Rob’s drijfveren

Mensen vragen weleens: “Waarom geef je een cursus als je zo goed kunt daytraden?” Mijn antwoord is dan: Het is voor mij én én. Ik handel 5 dagen per week, elke dag op dezelfde manier, en op vrijdag zijn er betalende cursisten bij. Daarbij vind ik het ontzettend leuk om tijdens het handelen anderen te trainen, gelijk een voetbaltrainer. Het geeft me een goed gevoel als ik anderen kan helpen om verlies te voorkomen en winst te kunnen maken.Ik ontmoet ook nog eens allerlei interessante (zaken)mensen die mijn leven verrijken, want het leven achter een pc is behoorlijk eenzaam.

Intense voldoening
Het leren van het vak aan anderen houdt mijzelf trouwens super-scherp. Iedereen heeft een soort klankbord nodig om de geest scherp te houden, om niet bedrijfsblind te worden.

Het geeft me bovendien intense voldoening om iemand op weg te helpen die succesvol kan worden met dit geweldige beroep.

De door mijzelf door de jaren heen ontwikkelde strategie, zie ik graag beloond worden met een stukje goodwill, gelijk een ondernemer die zijn goed renderende bedrijf verkoopt.

Ik handel als een koopman en doe niet aan technische analyses. Handelen op de beurs zie ik als handelen op de markt. Aandelen hadden voor mijn part net zo goed bloemen kunnen zijn. In mijn ogen zijn aandelen slechts producten om geld mee te verdienen.

Het meest vrije beroep
Handelen met aandelen of futures is werkelijk fascinerend. Het is het meest vrije beroep dat er bestaat. Het houdt mensen jong van geest omdat het denken nooit stil staat. Men moet steeds op nieuwe situaties reageren. Het bevat alle elementen die het ondernemen zo boeiend maken.

Tot slot nog even dit: een succesvolle daytrader is geen geniale belegger maar heeft een geniale discipline om zich aan zijn of haar eigen regels te houden.

 

RW_button_programma RW_button_inschrijven

 

Interesse in de cursus?

U bent geïnteresseerd maar u heeft nog enkele vragen? Een kennismakingsgesprek is altijd zinvol. Aarzel niet om te mailen of te bellen. Wij staan u graag te woord!

Telefoon NL 010 519 21 15 | Email info@robwessels.nl
RW_team_wessels

Telefoon NL 010 519 21 15
Email info@robwessels.nl

Humor en een borrel

Rob Wessels (84) is transparant en laat niet alleen zijn winsten, maar ook zijn verliezen zien. Hij is een vrijdenker en brengt de cursus met passie, een dosis humor en een flinke borrel. Zijn cursisten verwent hij met lekker eten en drinken terwijl hij live geld uit de beurs hengelt.

Wat levert het op?

De cursus Daytraden gaat over de manier waarop u geld uit de markt kunt halen. €100 tot €1.000 per dag is mogelijk, afhankelijk van uw kapitaal, risico­­profiel en praktijk­­ervaring.

Benodigd kapitaal

Het handelssysteem is toepasbaar voor grote en kleine zaken­­porte­feuilles. Of u nu €50.000 of een miljoen ter beschikking hebt, de regels van het handelsplan zijn hetzelfde. De meeste handelaars zitten tussen de €50.000 en €1.000.000 om met top­kwaliteit producten te kunnen daytraden. Als u eerst eens heel voor­zichtig wilt pootjebaden kunt u bijvoor­beeld beginnen met de helft.

Ervaring niet vereist

U hoeft geen ervaring met aan­delen, opties of futures te hebben om het vak te leren. Het belang­rijkste is dat u een handelaars­­type bent, een echte handels­geest hebt en gedisci­plineerd kunt werken, maar daytraden moet je oefenen! Niemand kan goed fietsen zonder eerst te oefenen. Zo is het ook met daytraden. Lees verder

20 Cursus-voordelen

  • U leert gouden momenten te kiezen om te kopen.
  • U krijgt een gratis handels-robot om uw emoties te kunnen beheersen. Lees verder

Daytrading is te leren

Daytrading is het kopen en verkopen van effecten op de beurs om tijdens de handelsdag te profiteren van prijsfluctuaties. Opbrengsten van €100 tot €1.000 per dag zijn mogelijk, afhankelijk van uw kapitaal, risico­­profiel en praktijk­­ervaring.
Van daytrading heb ik mijn vak gemaakt en geef al 25 jaar cursussen om het ook u te leren. Ik werk volgens een beproefde methode die klinkt als een klok.

De passie van Rob

Rob (84) kun je het beste omschrijven als een streetwise psycholoog met veel zelfkennis. Hij brengt de cursus met passie, een dosis humor en een flinke borrel. Hij presen­teert bevlogen, gedreven, vurig en vol enthousiasme. Hij is heel oplettend, ziet snel of iemand een vraag heeft of hulp nodig heeft van zijn jongens. Zijn cursisten verwent hij met lekker eten en drinken terwijl hij live geld uit de beurs hengelt.

Past Daytraden bij u?

Indien u eerst eens wilt zien hoe het daytraden in z’n werk gaat, kunt u de kleine groeps­cursus van €575,- nemen. Zo ziet u op de cursusdag hoe wij live handelen en kunt u daarna nog zes weken ’s morgens online meekijken hoe wij live handelen. Dan weet u in ieder geval of deze vorm van daytraden bij uw persoonlijkheid past.