Expertise

Rob-foto-01 (1)Mensen zeggen wel eens: “Is die Wessels zo’n geniale belegger?” Nee, geen geniale belegger maar geniaal gedisciplineerd. De kunst van het daytraden is je aan de regels houden die je jezelf oplegt.

Na ruim 26 jaar ervaring met daytraden heb ik een strategie opgebouwd waarin ik een rotsvast vertrouwen heb en waarvan u kunt profiteren. U krijgt dus het beste uit die 26 jaar ervaring overgedragen.

Natuurlijk weet niemand hoe de markt op de dag van de cursus eruit zal zien maar zelfs op zeer slechte dagen valt er nog geld uit te halen is mijn ervaring.

Mensen vragen weleens: “Maar meneer Wessels, waarom geeft u cursussen als u zo goed kunt daytraden?” Mijn antwoord daarop is: “Het is én én! Ik handel zelf nog elke dag en vrijdags met cursisten erbij. Het is leuk om gelijkgestemden les te geven en ik blijf er nog scherp door ook! Cursussen geven vind ik een uitje. Het is een geweldig gevoel als ik winst maak waar geïnteresseerden bij zijn. De vreugde die over en weer in de zaal circuleert is een fantastische boost voor mij. Wat is er nu mooier dan anderen te behoeden voor valkuilen en te laten zien hoe ze winst kunnen maken.”

U kunt nog zoveel boeken lezen over day- en swingtrading maar het gaat om de praktijk. U kunt toch ook niet leren zwemmen door een boek te lezen?

Geld verdienen
De cursus gaat over hoe u geld uit de markt haalt, zelfs al heeft u nog nooit in uw leven een trade gemaakt. U leert snel omdat de cursus volledig is gericht op de praktijk! Geld verdienen daar gaat het om.

Strak plan met begeleiding
Na de cursus bijeenkomst kunt u het traden thuis gelijk zelf proberen met een zogenaamd oefen-account. Daarna kunt u nog dertig dagen naar keuze online meekijken hoe ik live handel. Bovendien bent u van harte welkom op een gratis extra opfris-cursusdag naar keuze.

U kunt nauwelijks verliezen omdat u van tevoren een plan maakt waar u zich strak aan gaat houden. Als u thuis gaat traden, ondersteunt mijn team u persoonlijk en intensief via de moderne techniek van het internet. We kunnen elkaars scherm zien, we kunnen met elkaar praten en overleggen, zodat u langzaamaan het spel goed onder controle krijgt.

Let wel, niets in het leven is zonder risico. Zelfs ervaren traders zoals ik kunnen nog wel eens een klap om de oren krijgen.

 

RW_button_programma RW_button_inschrijven

 

Interesse in de cursus?

U bent geïnteresseerd maar u heeft nog enkele vragen? Een kennismakingsgesprek is altijd zinvol. Aarzel niet om te mailen of te bellen. Wij staan u graag te woord!

Telefoon NL 010 519 21 15 | Email info@robwessels.nl
RW_team_wessels

Telefoon NL 010 519 21 15
Email info@robwessels.nl

Humor en een borrel

Rob Wessels (84) is transparant en laat niet alleen zijn winsten, maar ook zijn verliezen zien. Hij is een vrijdenker en brengt de cursus met passie, een dosis humor en een flinke borrel. Zijn cursisten verwent hij met lekker eten en drinken terwijl hij live geld uit de beurs hengelt.

Wat levert het op?

De cursus Daytraden gaat over de manier waarop u geld uit de markt kunt halen. €100 tot €1.000 per dag is mogelijk, afhankelijk van uw kapitaal, risico­­profiel en praktijk­­ervaring.

Benodigd kapitaal

Het handelssysteem is toepasbaar voor grote en kleine zaken­­porte­feuilles. Of u nu €50.000 of een miljoen ter beschikking hebt, de regels van het handelsplan zijn hetzelfde. De meeste handelaars zitten tussen de €50.000 en €1.000.000 om met top­kwaliteit producten te kunnen daytraden. Als u eerst eens heel voor­zichtig wilt pootjebaden kunt u bijvoor­beeld beginnen met de helft.

Ervaring niet vereist

U hoeft geen ervaring met aan­delen, opties of futures te hebben om het vak te leren. Het belang­rijkste is dat u een handelaars­­type bent, een echte handels­geest hebt en gedisci­plineerd kunt werken, maar daytraden moet je oefenen! Niemand kan goed fietsen zonder eerst te oefenen. Zo is het ook met daytraden. Lees verder

20 Cursus-voordelen

  • U leert gouden momenten te kiezen om te kopen.
  • U krijgt een gratis handels-robot om uw emoties te kunnen beheersen. Lees verder

Daytrading is te leren

Daytrading is het kopen en verkopen van effecten op de beurs om tijdens de handelsdag te profiteren van prijsfluctuaties. Opbrengsten van €100 tot €1.000 per dag zijn mogelijk, afhankelijk van uw kapitaal, risico­­profiel en praktijk­­ervaring.
Van daytrading heb ik mijn vak gemaakt en geef al 25 jaar cursussen om het ook u te leren. Ik werk volgens een beproefde methode die klinkt als een klok.

De passie van Rob

Rob (84) kun je het beste omschrijven als een streetwise psycholoog met veel zelfkennis. Hij brengt de cursus met passie, een dosis humor en een flinke borrel. Hij presen­teert bevlogen, gedreven, vurig en vol enthousiasme. Hij is heel oplettend, ziet snel of iemand een vraag heeft of hulp nodig heeft van zijn jongens. Zijn cursisten verwent hij met lekker eten en drinken terwijl hij live geld uit de beurs hengelt.

Past Daytraden bij u?

Indien u eerst eens wilt zien hoe het daytraden in z’n werk gaat, kunt u de kleine groeps­cursus van €575,- nemen. Zo ziet u op de cursusdag hoe wij live handelen en kunt u daarna nog zes weken ’s morgens online meekijken hoe wij live handelen. Dan weet u in ieder geval of deze vorm van daytraden bij uw persoonlijkheid past.