Wat levert het op?

De cursus gaat over de manier waarop u geld uit de markt kunt halen. €100 tot €1.000 per dag is mogelijk afhankelijk van uw risicoprofiel, kapitaal en praktijkervaring. Deze cursus is voor mensen die een professionele trader willen worden, bij wie het handelen in het bloed zit. Voor echte handelaren die geld willen verdienen en trades willen maken die zoden aan de dijk zetten.

We zitten er om geld te verdienen!
Als u zichzelf onder controle heeft en ruime praktijkervaring heeft opgedaan, kunt u als daytrader bijna dagelijks geld uit de markt halen met aanvaardbare risico’s. Let wel, niets in het leven is zonder risico. Zelfs ervaren traders zoals ik kunnen nog wel eens een klap om de oren krijgen.

Netto winst
De winst is netto! De broker rekent namelijk geen transactiekosten, er gaat geen BTW af, geen personeelskosten, geen winkelhuur nee… het is netto!

Geld uit de markt halen
De cursus gaat over de manier waarop u geld uit de markt haalt. Zelfs al heeft u nog nooit in uw leven een trade gemaakt want ik coach u net zo lang als u nodig acht. U leert snel omdat de cursus volledig is gericht op de praktijk.

Let op!
Een professionele daytrader maakt 
van te voren een handelsplan. 
Dan weet hij wat de risico’s zijn, en hoeveel geld hij kwijt is
 als het mis gaat. Een beginnende trader moet zich nog bewust worden van deze risico’s. De gevaren moeten niet worden onderschat. Dus als beginner is het verstandig om te traden met eigen geld wat u kan missen.

Een hoger rendement dan de bank?
Leveren interim-klussen te weinig geld en bevrediging op? Wilt u meer dan gewone beleggers? Bent u gewend risico’s te nemen? Heeft u dagelijks een paar uurtjes tijd? Aarzel dan niet om te mailen of te bellen voor een kennismakingsgesprek. Rob, Robbin en Adam staan u graag te woord! Telefoon: NL: 010 519 21 15

 

 

 

RW_button_programma RW_button_inschrijven

 

Disclaimer
Ik handel niet voor derden en geef géén advies! Het enige wat ik doe is het laten zien hoe ik zelf handel. Een ieder is verantwoordelijk voor zijn eigen daden.

 

Interesse in de cursus?

U bent geïnteresseerd maar u heeft nog enkele vragen? Een kennismakingsgesprek is altijd zinvol. Aarzel niet om te mailen of te bellen. Wij staan u graag te woord!

Telefoon NL 010 519 21 15 | Email info@robwessels.nl
RW_team_wessels

Telefoon NL 010 519 21 15
Email info@robwessels.nl

Humor en een borrel

Rob Wessels (84) is transparant en laat niet alleen zijn winsten, maar ook zijn verliezen zien. Hij is een vrijdenker en brengt de cursus met passie, een dosis humor en een flinke borrel. Zijn cursisten verwent hij met lekker eten en drinken terwijl hij live geld uit de beurs hengelt.

Wat levert het op?

De cursus Daytraden gaat over de manier waarop u geld uit de markt kunt halen. €100 tot €1.000 per dag is mogelijk, afhankelijk van uw kapitaal, risico­­profiel en praktijk­­ervaring.

Benodigd kapitaal

Het handelssysteem is toepasbaar voor grote en kleine zaken­­porte­feuilles. Of u nu €50.000 of een miljoen ter beschikking hebt, de regels van het handelsplan zijn hetzelfde. De meeste handelaars zitten tussen de €50.000 en €1.000.000 om met top­kwaliteit producten te kunnen daytraden. Als u eerst eens heel voor­zichtig wilt pootjebaden kunt u bijvoor­beeld beginnen met de helft.

Ervaring niet vereist

U hoeft geen ervaring met aan­delen, opties of futures te hebben om het vak te leren. Het belang­rijkste is dat u een handelaars­­type bent, een echte handels­geest hebt en gedisci­plineerd kunt werken, maar daytraden moet je oefenen! Niemand kan goed fietsen zonder eerst te oefenen. Zo is het ook met daytraden. Lees verder

20 Cursus-voordelen

  • U leert gouden momenten te kiezen om te kopen.
  • U krijgt een gratis handels-robot om uw emoties te kunnen beheersen. Lees verder

Daytrading is te leren

Daytrading is het kopen en verkopen van effecten op de beurs om tijdens de handelsdag te profiteren van prijsfluctuaties. Opbrengsten van €100 tot €1.000 per dag zijn mogelijk, afhankelijk van uw kapitaal, risico­­profiel en praktijk­­ervaring.
Van daytrading heb ik mijn vak gemaakt en geef al 25 jaar cursussen om het ook u te leren. Ik werk volgens een beproefde methode die klinkt als een klok.

De passie van Rob

Rob (84) kun je het beste omschrijven als een streetwise psycholoog met veel zelfkennis. Hij brengt de cursus met passie, een dosis humor en een flinke borrel. Hij presen­teert bevlogen, gedreven, vurig en vol enthousiasme. Hij is heel oplettend, ziet snel of iemand een vraag heeft of hulp nodig heeft van zijn jongens. Zijn cursisten verwent hij met lekker eten en drinken terwijl hij live geld uit de beurs hengelt.

Past Daytraden bij u?

Indien u eerst eens wilt zien hoe het daytraden in z’n werk gaat, kunt u de kleine groeps­cursus van €575,- nemen. Zo ziet u op de cursusdag hoe wij live handelen en kunt u daarna nog zes weken ’s morgens online meekijken hoe wij live handelen. Dan weet u in ieder geval of deze vorm van daytraden bij uw persoonlijkheid past.