen in de mogelijkheden.


Behulpzaam

De week na onze lesdag ben ik aan de slag gegaan, waarbij jouw handleiding behulpzaam was bij het installeren en instellen van de benodigde software. Was eigenlijk heel gemakkelijk.


Weinig

Wat ik van jou geleerd heb, en dat is toch heel belangrijk, ik neem met weinig winst genoegen. Mijn filosofie: veel maal weinig kan ook een heel bedrag vormen en ik hoef er niet van te bestaan.


Cool

Ben nu circa 10 trades verder en ga het systeem steeds nauwgezetter volgen. In het begin vanuit emotie te snel er weer uit. Heb nu meer de ‘cool’ om af te wachten om wat extra winst te pakken.


Dosis

Waardevolle systematiek met een dosis humor gebracht.


Zelfdiscipline

Ik ben sinds een paar weken aan het traden. Het gaat goed, ik hou me strak aan het plan, het gaat me nu vooral om het opbouwen van zelfdiscipline en zelfvertrouwen. Dus nog steeds met kleine bedragen.


Wegzetten

Werken met de nieuwe robot maakt het wegzetten stukken.


10 jaar

Ik had jullie advertentie al zeker 10 jaar in mijn portefeuille zitten.


Hebberig

Het ging 15 handelsdagen goed. Toen werd ik te hebberig. Zit nu weer op koers.


Opfriscursus

Zoals ik gewend ben was ook de opfriscursus leuk, gezellig en leerzaam met dank aan Rob, Adam en Robbin.


Komen

Goed dat er veel aandacht is voor de risico’s. Fijn dat er nog twintig live sessies zijn en dat je nog een keer terug kunt komen.


Bang

Het gaat zo ontzettend goed, ik word er gewoon bang van.


Oefenen

Duidelijke cursus. Er zullen zeker nog veel vragen komen tijdens het oefenen, maar daarvoor heeft men nog de mogelijkheid vragen te stellen bij online sessies en telefonisch.


Afgesloten

Guys! Opfriscursus was een geweldig initiatief! Vooral uit coaching perspectief gezien. Als motivatie heeft het me enorm goed geholpen. Afgelopen twee weken telkens afgesloten met beduidend hogere winsten. Plan your trade, trade your.


Wereld

Het is interessant om te leren hoe de wereld van Daytrading in elkaar steekt. Uiteindelijk is het doel rendement te maken op de investering.


Gedegen

Prima, helder, duidelijk en betrokken. Alle ruimte voor vragen stellen en er gedegen op ingaan.


Perspectief

Helder uitgelegd. Eerlijk over de risico’s, ook bij de verliesposities van het eigen account. Plaatst het geheel in perspectief. Simpel en logisch plan en mooi dat het in een robot is gezet. Al met al waardevol.


Robot

Complimenten hoe jullie de robot hebben gemaakt en ingesteld.


Sieraden

Dit is nog eens wat anders dan magnetische sieraden verkopen.


Prettig

Heldere, duidelijke en korte cursus. Het werken met meerdere docenten werkt prettig.


Resultaten

Voor nu wordt er in ieder geval veel werk (en emotie) uit handen genomen door de robot en het komt me voor dat de resultaten wat systematischer zijn.


e.e.a.

Als starter zonder ervaring beoordeel ik de training als interessant en helder maar e.e.a. moet nog wat tot de verbeelding spreken.


Kletsen

Heen en weer kletsen tijdens de online sessies met het team heeft mij stukken verder geholpen.


Broker

Leuke cursus. Grappige anekdotes van Rob. Goed gedaan om de inschrijving bij de broker door te nemen.


Startklaar

Goed georganiseerd, strak verloop, goede voorbereiding en startklaar gemaakt voor de praktijk. Dus optimaal doel behaald.


Barrière

Met het demo-account verdien ik (bijna) elke dag geld met je systeem!! Gaat het echter om mijn eigen centen, dan is het me nog steeds niet gelukt om er aan te verdienen. Dus ik ben deze psychologische barrière aan het slechten.


Opvalt

Wat me opvalt is dat jullie zo veel doen voor jullie cursisten voor die 475 euro.


Slaan

Goede cursus, komt veel info langs. Ik heb tijd nodig om alles op te slaan en te verwerken. Voelt wel goed.


Humor

Informatieve cursus die met humor wordt gegeven.


Vullen

Jullie zijn een ontzettend leuk team en vullen elkaar goed aan.


Robot

Alle complimenten voor de robot. GEWELDIG zoals jullie dat toch weer voor elkaar hebben gekregen.


