Zero risk trading

Zoals u wellicht hebt vernomen gaven veel beleggers de pijp aan Maarten. Ze geven er de brui aan omdat de aandelen de afgelopen 10 jaren nauwelijks iets hebben opgeleverd. Voor deze mensen heb ik een een speciale ‘Zero Risk Trading’ techniek ontwikkeld. Een handelsplan om te handelen zonder het risico dat u uw kapitaal verliest.

Indekken tegen verlies

Tijdens deze speciale cursus krijgt u voorbeelden van en uitleg over hoe u veilig kunt handelen zonder uw geld te verliezen ook al beland u in enorme koersschommelingen. Om te verdienen op de beurs moet u eerst alle scenario’s waardoor u kunt verliezen indekken. Gaat de beurs omhoog dan wilt u verdienen, gaat de beurs omlaag dan wilt u ook verdienen. Om dat ideaal te bereiken moet u ervoor zorgen dat u uw geld niet verliest als de beurs omhoog gaat en ook niet als die crasht. Hoe dekt u dat in?

Benodigde gereedschap

De focus van deze speciale cursus ligt op het indekken van koersstijging en koersdaling. Hoe zorgt u ervoor uw liquiditeit te behouden zodat u niet failliet gaat op de beurs! Ik geef u het benodigde gereedschap om dit speciale plan te kunnen uitvoeren.

Hebzucht verboden

Zero Risk Trading vergt geduld en uitschakeling van ieders menseigen hebzuchthormoon. Zie het als volgt: Ik leer u autorijden op de beurs zonder botsingen te maken. Het gaspedaal is heel aantrekkelijk en geeft een kick voor de beginnende autorijder. Bent u iemand die zich met zuurverdiend geld een auto veroorlooft en veilig rijden voorop stelt, dan bent u welkom om de cursus ‘Zero Risk Trading’ bij te wonen.

Cursus kosten

Deze cursus kost €570 all-in. U maakt een aanbetaling van €95 over en voldoet het restant op de cursusdag.

NB: Verwar deze cursus niet met de cursus ‘Daytraden met unieke garantie’.

 

Interesse in de cursus?

U bent geïnteresseerd maar u heeft nog enkele vragen? Een kennismakingsgesprek is altijd zinvol. Aarzel niet om te mailen of te bellen. Wij staan u graag te woord!

Telefoon NL 010 519 21 15 | Email info@robwessels.nl
RW_team_wessels

Telefoon NL 010 519 21 15
Email info@robwessels.nl

Humor en een borrel

Rob Wessels (84) is transparant en laat niet alleen zijn winsten, maar ook zijn verliezen zien. Hij is een vrijdenker en brengt de cursus met passie, een dosis humor en een flinke borrel. Zijn cursisten verwent hij met lekker eten en drinken terwijl hij live geld uit de beurs hengelt.

Wat levert het op?

De cursus Daytraden gaat over de manier waarop u geld uit de markt kunt halen. €100 tot €1.000 per dag is mogelijk, afhankelijk van uw kapitaal, risico­­profiel en praktijk­­ervaring.

Benodigd kapitaal

Het handelssysteem is toepasbaar voor grote en kleine zaken­­porte­feuilles. Of u nu €50.000 of een miljoen ter beschikking hebt, de regels van het handelsplan zijn hetzelfde. De meeste handelaars zitten tussen de €50.000 en €1.000.000 om met top­kwaliteit producten te kunnen daytraden. Als u eerst eens heel voor­zichtig wilt pootjebaden kunt u bijvoor­beeld beginnen met de helft.

Ervaring niet vereist

U hoeft geen ervaring met aan­delen, opties of futures te hebben om het vak te leren. Het belang­rijkste is dat u een handelaars­­type bent, een echte handels­geest hebt en gedisci­plineerd kunt werken, maar daytraden moet je oefenen! Niemand kan goed fietsen zonder eerst te oefenen. Zo is het ook met daytraden. Lees verder

20 Cursus-voordelen

  • U leert gouden momenten te kiezen om te kopen.
  • U krijgt een gratis handels-robot om uw emoties te kunnen beheersen. Lees verder

Daytrading is te leren

Daytrading is het kopen en verkopen van effecten op de beurs om tijdens de handelsdag te profiteren van prijsfluctuaties. Opbrengsten van €100 tot €1.000 per dag zijn mogelijk, afhankelijk van uw kapitaal, risico­­profiel en praktijk­­ervaring.
Van daytrading heb ik mijn vak gemaakt en geef al 25 jaar cursussen om het ook u te leren. Ik werk volgens een beproefde methode die klinkt als een klok.

De passie van Rob

Rob (84) kun je het beste omschrijven als een streetwise psycholoog met veel zelfkennis. Hij brengt de cursus met passie, een dosis humor en een flinke borrel. Hij presen­teert bevlogen, gedreven, vurig en vol enthousiasme. Hij is heel oplettend, ziet snel of iemand een vraag heeft of hulp nodig heeft van zijn jongens. Zijn cursisten verwent hij met lekker eten en drinken terwijl hij live geld uit de beurs hengelt.

Past Daytraden bij u?

Indien u eerst eens wilt zien hoe het daytraden in z’n werk gaat, kunt u de kleine groeps­cursus van €575,- nemen. Zo ziet u op de cursusdag hoe wij live handelen en kunt u daarna nog zes weken ’s morgens online meekijken hoe wij live handelen. Dan weet u in ieder geval of deze vorm van daytraden bij uw persoonlijkheid past.