Over Rob Wessels

Beste beursliefhebber:

Mijn naam is Rob Rotgans maar ik gebruik als handelsnaam de naam van mijn grootvader ‘Wessels’. Mijn grootvader was makelaar in ondernemingen in Boston en mijn grootste vriend.

Ik zal gelijk met de deur in huis vallen. De meest gestelde vraag die ik krijg is: “Waarom geeft u cursussen als u zelf zo goed kunt handelen?” Mijn antwoord daarop is: “Het is én én! Ik handel zelf nog elke dag en vrijdags met cursisten erbij. Het is leuk om gelijkgestemden les te geven en ik blijf er nog scherp door ook!”

De passie van Rob
Rob is een rustige oude handelaar. Hij brengt de cursus met passie, een dosis humor en een borrel. Hij presenteert dan als een ADHD patiënt; bevlogen, gedreven, vurig en volledig hyper van enthousiasme. Zijn jongens moeten hem dan zelfs onder controle houden om niet over-enthousiast te worden. Meestal verlaat Rob de cursus totaal uitgeblust maar met veel voldoening!!!

Handelaar in hart en nieren
Sinds 1997 kon men voor het eerst aandelen verhandelen via het internet en sinds die tijd heb ik ervaring in de handel en wandel van het daytraden opgedaan. Net als zovelen van u ben ik een handelaar in hart en nieren.

Handelaar in hart en nieren

Vroeger heb ik voor een aantal cursisten gehandeld. Daar moest ik op een gegeven moment mee stoppen omdat ik daar geen vergunning voor bleek te hebben. Ik heb daarvoor een boete gekregen en het is maar dat u het weet: Ik mag u laten zien hoe ik handel en wat mijn plan daarbij is maar voor iemand anders handelen of advies geven kan dus echt niet.

Geen sprookjesverteller
Met deze cursus wil ik u behoeden voor sprookjes en  dure misstappen, want als u uw kapitaal verliest bent u arm en uitgespeeld. Dan zit niemand meer op u te wachten en staat u met uw handen in uw haar tegen uzelf te zeggen: “Wat ben ik stom geweest! Had ik me maar aan de regels gehouden!”

Ik durf dan ook met recht en overtuiging te zeggen dat het geld voor deze cursus zeer goed besteed zal zijn. U zult merken dat de cursuskosten zichzelf weer terugbetalen.

Opboksen tegen professionals
Over het nut van een praktijkcursus kan ik stellig zijn: u springt toch ook niet in het diepe als u niet geleerd hebt hoe u moet zwemmen? Nee, want u weet dat u dan verdrinkt!

Met de handel in aandelen neemt u het op tegen de professionals, de ‘Mike Tysons’ van de beurs. Dat doet u toch niet onvoorbereid? Nee, want dan weet u van tevoren dat u zult verliezen!

Als u écht een daytrader wilt worden, geef ik een praktijkcursus waarvan ik wenste dat iemand mij die 25 jaar geleden gegeven had.

Praktijktraining
De cursus is niet alleen een praktijktraining van een dag bij Hotel van der Valk in Breukelen, maar u krijgt daarna ook nog onbeperkte ondersteuning en u kunt nog zes weken ’s morgens online meekijken hoe wij live handelen. Of u uiteindelijk succesvol en winstgevend zult zijn ligt niet aan het dieet of de trainer maar aan uzelf. U moet het echt willen en uiteindelijk zelf doen.

Timing is de belangrijkste factor bij het daytraden. Er zijn goede en slechte momenten om te kopen. De sleutel is om kwaliteit te kopen wanneer de koers beweeglijk is. Dit trucje laat ik u live zien.

Dagje ouder
Tijdens de cursus word ik ondersteund door twee geweldige medewerkers Robbin en Adam. Zij zijn niet alleen mijn assistenten, maar ze zorgen ook goed voor mij persoonlijk want ik word wel een dagje ouder, 84! Zij zijn inmiddels ervaren traders die de cursisten niet alleen tijdens de cursusdag maar ook daarna op een persoonlijke manier begeleiden.

Maak deze cursus tot uw eerste belangrijke investering en geef u op.

RW_button_programma RW_button_inschrijven

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Interesse in de cursus?

U bent geïnteresseerd maar u heeft nog enkele vragen? Een kennismakingsgesprek is altijd zinvol. Aarzel niet om te mailen of te bellen. Wij staan u graag te woord!

Telefoon NL 010 519 21 15 | Email info@robwessels.nl
RW_team_wessels

Telefoon NL 010 519 21 15
Email info@robwessels.nl

Humor en een borrel

Rob Wessels (84) is transparant en laat niet alleen zijn winsten, maar ook zijn verliezen zien. Hij is een vrijdenker en brengt de cursus met passie, een dosis humor en een flinke borrel. Zijn cursisten verwent hij met lekker eten en drinken terwijl hij live geld uit de beurs hengelt.

Wat levert het op?

De cursus Daytraden gaat over de manier waarop u geld uit de markt kunt halen. €100 tot €1.000 per dag is mogelijk, afhankelijk van uw kapitaal, risico­­profiel en praktijk­­ervaring.

Benodigd kapitaal

Het handelssysteem is toepasbaar voor grote en kleine zaken­­porte­feuilles. Of u nu €50.000 of een miljoen ter beschikking hebt, de regels van het handelsplan zijn hetzelfde. De meeste handelaars zitten tussen de €50.000 en €1.000.000 om met top­kwaliteit producten te kunnen daytraden. Als u eerst eens heel voor­zichtig wilt pootjebaden kunt u bijvoor­beeld beginnen met de helft.

Ervaring niet vereist

U hoeft geen ervaring met aan­delen, opties of futures te hebben om het vak te leren. Het belang­rijkste is dat u een handelaars­­type bent, een echte handels­geest hebt en gedisci­plineerd kunt werken, maar daytraden moet je oefenen! Niemand kan goed fietsen zonder eerst te oefenen. Zo is het ook met daytraden. Lees verder

20 Cursus-voordelen

  • U leert gouden momenten te kiezen om te kopen.
  • U krijgt een gratis handels-robot om uw emoties te kunnen beheersen. Lees verder

Daytrading is te leren

Daytrading is het kopen en verkopen van effecten op de beurs om tijdens de handelsdag te profiteren van prijsfluctuaties. Opbrengsten van €100 tot €1.000 per dag zijn mogelijk, afhankelijk van uw kapitaal, risico­­profiel en praktijk­­ervaring.
Van daytrading heb ik mijn vak gemaakt en geef al 25 jaar cursussen om het ook u te leren. Ik werk volgens een beproefde methode die klinkt als een klok.

De passie van Rob

Rob (84) kun je het beste omschrijven als een streetwise psycholoog met veel zelfkennis. Hij brengt de cursus met passie, een dosis humor en een flinke borrel. Hij presen­teert bevlogen, gedreven, vurig en vol enthousiasme. Hij is heel oplettend, ziet snel of iemand een vraag heeft of hulp nodig heeft van zijn jongens. Zijn cursisten verwent hij met lekker eten en drinken terwijl hij live geld uit de beurs hengelt.

Past Daytraden bij u?

Indien u eerst eens wilt zien hoe het daytraden in z’n werk gaat, kunt u de kleine groeps­cursus van €575,- nemen. Zo ziet u op de cursusdag hoe wij live handelen en kunt u daarna nog zes weken ’s morgens online meekijken hoe wij live handelen. Dan weet u in ieder geval of deze vorm van daytraden bij uw persoonlijkheid past.