Benodigd kapitaal

Het handelssysteem is toepasbaar voor grote en kleine zaken­portefeuilles. Of u nu €50.000 of een miljoen ter beschikking hebt, de regels van het handels­plan zijn hetzelfde. De meeste handelaars zitten tussen de €50.000 en €1.000.000 om met top­kwaliteit producten te kunnen daytraden. Als u eerst eens heel voorzichtig wilt pootje­baden kunt u bijvoorbeeld beginnen met de helft.

Indien u eerst eens wilt zien hoe het daytraden in z’n werk gaat, kunt u de luxe groeps­cursus van €475,- nemen. Zo ziet u op de cursusdag hoe wij live handelen en krijgt u daarna ook nog onbeperkte ondersteuning en kunt u dertig dagen naar keuze online meekijken hoe wij live handelen. Dan weet u in ieder geval wat daytraden inhoudt en of het iets voor u is. Of deze vorm van daytraden bij uw persoonlijkheid past.

Loempiakar-RW

Wilt u geld verdienen met een loempia-kar of met daytraden?

Ik vergelijk de handel op de beurs met alle andere vormen van handel. Iemand wil bijvoorbeeld een hotel-café-restaurant beginnen maar heeft slechts geld voor een nieuwe loempia-kar. Dan raad ik aan om eerst eens met die loempia-kar te beginnen om op die manier ervaring op te doen en ondertussen te sparen voor een restaurant.

Ik kan natuurlijk niet in uw portemonnee kijken maar begin met een bedrag waar u niet van wakker ligt. Probeer te starten met een bedrag wat u bijvoorbeeld nodig zou hebben om een loempia-kar te beginnen. Op die manier kunt u relaxed handelen, en als het dan goed voelt, vergroot u uw handelsgeld stapsgewijs.

Als u geïnteresseerd bent, maar nog enkele vragen heeft, is een kennismakingsgesprek altijd zinvol. Aarzel niet om te bellen 010 519 21 15. U kunt ons natuurlijk ook mailen: robwessels@gmail.com. Wij staan u graag te woord!

RW_team_wessels
RW_button_programma RW_button_inschrijven

 

Interesse in de cursus?

U bent geïnteresseerd maar u heeft nog enkele vragen? Een kennismakingsgesprek is altijd zinvol. Aarzel niet om te mailen of te bellen. Wij staan u graag te woord!

Telefoon NL 010 519 21 15 | Email info@robwessels.nl
RW_team_wessels

Telefoon NL 010 519 21 15
Email info@robwessels.nl