De cursus wordt in Van der Valk Hotel Breukelen gehouden.

De groepjes bestaan uit maximaal 9 cursisten.

Oktober
Vrijdag 2 oktober volgeboekt
Vrijdag 16 oktober volgeboekt

Maandag 19 oktober
Vrijdag 30 oktober volgeboekt

November
Vrijdag 6 november
Maandag 16 november
Vrijdag 20 november

December
Vrijdag 4 december
Vrijdag 18 december

Van der Valk Hotel Breukelen voldoet aan de richtlijnen van het RIVM. De 1,5 meter maatregel wordt gehanteerd en u zit niet met grote gezelschappen in kleine ruimtes. De zalen zijn ruim opgezet, hoog en voorzien van moderne luchtinstallaties.

Van der Valk Breukelen heeft vorig jaar een gigantische renovatie afgesloten. Hierbij is een volledig nieuw en state of the art lucht- en ventilatiesysteem bij opgeleverd. Dit systeem voldoet aan alle normen van het Horeca besluit en staat ingesteld om continu de lucht uit de zaal te verversen met verse buitenlucht en hierin niet tot nauwelijks lucht te circuleren. De verversingsratio van de lucht in de zaal is enorm hoog.

Tijdens de cursus word ik ondersteund door twee geweldige medewerkers Robbin en Adam. Ze zijn inmiddels professionele traders van mijn handelssysteem. Adam is al 10 jaar bij mij in dienst en Robbin alweer bijna 6 jaar. Zij zijn niet alleen mijn assistenten, maar ze zorgen ook goed voor mij persoonlijk want ik word wel een dagje ouder, 80! Zij zijn dus ervaren traders die de cursisten niet alleen tijdens de cursusdag maar ook daarna op een persoonlijke manier begeleiden.

 

 

Interesse in de cursus?

U bent geïnteresseerd maar u heeft nog enkele vragen? Een kennismakingsgesprek is altijd zinvol. Aarzel niet om te mailen of te bellen. Wij staan u graag te woord!

Telefoon NL 010 519 21 15 | Email info@robwessels.nl
RW_team_wessels

Telefoon NL 010 519 21 15
Email info@robwessels.nl