Beperkt

Top en leerzaam, systematische aanpak van daytraden waardoor je met zeer beperkt risico geld kunt verdienen.


Inbegrepen

Mooie complete aanpak met terugkomdag en 20 online sessies bij de prijs inbegrepen.


Ideeën

Leuke ontspannen sfeer, veel humor. Interessante ideeën en manieren van handelen.


Humor

Super gezellig. Leerzaam. Leuke groep. Vol humor.


Point

Interessant, met humor, luchtig maar toch ‘to the point’.


Opborrelen

Leuk en leerzaam! Wel snel tempo en er zullen later zeker nog vragen opborrelen maar daarom top dat er online-lessen en zelfs een terugkomdag mogelijk zijn.


Kansberekening

Rob heeft een unieke kijk op daytraden, in een half uur €500,- uit de markt gehaald. Alles wordt d.m.v. kansberekening onderbouwd.


Inzichten

De herhalingscursus was weer verhelderend en heel interessant! Nieuwe inzichten gekregen.


Genoeg

Doordat je de risico’s zo duidelijk uitlegt vergeet ik het nooit meer!! Je kan me niet genoeg waarschuwen!


Eten

Vandaag snel mijn winst gepakt en uit eten gegaan met vrienden.


Open

Ik wilde jullie even een update geven over de open posities van vanochtend. Ik heb ze letterlijk een paar minuten na de sessie met winst kunnen afsluiten. Het is uiteindelijk €405 geworden.


Zijpad

Ik kan mij herinneren dat Rob een vraag beantwoordde, een zijpad nam en er niet meer uitkwam. Was wel lachen.


Gepakt

Ik heb zojuist mijn eerste trade gemaakt op mijn Live account; €0,40 winst gepakt!!! Haha… maar goed, begin is gemaakt.


Weerwoord

Wat ik in jullie bewonder is het geduld dat jullie opbrengen om naar ons te luisteren en ons geduldig van weerwoord te voorzien.


Compleet

Wat ik in jou zeer waardeer is dat je de tijd neemt om jouw kennis over te dragen aan voor jou compleet vreemden. Dat is een bijzondere kwaliteit gezien het cursusgeld een lage instapdrempel heeft.


Tijd

Het blijkt een veilige manier van beleggen en zeker in deze tijd die voor mij zeer onzeker overkomt.


Geamuseerd

Steevast geamuseerd neem ik kennis van uw (vrijwel) dagelijkse advertenties in NRC Handelsblad. De variatie die daarbij wordt aangebracht, verdient alle waardering en verhoogt het leesplezier nog verder. Hulde!


Pompen

Ik word regelmatig opgewonden van het lekker pompen van de koers door de FED.


Thuis

Jullie leuke advertentie en recht toe recht aan communicatie, daar voel ik mij bij thuis.


Actief

Goede cursus, duidelijke instructies en prima stappenplan. Ik kan nu meer dagelijks actief zijn op de beurs i.p.v. aandelen kopen/verkopen want dat is vaak een kwestie van weken/maanden.


Zien

Best leuk en realistisch. De verliezen en risico’s die jullie laten zien zette me aan het denken, maar ik heb nu een veel duidelijker beeld hoe ik daadwerkelijk kan beginnen.


Kletsen

Heen en weer kletsen tijdens de online sessies met het team heeft mij stukken verder geholpen.


1e keer

Helder voor een 1e keer. Ben heel benieuwd naar de vervolgstappen tijdens de online sessies.


Point

Ik dank jullie zeer. Ik ben nu klaar voor beleggen. De cursus was top en to-the-point.


Relaxed

Het uitleggen van het systeem van handelen en het gebruik van een index ging prettig en relaxed (informeel).


Fascinerend

Ik denk dat de beschreven wijze van handelen zeker voor de beginnende trader goed te gebruiken is. De beurs blijft een fascinerend iets en vooral onvoorspelbaar.


Leergeld

Ik heb veel van uw cursus geleerd en mijzelf beginners­fouten en het daarbij behorende dure leergeld bespaard.


Stoeien

Heb vandaag een klein beetje zitten stoeien. Ik heb een paar hele voorzichtige kleine trades gemaakt om te kijken hoe alles werkt en het ging goed.


Droog oefenen

Ik heb deze week droog geoefend en heb nu inmiddels in 8 dagen droog oefenen €1.865 verdiend (target is €200 per dag). Dat ging dus erg goed. In de meeste gevallen was ik om zes uur klaar.


