Meest gestelde vragen

Hieronder treft u een antwoord op de meest gestelde vragen. Heeft u toch nog vragen, schroom dan niet ons te bellen of mailen.

Email: robwessels@gmail.com
Telefoon: +31 (0)10 519 21 15

Wat krijg ik voor mijn €575,-?

 • cursusdag in Hotel Van der Valk Breukelen
 • gratis parkeren
 • semi-snelladers voor elektrische auto’s
 • koffie en thee met vers belegde broodjes bij binnenkomst in de zaal
 • als lunch een 12-uurtje in het restaurant
 • zes weken ’s morgens meekijken hoe we live handelen
 • slimme handelsrobot
 • cursusboek met Daytrading-stappenplan
 • opfrisdag / terugkomdag in Hotel Van der Valk Breukelen
 • 100% persoonlijke service en aandacht
 • onbeperkte ondersteuning met onze geroemde service

Hoe lang duurt de cursus?
De cursus bestaat uit een cursusbijeenkomst van 07.30 – 13.00 uur. Na deze cursusdag krijgt u onbeperkte ondersteuning, kunt u nog zes weken online meekijken hoe wij live handelen en krijgt u een gratis opfrisdag naar keuze bij Hotel van der Valk in Breukelen.

Ik ben niet handig met computers, kan ik de cursus wel volgen?
De techniek om te daytraden is makkelijk te leren. Wij nemen alle tijd om u alles rustig uit te leggen, net zo lang totdat u zich prettig voelt. Geen haast. Onze oudste cursist is 97 jaar, dus iedereen kan het leren.

Hoe groot zijn de groepscursussen?
Tussen de 5 en de 12 personen.

Hoeveel beurs-kennis moet je hebben met daytraden?
Het handelssysteem is zo makkelijk dat geen kennis of ervaring vereist is.

Welk kapitaal heb ik minimaal nodig om te daytraden?
De meeste handelaars zitten tussen de € 50.000 en € 1.000.000 om met kwalitatief hoogstaande producten te kunnen traden. Als u eerst eens heel voor­zichtig wilt pootjebaden kunt u bijvoor­beeld beginnen met de helft.

Hoeveel tijd ben ik kwijt met handelen?
U kunt altijd handelen zolang de beurzen open zijn. Er zijn mensen die de hele dag handelen en er zijn mensen die maar een paar uur per dag bezig zijn. Het is helemaal afhankelijk van uw eigen voorkeuren.

Moet ik de hele tijd thuis achter mijn computer zitten om te handelen?
Nee dat hoeft niet, u kunt een robot voor u laten handelen en als u onderweg bent kunt u gebruik maken van uw telefoon, tablet of laptop.

Waarom geeft u les als u zo goed kunt handelen?
Het is voor mij én én. Ik handel 5 dagen per week, elke dag op dezelfde manier, en op vrijdag zijn er betalende cursisten bij. Cursus geven houdt mij scherp en ik vind het een uitje. Het is leuk om te doen, het is gezellig en je bent de hele dag onder gelijkgestemden.

Wat zijn de kosten om te kunnen handelen?
De brokers waarmee ik handel rekenen geen transactiekosten en hebben een heel klein verschil tussen de bied- en vraagprijs (spread). De winst die ik eruit haal is netto en daar gaan geen verdere kosten meer vanaf.

Welk soort mensen volgt deze cursus?
Boeren, acteurs en artsen
Voetballers, coureurs en ex-floortraders
Juristen, journalisten en gepensioneerden

Orthopedisten, chirurgen en slagers
Boekhouders, raadsleden en burgermeesters
Professoren, croupiers en autohandelaren

Juweliers, apothekers en architecten
Toiletjuffrouwen, IT specialisten en hackers
Marktkooplieden, dakdekkers en ex inbrekers

Pokeraars, kleding-ontwerpers en diskjockey’s
Makelaars, helderzienden en fietsenmakers
Zeevissers, horeca-magnaten en vermogensbeheerders

Schrijvers, vertegenwoordigers en aannemers
Scheepsbouwers, project-ontwikkelaars en apothekers
Leraren, standbouwers en studenten

Fotografen, ingenieurs en piloten
Kappers, postbodes en interim-managers
Kaas- en visboeren, sm-meesteressen, bankdirecteuren
Sport-instructeurs, meubelbouwers en ICT-ers

 

RW_button_programma RW_button_inschrijven

 

Interesse in de cursus?

