Benodigd kapitaal

Het handelssysteem is toepasbaar voor grote en kleine zaken­portefeuilles. Of u nu €50.000 of een miljoen ter beschikking hebt, de regels van het handels­plan zijn hetzelfde. De meeste handelaars zitten tussen de €50.000 en €1.000.000 om met top­kwaliteit producten te kunnen daytraden.

Pootjebaden
Als u eerst eens heel voorzichtig wilt pootje­baden kunt u bijvoorbeeld beginnen met de helft.Indien u eerst eens wilt zien hoe het daytraden in z’n werk gaat, kunt u de luxe groeps­cursus van €575,- nemen.

Zo ziet u op de cursusdag hoe wij live handelen en krijgt u daarna ook nog onbeperkte ondersteuning en kunt u zes weken ’s morgens online meekijken hoe wij live handelen. Dan weet u in ieder geval wat daytraden inhoudt en of het iets voor u is. Of deze vorm van daytraden bij uw persoonlijkheid past.

Loempiakar-RW

Wilt u geld verdienen met een loempia-kar of met daytraden?
Ik vergelijk de handel op de beurs met alle andere vormen van handel. Iemand wil bijvoorbeeld een hotel-café-restaurant beginnen maar heeft slechts geld voor een nieuwe loempia-kar. Dan raad ik aan om eerst eens met die loempia-kar te beginnen om op die manier ervaring op te doen en ondertussen te sparen voor een restaurant.

Uw portemonnee
Ik kan natuurlijk niet in uw portemonnee kijken maar begin met een bedrag waar u niet van wakker ligt. Probeer te starten met een bedrag wat u bijvoorbeeld nodig zou hebben om een loempia-kar te beginnen. Op die manier kunt u relaxed handelen, en als het dan goed voelt, vergroot u uw handelsgeld stapsgewijs.

Als u geïnteresseerd bent, maar nog enkele vragen heeft, is een kennismakingsgesprek altijd zinvol. Aarzel niet om te bellen 010 519 21 15. U kunt ons natuurlijk ook mailen: robwessels@gmail.com. Wij staan u graag te woord!

RW_team_wessels
RW_button_programma RW_button_inschrijven

 

Interesse in de cursus?

U bent geïnteresseerd maar u heeft nog enkele vragen? Een kennismakingsgesprek is altijd zinvol. Aarzel niet om te mailen of te bellen. Wij staan u graag te woord!

Telefoon NL 010 519 21 15 | Email info@robwessels.nl
RW_team_wessels

Telefoon NL 010 519 21 15
Email info@robwessels.nl

Humor en een borrel

Rob Wessels (84) is transparant en laat niet alleen zijn winsten, maar ook zijn verliezen zien. Hij is een vrijdenker en brengt de cursus met passie, een dosis humor en een flinke borrel. Zijn cursisten verwent hij met lekker eten en drinken terwijl hij live geld uit de beurs hengelt.

Wat levert het op?

De cursus Daytraden gaat over de manier waarop u geld uit de markt kunt halen. €100 tot €1.000 per dag is mogelijk, afhankelijk van uw kapitaal, risico­­profiel en praktijk­­ervaring.

Benodigd kapitaal

Het handelssysteem is toepasbaar voor grote en kleine zaken­­porte­feuilles. Of u nu €50.000 of een miljoen ter beschikking hebt, de regels van het handelsplan zijn hetzelfde. De meeste handelaars zitten tussen de €50.000 en €1.000.000 om met top­kwaliteit producten te kunnen daytraden. Als u eerst eens heel voor­zichtig wilt pootjebaden kunt u bijvoor­beeld beginnen met de helft.

Ervaring niet vereist

U hoeft geen ervaring met aan­delen, opties of futures te hebben om het vak te leren. Het belang­rijkste is dat u een handelaars­­type bent, een echte handels­geest hebt en gedisci­plineerd kunt werken, maar daytraden moet je oefenen! Niemand kan goed fietsen zonder eerst te oefenen. Zo is het ook met daytraden. Lees verder

20 Cursus-voordelen

  • U leert gouden momenten te kiezen om te kopen.
  • U krijgt een gratis handels-robot om uw emoties te kunnen beheersen. Lees verder

Daytrading is te leren

Daytrading is het kopen en verkopen van effecten op de beurs om tijdens de handelsdag te profiteren van prijsfluctuaties. Opbrengsten van €100 tot €1.000 per dag zijn mogelijk, afhankelijk van uw kapitaal, risico­­profiel en praktijk­­ervaring.
Van daytrading heb ik mijn vak gemaakt en geef al 25 jaar cursussen om het ook u te leren. Ik werk volgens een beproefde methode die klinkt als een klok.

De passie van Rob

Rob (84) kun je het beste omschrijven als een streetwise psycholoog met veel zelfkennis. Hij brengt de cursus met passie, een dosis humor en een flinke borrel. Hij presen­teert bevlogen, gedreven, vurig en vol enthousiasme. Hij is heel oplettend, ziet snel of iemand een vraag heeft of hulp nodig heeft van zijn jongens. Zijn cursisten verwent hij met lekker eten en drinken terwijl hij live geld uit de beurs hengelt.

Past Daytraden bij u?

Indien u eerst eens wilt zien hoe het daytraden in z’n werk gaat, kunt u de kleine groeps­cursus van €575,- nemen. Zo ziet u op de cursusdag hoe wij live handelen en kunt u daarna nog zes weken ’s morgens online meekijken hoe wij live handelen. Dan weet u in ieder geval of deze vorm van daytraden bij uw persoonlijkheid past.