Overal

Het mooie vind ik dat je het overal kan doen. Je neemt je laptop mee en aan het werk. Dat spreekt me aan.


Kennis

Wat ik in jou zeer waardeer is dat je de tijd neemt om jouw kennis over te dragen aan voor jou compleet vreemden. Dat is een bijzondere kwaliteit gezien het cursus geld een lage instapdrempel heeft.


Geduld

Wat ik in jullie bewonder is het geduld dat jullie opbrengen om naar ons te luisteren en ons geduldig van weerwoord te voorzien.


Hond

Wat een opluchting! Jullie robot is gewoon gratis personeel! Hij neemt mijn handel over als ik de hond uit moet laten.


Truc

Dank jullie wel voor de online handels-sessies en uitleg. Weer een truc erbij geleerd.


Overkomt

Het blijkt een veilige manier van beleggen en zeker in deze tijd die voor mij zeer onzeker overkomt.


Denkvermogen

Ik ben blij dat ik de cursus heb gevolgd. Het is voor mij compleet nieuw, maar dat het gezonde denk­vermogen hier werkt dat doet me ook plezier. Wat ik in jou zeer waardeer is dat je de tijd neemt om jouw kennis over te dragen aan voor jou compleet vreemden. Dat is een bijzondere kwaliteit gezien het cursusgeld een lage instapdrempel heeft.


Top

Het is leuk om u live te zien handelen. U bent gewoon top.


Geduld

Sinds ik bij jullie ben geweest gaat het stukken beter. De beste tip die ik kreeg was, geduld en je kans afwachten.


Kennis

Interessant. Ik had nog helemaal ervaring of kennis over dit onderwerp. Ik ben benieuwd wat het mij gaat brengen.


Uitgelegd

Er wordt duide­lijk uitgelegd wat de risico’s zijn en waar je op moet letten.


Pleasant

It was very pleasant, at times constructive but nonetheless entertaining.


Koesteren

Ik blijf het contact koesteren en houd er een zeer goed gevoel aan over, zo dus, doet u maar verder zoals u bezig zijt, Rob.


Duizend

U bent een team uit de duizend en altijd bereid tot helpen waar nodig. Dit kan en mag men niet uit het oog verliezen.


Helder

Prima, helder, duidelijk en betrokken. Alle ruimte voor vragen stellen en er gedegen op in gaan.


Gegooid

Leerzaam en fijn dat er na de cursus nog opvang is. Je wordt niet gelijk in het diepe gegooid. Open en eerlijk.


Slaan

Goede cursus, komt veel info langs. Ik heb tijd nodig om alles op te slaan en te verwerken. Voelt wel goed.


Fijn

Het was fijn dat de cursus veel focuste op het daadwerkelijk in de praktijk brengen van de theorie. Verder vond ik de aandacht die werd besteed aan risico­manage­ment zeer behulpzaam.


Autoriteit

Dank voor de zeer leerzame en prettige dag. Vooral hoe je mijn (zeer eigenwijze) zoon geknipt en geschoren hebt is bij mij en zelfs bij hem zeer goed gevallen. Wat ik al wist, sprak hij duidelijk uit: Rob Wessels is een ‘autoriteit’.


Eerlijkheid

Vooral het praktische gedeelte door Adam en Robbin sprak mij aan en ik waardeer de eerlijkheid over mogelijke rendementen en risico’s.Prettig

Heldere, duide­­lijke en korte cursus. Het werken met meerdere docenten werkt prettig.


Vreemden

Wat ik in Rob zeer waardeer is dat hij de tijd neemt om zijn kennis over te dragen aan, voor hem compleet, vreemden. Dat is een bijzondere kwaliteit gezien het cursusgeld een lage instapdrempel heeft.


Vragen

Boeiend en interessant verteld en vragen prima beantwoord.


Weerwoord

Wat ik in Adam bewonder is het geduld dat hij opbrengt om naar ons te luisteren en ons geduldig van weerwoord voorziet.


Uitzenden

Het live uitzenden van hoe en waarom u koopt/verkoopt is een geweldige ondersteuning.


Professie

Leuke ontspannen sfeer, heldere boodschap. Risico’s goed benoemd. Humor en professie lopen in elkaar over. Was leuk!


Strak

Rob, ik weet dat je strak in de leer bent en dat je helemaal gaat voor je trading­systeem. Ik denk zelfs, dat er geen beter systeem te bedenken is.


Fundament

Rob, bijna dagelijks heb ik het met mijn zoon over jou. En altijd in zeer positieve zin. We zeggen vaak tegen elkaar: Kijk, dit is een echt Rob Wessels moment. Je hebt ons met je cursus voorzien van een geweldig fundament. We zijn je daar erg dankbaar voor.


