Duisternis

Na de training van jullie kon ik het niet laten… . Ik wist een beter systeem…. Op de lage en hoge RSI. Ik bezig en het leek te werken, waarbij ik geen treedjes hoefde te zetten. Dus gelijk aan de slag met een echt account met 5.000 euro. Het ging gelijk wel goed de eerste zes dagen en toen pats klapte de boel in. Ik had te weinig saldo en alles werd met verlies afgetikt. Mijn vrouw Alice zei… zie je nou wel.
Ik daarna weer aan de slag met extra geld. Toen ging ik gokken… ik kon het niet laten en ja hoor ik ging met short bij 9.050 helemaal mis. Toen had ik weer 2.000 verlies en wilde helemaal stoppen. Alice zei dat ik dat niet moest doen en gewoon treedjes moest gaan maken zoals zij nu ook deed. Dus ze heeft mijn account overgenomen en begon met treedjes. Ik was haar dankbaar want ze werkte het op naar de 9.300.
Toen kwamen jullie ook overnight te zitten en ben ik zelf weer verder gegaan. Nu alleen volgens jouw schema. Uiteindelijk 17.000 verlies gemaakt en 45.000 in totaal gestort. Maandag zijn we er uitgekomen en had ik al het verlies (ook oude) terug. Ik was dolgelukkig. Ik heb me toen voorgenomen dat ik voortaan jouw systeem ga gebruiken en start met 50.000 en 5 DFD’s.
Eerst mijn schuld aan jou terugverdienen. Ik heb nu elke 8.00 en 9.00 en 15.00 uur mijn treedjes gezet en vanmiddag kwam ik bij de 970 euro winst. Ik heb het geld weer teruggestort en nu naar jou overgemaakt.
Moraal van het verhaal. Jullie systeem werkt, werkt en werkt en de rest moet ik vergeten. Precies zoals je zei, maar ik was eigenwijs. Gokken is een neiging en je moet ervaren dat het je vet geld kost. Alice, mijn partner ben ik dankbaar dat ze me gered heeft. En jullie wil ik hartelijk bedanken voor de goede wijze waarop jullie dit in de wereld zetten. Ik ga door op jullie manier en weet nu dat wanneer we vast zitten, we gewoon moeten doorgaan.
Nogmaals bedankt heren. En het licht schijnt in de duisternis en de duisternis heeft het niet begrepen. Ik ga voor het licht!
Een bekeerde gokker!