Wat levert het op?

€100 tot €2.000 per dag is mogelijk afhankelijk van uw risicoprofiel, kapitaal en praktijkervaring. Deze cursus is voor mensen die een professionele trader willen worden, bij wie het handelen in het bloed zit. Voor echte handelaren die geld willen verdienen en trades willen maken die zoden aan de dijk zetten.

We zitten er om geld te verdienen!

Als u zichzelf onder controle heeft en ruime praktijkervaring heeft opgedaan, kunt u als daytrader bijna dagelijks geld uit de markt halen met aanvaardbare risico’s. Let wel, niets in het leven is zonder risico. Zelfs ervaren traders zoals ik kunnen nog wel eens een klap om de oren krijgen.

Netto winst

De winst is netto! De broker rekent namelijk geen transactiekosten, er gaat geen BTW af, geen personeelskosten, geen winkelhuur nee.. het is netto! 

Geld uit de markt halen

De cursus gaat over de manier waarop u geld uit de markt haalt. Zelfs al heeft u nog nooit in uw leven een trade gemaakt want ik coach u net zo lang als u nodig acht. U leert snel omdat de cursus volledig is gericht op de praktijk.

Een hoger rendement dan de bank?

Leveren interim-klussen te weinig geld en bevrediging op? Wilt u meer dan gewone beleggers? Bent u gewend risico’s te nemen? Heeft u dagelijks een paar uurtjes tijd? Aarzel dan niet om te mailen of te bellen voor een kennismakingsgesprek. Rob, Robbin en Adam staan u graag te woord! Telefoon: NL: 010 519 21 15

 

 

 

 

RW_button_programma RW_button_inschrijven

 

Disclaimer

Ik handel niet voor derden en geef géén advies! Het enige wat ik doe is het laten zien hoe ik zelf handel. Een ieder is verantwoordelijk voor zijn eigen daden.

Mijn systeem / handelsplan kan worden toegepast op aandelen, futures en opties. Maar ook op producten zoals speeders, turbo’s, CFD’s etc. Beleggen in deze laatst genoemde producten wint aan populariteit, maar pas op: dit zijn financiële hefboomproducten. Dit betekent dat u versneld kunt profiteren van een stijging of een daling van een bepaalde onderliggende waarde, maar dit kan ook risico’s met zich meebrengen. U kunt snel winst boeken maar net zo snel een groot verlies lijden dat zelfs de initiële inleg kan overstijgen. Zorg dat u zichzelf vooraf goed informeert over de mogelijke risico’s.

 

Interesse in de cursus?

U bent geïnteresseerd maar u heeft nog enkele vragen? Een kennismakingsgesprek is altijd zinvol. Aarzel niet om te mailen of te bellen. Wij staan u graag te woord!

Telefoon NL 010 519 21 15 | Email info@robwessels.nl
RW_button_programma

Telefoon NL 010 519 21 15
Email info@robwessels.nl