Cursusdata en locatie

Hotel van der Valk Breukelen

Hotel van der Valk Breukelen heeft onlangs een omvangrijke renovatie succesvol afgerond. Tijdens deze renovatie is er een geavanceerd en innovatief lucht- en ventilatiesysteem geïnstalleerd. Dit systeem voldoet aan alle eisen en richtlijnen van het Horeca-besluit en is ontworpen om de lucht in de ruimtes continu te verversen met verse buitenlucht, waarbij er minimaal luchtcirculatie plaatsvindt. De ververstijd van de lucht in de zaal is uitzonderlijk snel, wat zorgt voor een optimaal binnenklimaat.

De groepjes bestaan uit maximaal 15 personen.

Juli
Vrijdag 26 juli

Augustus
Vrijdag 23 augustus

September
Vrijdag 6 september
Maandag 23 september

Oktober
Vrijdag 4 oktober
Maandag 21 oktober

November
Vrijdag 1 november
Maandag 18 november
Vrijdag 29 november

December
Vrijdag 13 december
Vrijdag 27 december

Tijdens de cursus word ik ondersteund door twee geweldige medewerkers Robbin en Adam. Ze zijn inmiddels professionele traders van mijn handelssysteem. Adam is al 12 jaar bij mij in dienst en Robbin alweer bijna 7 jaar. Zij zijn niet alleen mijn assistenten, maar ze zorgen ook goed voor mij persoonlijk want ik word wel een dagje ouder, 84.
Zij zijn dus ervaren traders die de cursisten niet alleen tijdens de cursusdag maar ook daarna op een persoonlijke manier begeleiden.

 

Interesse in de cursus?

U bent geïnteresseerd maar u heeft nog enkele vragen? Een kennismakingsgesprek is altijd zinvol. Aarzel niet om te mailen of te bellen. Wij staan u graag te woord!

Telefoon NL 010 519 21 15 | Email info@robwessels.nl
RW_team_wessels

Telefoon NL 010 519 21 15
Email info@robwessels.nl

Humor en een borrel

Rob Wessels (84) is transparant en laat niet alleen zijn winsten, maar ook zijn verliezen zien. Hij is een vrijdenker en brengt de cursus met passie, een dosis humor en een flinke borrel. Zijn cursisten verwent hij met lekker eten en drinken terwijl hij live geld uit de beurs hengelt.

Wat levert het op?

De cursus Daytraden gaat over de manier waarop u geld uit de markt kunt halen. €100 tot €1.000 per dag is mogelijk, afhankelijk van uw kapitaal, risico­­profiel en praktijk­­ervaring.

Benodigd kapitaal

Het handelssysteem is toepasbaar voor grote en kleine zaken­­porte­feuilles. Of u nu €50.000 of een miljoen ter beschikking hebt, de regels van het handelsplan zijn hetzelfde. De meeste handelaars zitten tussen de €50.000 en €1.000.000 om met top­kwaliteit producten te kunnen daytraden. Als u eerst eens heel voor­zichtig wilt pootjebaden kunt u bijvoor­beeld beginnen met de helft.

Ervaring niet vereist

U hoeft geen ervaring met aan­delen, opties of futures te hebben om het vak te leren. Het belang­rijkste is dat u een handelaars­­type bent, een echte handels­geest hebt en gedisci­plineerd kunt werken, maar daytraden moet je oefenen! Niemand kan goed fietsen zonder eerst te oefenen. Zo is het ook met daytraden. Lees verder

20 Cursus-voordelen

  • U leert gouden momenten te kiezen om te kopen.
  • U krijgt een gratis handels-robot om uw emoties te kunnen beheersen. Lees verder

Daytrading is te leren

Daytrading is het kopen en verkopen van effecten op de beurs om tijdens de handelsdag te profiteren van prijsfluctuaties. Opbrengsten van €100 tot €1.000 per dag zijn mogelijk, afhankelijk van uw kapitaal, risico­­profiel en praktijk­­ervaring.
Van daytrading heb ik mijn vak gemaakt en geef al 25 jaar cursussen om het ook u te leren. Ik werk volgens een beproefde methode die klinkt als een klok.

De passie van Rob

Rob (84) kun je het beste omschrijven als een streetwise psycholoog met veel zelfkennis. Hij brengt de cursus met passie, een dosis humor en een flinke borrel. Hij presen­teert bevlogen, gedreven, vurig en vol enthousiasme. Hij is heel oplettend, ziet snel of iemand een vraag heeft of hulp nodig heeft van zijn jongens. Zijn cursisten verwent hij met lekker eten en drinken terwijl hij live geld uit de beurs hengelt.

Past Daytraden bij u?

Indien u eerst eens wilt zien hoe het daytraden in z’n werk gaat, kunt u de kleine groeps­cursus van €575,- nemen. Zo ziet u op de cursusdag hoe wij live handelen en kunt u daarna nog zes weken ’s morgens online meekijken hoe wij live handelen. Dan weet u in ieder geval of deze vorm van daytraden bij uw persoonlijkheid past.