Expertise

Rob-foto-01 (1)Mensen zeggen wel eens: “Is die Wessels zo’n geniale belegger?” Nee, geen geniale belegger maar geniaal gedisciplineerd. De kunst van het daytraden is je aan de regels houden die je jezelf oplegt.

Na bijna 25 jaar ervaring met daytraden heb ik een strategie opgebouwd waarin ik een rotsvast vertrouwen heb en waarvan u kunt profiteren. U krijgt dus het beste uit die 25 jaar ervaring overgedragen.

Natuurlijk weet niemand hoe de markt op de dag van de cursus eruit zal zien maar zelfs op zeer slechte dagen valt er nog geld uit te halen is mijn ervaring.

Mensen vragen weleens: “Maar meneer Wessels, waarom geeft u cursussen als u zo goed kunt daytraden?” Mijn antwoord daarop is: “Het is én én! Ik handel zelf nog elke dag en vrijdags met cursisten erbij. Het is leuk om gelijkgestemden les te geven en ik blijf er nog scherp door ook! Cursussen geven vind ik een uitje. Het is een geweldig gevoel als ik winst maak waar geïnteresseerden bij zijn. De vreugde die over en weer in de zaal circuleert is een fantastische boost voor mij. Wat is er nu mooier dan anderen te behoeden voor valkuilen en te laten zien hoe ze winst kunnen maken.”

U kunt nog zoveel boeken lezen over day- en swingtrading maar het gaat om de praktijk. U kunt toch ook niet leren zwemmen door een boek te lezen?

Geld verdienen

De cursus gaat over hoe u geld uit de markt haalt, zelfs al heeft u nog nooit in uw leven een trade gemaakt. U leert snel omdat de cursus volledig is gericht op de praktijk! Geld verdienen daar gaat het om.

Strak plan met begeleiding

Na de cursus bijeenkomst kunt u het traden thuis gelijk zelf proberen met een zogenaamd oefen-account. Daarna kunt u nog dertig dagen naar keuze online meekijken hoe ik live handel. Bovendien bent u van harte welkom op een gratis extra opfris-cursusdag naar keuze.

U kunt nauwelijks verliezen omdat u van tevoren een plan maakt waar u zich strak aan gaat houden. Als u thuis gaat traden, ondersteunt mijn team u persoonlijk en intensief via de moderne techniek van het internet. We kunnen elkaars scherm zien, we kunnen met elkaar praten en overleggen, zodat u langzaamaan het spel goed onder controle krijgt.

Let wel, niets in het leven is zonder risico. Zelfs ervaren traders zoals ik kunnen nog wel eens een klap om de oren krijgen.

 

RW_button_programma RW_button_inschrijven

 

Interesse in de cursus?

U bent geïnteresseerd maar u heeft nog enkele vragen? Een kennismakingsgesprek is altijd zinvol. Aarzel niet om te mailen of te bellen. Wij staan u graag te woord!

Telefoon NL 010 519 21 15 | Email info@robwessels.nl
RW_team_wessels

Telefoon NL 010 519 21 15
Email info@robwessels.nl