Flink

De cursus is interessant en goed te volgen. Uiteraard zal ik eerst via de demo flink gaan oefenen. Verhaal van Rob was leuk en de uitleg goed te volgen.


Broker

Er worden vorderingen gemaakt. Mijn zoon heeft nu ook een rekening geopend bij de broker.


Humor

Informatieve cursus die met humor wordt gegeven.


Oefenen

Duidelijke cursus. Er zullen zeker nog veel vragen komen tijdens het oefenen, maar daarvoor heeft men nog de mogelijkheid vragen te stellen bij online sessies en telefonisch.


Sfeer

Professioneel van opzet. Duidelijke uitleg. Leuke sfeer.


Onorthodox

Daytraden is lastiger dan ik dacht. De robot is weliswaar een grote steun daarbij. De uitleg is helder en wordt goed begeleid. Het systeem daarentegen is onorthodox. FF wennen.


Opfrisdag

Goede uitleg, al was het voor een leek als ik ben wel veel informatie. Vandaar dat ze aanbieden om live mee te kijken en een opfrisdag te doen.


Wereld

Het is interessant om te leren hoe de wereld van Daytrading in elkaar steekt. Uiteindelijk is het doel rendement te maken op de investering.


Baan

Ik ben zeer enthousiast en vind het eigenlijk zelfs te goed gaan. Ik ben zelfs zo enthousiast, dat ik er hopelijk ooit mijn baan van kan maken.


P.S.

Ik wil dit hobby­matig gaan doen en proberen er ook nog financieel iets aan over te houden. P.S. die Robot is toch wel uniek.


Handdoek

Waar ik mee bezig was leidde tot niets! Het heeft wel lang geduurd, maar ik heb nu besloten de komende maanden 1 op 1 op jouw systeem over te gaan. Het mijne leidt blijkbaar tot weinig! Ze noemen dat de handdoek in de ring gooien.


Wippen

Vroeger wipte ik van het ene aandeel naar het andere. Rob heeft me geleerd met indexen te handelen, die zijn veel veiliger en gaan nooit naar nul.


Buitengewoon

Het gaat buitengewoon, alles naar wens, heb nog geen verlies gehad.


Verbazing

Ik blijf met stomme verbazing kijken hoe het allemaal werkt.


Excelsheet

Beste Rob. Hierbij een deel van mijn Excelsheet die ik bijhoud.
Je ziet dat we overnight gezeten hebben, maar daar weer met winst uitgekomen zijn. Ik ben je erg dankbaar want ik weet zeker dat ik hier nog een hele tijd mee doorga. Het werkt!!!! Veel succes en de groetjes aan Adam en Robbin.


Risico’s

Goed dat jullie er iedere keer weer op wijzen dat er risico’s zijn. Bij ons gaat het traden heel goed. We doen het nog steeds met maar 1 index en €25.000.


Toilet

Met daytraden gaat het goed. Naast mijn fulltime baan haal ik het €50 dagdoel dagelijks met het zetten van trades tijdens de lunch en op het toilet 🙂


Opfriscursus

Zoals ik gewend ben was ook de opfriscursus leuk, gezellig en leerzaam met dank aan Rob, Adam en Robbin.


Stap voor stap

Het was een interessante en goed onderbouwde cursus die stap voor stap werd opgebouwd. Mooie directe voorbeelden van hoe het mis kan gaan en waar je op moet letten.


Knoppen

Ik ben nooit aan het handelen begonnen omdat ik bang was om failliet te gaan omdat ik niet wist wat ik deed. Nu heb ik een plan en knoppen om aan te draaien als het mis dreigt te gaan.


Komen

Goed dat er veel aandacht is voor de risico’s. Fijn dat er nog twintig live sessies zijn en dat je nog een keer terug kunt komen.


Verdiepen

Ik studeer bedrijfs­­kunde en voor het vak Finance leek het mij leuk om deze kennis te verdiepen met jullie cursus.


Combi

Duidelijke cursus in heldere taal. De combi van echt handelen en uitleggen waarom en hoe je iets doet werkt goed.


Spannend

Per 1 juli stop ik mijn werk bij de huidige werkgever. De rest van het jaar ga ik alleen maar traden. Spannend maar ik heb er erg veel zin in.


Uitkijken

Erg leuke en leerzame cursus. Het is duidelijk geworden dat er veel risico aan het daytraden zit en dat je hiervoor moet uitkijken.


