Rob’s drijfveren

Mensen vragen weleens: “Waarom geef je een cursus als je zo goed kunt daytraden?” Mijn antwoord is dan: Ik ben nu 81 jaar en speel nog elke dag op de beurs. Daarbij vind ik het ontzettend leuk om tijdens het handelen anderen te trainen, gelijk een voetbaltrainer. Het geeft me een goed gevoel als ik anderen kan helpen om verlies te voorkomen en winst te kunnen maken.

Ik ontmoet ook nog eens allerlei interessante (zaken)mensen die mijn leven verrijken, want het leven achter een pc is behoorlijk eenzaam.

Intense voldoening

Het leren van het vak aan anderen houdt mijzelf trouwens super-scherp. Iedereen heeft een soort klankbord nodig om de geest scherp te houden, om niet bedrijfsblind te worden.

Het geeft me bovendien intense voldoening om iemand op weg te helpen die succesvol kan worden met dit geweldige beroep.

De door mijzelf door de jaren heen ontwikkelde strategie, zie ik graag beloond worden met een stukje goodwill, gelijk een ondernemer die zijn goed renderende bedrijf verkoopt.

Ik handel als een koopman en doe niet aan technische analyses. Handelen op de beurs zie ik als handelen op de markt. Aandelen hadden voor mijn part net zo goed bloemen kunnen zijn. In mijn ogen zijn aandelen slechts producten om geld mee te verdienen.

Het meest vrije beroep

Handelen met aandelen of futures is werkelijk fascinerend. Het is het meest vrije beroep dat er bestaat. Het houdt mensen jong van geest omdat het denken nooit stil staat. Men moet steeds op nieuwe situaties reageren. Het bevat alle elementen die het ondernemen zo boeiend maken.

Tot slot nog even dit: een succesvolle daytrader is geen geniale belegger maar heeft een geniale discipline om zich aan zijn of haar eigen regels te houden.

 

RW_button_programma RW_button_inschrijven

 

Interesse in de cursus?

U bent geïnteresseerd maar u heeft nog enkele vragen? Een kennismakingsgesprek is altijd zinvol. Aarzel niet om te mailen of te bellen. Wij staan u graag te woord!

Telefoon NL 010 519 21 15 | Email info@robwessels.nl
RW_team_wessels

Telefoon NL 010 519 21 15
Email info@robwessels.nl