U bent geïnteresseerd maar u heeft nog enkele vragen? Een kennismakingsgesprek is altijd zinvol. Aarzel niet om te mailen of te bellen. Wij staan u graag te woord!

Telefoon NL 010 519 21 15 | Email info@robwessels.nl
RW_team_wessels

Telefoon NL 010 519 21 15
Email info@robwessels.nl

Humor en een borrel

Rob Wessels (84) is transparant en laat niet alleen zijn winsten, maar ook zijn verliezen zien. Hij is een vrijdenker en brengt de cursus met passie, een dosis humor en een flinke borrel. Zijn cursisten verwent hij met lekker eten en drinken terwijl hij live geld uit de beurs hengelt.

Wat levert het op?

De cursus Daytraden gaat over de manier waarop u geld uit de markt kunt halen. €100 tot €1.000 per dag is mogelijk, afhankelijk van uw kapitaal, risico­­profiel en praktijk­­ervaring.

Benodigd kapitaal

Het handelssysteem is toepasbaar voor grote en kleine zaken­­porte­feuilles. Of u nu €50.000 of een miljoen ter beschikking hebt, de regels van het handelsplan zijn hetzelfde. De meeste handelaars zitten tussen de €50.000 en €1.000.000 om met top­kwaliteit producten te kunnen daytraden. Als u eerst eens heel voor­zichtig wilt pootjebaden kunt u bijvoor­beeld beginnen met de helft.

Ervaring niet vereist

U hoeft geen ervaring met aan­delen, opties of futures te hebben om het vak te leren. Het belang­rijkste is dat u een handelaars­­type bent, een echte handels­geest hebt en gedisci­plineerd kunt werken, maar daytraden moet je oefenen! Niemand kan goed fietsen zonder eerst te oefenen. Zo is het ook met daytraden. Lees verder

20 Cursus-voordelen

 • U leert gouden momenten te kiezen om te kopen.
 • U krijgt een gratis handels-robot om uw emoties te kunnen beheersen. Lees verder

Daytrading is te leren

Daytrading is het kopen en verkopen van effecten op de beurs om tijdens de handelsdag te profiteren van prijsfluctuaties. Opbrengsten van €100 tot €1.000 per dag zijn mogelijk, afhankelijk van uw kapitaal, risico­­profiel en praktijk­­ervaring.
Van daytrading heb ik mijn vak gemaakt en geef al 25 jaar cursussen om het ook u te leren. Ik werk volgens een beproefde methode die klinkt als een klok.

De passie van Rob

Rob (84) kun je het beste omschrijven als een streetwise psycholoog met veel zelfkennis. Hij brengt de cursus met passie, een dosis humor en een flinke borrel. Hij presen­teert bevlogen, gedreven, vurig en vol enthousiasme. Hij is heel oplettend, ziet snel of iemand een vraag heeft of hulp nodig heeft van zijn jongens. Zijn cursisten verwent hij met lekker eten en drinken terwijl hij live geld uit de beurs hengelt.

Past Daytraden bij u?

Indien u eerst eens wilt zien hoe het daytraden in z’n werk gaat, kunt u de kleine groeps­cursus van €575,- nemen. Zo ziet u op de cursusdag hoe wij live handelen en kunt u daarna nog zes weken ’s morgens online meekijken hoe wij live handelen. Dan weet u in ieder geval of deze vorm van daytraden bij uw persoonlijkheid past.