Winst

Mijn zoon en ik hebben in augustus 10.000 euro gestort. Door elke dag kleine robot-trades te maken staan we nu op 4.000 euro winst.


Gulden

Dit is veel leuker dan pokeren voor 10 gulden per pot.


Earth

De down to earth aanpak en humor van Rob sprak mij erg aan.


Tijdstip

Een paar jaar voor mijn pensioen was dit het juiste tijdstip in mijn leven.


Tool

Alles volgens verwachting, vooral de robot is een mooie tool.


Trucje

Eye-opener dat het een duidelijk trucje/systeem is en minder een kwestie van inzicht.


Ritme

Duidelijk wat het proces is. Prettig ritme.


Meegenomen

Je wordt goed meegenomen in het opzetten/volgen van het handelsplan.


Bek

Mijn zwager had de cursus gevolgd en was erg enthousiast! Simpel systeem, houd je eraan of ga op je bek.


Leerzaam

Vond de inbreng van Rob minder worden maar nog zeker leuk en leerzaam.


Twintig

Twintig keer meekijken plus terugkomdag is ook een extra mooie service.


Eerlijk

Jullie openheid over het eigen resultaat is eerlijk.


Zoon

Door mijn inmiddels positieve ervaring wilde ik mijn zoon ook deze ervaring meegeven.


Keuzes

Duidelijke uitleg waarom bepaalde keuzes gemaakt worden.


Robot

Robot doet wonderen, heerlijk! Wat zijn we inmiddels verwend!!


Levensverhaal

Ik moet zeggen je hebt een prachtig levensverhaal.


Berg

Jullie hebben een goede reputatie. Ik was benieuwd hoe je het doet en ik was benieuwd naar de mens achter de knopjes. Rob heeft een berg aan ervaring en dat zie je terug.


Dikke

Ik ben al eerder geweest, dit was een dikke opfris-dag! Perfect als vanouds!


Ouder

Rob, al wordt hij ouder toch die leuke verteltrant.


Uitgevonden

Wat jullie nu hebben uitgevonden, de nieuwe robot, dat wil ik meemaken!


Valkuilen

Ook jullie hebben alle valkuilen meegemaakt en zijn duidelijk veiliger gaan traden!


Ver

Jullie benadrukken een voorzichtigheid, tot hoe ver jullie kunnen gaan.


Slag

Ik ben blij dat jullie niet met technische analyses aan de slag gaan.


Kaart

Jullie spelen met je robot een behendigheidsspel, en je kaart je risico goed in.


2018

Ik ben een oud-cursist van 2018 en wil laten weten dat ik het top van jullie vind dat jullie mij op de hoogte houden over de nieuwste ontwikkelingen.


Gewaardeerd

Heel fijn te weten dat jullie zo’n inzet tonen voor de mensen die in het verleden geïnvesteerd hebben in een training daytraden bij jullie. Super service, wordt zeer gewaardeerd en moet ook gewoon even gezegd worden.


Bedankt

Erg leerzaam, leuke sfeer, mooie verhalen, bedankt!


Transparant

Ik vind het zó goed dat jullie zo transparant zijn en alles laten zien! Zo is het goed om te zien hoeveel risico je neemt.


Boterhammetje

De praktijk heeft geleerd dat ik hier toch een leuk boter­hammetje mee kan verdienen.


Uitbetaald

Het is jammer dat Rob niet uitbetaalt wat we verdiend hebben tijdens de cursus.


Verdrievoudigd

‘Een jaar geleden heb ik als 19 jarig jochie bij jullie de cursus daytraden gevolgd. Na een maand geoefend te hebben op het demo account ben ik met 25 duizend euro begonnen. Inmiddels is dit bedrag meer dan verdrievoudigd en gaat het nog steeds super lekker. Ik wilde dus graag een mail sturen om jullie te bedanken voor de cursus en zeggen dat jullie echt mijn leven veranderd hebben.


Handlezers

Jullie hebben mijn ogen geopend. Nu hoef ik die vreemde vogels niet meer te volgen die allemaal zogenaamd weten waar de koers heen zou gaan. Dat zijn gewoon handlezers.


Subliem

De cursusdag vond ik subliem geregeld! Alle informatie heb ik als zeer leerzaam ervaren en werd op een goede en speelse manier verteld.


Een

Een buitengewone cursus!


Hol

Verbazend om te zien dat Rob short bij een op hol geslagen koers en er nog €200 weet uit te halen ook!


