Ervaring niet vereist

U hoeft geen ervaring met aandelen, opties of futures te hebben om het vak te leren. Het belangrijkste is dat u een handelaars­type bent, een echte handelsgeest hebt en gedisciplineerd kunt werken, maar daytraden moet je oefenen! Niemand kan goed fietsen zonder eerst te oefenen. Zo is het ook met daytraden.

Van demo-account naar zelf traden

Als u het vak van trader wilt leren, hoeft u niet direct veel geld te investeren. We gaan eerst een paar weekjes oefenen met een zogenaamd demo-account. Daarna begint u pas met echt geld dat u eventueel  langzaam kunt opvoeren naarmate uw ervaring toeneemt. Ik blijf u daarbij onder­steunen. Natuurlijk is traden met een demo-account niet hetzelfde als wanneer u met uw eigen geld zou traden, maar u leert in ieder geval meer dan wanneer u eerst helemaal niet zou oefenen.

Zodra u daarna de stap maakt om serieus met uw eigen geld te gaan traden, is het misschien handig om als beginneling eerst met een klein bedrag te starten. Wat u kunt missen weet ik natuurlijk niet. Voor de een is dat €25.000 en voor de ander €150.000. In ieder geval is handelen met écht geld toch weer een stap serieuzer dan alleen met een demo-account.

Emoties onder controle houden

Het enige gevaar dat alles in de soep kan gooien, bent uzelf! U zult moeten vechten tegen emoties als hebzucht, angst, ongeduld en eigenwijsheid. Het zijn precies de emoties die u moet leren onder controle te houden wilt u slagen als trader. Ik help u daar natuurlijk bij!

Let wel, niets in het leven is zonder risico. Zelfs ervaren traders zoals ik kunnen nog wel eens een klap om de oren krijgen.

 

RW_button_programma RW_button_inschrijven

 

Interesse in de cursus?

U bent geïnteresseerd maar u heeft nog enkele vragen? Een kennismakingsgesprek is altijd zinvol. Aarzel niet om te mailen of te bellen. Wij staan u graag te woord!

Telefoon NL 010 519 21 15 | Email info@robwessels.nl
RW_team_wessels

Telefoon NL 010 519 21 15
Email info@robwessels.nl

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.