Klappen van de zweep

Even een verslag hoe het mij vergaan is na de cursus vorig jaar juni:
Ik had uiteindelijk wat andere bezigheden met mijn oude bedrijf dus ben pas in maart begonnen. Je boekje ken ik inmiddels uit mijn hoofd, zo vaak heb ik het gepakt voor, tijdens of na het traden. Ik heb nu pas 4 maanden ervaring maar ik vind het werkelijk fantastisch. Zoals je gister al beschreef in je mail is gevoel en intuïtie belangrijk, er zijn dagen dat ik er naar mijn idee geen gevoel voor heb, omdat ik of niet lekker in mijn vel zit na een laat avondje o.i.d. of omdat dat ik de beurs ‘eng’ vind. Dan handel ik gewoon niet.
Wat mij ook heel erg aansprak is voorzichtig te zijn en niet roekeloos, het betaald zich uit want op wat dagen na dat ik geen winst had of een beetje verlies ben ik alleen op 6 mei de mist ingegaan. Kostte me drie weken om het verlies goed te maken. Maar intussen sta ik op een mooie winst procentueel.
Ik geef me een half jaar om het klappen van de zweep zo goed mogelijk te leren kennen en mezelf te bewijzen dat ik continue goed kan performen. Ik handel nu met 50K maar heb nooit meer dan 4 futures ingezet, en meestal maar 2 of 3. Als het goed blijft gaan en ik ook moeilijke situaties kan oplossen ga ik met grotere bedragen werken, eerder niet.
Als ex ondernemer weet ik dat geld verdienen is als met een speld zandkorrels stapelen en geld verliezen/uitgeven als een emmer water legen in de woestijn.
Ook geloof ik heilig in het voortdurend finetunen, niet in de breedte maar focus op 1 beurs, 1 future, 1 handelssysteem en alles zo eenvoudig mogelijk houden.
Maar het allermooiste vind ik nog wel dat ik een nieuw vak aan het leren ben, wat ik kan doen wanneer ik er zin in heb, waar ook ter wereld en tot mijn 80e als ik dat haal. En laten we niet vergeten de kick of positieve energie die het met zich meebrengt. Dus de cursus heb ik al ruimschoots terugverdiend. Ik wil je dan ook nog heel hartelijk bedanken voor de goede uitleg, vele wijsheden in je boekje en mails en ik zal je op de hoogte blijven houden.

Humor en een borrel

Rob Wessels (84) is transparant en laat niet alleen zijn winsten, maar ook zijn verliezen zien. Hij is een vrijdenker en brengt de cursus met passie, een dosis humor en een flinke borrel. Zijn cursisten verwent hij met lekker eten en drinken terwijl hij live geld uit de beurs hengelt.

Wat levert het op?

De cursus Daytraden gaat over de manier waarop u geld uit de markt kunt halen. €100 tot €1.000 per dag is mogelijk, afhankelijk van uw kapitaal, risico­­profiel en praktijk­­ervaring.

Benodigd kapitaal

Het handelssysteem is toepasbaar voor grote en kleine zaken­­porte­feuilles. Of u nu €50.000 of een miljoen ter beschikking hebt, de regels van het handelsplan zijn hetzelfde. De meeste handelaars zitten tussen de €50.000 en €1.000.000 om met top­kwaliteit producten te kunnen daytraden. Als u eerst eens heel voor­zichtig wilt pootjebaden kunt u bijvoor­beeld beginnen met de helft.

Ervaring niet vereist

U hoeft geen ervaring met aan­delen, opties of futures te hebben om het vak te leren. Het belang­rijkste is dat u een handelaars­­type bent, een echte handels­geest hebt en gedisci­plineerd kunt werken, maar daytraden moet je oefenen! Niemand kan goed fietsen zonder eerst te oefenen. Zo is het ook met daytraden. Lees verder

20 Cursus-voordelen

  • U leert gouden momenten te kiezen om te kopen.
  • U krijgt een gratis handels-robot om uw emoties te kunnen beheersen. Lees verder

Daytrading is te leren

Daytrading is het kopen en verkopen van effecten op de beurs om tijdens de handelsdag te profiteren van prijsfluctuaties. Opbrengsten van €100 tot €1.000 per dag zijn mogelijk, afhankelijk van uw kapitaal, risico­­profiel en praktijk­­ervaring.
Van daytrading heb ik mijn vak gemaakt en geef al 25 jaar cursussen om het ook u te leren. Ik werk volgens een beproefde methode die klinkt als een klok.

De passie van Rob

Rob (84) kun je het beste omschrijven als een streetwise psycholoog met veel zelfkennis. Hij brengt de cursus met passie, een dosis humor en een flinke borrel. Hij presen­teert bevlogen, gedreven, vurig en vol enthousiasme. Hij is heel oplettend, ziet snel of iemand een vraag heeft of hulp nodig heeft van zijn jongens. Zijn cursisten verwent hij met lekker eten en drinken terwijl hij live geld uit de beurs hengelt.

Past Daytraden bij u?

Indien u eerst eens wilt zien hoe het daytraden in z’n werk gaat, kunt u de kleine groeps­cursus van €575,- nemen. Zo ziet u op de cursusdag hoe wij live handelen en kunt u daarna nog zes weken ’s morgens online meekijken hoe wij live handelen. Dan weet u in ieder geval of deze vorm van daytraden bij uw persoonlijkheid past.