Laptop

’s Ochtends doe ik op de ene laptop daytraden en op de andere laptop werk ik aan mijn scriptie.


Contant

Ik wil graag de cursus komen doen, alleen heb ik nu niet al het geld op mijn rekening staan. Is het misschien mogelijk om € 50 te betalen, en dan gewoon de rest contant… want contant heb ik het wel in ieder geval, dat is geen probleem.


Weekend

Ik vind het jammer dat er tijdens het weekend niet te traden valt.


Gebeten

Een eerlijke en correcte cursus. Ik word nu niet meer gebeten door de beurs.


20%

Dankzij jullie plan ben ik er vorig jaar in geslaagd om een winst van 20% te realiseren op mijn ingezet kapitaal.


Stijl

Ik heb genoten van de cursus, zeker niet in het minst door Rob’s persoonlijke stijl.


Beursanalfabeet

Alle lof dat je van een beursanalfabeet zoals ik, een geslaagde daytrader hebt weten te maken.


Gewonnen

Vorige week begonnen met echt geld. De 1e trade gelijk € 126 gewonnen.


Hart

Jullie hebben een apart plaatsje in mijn hart.


Hardop

Ik vond het leuk hoe je handelt en daarbij hardop denkt. Daarom zag ik vanzelf wat je aan het doen bent.


Vermakelijk

Je ervaringsverhalen zijn heel vermakelijk moet ik zeggen, ik heb erg gelachen.


Gevulde zak

Zojuist gestopt met een gevulde zak van Sinter­klaas. 367 euro in de plus… ging makkelijk.


Waarom

Het meekijken hoe jullie handelen vond ik erg leerzaam. Het commentaar erbij was duidelijk en daarmee gaven jullie steeds aan waarom wel of niet te handelen.


Vrouw

Mijn vrouw is nu ook geïnteresseerd in de cursus. Zij is van het Jip en Janneke systeem… simpel uitleggen en ze snapt het.


Boksen

Kom net terug van boksen en zag dat de robot 20 trades had gemaakt.


Kleurenblind

Het interpreteren van de grafiek met de uitleg (ik heb wat moeite i.v.m. kleurenblindheid) heb ik heel positief ervaren.


Bankrekening

Ik deed de cursus omdat het geld op mijn bankrekening in waarde minder zal worden o.a. door inflatie.


Koe / kont

Toch leuk Rob, die vaderlijke koe/kont verhalen van je. Het is een soort tegeltjes-wijsheid, die absoluut tot nadenken aanspoort.


Vriendin

Mijn vriendin is net zo blij als ik.


Heerlijk

Het is heerlijk om te doen, vooral nu ik gepensioneerd ben.


Overdreven

Ik geef een 9 voor de cursus omdat een 10 weer zo overdreven is.


Vader

Mijn vader vroeg of ik de cursus wilde volgen. Super interessant!


Centje

Interessant om naast mijn baan een extra centje te kunnen verdienen.


Vrouw

Beste Rob, Ik wil graag een weekje meekijken. Mijn vrouw doet niet mee.


Koe

Veel geleerd en zeker ook het ‘Achteraf in de kont van de koe kijken’!


Marokko

Hallo meneer Rob, Ik ben tevreden en ga met u in zee. Eerst ga ik voor een week op vakantie naar Marokko en daarna ben ik beschikbaar om de cursus te volgen. Maakt mij niet uit wanneer, ik heb de tijd.


Kosteloos

Hi Rob, graag loop ik kosteloos een weekje mee.


Uitschieters

Tot nu toe elke dag kunnen afsluiten met winst! Soms klein beetje, soms leuke uitschieters. Had ik op voorhand eerlijk gezegd niet verwacht.


Bakkie

Rob, ik zou je graag nog eens ontmoeten, niet vanwege het traden maar omdat je een aardige man bent, gewoon ergens een bakkie.


Gratis

Uw 5 bladzijden op uw site met gratis info zijn al een cursus op zich.


Handel

Hartelijk dank voor deze weer leerzame dag, de resultaten van deze cursus ga ik zeker terugvinden.€ 150.000

Dank voor alle uitleg en ik heb veel gelachen tijdens de ochtend­sessies. Ik ben in oktober met een 2e portie van € 150.000 aan de slag gegaan.


Spaargeld

De cursus heeft mij stap voor stap laten zien hoe ik meer van mijn spaargeld kan maken dan de bank mij aan rente geeft.


Koffie

Ik was gecharmeerd van de opzet. Mooie locatie, genoeg koffie, water op de tafel, lekkere broodjes. Complimenten!


