Over Rob Wessels

Beste beursliefhebber:

Mijn naam is Rob Rotgans maar ik gebruik als handelsnaam de naam van mijn grootvader ‘Wessels’. Mijn grootvader was marketmaker in Boston en mijn grootste vriend.

Ik zal gelijk met de deur in huis vallen. De meest gestelde vraag die ik krijg is: “Waarom geeft u cursussen als u zelf zo goed kunt handelen?”
Mijn antwoord daarop is: “Het is én én! Ik handel zelf nog elke dag en vrijdags met cursisten. Het is leuk om gelijkgestemden les te geven en ik blijf er nog scherp door ook!”

De passie van Rob

Rob is een rustige oude handelaar. Hij brengt de cursus met passie, een dosis humor en een borrel. Hij presenteert dan als een ADHD patiënt; bevlogen, gedreven, vurig en volledig hyper van enthousiasme. Zijn jongens moeten hem dan zelfs onder controle houden om niet over-enthousiast te worden. Meestal verlaat Rob de cursus totaal uitgeblust maar met veel voldoening!!!

Handelaar in hart en nieren

Sinds 1997 kon men voor het eerst aandelen verhandelen via het internet en sinds die tijd heb ik ervaring in de handel en wandel van het daytraden opgedaan. Net als zovelen van u ben ik een handelaar in hart en nieren.

Een jaar of 10 geleden heb ik op verzoek van een aantal cursisten voor hen gehandeld. Daar moest ik op een gegeven moment mee stoppen omdat ik daar geen vergunning voor bleek te hebben. Ik heb daarvoor een boete gekregen en het is maar dat u het weet: Ik mag u laten zien hoe ik handel en wat mijn plan daarbij is maar voor iemand anders handelen kan dus echt niet.

Geen sprookjesverteller

Met deze cursus wil ik u behoeden voor sprookjes en  dure misstappen, want als u uw kapitaal verliest bent u arm en uitgespeeld. Dan zit niemand meer op u te wachten en staat u met uw handen in uw haar tegen uzelf te zeggen: ‘Wat ben ik stom geweest! Had ik me maar aan de regels gehouden!’

Ik durf dan ook met recht en overtuiging te zeggen dat het geld voor deze cursus zeer goed besteed zal zijn. U zult merken dat de cursuskosten zichzelf weer terugbetalen.

Opboksen tegen professionals

Over het nut van een praktijkcursus kan ik stellig zijn: u springt toch ook niet in het diepe als u niet geleerd hebt hoe u moet zwemmen? Nee, want u weet dat u dan verdrinkt!

Met de handel in aandelen neemt u het op tegen de professionals, de ‘Mike Tysons’ van de beurs. Dat doet u toch niet onvoorbereid? Nee, want dan weet u van tevoren dat u zult verliezen!

Als u écht een daytrader wilt worden, geef ik een praktijkcursus waarvan ik wenste dat iemand mij die 20 jaar geleden gegeven had.

Praktijktraining

De cursus is niet alleen de cursusbijeenkomst van een dag, maar tevens een praktijktraining in de vorm van 20 online handelsessies. Of u uiteindelijk succesvol en winstgevend zult zijn ligt niet aan het dieet of de trainer maar aan uzelf. U moet het echt willen en uiteindelijk zelf doen.

Timing is de belangrijkste factor bij het daytraden. Er zijn goede en slechte momenten om te kopen. De sleutel is om kwaliteit te kopen wanneer de koers beweeglijk is. Dit trucje laat ik u live zien.

Maak deze cursus tot uw eerste belangrijke investering en geef uw op.

Dagje ouder

Tijdens de cursus word ik ondersteund door twee geweldige medewerkers Robbin en Adam. Zij zijn niet alleen mijn assistenten, maar ze zorgen ook goed voor mij persoonlijk want ik word wel een dagje ouder, 80! Zij zijn inmiddels ervaren traders die de cursisten niet alleen tijdens de cursusdag maar ook daarna op een persoonlijke manier begeleiden.

 

RW_button_programma RW_button_inschrijven

 

Interesse in de cursus?

U bent geïnteresseerd maar u heeft nog enkele vragen? Een kennismakingsgesprek is altijd zinvol. Aarzel niet om te mailen of te bellen. Wij staan u graag te woord!

Telefoon NL 010 519 21 15 | Email info@robwessels.nl
RW_team_wessels

Telefoon NL 010 519 21 15
Email info@robwessels.nl