Cursus-programma praktijkgericht

De cursus waarvan ik wenste dat iemand mij die 25 jaar geleden had gegeven.

Team Wessels 2023

Rob Wessels (84) heeft ruim 25 jaar daytrading ervaring. Hij is een vrijdenker en brengt de cursus met passie, een dosis humor en een borrel. Zijn cursisten ver­went hij met lekker eten en drinken terwijl hij live geld uit de beurs hengelt.

Cursus-programma

07:15 uur
Zaal open.
Koffie en thee met vers belegde broodjes.

07:30 uur

Team Wessels stelt zich voor (Rob, Robbin en Adam).

07:40 uur
Uitleg werking Robot in een notendop ter voorbereiding van de live handel.

08:00 uur
Robbin en Adam gaan nu live handelen op de beurs met de DAX 40 Index. Alles is op een groot scherm te volgen. We halen ca € 400,- uit de beurs terwijl u erbij bent. Dit wordt meestal binnen een klein uur gerealiseerd.

09:30 uur
Cursisten stellen zich voor.
Transparantie is onze prioriteit: we laten onze winsten en verliezen zien, we delen bewijs van onze handel via rekeningoverzichten.

10:30 uur
Cursisten gaan nu zelf oefenen met de robot long en short.
Tijdens het oefenen laten we u stapsgewijs kennis maken met het handelsplan en de gratis handelsrobot zodat u deze direct kunt toepassen. De veiligheid, het kostenaspect en het bedieningsgemak zijn daarbij van groot belang.

Punten die aan bod komen:
* Ga ik long of short?
* Wanneer kopen en verkopen?

* Wanneer stap ik in?
* Wanneer stap ik uit?

* Hoe zet ik een verlies om in winst?
* Hoe bescherm ik mijn kapitaal?

* Hoe reageer ik bij stijging of daling?
* Hoe gebruik ik de handelsrobot?

* Risico-beheersing
* Exit-strategie

Rob is een dagje ouder (84) en vertrekt op dokters advies iets eerder. Zijn trouwe medewerkers Robbin en Adam zetten met hun jarenlange kennis en ervaring de cursus voort.

11:30 uur 
* Uw persoonlijke handelsplan
* Hoeveel risico wil ik nemen?
* Welke broker en waarom?
* Welke bank en waarom?
* Uitleg online handels-sessies.
* Hoe open ik een live rekening?
* Enquête

12:30 uur 
* We vertrekken naar het restaurant voor een 12-uurtje en wat napraten
* Hoe en wanneer zien we elkaar terug bij de online handels-sessies?

13:00 uur
Einde cursus


Extra bij prijs inbegrepen:
Na deze cursusdag kunt u zes weken online meekijken hoe wij steeds om 08.00 uur ’s morgens live handelen op de beurs. Bovendien krijgt u een gratis opfris-terugkomdag naar keuze in Breukelen.

 

Interesse in de cursus?

U bent geïnteresseerd maar u heeft nog enkele vragen? Een kennismakingsgesprek is altijd zinvol. Aarzel niet om te mailen of te bellen. Wij staan u graag te woord!

Telefoon NL 010 519 21 15 | Email info@robwessels.nl
RW_team_wessels

Telefoon NL 010 519 21 15
Email info@robwessels.nl

Humor en een borrel

Rob Wessels (84) is transparant en laat niet alleen zijn winsten, maar ook zijn verliezen zien. Hij is een vrijdenker en brengt de cursus met passie, een dosis humor en een flinke borrel. Zijn cursisten verwent hij met lekker eten en drinken terwijl hij live geld uit de beurs hengelt.

Wat levert het op?

De cursus Daytraden gaat over de manier waarop u geld uit de markt kunt halen. €100 tot €1.000 per dag is mogelijk, afhankelijk van uw kapitaal, risico­­profiel en praktijk­­ervaring.

Benodigd kapitaal

Het handelssysteem is toepasbaar voor grote en kleine zaken­­porte­feuilles. Of u nu €50.000 of een miljoen ter beschikking hebt, de regels van het handelsplan zijn hetzelfde. De meeste handelaars zitten tussen de €50.000 en €1.000.000 om met top­kwaliteit producten te kunnen daytraden. Als u eerst eens heel voor­zichtig wilt pootjebaden kunt u bijvoor­beeld beginnen met de helft.

Ervaring niet vereist

U hoeft geen ervaring met aan­delen, opties of futures te hebben om het vak te leren. Het belang­rijkste is dat u een handelaars­­type bent, een echte handels­geest hebt en gedisci­plineerd kunt werken, maar daytraden moet je oefenen! Niemand kan goed fietsen zonder eerst te oefenen. Zo is het ook met daytraden. Lees verder

20 Cursus-voordelen

  • U leert gouden momenten te kiezen om te kopen.
  • U krijgt een gratis handels-robot om uw emoties te kunnen beheersen. Lees verder

Daytrading is te leren

Daytrading is het kopen en verkopen van effecten op de beurs om tijdens de handelsdag te profiteren van prijsfluctuaties. Opbrengsten van €100 tot €1.000 per dag zijn mogelijk, afhankelijk van uw kapitaal, risico­­profiel en praktijk­­ervaring.
Van daytrading heb ik mijn vak gemaakt en geef al 25 jaar cursussen om het ook u te leren. Ik werk volgens een beproefde methode die klinkt als een klok.

De passie van Rob

Rob (84) kun je het beste omschrijven als een streetwise psycholoog met veel zelfkennis. Hij brengt de cursus met passie, een dosis humor en een flinke borrel. Hij presen­teert bevlogen, gedreven, vurig en vol enthousiasme. Hij is heel oplettend, ziet snel of iemand een vraag heeft of hulp nodig heeft van zijn jongens. Zijn cursisten verwent hij met lekker eten en drinken terwijl hij live geld uit de beurs hengelt.

Past Daytraden bij u?

Indien u eerst eens wilt zien hoe het daytraden in z’n werk gaat, kunt u de kleine groeps­cursus van €575,- nemen. Zo ziet u op de cursusdag hoe wij live handelen en kunt u daarna nog zes weken ’s morgens online meekijken hoe wij live handelen. Dan weet u in ieder geval of deze vorm van daytraden bij uw persoonlijkheid past.