2.660 euro

Vannacht hadden we tussen twee en drie uur, 2.660 euro door netjes short te zitten op de goede plaatsen. Geen maximale score, maar wel lekker snel een hoop centjes te pakken.


Stap-voor-stap

De cursus is zo opgezet dat ik stap voor stap het proces doorliep en zo leerde hoe ik via een aantal stappen een goed rendement kan krijgen (als ik mij aan het plan hou)!


Momenten

Schitterende cursus met grappige momenten, maar ook een plan waar je wat aan hebt.


Profitabel

Heldere uitleg door Rob, Robbin en Adam over hoe zij zien dat day trading profitabel kan zijn.


Zinnig

De nadruk op de noodzakelijke handhaving van discipline bij de uitvoering van je plan is heel zinnig zo weet ik uit eigen ervaring!


Beurs

Op de beurs kan je een foute beslissing nog een beetje terug draaien door je aandeel gewoon met verlies van de hand te doen.


Simpel

Het systeem van Rob is verbluffend simpel en eenvoudig. Adam en Robbin leggen het rustig en begrijpelijk uit. Rob vult de stille momenten op met prachtige ervarings­verhalen.


Nasdaq

Mijn eerste ervaringen met het traden op de Nasdaq zijn goed verlopen. Wederom dank!


Gevaren

Goede en eerlijke cursus welke ook op de gevaren wijst, leerzaam en gelachen.


Gelachen

  • Boeiend en leuk team
  • Risico’s goed uitgelegd
  • Eerzaam en gelachen
  • Goede service ook achteraf
  • Ze laten winst én verlies zien

Vooral

Uitgebreid en duidelijk, vooral het aspect dat de risico’s beperkt kunnen blijven.


Ervaringen

Mijn eerste ervaringen met het traden op de Nasdaq zijn goed verlopen. Wederom dank!


Portefeuille

Eventjes een stand van zaken wat mijn portefeuille betreft. Ik ben in augustus begonnen met € 15.000,- en heb nu zo’n € 21.000,- op m’n rekening staan.


Handel

Jullie vroegen of ik nog wat aan de cursus heb gehad. Wel, ik kan je zeggen dat ik regelmatig handel en dat ik meer dagen met winst afsluit dan met verlies. De cursus heeft me met de theoretische en praktische haken en ogen toegerust die ik nodig heb om bekwaam het daytraden te kunnen uitvoeren.


Opstaan

Goed nieuws. Heb mijn verlies nagenoeg weggewerkt (een plus van € 450,- vandaag). Met vallen en opstaan moet je het leren.


Tevredenheid

Het kopen gaat naar tevredenheid. Het shorten heb ik nog wel problemen mee.


Live-uitzendingen

Wat goed van je om live uitzendingen voor cursisten te verzorgen. Ik vind het motiverend om met andere traders te praten en ervaringen te delen.


Fles

De cursus begon met live-handel. Snel winst gemaakt, Rob zette de fles op tafel en er werd gezellig gekletst en gelachen.


Veel

Bedankt dat je me zo veel beurswijsheid hebt gegeven.


Broodje

Groetjes en bedankt voor de goede verzorging. Het broodje in de trein smaakte nog goed.!!


Horeca

Ik ben een vrije jongen, en na vele omzwervingen in de horeca en hotellerie in Brugge, Antwerpen, Parijs en in het Zeeuwse, dan toch jullie cursus gevolgd. Wat een nieuwe wereld hebben jullie voor mij geopend. Nog nooit zoveel lol gehad.


Geld

Een nieuwe en leuke manier om geld te verdienen.


Humor

De prachtige verhalen en belevenissen van Rob waren doorspekt met humor wat het traden nog leuker maakte.


Gratis

Voor het eerst heb ik gehandeld in mijn tuin. Nog nooit zoveel lol gehad en de koffie was gratis.


Jongens

Een eersteklas cursus. Rob en “z’n jongens” zijn prima op elkaar ingespeeld.


Fenomenaal

Ik zie dat de robot mijn beste positie vandaag al 14 keren heeft herhaald, fenomenaal!


Super-kerels

Hoi Rob, Robbin en Adam, Ik vind jullie super-kerels. Ik leer dagelijks nog heel veel van de meekijk-sessies.


Gevecht

Het traden gaat me steeds makkelijker af. Het is wel net als jij zegt: iedere dag een nieuw gevecht, maar dat maakt het juist mooi.


Geleerd

Mijn trading gaat rustig. Ik neem zo weinig mogelijk risico’s en verdien daarom nog niet veel, maar ik heb wel veel geleerd.


