Zero risk trading

Zoals u wellicht hebt vernomen gaven veel beleggers de pijp aan Maarten. Ze geven er de brui aan omdat de aandelen de afgelopen 10 jaren nauwelijks iets hebben opgeleverd. Voor deze mensen heb ik een een speciale ‘Zero Risk Trading’ techniek ontwikkeld. Een handelsplan om te handelen zonder het risico dat u uw kapitaal verliest.

Indekken tegen verlies

Tijdens deze speciale cursus krijgt u voorbeelden van en uitleg over hoe u veilig kunt handelen zonder uw geld te verliezen ook al beland u in enorme koersschommelingen. Om te verdienen op de beurs moet u eerst alle scenario’s waardoor u kunt verliezen indekken. Gaat de beurs omhoog dan wilt u verdienen, gaat de beurs omlaag dan wilt u ook verdienen. Om dat ideaal te bereiken moet u ervoor zorgen dat u uw geld niet verliest als de beurs omhoog gaat en ook niet als die crasht. Hoe dekt u dat in?

Benodigde gereedschap

De focus van deze speciale cursus ligt op het indekken van koersstijging en koersdaling. Hoe zorgt u ervoor uw liquiditeit te behouden zodat u niet failliet gaat op de beurs! Ik geef u het benodigde gereedschap om dit speciale plan te kunnen uitvoeren.

Hebzucht verboden

Zero Risk Trading vergt geduld en uitschakeling van ieders menseigen hebzuchthormoon. Zie het als volgt: Ik leer u autorijden op de beurs zonder botsingen te maken. Het gaspedaal is heel aantrekkelijk en geeft een kick voor de beginnende autorijder. Bent u iemand die zich met zuurverdiend geld een auto veroorlooft en veilig rijden voorop stelt, dan bent u welkom om de cursus ‘Zero Risk Trading’ bij te wonen.

Cursus kosten

Deze cursus kost €570 all-in. U maakt een aanbetaling van €95 over en voldoet het restant op de cursusdag.

NB: Verwar deze cursus niet met de cursus ‘Daytraden met unieke garantie’.

 

Interesse in de cursus?

U bent geïnteresseerd maar u heeft nog enkele vragen? Een kennismakingsgesprek is altijd zinvol. Aarzel niet om te mailen of te bellen. Wij staan u graag te woord!

Telefoon NL 010 519 21 15 | Email info@robwessels.nl
RW_team_wessels

Telefoon NL 010 519 21 15
Email info@robwessels.nl