Decade-trading

Als gitaarleraar heb ik altijd voor de zeer lange termijn (decade trading) belegd maar dit is minutenwerk. Korte termijn als aanvulling.


Scheiding

Bedrijf verkocht en nu meer tijd gekregen. Afscheid nemen van je bedrijf voelde als een scheiding. Dat doet veel met je. Dingen komen op je pad die je leuk vindt. Nu dus daytraden.


Niet

Daytraden sleept me mee. Ik ben risicovoller dan mijn broer waarmee ik samen handel. Die remt mij af. Voor mij is het een tijdsinvulling die ik alleen niet zou durven.


Vrouw

Samen met mijn vrouw de cursus gevolgd. Na de eerste dag zijn we thuis gelijk aan de gang gegaan. We willen het daytraden goed onder de knie krijgen.


Vastgoed

Zat voorheen in vastgoed. Ik zag er een beetje tegenop, maar ik ben positief verrast, en heb er zin in.


Beurshandel

Dit is een hele interessante kijk op de beurshandel.


Fascinerend

Fascinerend, lekker informeel en degelijke aanpak.


Iemand

Goed om te kunnen leren over daytraden van een ervaren iemand.


Níét

Prima info en duidelijk en zeker níét te gehaast. Oefenen met de live demo is top en dan begrijp je het beter.


Een

Het is een complete cursus.


Hulp

Wat fijn is aan jullie is de hulp.


Pakt

Ik zit hier te kijken hoe je géén verlies neemt, maar gewoon winst pakt!


Telegraaf

Ik zie je in de Telegraaf op de foto steeds harder lachen Adam, je maakt goede trades volgens mij.


Ongedwongen

Ongedwongen & informeel maar zeker goed voor iemand die niets wist van daytraden.


Belegger

Super goed verhaal. Als ik een soort gelijk verhaal vertel aan een belegger kijken ze altijd een beetje verbaasd. Als je gokt komt het uit­eindelijk nooit goed.


Maken

Iets maken uit niets.


Trekjes

Als ik het goed heb begrepen, doen jullie 1 ding en dat elke dag. Voor iemand met mijn trekjes is dat heel mooi.


Wiskundige

Het wiskundige principe wat wordt uitgediept is gewoon ongelooflijk prachtig om te zien.


Ex-collega

Een ex-collega heeft jullie cursus gevolgd en haalt goed resultaten.


Rob

Rob is direct en persoonlijk. Duidelijke uitleg en neemt de tijd.


Onafhankelijk

Tijd- en plaats onafhankelijk traden.


Opstaan

Goed om de historie van Rob Wessels te horen, vallen en opstaan tot uiteindelijk vandaag met een leuk team Adam & Robbin.


Biertje

Rob, vandaag lekker een biertje drinken met de vrienden en morgen weer naar de beurs!!


Gekomen

Mijn partner heeft me over­gehaald en ben blij dat ik gekomen ben.


Pakt!

Ik zit hier te kijken hoe je géén verlies neemt, maar gewoon winst pakt!


Drrrring

Ik wacht rustig af tot de prijs stijgt of daalt tot aan mijn limit. Hoor ik het DRRRRRING belletje, dan koop of verkoop ik deze met 3 á 5 punten winst aan de hand van een limit order.


Verwachting

Verwachting waargemaakt.


Historie

De cursus is leuk, maar de ontmoeting met jou is heel veel leuker. Bedrijven zijn gebouwd op historie en jij hebt jarenlange historie.


Blij

Rob!! Wat ben ik blij dat ik jou heb ontmoet!!!


Robot

Ik vond het fascinerend om de robot te zien werken. Goede inleiding en uitleg van Rob. Veel tijd en geduld van Adam en Robbin voor het uitleggen.


Bezig

Gepensioneerd en toch bezig blijven. Interesse in financiën. Nuttig en leerzaam.


Vertrouwen

Het vertrouwen was er al vanuit het aanraden van één van jullie ex-cursisten.


Inbrengtijd

Spontaan gebracht door alle drie. Ruimte voor inbrengtijd voor vragen en antwoorden. Goede uitleg (voor mij onbekend terrein). Fijne zorg voor elkaar, elkaar aanvullen etc.


Hier

Ik wist nooit wanneer ik moest verkopen en nu zit ik hier want je bent nooit te oud om te leren.


Spontane

Enthousiaste cursusleiders. Leuke en spontane cursus!


Afstand

Met afstand (1,5 mtr) de beste cursus die ik ooit heb gedaan.